Koop Litecoin direct met PayPal

Welkom terug! Dus je houdt van wat het Litecoin-project beoogt te bereiken en nu wil je Litecoin kopen met PayPal, maar weet je niet zeker hoe? Nou, vandaag ga ik het je laten zien…

Hoewel er nu honderden verschillende cryptocurrency-uitwisselingen zijn waarmee u Litecoin kunt kopen, verkopen en verhandelen, accepteert bijna geen enkele PayPal!

Als gevolg hiervan is er geen directe manier om Litecoin met PayPal te kopen. U moet eerst Bitcoin kopen met uw PayPal-rekening en vervolgens op een beurs Bitcoin inwisselen voor Litecoin. Maar maak je geen zorgen, ik zal je door de stappen leiden.

In mijn gids ‘Litecoin kopen met PayPal’ ga ik twee verschillende platforms bespreken die PayPal accepteren en uitleggen hoe ze beide werken. Daarna ga ik u een heel eenvoudige stapsgewijze handleiding geven over hoe u uw PayPal naar Litecoin-transactie van begin tot eind kunt voltooien.!

Dus waar wacht je op? In het eerste deel van mijn handleiding ‘Litecoin kopen met PayPal’ beginnen we met uit te zoeken waarom het zo moeilijk is om cryptocurrencies te kopen met een e-wallet zoals PayPal.!

Waarom het moeilijk is om Litecoin met PayPal te kopen

Cryptocurrency-uitwisselingen houden niet van PayPal vanwege de risico’s die eraan verbonden zijn.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Koop Litecoins met Paypal

Een van de belangrijkste redenen hiervoor is dat PayPal iets heeft dat ‘Kopersbescherming’ wordt genoemd. Hierdoor kan de koper een teruggave aanvragen als iemand hem iets verkoopt dat niet overeenkomt met de beschrijving. In de meeste gevallen begunstigt PayPal de koper. Dit betekent dat de verkoper geen andere keuze heeft dan de betaling terug te betalen.

In het geval van het kopen van Litecoin en andere cryptocurrencies, is er geen zekere manier om te bewijzen dat de verkoper de munten heeft verzonden. Dit betekent dat de koper zou doen alsof hij ze nooit heeft ontvangen en vervolgens PayPal om terugbetaling vraagt!

Het resultaat is dat verkopers vaak hogere kosten in rekening brengen om zichzelf te beschermen tegen een terugvordering! Daarom is het belangrijk om te onthouden dat de opties die ik u ga geven veel duurder zijn dan het gebruik van andere betaalmethoden!

Dus nu je het weet waarom het kan moeilijk zijn om cryptocurrencies te kopen met PayPal, het volgende deel van deze ‘Buy Litecoin with PayPal’-gids zal bekijken waar dit mogelijk is.

Waar kun je Litecoin kopen met PayPal?

LocalBitcoins

Koop Litecoins met Paypal


De eerste optie die ik met je wilde bespreken, was LocalBitcoins. Ze zijn een peer-to-peer-uitwisseling waarmee u Bitcoin rechtstreeks met andere gebruikers kunt kopen en verkopen. Ze zijn gevestigd in Finland, werden voor het eerst gelanceerd in 2012 en bedienen nu klanten in meer dan 248 verschillende landen!

Wanneer u het platform opent, vindt u een lange lijst met personen die hun Bitcoin willen verkopen, met de prijs waarvoor ze het graag verkopen en hun favoriete betaalmethode..

Het proces is heel eenvoudig. Zodra je een verkoper hebt gevonden die PayPal graag accepteert, voer je het bedrag in dat je wilt kopen en zodra de verkoper accepteert, sturen ze je hun PayPal-adres. Op dit punt is de Bitcoin op het platform vergrendeld en wordt deze vrijgegeven zodra de verkoper kan zien dat u heeft betaald!

Er is ook een cool beoordelingssysteem zoals eBay, waar kopers en verkopers feedback kunnen achterlaten nadat een transactie is voltooid!

