Wil je een trotse eigenaar worden van wat Ether (ETH)? Welnu, deze gids zal u leren hoe u Ethereum kunt kopen met een creditcard of bankoverschrijving. Aangezien er meer dan één marktplaats is die deze service aanbiedt, kunt u degene kiezen die het beste bij u past. Bereid uw creditcard / betaalpas voor en ik zal u leren hoe u Ethereum kunt kopen met Coinbase-, CEX- of Coinmama-uitwisselingsplatforms.

Hoe Ethereum met creditcard te kopen

Coinbase

Coinbase is momenteel een van de meest populaire platforms voor het wisselen van digitale valuta. Het is ook buitengewoon gebruiksvriendelijk. Coinbase biedt gebruikers de mogelijkheid om verschillende cryptocurrency te kopen met hun creditcards of via bankoverschrijvingen, wat betekent dat het mogelijk is om Ethereum met USD te kopen. Bovendien wordt Coinbase vaak beschouwd als een van de gemakkelijkste platforms om Ethereum te kopen. Een van de grootste nadelen van Coinbase is echter dat het niet in elk land beschikbaar is en dat de kosten vrij hoog zijn, variërend van 1,5% tot 4%. De vergoeding is sterk afhankelijk van de betaalmethode die u kiest. De kosten voor debet / creditcard zijn dus hoger dan de kosten voor bankoverschrijvingen. Het is gebruikelijk dat bedrijven hogere kosten in rekening brengen als u deze betaalmethoden gebruikt, omdat het hen kost om de betaling via externe providers te verwerken. Als je vastbesloten bent om Ethereum met een creditcard te kopen, volg dan de onderstaande stap en je zult in een mum van tijd een trotse eigenaar zijn van wat cryptocurrency!

Stap 1: Bezoek de Coinbase-website en registreer een account door te klikken op ‘aanmelden​.

hoe ethereum met creditcard te kopen - Coinbase-websiteStap 2: Ga naar uw e-mailbox, open de brief die door Coinbase is verzonden en klik op de link. Dit wordt gedaan om uw e-mailadres te verifiëren.

hoe u ethereum kunt kopen met een creditcard - Coinbase e-mailverificatie

Stap 3: Nadat u zich heeft aangemeld, voert u uw telefoonnummer in en klikt u op ‘code verzenden’. Je krijgt een sms van Coinbase met een code. Voer die code in het vereiste veld in

Stap 4: Kies uit de betalingsmethoden debet / creditcard of bankoverschrijving.

Stap 5: Selecteer de "Kopen", en voer naast ‘Ether’ de hoeveelheid Ether in die u wilt kopen. U kunt betalen met USD, GBP of EUR.

hoe ethereum te kopen met een creditcard - Koop Ethereum

CEX.IO

CEX.io is een andere eenvoudig te gebruiken uitwisseling. Bovendien is een van de grootste voordelen van CEX.io dat het in meer landen beschikbaar is dan Coinbase. Als uw land niet wordt ondersteund door Coinbase CEX.IO is een geweldig en gemakkelijk alternatief als u Ethereum met USD of EUR wilt kopen! Door de onderstaande stappen te volgen, kunt u Ethereum snel kopen met creditcardbetalingen.

Stap 1: Bezoek de CEX.IO webpagina. En klik rechtsboven op ‘Registreren’.

hoe ethereum te kopen met een creditcard - CEX.io-registratie

Stap 2: Vul de vereiste informatie in of klik op ‘Inloggen met Facebook’ als je Facebook wilt gebruiken om je aan te melden.


hoe u ethereum kunt kopen met een creditcard - Registreer u bij CEX.io

Stap 3: Controleer onze e-mailinbox en open de e-mail die CEX.IO heeft verzonden. Klik op de link in de e-mail om uw e-mailadres te verifiëren.

hoe ethereum te kopen met een creditcard - CEX.io e-mailbevestiging

Stap 4: CEX.IO zal u vragen om tweefactorauthenticatie in te schakelen. 2FA biedt uw account een extra beveiligingslaag, dus het wordt ten zeerste aanbevolen.

hoe ethereum met creditcard te kopen - 2FA-aanbeveling

Stap 5: Klik op ‘BTC’ en u ziet een menu. Selecteer ‘ETH’ in het menu.

hoe ethereum te kopen met een creditcard

Stap 6: Naast ‘Koop ETH’ ziet u een gedeelte met de naam ‘Voor’. Selecteer de valuta die u wilt gebruiken.

hoe ethereum te kopen met creditcard - USD

Stap 7: Voer de hoeveelheid Ethereum in die u wilt en klik vervolgens op de knop ‘KOPEN’.

Coinmama

Een van de oudere en meer gerenommeerde beurzen als u overweegt Ethereum te kopen. Coinmama werd in 2013 gelanceerd om zo beginnersvriendelijk mogelijk te zijn. Coinmama is dus een geweldige plek om Ethereum te kopen met een creditcard of bankoverschrijvingen. Een van de grootste nadelen van Coinmama is echter dat de exchange vanaf nu alleen USD- en EUR-betalingen accepteert.

