KuCoin recensie

Wilt u beginnen met kopen, verkopen en handelen in cryptocurrencies, maar zeker als KuCoin is de juiste uitwisseling voor jou? Of misschien heb je een bepaalde munt gezien die op KuCoin vermeld staat en wil je er nu zeker van zijn dat deze veilig te gebruiken is?

Welnu, wat het ook is dat u over KuCoin wilt weten, ik heb het gedekt! In deze KuCoin-recensie ga ik beginnen met je een korte introductie op de achtergrond van de uitwisseling, gevolgd door een stapsgewijze handleiding over hoe u een aanbetaling doet.

Dan ga ik u dan laten weten wat munten u kunt storten, wat Verificatie proces het bedrijf heeft, en tot slot zal ik ze allemaal opsommen voor-en nadelen.

Aan het einde van het lezen van mijn gids, heb je alle informatie die je nodig hebt om te beslissen of KuCoin de juiste uitwisseling voor jou is. zo niet, dan kunt u andere vinden aanbevolen cryptocurrency-uitwisselingen buiten.

Dus waar wacht je op? Laten we naar het eerste deel van deze KuCoin-recensie gaan: de achtergrond van de uitwisseling!

Voordelen

 • Anonieme handel
 • Veilig
 • Ondersteunt een verscheidenheid aan cryptocurrencies

Nadelen

 • Laag handelsvolume

Een inleiding tot KuCoin Exchange

KuCoin is een externe uitwisseling waarmee u dat kunt kopen, verkopen en verhandelen veel verschillende cryptocurrencies. Het was gemaakt in mei 2017 door een groep ervaren bedrijfsspecialisten die eerder aan projecten als Ant Financial en iBox PAY hadden gewerkt. KuCoin is een van de nieuwste cryptocurrency-uitwisselingen in de branche.

Het doel van de oprichters was om een gemakkelijk en veilig platform die mensen over de hele wereld kunnen gebruiken om een ​​reeks digitale munten te verhandelen. Op de lange termijn willen ze een van de 10 grootste beurzen ter wereld zijn, en ze hopen dit tegen 2021 te bereiken..

Sinds de lancering is de KuCoin-uitwisseling heeft geen noemenswaardige problemen ondervonden, en over het algemeen lijdt de centrale niet aan overbelasting van het systeem. Het is nu mogelijk om toegang te krijgen tot het KuCoin-platform via een desktopcomputer en op het KuCoin-app op beide Android en iOS.

KuCoin recensie

Begin 2018 werd gemeld dat KuCoin dat heeft gedaan meer dan 1 miljoen gebruikers. Hun gemiddelde handelsvolume is echter veel minder dan bij andere populaire beurzen zoals Binance.

Tijdens het schrijven van deze KuCoin-recensie ontdekte ik ook dat de exchange zijn eigen cryptocurrency heeft genaamd KuCoin-aandelen (KCS)! Door KCS-munten vast te houden, krijgen KuCoin-gebruikers korting op handelskosten.

Bovendien krijgen houders van KCS-munten ook een aandeel van 50% van alle handelsvergoedingen die door de uitwisseling worden gemaakt! De cryptocurrency van KuCoin kende in januari 2018 recordhoogtes van meer dan $ 1,8 miljard!

Dus nu je weet wat hun achtergrond is, gaat het volgende deel van mijn KuCoin-recensie de soorten munten bespreken die je kunt kopen!

Laatste Kucoin-coupon gevonden:

Beschikbaarheid van munten


Op het moment van schrijven heeft KuCoin meer dan 300 verschillende handelsparen beschikbaar. Een voorbeeld van een handelspaar is BTC / ETH, wat betekent dat Bitcoin met Ethereum wordt verhandeld. Zij moedigen aan meer dan 75 personen cryptocurrencies en ze vullen deze lijst voortdurend aan.

