Tegenwoordig zijn er veel verschillende crypto-uitwisselingsplatforms in de wereld. Sommigen van hen zijn geweldige tools die u kunt gebruiken kopen, verkopen, en wissel uw crypto-activa in, terwijl anderen … Laat sommige dingen te wensen over. In deze Kraken VS Binance vergelijking, we zullen er naar kijken twee van de industriereuzen.

Zowel Kraken als Binance zijn zeer bekend in verschillende cryptokringen. Hoewel beide platforms ook worden beschouwd als ‘bovenaan’ wat betreft cryptocurrency-uitwisselingen, zijn ze ook heel verschillend van elkaar. Door die logica te volgen, zullen ze natuurlijk ook geschikt zijn voor verschillende soorten mensen!

Om erachter te komen welke van de twee sites het beste voor u is, heeft u een uitgebreide vergelijking nodig die zich richt op alle belangrijke, essentiële punten die moeten worden onderzocht bij het analyseren van crypto-uitwisselingsplatforms. Nou, je hebt geluk – deze Kraken versus Binance-vergelijking is precies zo!

Kraken VS Binance: vergelijkingscriteria

Als je wat zou opzoeken Binance VS Kraken vergelijkingen online, zou u waarschijnlijk hebben gemerkt dat er een paar verschillende manieren zijn om dit aan te pakken. Sommige mensen nemen graag een aantal specifieke functies en analyseer de twee vergelijkingsplatforms op basis daarvan, terwijl anderen de platforms zelf gewoon willen vergelijken en contrasteren.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Nou, we gaan de vorige route volgen.

Maar om dit effectief te kunnen doen, moeten we eerst bespreek de feitelijke kenmerken die we zullen gebruiken als de belangrijkste referentiepunten van onze Kraken versus Binance-vergelijking! Er zijn vijf kenmerken om hier in gedachten te houden: veiligheid, makkelijk te gebruiken, vergoedingen, ondersteund munten, en aantal gebruikers.

  • Veiligheid. Zonder twijfel, beveiliging is het belangrijkste aspect bij het kiezen van het juiste cryptocurrency-uitwisselingsplatform voor jezelf. Dit geldt zowel in deze Kraken VS Binance-vergelijking als in elke andere crypto-gerelateerde vergelijking die u tegenkomt! Zonder de juiste beveiliging loopt u het risico uw geld op een beurs te storten aangetast – als dat gebeurt, kunt u al uw bezittingen verliezen! De meeste de allerbeste cryptocurrency-uitwisselingsplatforms hebben hun beveiligingsfuncties echter wel gesorteerd – nog steeds iets dat de moeite waard is om in gedachten te houden!
  • Makkelijk te gebruiken. Als u een veteraan bent in de handel in cryptovaluta, kent u waarschijnlijk alle ins en outs van enkele van de meer complexe gebruikersinterfaces die beschikbaar zijn op sommige uitwisselingsplatforms. Dat gezegd hebbende, als je dat bent een complete beginner, het leren van alle technische details en complexe functies kan nogal moeilijk zijn, om nog maar te zwijgen van intimiderend! Daarom heeft een van de kernpunten om in deze Binance VS Kraken-vergelijking op te letten, te maken het gebruiksgemak factor – een eersteklas beurs heeft altijd een begrijpelijke lay-out en een gebruiksvriendelijke interface!
  • Vergoedingen. Elke keer dat u cryptocurrencies verhandelt op een online crypto-uitwisseling, zult u dat zijn een specifiek tarief in rekening gebracht. Vaker wel dan niet, kan de manier waarop deze vergoedingen worden berekend behoorlijk ingewikkeld lijken – er zijn veel factoren bij betrokken! Dat gezegd hebbende, als je het echt wilt winst maken tijdens het handelen in cryptovaluta is het zeker een van de belangrijkste aspecten om op te letten! Het is ook een van de meest omstreden punten van sommige Kraken versus Binance-vergelijkingen – je zult altijd mensen vinden die over vergoedingen praten en online op zoek zijn naar de beste crypto-handelsdeals.!
  • Ondersteunde munttelling. Op het moment van schrijven van deze Kraken versus Binance-vergelijking zijn er momenteel ongeveer 7000 verschillende cryptocurrencies beschikbaar voor mensen om te onderzoeken, te onderzoeken en te verhandelen. Zoals je kunt zien, is de markt voor cryptocurrency heel anders geworden dan twee of drie jaar geleden! Tegenwoordig willen zelfs crypto-nieuwelingen dat diverse portfolio’s opbouwen, direct vanaf het begin. Om dit te kunnen doen, moet u de mogelijkheid hebben om meerdere verschillende cryptocurrencies te kopen, en niet alleen de belangrijkste (Bitcoin, Ethereum, Litecoin, enz.). Zeker een functie om op te letten!
  • Aantal gebruikers. Hoewel dit specifieke aspect van de Kraken versus Binance-vergelijking in eerste instantie misschien een beetje triviaal lijkt, kan ik je verzekeren – het aantal gebruikers is erg belangrijk, vooral als we het hebben over succesvolle cryptocurrency-uitwisselingsplatforms. Dat komt voornamelijk door twee belangrijke redenen – juiste handelsvoorwaarden, en de betrouwbaarheid van het handelsplatform. Een hoog aantal gebruikers kan deze twee dingen aantonen (of in zekere zin garanderen). Is het echter iets dat relevant is voor een van de twee platforms die in deze vergelijking worden genoemd? Nou, lees verder en ontdek het!

