Binance is een van de meest populaire crypto-uitwisselingsplatforms op de markt. Zoals u waarschijnlijk al weet, biedt het gebruikers een breed scala aan voordelen, en wordt geacht bovenaan te staan, voor zover reputatie en betrouwbaarheid zijn bezorgd. Vandaag zullen we het in deze tutorial bespreken hoe te kopen op Binance, bovenop een aantal andere dingen.

Inkoop, verkoop, of handel cryptocurrency op Binance is eigenlijk niet iets dat je nodig hebt om een ​​universitaire opleiding af te ronden om erachter te komen. Dat gezegd hebbende, Binance is dat weliswaar, een van de meer complex ogende crypto-uitwisselingssites – als je helemaal nieuw bent in het onderwerp, kan het snel behoorlijk verwarrend worden.

Maar na een korte introductie, al uw verwarring moet worden weggevaagd – of het nu Binance BTC is of een andere crypto, als je deze tutorial eenmaal hebt voltooid, kun je zowel je munten kopen als verkopen op het platform (en ze ook verhandelen, als je dat wilt).

Waarom Binance gebruiken?

Als u op zoek bent naar hoe u kunt kopen Binance, dat heb je waarschijnlijk al besloten dit specifieke uitwisselingsplatform voor cryptocurrency is de beste optie voor jou. Als u echter nog steeds niet 100% zeker bent, laten we dan snel eens kijken naar enkele van de meest prominente functies van het platform.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:


Om te beginnen doen de meeste mensen die kijken hoe ze munten kunnen kopen op Binance dit omdat dit platform ondersteunt een aanzienlijk aantal cryptocurrencies. Vanaf het moment dat u deze gids schrijft, vindt u meer dan 150 verschillende crypto’s en altcoins beschikbaar om op de site te worden verhandeld.

Deze cryptomunten bevatten allebei de belangrijkste cryptocurrencies van de wereld (Bitcoin, Ethereum, Litecoin, enz.), en ook een breed scala aan enkele van de meer-niche-munten. Het is eigenlijk een van de redenen waarom Binance wordt beschouwd als een geweldige crypto-uitwisseling voor sommige ervaren handelaren die nadenken over het verbreden van hun activaportefeuilles!

Kopen op Binance: een telefoon met een Binance-logo ingeschakeld.

Hoewel het waar is dat Binance een van de potentieel meer verwarrende cryptocurrency-uitwisselingen is, is dit alleen waar vanwege de verschillende functies die het zijn gebruikers biedt. Zie je, op Binance kan dat aankoop, zeggen, Binance BTC vanaf het platform zelf, of ruil het van enkele andere gebruikers.

Als je de munten van het platform koopt, zul je nog een ander groot voordeel van Binance tegenkomen – het kan worden gedaan met een creditcard. Dat is heel belangrijk! Met veel andere crypto-uitwisselingen die er zijn, zult u moeite hebben om dergelijke functies te vinden – bankoverschrijvingen komen het dichtst in de buurt, maar zelfs die zijn minder handig dan betalen met een kaart.

Toegegeven, Binance heeft de gemiddelde cryptocurrency-handelaar veel te bieden. Hoewel het interface-ontwerp en de verscheidenheid aan functies vaak als omslachtig worden beschouwd voor de meeste newbie-handelaren, is dit wat dit is waar dit “Hoe te kopen op Binance?”Tutorial komt binnen!

Kopen op Binance: twee alternatieve methoden

Zoals eerder opgemerkt, zult u, terwijl u opzoekt hoe u in Binance kunt kopen, ontdekken dat dat zo is twee manieren om ermee om te gaan – cryptomunten kopen van het platform zelf, of handelen met een andere persoon.

Maak u geen zorgen – we behandelen beide methoden. Laten we beginnen met de meer populaire en het bekijken hoe u op Binance kunt kopen met een creditcard of betaalpas.

De creditcard- / betaalpasmethode

Hieronder vindt u een stapsgewijze handleiding over hoe u Bitcoin op Binance kunt kopen (houd er echter rekening mee dat u ook elke andere cryptocurrency op dezelfde manier kunt kopen).

Stap 1. Log allereerst in op uw Binance-account. Als je nog geen account hebt, registreer je dan op de site – het registratieproces is erg snel en eenvoudig, maar omwille van de continuïteit en eenvoud ga ik ervan uit dat je al een account hebt op de site (ik bedoel, je kijkt tenslotte hoe je op Binance kunt kopen).

Stap 2. Nadat u zich heeft aangemeld bij de site, navigeert u naar de rechterbovenhoek van uw scherm. Zoek daar de “Koop Crypto”-Knop en plaats uw muis erover. Nu ziet u maximaal 5 verschillende opties voor het kopen van cryptovaluta – bankdeposito’s, creditcards, P2P-handel, kassaldo, en betalingen door derden. Omdat we ons concentreren op (misschien wel) de eenvoudigste manier om te handelen, klikt u op de knop “Creditcard / betaalkaart” optie.