Binnen deze lijst omvat de meeste populaire munten, zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Bitcoin Contant geld, evenals minder populaire (maar nog steeds topcrypto’s) munten zoals VeChain en Lympo.

KuCoin lijkt erg populair te zijn voor nieuwe cryptocurrencies die hun ICO, wat betekent dat het een geweldige uitwisseling is als u aan het begin van hun handelsreis cryptocurrencies wilt kopen. Volgens de oprichters wil KuCoin eind 2018 meer dan 1.000 verschillende cryptocurrencies ondersteunen.

Vergelijk Kucoin zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Vergelijk Kucoin zij aan zij met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

KuCoin-vergoedingen

Een van de belangrijkste doelen van KuCoin is om hun handelaren aan te bieden zeer lage tarieven. Maar hoe goedkoop is het?

Ten eerste cryptocurrency deposito’s zijn gratis, anders dan de blockchain-transactiekosten die u betaalt om de overboeking uit te voeren. Dit hangt natuurlijk af van de cryptocurrency die u gebruikt.

Als het gaat om het maken van een transactie, betaalt u alleen 0,1% van het bedrag dat u koopt. Als u bijvoorbeeld Litecoin ter waarde van $ 1000 wilt kopen, betaalt u slechts $ 1! Dit is een van de laagste in de branche, wat een goede reden is om KuCoin te gebruiken.

KuCoin-recensie: KuCoin-startpagina.

Wat betreft het opnemen van uw munten uit de beurs, de vergoeding hangt af van welke cryptocurrency u wilt afsluiten. Alle informatie vind je op de KuCoin officiële site.

Dus nu u weet over de verschillende munten die KuCoin accepteert, evenals informatie over KuCoin-vergoedingen, gaat het volgende deel van mijn KuCoin-recensie kijken naar de verschillende betalingsmethoden, samen met eventuele verificatiestappen die u mogelijk moet nemen.

Betaalmethoden en verificatie

UPDATE 2021: KuCoin accepteert nu 5 reguliere fiat-valuta’s, inclusief USD, CAD, VND, IDR en CNY.

Accepteert KuCoin fiat-valuta? Nou, helaas niet, wat betekent dat je een storting moet doen met een andere cryptocurrency.

KuCoin recensie

Als dit uw eerste keer in de cryptocurrency-industrie is, is de gemakkelijkste manier om te beginnen het kopen van een populaire cryptocurrency zoals Bitcoin of Ethereum bij Coinbase. Coinbase kunt u traditionele betaalmethoden gebruiken, zoals een pinpas of bankrekening. Zodra u dit heeft gedaan, kunt u uw munten rechtstreeks overboeken naar uw nieuw aangemaakte KuCoin-account.

Er is echter eigenlijk een voordeel aan het storten en opnemen met behulp van cryptocurrencies. Omdat de beurs geen relatie heeft met fiat-valuta, hoeven gebruikers zich niet te identificeren om te beginnen met handelen. Dit betekent dat u anoniem kunt handelen.

Nog beter, er zijn geen grenzen naar het aantal fondsen dat u kunt storten en opnemen! Dit is een grote bonus, aangezien u bij andere cryptocurrency-uitwisselingen verificatiedocumenten zoals uw paspoort en bankafschrift uploadt, wat soms tot twee weken kan duren om te verifiëren.

Aanmeldingsproces

Om een ​​nieuw account bij KuCoin te registreren, moet u eerst hun officiële startpagina bezoeken die toegankelijk is hier. Klik daarna op aanmelden, die zich in de rechterbovenhoek van het scherm bevindt.

U krijgt dan de algemene voorwaarden van de beurs te zien. Hoewel ik ze al heb gelezen, is het waarschijnlijk het beste als u ze zelf doorleest om er zeker van te zijn dat u alles begrijpt. Zodra u dit heeft gedaan, vinkt u het Accepteer de algemene voorwaarden box, gevolgd door te klikken op De volgende.