De tijd die het kost om Bitcoin te kopen met PayPal met LocalBitcoins is helemaal niet lang. Het duurt niet langer dan 10 minuten om de transactie te voltooien!

Dus nu je weet wat LocalBitcoins is, gaat het volgende deel van mijn ‘Hoe Litecoin kopen met PayPal’-gids kijken naar hun kosten.!

Vergoedingen

Bij het kopen van munten bij LocalBitcoins, rekent het platform geen kosten aan de koper. In plaats daarvan kiest de verkoper het tarief dat hij in rekening wil brengen. De prijzen kunnen behoorlijk variëren, wat betekent dat u soms tegen een tarief kunt betalen dat veel hoger is dan de huidige marktprijs.

Koop Litecoins met Paypal - Dashboard

Zoals u kunt zien aan de hand van de bovenstaande schermafbeelding, begint de prijs van het kopen van Bitcoin met PayPal vanaf £ 5.779,87 en loopt tot £ 6.975,70! Dat is een verschil van bijna 20%!

Betalingsmogelijkheden

Naast het accepteren van PayPal, ondersteunt LocalBitcoins nu meer dan 20 verschillende betaalmethoden. Dit omvat alles van een lokale bankoverschrijving, SWIFT, Pingit en zelfs contant geld per post!

Ik zou echter niet aanraden om contant geld of een persoonlijke ontmoeting te sturen, omdat u niet wordt beschermd door de escrow-service van LocalBitcoins!

Het mooie van LocalBitcoins is dat het niet uitmaakt uit welk land je koopt, aangezien PayPal een wereldwijde betaalmethode is. Dit betekent dat als u een goedkopere verkoper vindt die in een ander land is gevestigd, u nog steeds bij die verkoper kunt kopen.

Dus nu u op de hoogte bent van de kosten en de verschillende betaalmethoden op de beurs, gaat het volgende deel van mijn ‘Litecoin kopen met PayPal’-gids u stapsgewijze instructies geven voor het kopen van LocalBitcoins..

Bitcoin kopen met PayPal op LocalBitcoins

 1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de LocalBitcoins-website bezoeken, wat u kunt doen door op mijn link te klikken hier!
 2. Zoek naar de green Schrijf je gratis in knop en klik erop! U moet nu enkele persoonlijke gegevens invoeren. Het is waarschijnlijk het beste om uw echte naam te gebruiken, aangezien sommige verkopers u zullen vragen om uzelf bij hen te verifiëren voordat ze de transactie accepteren.

  Koop Litecoins met Paypal - Meld u aan

 3. Als u het openen van een account heeft voltooid, klikt u op Koop Bitcoins bovenaan het scherm.

  Koop Litecoins met Paypal - Localbitcoins

 4. Voer in het eerste vak de hoeveelheid Bitcoin in die u wilt kopen. De valuta is gebaseerd op het land waarin u zich bevindt, maar u kunt dit desgewenst wijzigen. U kunt ook het land van waaruit u wilt kopen wijzigen als u geen verkopers kunt vinden die PayPal accepteren. Klik nu op de knop Alle online aanbiedingen doos en zoek PayPal. Klik dan op Zoeken.

  Koop Litecoins met Paypal - Localbitcoins

 5. Zodra uw zoekresultaten zijn geladen, ziet u een lijst met verkopers die PayPal graag accepteren. Ze worden gerangschikt op basis van de prijs die ze in rekening willen brengen. Aan de linkerkant van het scherm ziet u de feedbackscore van de verkoper en het aantal eerdere transacties dat hij heeft voltooid. Idealiter wilt u een verkoper kiezen die 100% feedback heeft en een groot aantal transacties (50+). Je moet ook eens kijken naar het limietvak, dit is de hoeveelheid Bitcoin die de verkoper wil verhandelen. In mijn voorbeeld heeft de bestseller een feedbackscore van 100% en hebben ze meer dan 100 transacties voltooid. Ze bieden ook de goedkoopste wisselkoers, dus ik ga ze kiezen! Zodra u uw verkoper heeft geselecteerd, klikt u op Kopen.