Hoe te kopen op Binance: koop crypto-tabblad.

Stap 3. Als u nu probeert uit te vinden hoe u op Binance kunt kopen omdat u heeft gehoord dat het een complex proces is, kunt u er zeker van zijn – dit doen met een creditcard / betaalpas is heel eenvoudig. Dit blijkt uit het scherm dat verschijnt nadat u de bovengenoemde optie heeft gekozen – u wordt doorgestuurd naar een pagina waar u dan moet kies het bedrag dat u wilt uitgeven voor uw Binance BTC-aankoop.

Hoe te kopen op Binance:

Stap 4. Zodra u het bedrag heeft gekozen dat u wilt uitgeven, drukt u op ‘Kopen“- op dit punt in het aankoopproces wordt u gevraagd om uw account te verifiëren (als u dit nog niet heeft gedaan voordat u besluit om Bitcoin op Binance te kopen). Druk op “nu verifiëren​.

Kopen op Binance: identiteitsverificatie.

Stap 5. Terwijl u wordt omgeleid naar de verificatiepagina, ziet u dat dit moet verifieer uw identiteit bij Binance om uw eerste transactie te maken. Dit betrekt het verstrekken van uw wettelijke voor- en achternaam, geboortedatum, woonadres, in aanvulling op een foto van uw identiteitsbewijs uploaden en een foto van uzelf maken. Dit alles is een standaardprocedure.

Kopen op Binance: selecteer uw regio en verifieer uw identiteit.

Stap 6. Nadat u uw account heeft geverifieerd, moet u dit doen bevestig uw betalingsgegevens. Een van de belangrijke dingen waar iedereen die op dit moment naar wil kopen in Binance op de hoogte moet zijn, is het feit dat u Koop BTC rechtstreeks met uw creditcard / betaalpas, of via Simplex.

Nu zijn er verschillende voordelen verbonden aan het kiezen van een van deze methoden. De meeste hebben ermee te maken vergoedingen en transactiesnelheid – Afhankelijk van de prijs van BTC, is het misschien slim om Bitcoin op Binance via Simplex te kopen.

Welke methode u ook kiest, u komt toch terecht het kopen van de crypto’s met uw creditcard of betaalpas. Houd er echter rekening mee dat als u de Simplex-route kiest, u dit ook moet doen passeer de verificatie op dat platform, ook.

Stap 7. Zodra dat allemaal is gebeurd, en u zowel de hoeveelheden Binance BTC heeft gekozen die u wilt kopen, als uw account heeft geverifieerd, hoeft u alleen nog maar het besteloverzicht te controleren en het te voltooien.!

Dus – dat is hoe je op Binance kunt kopen terwijl je een creditcard of betaalpas gebruikt. Gemakkelijk, snel, en probleemloos. Dat gezegd hebbende, er is ook een andere manier om het aan te pakken – handelen met een andere cryptohouder.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

De handelsmethode

Eerder heb ik gezegd dat die er zijn tot 5 verschillende manieren om munten te kopen op Binance. Er zijn er echter maar twee of drie die de moeite waard zijn om diepgaand uit te leggen – de creditcard / betaalpasmethode is dat wel super populair, terwijl de handelsmethode waarschijnlijk de meest complexe zal blijken te zijn, als u een beginnende handelaar bent.

De rest van de methoden zijn eigenlijk nogal vanzelfsprekend, en volgt een soortgelijk patroon als wanneer u crypto’s op het platform koopt met een creditcard of betaalpas.

Dus weer op het goede spoor – hoe u op Binance kunt kopen terwijl u andere gebruikers handelt?

Stap 1. Van de homepage van de website (of uw dashboard, als u bent aangemeld), navigeer naar het bovenste gedeelte van het venster en plaats de muisaanwijzer op de “Handel”Knop.

Hoe te kopen op Binance: handel op Binance.

Stap 2. Hier zie je meerdere verschillende opties verschijnen. Deze hebben allemaal betrekking op een specifiek type handel dat u kunt uitvoeren. Het is eigenlijk een geweldige functie, want als je een beginner bent, kun je dat ook gebruik de basis- of klassieke interfaces, terwijl sommige van de meer ervaren handelaren de kans zullen krijgen gebruik de geavanceerde versie van het platform.

Ervan uitgaande dat je net begint, ga je gang en kies je de “Klassiek” optie. De “Basic”De ene is, nou… Heel basic.

Stap 3. Toegegeven, de scherminterface waarnaar u wordt omgeleid, kan in eerste instantie een beetje intimiderend lijken. Dat gezegd hebbende, ik ben hier om je te vertellen – maak je geen zorgen! Het is allemaal veel eenvoudiger dan het lijkt.

Kopen op Binance: klassieke Binance-indeling.