Natuurlijk, zoals u zich kunt voorstellen, zal elke persoon zijn eigen, persoonlijke voorkeuren hebben als het gaat om hun voorkeurskenmerken van een online crypto-handelssite. Als een uitwisseling echter alle bovengenoemde aspecten onder controle heeft, kunt u er zeker van zijn dat het de moeite waard is om op te letten!

Kraken VS Binance: de vergelijking

Om de zaken op orde te houden, gaan we het van bovenaf bekijken en vergelijken Kraken VS Binance door de hierboven gegeven functies als de belangrijkste criteria te gebruiken. Laten we beginnen met een kijkje te nemen naar hoe veilig elk van de twee crypto-uitwisselingen is.

Veiligheid

Zoals opgemerkt in het inleidende deel van de Kraken VS Binance-vergelijking, beide beurzen in kwestie worden beschouwd als een van de beste op de markt. Natuurlijk, zoals u zich kunt voorstellen, beiden zullen worden erg veilig, te! Maar wat betekent ‘veilig’ precies??

Nou, om te beginnen hebben zowel Kraken als Binance dienst tweefactorauthenticatie op hun respectievelijke platforms. 2FA lijkt nu misschien de ‘oudste truc in het boek’, maar het mooie ervan is dat, nou ja … het werkt!

Kraken VS Binance: Kraken-futures.


Met 2FA kunt u daar zeker van zijn geen enkele onbevoegde partij heeft toegang tot uw account, en zal dus ook wegblijven van uw cryptocurrency. Hoewel 2FA zaken als hacks en phishing, het is nog steeds een zeer betrouwbare (en nu essentieel!) methode om uw account te beveiligen.

Bovenop de uitgebreide lijst met beveiligingsfuncties van Kraken, is het feit dat het meest opvalt de uitwisseling houdt 95% van de crypto-activa van zijn gebruikers in koude opslag apparaten. Dit is zonder twijfel waarschijnlijk een van de beste beveiligingsmaatregelen die een crypto-uitwisseling zou kunnen nemen!

Kortom, welke van de twee opties in deze Kraken VS Binance-vergelijking u ook kiest, u kunt erop vertrouwen – beide platforms bieden hoogwaardige beveiliging.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Makkelijk te gebruiken

Nu cryptocurrencies steeds populairder en mainstream worden, zijn er ook meer mensen komen elke dag in de cryptohandelwereld. Enorme aantallen crypto-nieuwelingen betekent ook veel verwarring, vooral als ze platforms tegenkomen die niet zo eenvoudig te achterhalen zijn.

Helaas is dat misschien het geval voor degenen die Binance voor het eerst bezoeken!

Nu moet ik de uitwisseling wat complimenten geven – ze hebben meerdere verschillende lay-outs van de handelsgebruikersinterface, beide zijn eenvoudig en gericht op crypto-nieuwkomers, en andere zijn dat wel complexer en ingewikkelder.

Dat gezegd hebbende, zijn er nogal wat online Kraken versus Binance-vergelijkingen en gebruikersrecensies die aangeven hoe Binance is een beetje een lastig platform om te gebruiken, in het algemeen. Als je absoluut geen voorkennis hebt op het gebied van crypto en beleggen, nou … Het kan moeilijk zijn om de ins en outs van Binance te doorgronden.

Kraken daarentegen is heel anders. Haar eenvoudig te gebruiken, en overweldigt je niet met een enorme lading functies en verschillende knoppen. Absoluut beginnersvriendelijk!

Vergoedingen

Toegegeven, dit is een van die aspecten waardoor mensen vrij snel naar het ene of het andere cryptocurrency-uitwisselingsplatform neigen..

Kraken VS Binance-kosten zijn … Interessant. Kraken is vrij eenvoudig. Het platform brengt zijn gebruikers kosten in rekening tot 0,26% voor elke transactie die ze maken. Het werkelijke aantal hangt, zoals u zich waarschijnlijk kunt voorstellen, af van meerdere factoren: de hoeveelheid cryptovaluta die wordt verhandeld, of u de maker of de nemer bent, enzovoort..

Kraken heeft ook een maximale handelslimiet van $ 100.000, en kosten tot $ 60 in opnamekosten.

Ik kan je nu echter vertellen: Binance is in dit opzicht de duidelijke winnaar.