Stap 1: Ga naar het Coinmama startpagina en vul het "Registreren" het formulier.

Stap 2: Controleer uw e-mailinbox en klik op de link in een e-mail die door Coinmama is verzonden om uw e-mailadres te verifiëren.

hoe ethereum met creditcard te kopen - Coinmama-website

Stap 3: Log in op uw Coinmama-account. Eenmaal ingelogd, klik op ‘Mijn account’ en selecteer vervolgens ‘Mijn account verifiëren’ aan de linkerkant.

Stap 4: Vul het formulier in en voeg uw nationale identificatie toe.

hoe ethereum te kopen met een creditcard - Coinmama-accountverificatie

Stap 5: U moet kopieën van de voor- en achterkant van uw paspoort of nationale identiteitskaart uploaden. Vervolgens moet je een foto van jezelf maken terwijl je een vel papier vasthoudt met ‘Coinmama’ erop geschreven met de datum van vandaag. Dit wordt gedaan om fraude te voorkomen.

hoe ethereum te kopen met een creditcard - Coinmama-accountverificatie

Stap 6: Voeg de foto’s die u heeft gemaakt toe aan het online formulier en klik op ‘Uploaden’.

hoe ethereum te kopen met een creditcard - Coinmama-accountverificatie

Stap 7: Klik op ‘ETHER’. Het staat bovenaan de website in het menu.

hoe ethereum te kopen met een creditcard - Coinmama ether

Stap 8: Voer de hoeveelheid Ether in die u wilt kopen en klik op "Koop nu."

Stap 9: Kies de creditcard / betaalpas via een Simplex-optie.

Stap 10: Typ uw digitale portefeuilleadres en klik op "Volledige betaling". Zorg ervoor dat het portefeuilleadres correct is, aangezien de portefeuille die u hier invoert, degene is die de Ether ontvangt.

Stap 11: Typ uw betalingsgegevens in en klik op "Nu betalen."

Stap 12: De Ether is van Coinmama naar je portemonnee gestuurd. Het kan even duren voordat u de Ether in uw portemonnee ziet.

ETH verzenden van uitwisselingen naar uw portemonnee

Nieuwkomers in cryptovaluta vragen zich vaak af hoe ze Ethereum met een creditcard kunnen kopen, maar als je eenmaal wat Ether hebt, is een belangrijkere vraag hoe je het veilig kunt bewaren. Het is veel veiliger om uw geld in een portemonnee op te slaan dan ze op een beurs achter te laten. Omdat als de uitwisseling wordt gehackt, uw geld in gevaar is. Maar als u verantwoordelijk bent voor uw beveiliging, moet u persoonlijk worden aangevallen om uw cryptocurrency-activa te verliezen. Hier vindt u onze tutorial over hoe u de beste cryptocurrency-portemonnee kiest Hoe u de beste cryptocurrency-portemonnee kiest.

Als u Ethereum kocht met Coinmama, hoeft u deze niet over te dragen naar een portemonnee, omdat dit tijdens het aankoopproces is gebeurd.

Als u uw Ether wilt verzenden vanaf CEX.IO of Coinbase, kunt u de onderstaande stappen volgen!

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Ether verzenden vanuit Coinbase

  1. Klik op "Sturen" van het bovenste menu.
  2. Voer het adres van uw cryptocurrency-portemonnee in.
  3. Typ de hoeveelheid Ether die u wilt verzenden en klik op "Stuur geld".
  4. Je zou een sms met een code moeten ontvangen, typ de code in Coinbase en klik "Bevestigen".

Ether verzenden vanaf CEX.io

  1. Klik op "FINANCIËN" van het bovenste menu.
  2. Scroll naar beneden en zoek het "ETH" optie.
  3. Klik op de "Terugtrekken" knop naast "ETH."
  4. Typ het bedrag aan ETH dat u naar uw portemonnee wilt sturen.
  5. Typ het adres van uw cryptocurrency-portemonnee. Zorg ervoor dat het correct is!
  6. Klik op "Terugtrekken".

Houd er rekening mee dat dit een korte handleiding is als u meer wilt lezen over alle verschillende manieren om Ethereum te kopen, bekijk dan Ethereum kopen: een complete gids om te begrijpen hoe en waar u Ethereum kunt kopen

Hoe Ethereum met creditcard te kopen: conclusie

Dus nu zou u moeten weten hoe u Ethereum kunt kopen met een creditcard of bankoverschrijvingen. Gefeliciteerd als je het al hebt gekocht volgens deze gids. En als je er nog steeds over denkt om er een paar te kopen, hoop ik dat deze gids je zal helpen bij het nemen van de beslissing! Nu je wat Ether hebt, ga je gang en leer je hoe je BitDegree-tokens met Ether kunt kopen!

Heb je al eerder andere cryptocurrencies gekocht? Zo ja, wat is uw favoriete methode en laat het me weten als ik iets gemist heb in deze gids!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me