  Koop Litecoins met Paypal - Localbitcoins-dashboard

 6. Op dit moment heeft de verkoper nog geen bericht ontvangen dat u wilt handelen. Zorg er dus voor dat u, voordat u doorgaat, alle details correct heeft ingevuld. Een ander ding waar u op moet letten, zijn de verkopersvoorwaarden aan de rechterkant van de pagina. Elke verkoper vermeldt zijn algemene voorwaarden, dus zorg ervoor dat u er tevreden mee bent. Soms vragen ze om een ​​ID, of zoals in mijn voorbeeld, zeggen ze dat ze alleen zullen handelen met een koper die meer dan 30 succesvolle transacties heeft voltooid. Als u niet aan hun voorwaarden voldoet, hoeft u alleen maar terug te gaan naar de pagina met zoekresultaten en een andere verkoper te kiezen!

  Koop Litecoins met Paypal - Betaalmethode

 7. Scroll naar beneden en klik op om verder te gaan Verzend een handelsverzoek.

  Koop Litecoins met Paypal - Localbitcoins handelsverzoek

 8. De verkoper ontvangt dan direct een melding met uw verzoek. Ze zullen de informatie controleren en u vervolgens hun PayPal-adres sturen. Als u vragen heeft, kunt u via de chatbox met de verkoper praten.
 9. Ga naar uw PayPal-rekening en maak het geld over. Vergeet niet het referentienummer in te voeren dat de verkoper opgeeft. Zodra u de betaling heeft verzonden, klikt u op Betaling verzonden.
 10. De verkoper krijgt nu een melding dat je betaald hebt. Op dit punt is de Bitcoin nog steeds opgesloten in de escrow. De verkoper moet nog controleren of u de betaling heeft verzonden! Zodra ze kunnen zien dat de betaling is binnengekomen, zullen ze de Bitcoins vrijgeven van de escrow.

Gefeliciteerd! U heeft zojuist onze eerste methode gebruikt om Bitcoin te kopen met PayPal. Wees echter geduldig, zodra ik in deze handleiding ‘Litecoin kopen met PayPal’ laat zien hoe u uw Bitcoin kunt inwisselen voor Litecoin! Ik wil echter eerst een alternatieve optie bespreken … Laten we VirWoX eens bekijken!

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

VirWoX

VirWoX, opgericht in 2007, is een platform waarmee mensen een digitale munt genaamd ‘Second Life Lindens’ (SLL) kunnen verhandelen. Deze munt is een valuta die wordt gebruikt in een spel genaamd ‘Second Life’ en stelt spelers in staat om een ​​reeks virtuele goederen te kopen.

Het is geen cryptocurrency zoals Bitcoin of Litecoin, en het kan nergens anders worden gebruikt dan in het spel. Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom ik je dit vertel!?

Welnu, het VirWoX-platform stelt mensen ook in staat om in Bitcoin te handelen! En raad eens? Het accepteert ook PayPal!

De manier waarop het werkt is als volgt: u financiert uw VirWoX-account met PayPal en wisselt vervolgens uw fiat-valuta in voor SSL-munten. Als je dat eenmaal hebt gedaan, moet je je SLL-munten inwisselen voor Bitcoin.

Daarna moet u uw Bitcoin opnemen bij een cryptocurrency-uitwisseling en deze vervolgens verhandelen voor Litecoin!

Betalingsmogelijkheden

Hoewel het VirWoX-platform speciaal is gebouwd voor SLL-munten, accepteren ze een breed scala aan andere betaalmethoden. Naast PayPal accepteren ze ook bankpassen en creditcards (via Skrill), Klarna, Playsafe Card en OK Pay!

Vanwege het risico om PayPal te accepteren, heeft het VirWoX-team enkele stortingslimieten ingesteld. Wanneer u zich voor het eerst aanmeldt, moet u ook 2 dagen wachten voordat u uw eerste aankoop kunt doen!