Kucoin Review - Gebruiksvoorwaarden

Nu moet u uw e-mailadres invoeren en kies een zeer sterk wachtwoord.

Kucoin Review - Registratieformulier

Je wordt dan gevraagd om te bewijzen dat je een mens bent door de balk van links naar rechts te verschuiven! Om uw account te openen, moet u ten slotte uw e-mailadres bevestigen door op de link te klikken die KuCoin naar u stuurt.

En dat is het, je hebt nu een account bij KuCoin! Op dit punt kunt u wat munten storten en direct beginnen met handelen. Bovendien hoeft u geen documenten op te sturen om uw identiteit te bewijzen!

Hoe te kopen op KuCoin

Vraagt ​​u zich ook af hoe u op KuCoin kunt kopen? Dit is ook heel gemakkelijk! Zodra u geld op uw account heeft gestort, klikt u op Markten bovenaan de pagina.

Kucoin Review - Categorieën

Daarna moet u zoeken naar de munt die u wilt kopen. Om dit te doen, voert u het in het zoekvak aan de rechterkant van de pagina in. In mijn voorbeeld ben ik op zoek naar NEO.

Kucoin recensie

KuCoin zal dan alle verschillende handelsparen vermelden die beschikbaar zijn voor de munt die u wilt kopen. In mijn voorbeeld is alleen NEO / BTC beschikbaar, wat betekent dat ik Bitcoin moet verhandelen voor NEO. Klik op het handelspaar dat overeenkomt met de munt waarmee je hebt gestort!

U bevindt zich nu op het hoofdhandelsscherm. Zoek aan de rechterkant van de pagina naar het koopvak dat onder de lijst met bestellingen wordt weergegeven.

Kucoin Review - Marktplaatsstatistieken

Het enige wat u hoeft te doen is het aantal munten in te voeren dat u wilt kopen, klik op het blauw beste prijs knop en klik vervolgens op de groene kopen doos om uw handel te voltooien. Zo simpel is het!

Dus nu u weet hoe gemakkelijk het is om een ​​account te openen en hoe u iets op KuCoin kunt kopen, gaat het volgende deel van mijn KuCoin-recensie kijken naar voor welke handelaren de uitwisseling het meest geschikt is.!

KuCoin Review: wie moet KuCoin kiezen?

Nadat ik KuCoin voor het eerst had getest, was ik erg blij om te zien dat het platform dat is heel eenvoudig te gebruiken. Zoals je zult zien aan de hand van mijn instructies hierboven, is alles, van het doen van een storting tot het voltooien van een transactie vrij ongecompliceerd.

De KuCoin-uitwisseling is ook goed voor serieuzere handelaren, omdat het veel functies heeft om prijstrends te analyseren, zoals kandelaars. Het gemiddelde handelsvolume bij KuCoin ligt echter in de tientallen miljoenen, wat een stuk minder is dan grotere uitwisselingen zoals Binance.

Dit kan een probleem zijn, aangezien lage handelsvolumes soms kunnen betekenen dat er niet genoeg liquiditeit is. Als u slechts kleine bedragen verhandelt, zou dit geen probleem moeten zijn, maar als u zeer grote hoeveelheden wilt ruilen, is KuCoin misschien niet de beste ruil voor u..

Uiteindelijk, wanneer nieuwe cryptocurrencies voor het eerst worden gelanceerd, worden ze soms alleen op één bepaalde beurs genoteerd. Als de gewenste cryptocurrency alleen op KuCoin staat, dan heb je geen andere keuze dan ze te gebruiken.

Dus nu je weet hoe gebruiksvriendelijk het platform is, gaat het volgende deel van mijn KuCoin-recensie kijk of de uitwisseling veilig is!

Is KuCoin veilig?

Voordat u uw eigen geld stort, is het altijd belangrijk om te weten of het veilig is of niet. U moet er natuurlijk op vertrouwen dat uw geld veilig zal zijn.