Kraken VS Binance: verdien met Binance.

Allereerst heeft u met Binance geen dagelijkse handelslimiet (dat wil zeggen als u het maximale accountniveau bereikt). Bovendien kan de beurs bogen op enkele van de laagste wisselkoersen op de markt – ze gaan tot 0,1%! Dat is superlaag, zelfs op de top!

Opname kostengewijs, Binance brengt kosten in rekening 3,5%, met een minimumvergoeding van $ 10.

Wat betreft de Kraken VS Binance-kosten, als u strikt zoveel mogelijk wilt besparen, Binance is de juiste keuze. De vergoedingen op het platform zijn werkelijk verbluffend!

Ondersteunde munttelling

Veel van de beste cryptocurrency-uitwisselingsplatforms die er zijn hun gebruikers de mogelijkheid bieden om meerdere verschillende cryptomunten te kopen, verkopen en verhandelen.

Dit is zonder twijfel erg handig.

Tegelijkertijd is het, met de groeiende populariteit van de cryptomarkt, in het algemeen bijna verplicht geworden voor de beste crypto-uitwisselingen om dergelijke diensten aan te bieden! Als de site u toestaat om slechts enkele van de meer populaire munten te verhandelen, zal het niet in populariteit toenemen – vooral niet wanneer er uitwisselingen zijn die honderden munten aanbieden om uit te kiezen!

Kraken biedt zijn gebruikers ongeveer 40 verschillende cryptocurrencies om uit te kiezen. Deze zullen natuurlijk omvatten alle belangrijke munten daarbuiten, en ook een behoorlijk aantal altcoins, te.

Kraken VS Binance: leer meer over crypto op Kraken.

Aan de andere kant heeft Binance meer dan 150 crypto-activa om uit te kiezen! Dat is een enorm aantal munten!

In alle eerlijkheid, de meeste mensen zullen niet zoveel verschillende munten nodig hebben. Dat gezegd hebbende, als u op zoek bent naar een specifieke cryptocurrency, is de kans veel groter dat u deze op Binance vindt dan op Kraken.

Dus – wat betreft het aspect van de muntsoort (en het aantal) van deze Kraken VS Binance-vergelijking, Binance is zeker een beter alternatief!

Aantal gebruikers

Zoals eerder vermeld in de Binance VS Kraken-vergelijking, is het aspect van aantal gebruikers laat ons twee dingen zien – de betrouwbaarheid van het platform, en het idee van hoe goed uw transacties zullen verlopen, als je ervoor kiest om ze op de site uit te voeren.

Betrouwbaar, als een cryptocurrency-exchange veel gebruikers heeft, kunt u daar in de meeste gevallen zeker van zijn het biedt een aantal geweldige functies, eersteklas beveiliging, en is een betrouwbaar alternatief, in het algemeen.

Met betrekking tot succesvolle handel, denk er eens over na – als er duizenden gebruikers zijn die de uitwisseling gebruiken voor hun eigen cryptohandelbehoeften, is de kans veel groter dat u iemand zult vinden om snel en efficiënt mee te handelen. Als de uitwisseling echter een verlaten woestenij is, kan uw aanbod of voorstel daar nog geruime tijd blijven hangen.

Op het moment van schrijven heeft Kraken het gedaan 4 miljoen gebruikers. Binance heeft daarentegen meer dan drie keer zoveel – 13,5 miljoen gebruikers.

Hoewel beide cijfers enorm zijn, Binance is duidelijk het meer populaire alternatief! Hoewel er veel redenen zijn waarom dat het geval zou kunnen zijn, is het de moeite waard om te benadrukken dat de cijfers van Kraken, hoewel lager, nog steeds erg indrukwekkend zijn!

Conclusies

Dus, als laatste opmerking, blijft de ultieme vraag – welke van de twee cryptocurrency-uitwisselingen die hierin worden genoemd Kraken VS Binance vergelijking is het betere alternatief?

In alle eerlijkheid, zowel Kraken als Binance worden geweldige keuzes voor iedereen die de wereld van cryptocurrency wil betreden. Dat gezegd hebbende, als je een complete beginner bent, Kraken is misschien wel het betere alternatief – het is veel eenvoudiger te gebruiken en zal u niet overweldigen met een enorm scala aan munten en andere functies.

Kraken VS Binance: leer over Binance.

Dat gezegd hebbende, Binance zal zeker geschikt zijn voor de meer ervaren cryptohandelaren. Het heeft een enorm scala aan munten om uit te kiezen, een ingewikkelde gebruikersinterface, is de duidelijke winnaar van het ‘Kraken VS Binance-vergoedingen’-debat, enzovoort – echt een van de beste crypto-uitwisselingsplatforms op de markt!

Bedankt voor het bekijken van deze Kraken versus Binance-vergelijking, en veel succes met je toekomstige crypto-handelsondernemingen!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me