Zodra deze tijd is verstreken, kunt u uw PayPal-rekening gebruiken om 90 euro te storten. Na nog eens 10 dagen loopt dit op tot 120 euro. Na 30 dagen loopt dit op tot 200 euro. 400 euro na 60 dagen en dan tenslotte 1000 euro op aanvraag.

Het team maakt niet duidelijk wat je moet doen om het tot 1000 euro te krijgen, maar ik denk dat ze waarschijnlijk willen dat je je identiteit verifieert door een ID te uploaden.

Uw PayPal-rekening moet ook een geverifieerde rekening zijn, anders laat VirWoX u geen storting doen!

Dus nu u meer weet over de betalingsopties bij VirWox, gaat het volgende deel van mijn ‘Litecoin kopen met PayPal’-gids kijken naar hun kosten!

Vergoedingen

Een van de grootste nadelen van het gebruik van uw PayPal-rekening bij VirWox is dat de kosten hoog kunnen oplopen.

Koop Litecoins met Paypal - KostenBron: vinder

Wanneer u uw eerste storting doet, moet u 3,4% transactiekosten betalen. Daarna moet u twee afzonderlijke transacties uitvoeren. Ten eerste is dit de EUR>SLL en vervolgens SLL>BTC. Afhankelijk van de wisselkoers waar de andere verkopers om vragen, kan dit behoorlijk oplopen.

En tot slot, vergeet niet dat u dan uw Bitcoin moet overzetten naar een cryptocurrency-uitwisseling om ze te verhandelen voor Litecoin, wat u ook extra kosten zal kosten.!

Helaas, voor welke optie u ook kiest, het gebruik van PayPal om een ​​digitale valuta te kopen, zal altijd veel duurder zijn dan traditionele methoden. Dit komt doordat de risico’s veel groter zijn!

Dus nu je weet hoe je Bitcoin met PayPal kunt kopen, ga ik je in het volgende deel van mijn ‘Koop Litecoin met PayPal’-gids laten zien hoe je je Bitcoin kunt verhandelen voor Litecoin.!

Hoe u Bitcoin inwisselt voor Litecoin

Als je mijn ‘Litecoin kopen met PayPal’-gids tot nu toe hebt gevolgd, zou je nu moeten weten hoe je je PayPal-rekening kunt gebruiken om Bitcoin te kopen. U bent hier echter gekomen om Litecoin te kopen – niet Bitcoin – dus ik ga u nu de laatste fase van de transactie laten zien…

Ik heb besloten om LocalBitcoins in mijn voorbeeld te gebruiken, omdat ik het proces veel gemakkelijker vind dan VirWoX. De vergoedingen zijn ook goedkoper en er zijn minder stappen bij betrokken.

Ook kun je met honderden cryptocurrency-uitwisselingen Bitcoin verhandelen voor Litecoin, maar ik heb Binance geselecteerd. De reden hiervoor is dat hun handelskosten een van de laagste in de branche zijn, ze het grootste handelsvolume hebben en de beveiliging ook hoog is..

Verkrijg uw Binance-stortingsadres

 1. Bezoek de Binance-startpagina door hier klikken.
 2. U moet een account openen, dit duurt niet langer dan 2 minuten. U hoeft geen persoonlijke gegevens op te geven, wat betekent dat u anoniem kunt handelen!
 3. Als u klaar bent, klikt u op Deposito’s bovenaan de pagina.

  Koop Litecoins met Paypal - Binance-fondsen

 4. Zoek in de vervolgkeuzelijst naar Bitcoin. Wees hier heel voorzichtig, want er zijn veel variaties. Zorg ervoor dat u selecteert BTC – Bitcoin, die er hetzelfde uit zou moeten zien als mijn screenshot hieronder.

  Koop Litecoins met Paypal - Binance-aanbetaling

 5. U krijgt nu uw unieke Bitcoin-stortingsadres voor Binance te zien. Klik op Kopieer adres.

  Koop Litecoins met Paypal - BTC-stortingsadres

Uw Bitcoin overzetten van LocalBitcoins naar Binance

Nu je je Binance-account hebt aangemaakt en je stortingsadres hebt gekopieerd, moet je nu teruggaan naar je LocalBitcoins-account!