Uitwisselingen van derden werken op een gecentraliseerde server, wat betekent dat als het zou worden gehackt, uw munten in gevaar kunnen komen. Gebeurt dit in de cryptocurrency-industrie?? Ja, helaas altijd!

Bijvoorbeeld, eind 2017, er werd gemeld dat het totale aantal munten dat is geweest gehackt in de geschiedenis van cryptocurrency was meer dan $ 15 miljard. Sindsdien zijn er wat extra hacks geweest, dus dit aantal is nu nog hoger!

Dus is KuCoin veilig en zo ja, hoe? Ten eerste is de website beschermd door een versleutelingsprotocol die persoonlijke accountinformatie veilig houdt. Bovendien ontdekte ik tijdens het schrijven van deze KuCoin-recensie ook dat er een interne risico-afdeling dat is er om ervoor te zorgen dat het geld van de gebruikers veilig is.

Om uw account nog verder te beschermen, biedt de uitwisseling u de kans om een ​​account aan te maken Google Authenticator. Als u dat doet, moet u een code van uw mobiele telefoon invoeren op de KuCoin-website voordat u kunt inloggen en een transactie kunt uitvoeren..

Ik zou u ten zeerste aanbevelen dit op te zetten extra beveiligingsfunctie. Simpelweg omdat als iemand uw wachtwoord zou kunnen achterhalen, deze nog steeds geen toegang tot uw account heeft, omdat ze toegang tot uw mobiele apparaat nodig hebben.

Ten slotte is het ook de moeite waard om te vermelden dat hoewel het geweldig is dat KuCoin geen hack heeft meegemaakt, ze nog steeds een heel nieuwe uitwisseling zijn. Aan de andere kant, ongeacht welke valuta u gebruikt, moet u nooit grote hoeveelheden geld daar bewaren. Het is altijd veel veiliger om uw munten terug te nemen naar een veilige persoonlijke portemonnee (zoals een hardware portemonnee​.

Dus nu je weet dat KuCoin veilig is, gaat het laatste deel van mijn KuCoin-recensie de voor- en nadelen samenvatten!

KuCoin Review: voors & Nadelen

Laten we, voordat we meteen conclusies trekken, eens kijken naar de voor- en nadelen van KuCoin.

PROS Nadelen
 • Zeer lage stortings-, opname- en handelskosten
 • Zeer eenvoudig te gebruiken – perfect voor beginners
 • Goed aanbod aan munten, inclusief nieuw uitgebrachte cryptocurrencies
 • Goede beveiligingsfuncties
 • Geen verificatie – anoniem handelen
 • Het handelsvolume is laag – soms problemen met de liquiditeit op kleinere munten
 • Enkele moeilijkheden tijdens periodes met veel verkeer

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Gevolgtrekking

En dat is het einde van mijn KuCoin beoordeling! Als je het van begin tot eind hebt gelezen, zou je nu goed moeten begrijpen of KuCoin de juiste beurs voor jou is.

In deze review heb ik alles opgenomen, van KuCoin-vergoedingen, ondersteunde munten, gebruiksvriendelijkheid en betaalmethoden. Ik heb je ook laten zien hoe je een account aanmaakt en hoe je kunt kopen op KuCoin. Ten slotte heb ik besproken of KuCoin veilig is of niet.

Ik heb KuCoin een aantal keer gebruikt omdat ze vrij vaak de cryptocurrency ondersteunen waarnaar ik op zoek ben kopen of verkopen! Mijn ervaring is altijd positief geweest en zowel stortingen als opnames zijn erg snel en eenvoudig geweest. Ik vind het ook leuk hoe je toegang hebt tot de markten via de KuCoin-app!

Hoe dan ook, als je andere opties wilt bekijken, raad ik je ten zeerste aan Coinbase, Binance en Kraken.

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of enige andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map