Aan de linkerkant heb je de constant veranderende BTC-prijzen. Bovenaan vind je Hoogtepunten van 24 uur, dieptepunten, volumes, en enkele algemene wijzigingen. U zult ook kunnen zien de kandelaar grafieken, markttransacties, en wat soortgelijke informatie. Uw focus moet echter naar de onderkant van de pagina worden gericht.

Stap 4. Hier zul je zien uw handelsscherm. U kunt de “BegrenzingMarkt“, Of”Stop-limiet”Handelsopties.​Begrenzing“En”Stop-limiet“Kan een beetje ingewikkeld blijken te zijn als u net begint uit te zoeken hoe u iets op Binance kunt kopen. Wijs in plaats daarvan uw aandacht op de”Markt”Tabblad.

Hoe te kopen op Binance: marktaankopen op Binance.

Met de “Markt”Optie, zul je kunnen koop BTC tegen de exacte prijs die het op dat moment hanteert. Zo vermijdt u al het gedoe en ingewikkelde berekeningen, als u dat wilt.

Hier kunt u ook stel een bepaald bedrag in van USDT die u aan uw Bitcoin wilt uitgeven. U kunt kiezen voor besteden ¼, voor de helft, ¾, of zelfs alle van uw USDT op BTC. Het proces is zo simpel als dat – selecteer het juiste bedrag en druk op “Koop BTC​!

Binance P2P-service

Om onze gids over hoe u kunt kopen af ​​te ronden Binance, het is de moeite waard om nog een laatste ding te noemen – de P2P diensten die Binance biedt.

Binance stelt je in staat op een directe manier met een andere gebruiker handelen – jij zou betaal in uw lokale valuta, via een afgesproken betaalmethode. Vaker wel dan niet, zou deze methode zijn een bank overdracht.

Hier fungeert Binance als een escrow-service – op deze manier kunt u er zeker van zijn dat de transacties zullen legitiem zijn, en dat u niet van al uw geld wordt opgelicht.

Hoe te kopen op Binance: P2P-uitwisselingen.

Als u het P2P-gedeelte van het platform bezoekt, kunt u dat kies of u wilt kopen of verkopen. Als dat eenmaal is gebeurd, kunt u dat ook doen voer het specifieke bedrag in dat u wilt besteden aan het activum van uw keuze.

Eerlijk gezegd is de P2P-handelsoptie misschien wel een van de meest geschikte keuzes voor degenen die dat willen houd het simpel, en gebruik een aantal specifieke, niche betaalmethode. Bovendien kan het ook een geweldig alternatief blijken te zijn voor die handelaren die proberen de meeste BTC te krijgen (of een andere cryptomunt, zoals ETH, EOS, of anders) voor hun geld.

Dit vereist natuurlijk veel marktanalyse, en je zult moeten wees constant op uw hoede voor enkele prijsschommelingen, crypto nieuws, grote veranderingen, enzovoort. Toch kan het behoorlijk winstgevend blijken te zijn – daarom is het een belangrijke factor om in gedachten te houden wanneer u probeert te leren kopen op Binance.

Overzicht & Conclusies

Op dit punt zou u behoorlijk wat meer kennis moeten hebben als het gaat om vragen als ‘hoe Binance BTC, ETH, enz. Te kopen’..

Zoals je waarschijnlijk in deze gids hebt opgemerkt, Binance is echt niet zo intimiderend, zelfs als je net begint. Begrijp me niet verkeerd – het kan behoorlijk complex zijn, vooral als u geen eerdere ervaring hebt met het verhandelen of beleggen van activa, en op de “Geavanceerd”Handelsvensters.

Dat gezegd te hebben, Binance is nog steeds een geweldig cryptocurrency-uitwisselingsplatform in de zin dat het je de kans biedt om geld storten via een creditcard / betaalpas, overschrijving, en meerdere andere methoden.

Hoe te kopen op Binance: de Binance-website.

Eerlijk gezegd, het is een groot probleem! Nogmaals, dit geldt vooral voor iedereen die net begint met crypto. U wilt waarschijnlijk geen handmatige processen uitvoeren die veel verwarrende terminologie, software-installaties, enzovoort met zich meebrengen. Met Binance kun je dat allemaal overslaan en dingen op een eenvoudige manier doen!

Dat gezegd hebbende, moet u altijd overwegen uw cryptocurrency-fondsen in een veilige portemonnee houdenTrezor en Grootboek zijn de twee belangrijkste spelers op deze markt en bieden u de grootst mogelijke beveiligingsfuncties. Hoewel leren kopen op Binance geweldig is, stoppen de lessen daar niet – zorg ervoor dat je altijd op de hoogte blijft van wat er gaande is in deze branche!

Dat gezegd hebbende – bedankt voor het lezen! Ik wens je veel succes bij al je toekomstige crypto-ondernemingen!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me