 1. Klik bovenaan het scherm op het Portemonnee.

  Koop Litecoins met Paypal - portemonnee

 2. Nu moet je je Binance-stortingsadres in het Bitcoin-adres ontvangen doos. U moet ook het aantal Bitcoin invoeren dat u wilt overboeken. Met LocalBitcoins kunt u ook een beschrijving invoeren, die slechts een referentie is.

  Koop Litecoins met Paypal - Bitcoin-bedrag

 3. Klik ten slotte op het blauw Doorgaan met box om de overdracht te voltooien. De munten zouden binnen ongeveer 10 minuten in je Binance-account moeten verschijnen!

Bitcoin verhandelen voor Litecoin op Binance

Als je mijn stapsgewijze instructies tot nu toe hebt gevolgd, zou je nu een Binance-account moeten hebben die wordt gefinancierd door Bitcoin. Het laatste deel van mijn handleiding ‘Litecoin kopen met PayPal’ gaat kijken hoe je een Bitcoin-naar-Litecoin-transactie kunt doen op Binance.!

 1. Beweeg uw muis over de bovenkant van het scherm Uitwisseling, en klik vervolgens op Basic.

  Koop Litecoins met Paypal - Binance Exchange

 2. Nu moeten we het handelspaar Bitcoin (BTC) / Litecoin (LTC) vinden. Klik aan de rechterkant van de pagina op BTC en zoek vervolgens naar LTC in het zoekvak.

  Koop Litecoins met Paypal - Binance wijzigen

 3. Klik nu op de LTC / BTC-koppeling die uit uw zoekresultaat verschijnt.

  Koop Litecoins met Paypal - Binance LTC

 4. U bent nu op de belangrijkste handelspagina voor LTC / BTC! Ik weet dat het in eerste instantie heel eng kan lijken, maar het is eenvoudiger dan je denkt!

  Koop Litecoins met Paypal - LTC-dashboard

 5. Scroll naar beneden onder de handelsgrafieken en zoek naar de Koop LTC doos. Klik nu op Markt. Hiermee kunt u Litecoin kopen tegen de huidige marktprijs.

  Koop Litecoins met Paypal - Markt

 6. Nu moet u het bedrag invoeren dat u wilt kopen. U kunt dit ofwel invoeren in het Bedrag doos.
 7. Klik ten slotte op om uw Bitcoin naar Litecoin-transactie te voltooien Koop LTC. Als u via deze methode hebt gekocht, moet uw transactie meteen doorgaan!

Gefeliciteerd, u heeft zojuist uw Litecoin gekocht met PayPal!

Koop Litecoin met PayPal: conclusie

Als u deze handleiding ‘Litecoin kopen met PayPal’ van begin tot eind hebt gelezen, weet u nu hoe moeilijk het is om uw PayPal-rekening te gebruiken om Litecoin te kopen … Helaas, als u PayPal moet gebruiken, dan is de enige manier dat u het kunt doen, is door eerst Bitcoin te kopen en het vervolgens in te wisselen voor Litecoin.

Wist je dat er nu veel cryptocurrency-uitwisselingen zijn die andere echte betaalmethoden accepteren, zoals een bankpas / creditcard of bankrekening? Dit is misschien het overwegen waard, aangezien het kopen van Litecoin op deze manier niet alleen goedkoper zou zijn, maar ook veel sneller.

Wat vervelend is, is dat Coinbase (de grootste brokerbeurs ter wereld) je dat toestaat terugtrekken geld naar PayPal, maar ze laten u niet storten. Hoe frustrerend!

Uiteindelijk is het goede nieuws dat Litecoin kopen met PayPal mogelijk is, maar wees bereid om veel stappen te doorlopen. Laat me weten of je deze stapsgewijze handleiding nuttig vond, of nog beter als je een nog betere manier kunt bedenken om Litecoin met Paypal te kopen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map