Als u iemand bent die onlangs in cryptovaluta is gestapt en nu op zoek bent naar de beste manieren om te beginnen met het investeren en verhandelen van verschillende munten, je zal nodig hebben een eersteklas uitwisseling om je te helpen. Om een ​​dergelijke uitwisseling te vinden, moet u enkele vergelijkingen bekijken – in dit specifieke artikel zullen we vergelijken KuCoin VS Binance.

Beide platforms in kwestie zijn erin geslaagd om behoorlijk goede namen voor zichzelf te maken. Hoewel ze enkele overeenkomsten hebben, zijn ze dat ook allebei nogal anders, nog steeds – wat dit betekent is dat dezelfde mensen die misschien van KuCoin houden, niet per se dol zullen zijn op Binance, en andersom.

Maar maak je geen zorgen – als we eenmaal zijn zoek de vergelijkingscriteria, en leg de lat hoog, we kunnen beide cryptocurrency-uitwisselingen bekijken en analyseren, en zien welke ervan het beste bij u past.

KuCoin VS Binance: vergelijkingscriteria

Dus dan – de eerste dingen eerst. Om te hebben een doel KuCoin VS Binance vergelijking, we zullen moeten hebben enkele functies die zouden fungeren als de belangrijkste gesprekspunten, Rechtsaf?

Laatste Coinbase-coupon gevonden:


Welnu, terwijl elke persoon zijn eigen overtuigingen zal hebben over wat de “essentiële kenmerken” zijn een eersteklas cryptocurrency-uitwisseling zijn, zijn er enkele overkoepelende aspecten die in beide gevallen zijn, cruciaal voor alle legitieme en betrouwbare uitwisselingen.

Voor dit artikel gaan we er vijf bekijken – veiligheid, makkelijk te gebruiken, vergoedingen, ondersteunde munten, en aantal gebruikers. Hoewel er, toegegeven, enkele andere aspecten zijn die erg belangrijk zijn voor elke crypto-uitwisseling, is er zonder deze vijf echt geen kans op verlossing! Dat gezegd hebbende, laten we eens nader bekijken waarom dat het geval zou kunnen zijn.

  • Veiligheid. De beveiligingsaspecten van een cryptocurrency-uitwisseling zijn gelukkig in de overgrote meerderheid van de gevallen een no-brainer. Het is iets dat niet eens ‘essentieel’ is om een ​​goede ruil te bezitten – het is absoluut verplicht. De dingen zijn ook helemaal niet anders in deze KuCoin VS Binance-vergelijking – hoewel beide uitwisselingen misschien behoorlijk populair zijn in sommige aangewezen kringen van cryptoliefhebbers, is het superbelangrijk dat je Bekijk altijd de beveiligingsaspecten van elke crypto-uitwisseling die u van plan bent te gebruiken, opdat het niet onveilig zou blijken te zijn en vatbaar voor hackpogingen.
  • Makkelijk te gebruiken. Na de beveiliging lijken de gebruiksaspecten van de uitwisseling misschien een beetje, nou ja … Laten we zeggen, niet zo belangrijk. Ik raad u echter aan erover na te denken – als u voor uzelf een uitwisselingsplatform voor cryptocurrency heeft gekozen, u bent waarschijnlijk van plan er veel tijd aan te besteden, handelen en geweldige deals sluiten. Je zou waarschijnlijk willen dat dat platform is beide gemakkelijk te gebruiken, en u toelaten om te navigeren en toegang te krijgen tot enkele specifieke gebieden (Pagina’s) op een snelle en ongecompliceerde manier, Rechtsaf? Als het gaat om cryptoprijzen, zijn er veel verwarrende technische aspecten: als je een beginner bent, kun je er gemakkelijk in verdwalen! Houd hier ook rekening mee in deze vergelijking tussen KuCoin en Binance!
  • Vergoedingen. Als u op zoek bent naar uw eerste cryptocurrency-uitwisselingssite en u wilt gewoon “de wateren testen”, dan vergoedingen zullen een belangrijke factor zijn om te overwegen. Als u echter al een ervaren handelaar bent en uw winst maximaal wilt benutten, dan zijn de vergoedingen een absoluut cruciaal aspect om te kiezen tussen een paar verschillende crypto-uitwisselingen! Als het gaat om de Binance VS KuCoin-tarieven, dingen zijn eigenlijk best interessant – beide platforms worden weliswaar algemeen aanvaard omdat ze de laagste tarieven voor hun gebruikers bieden, maar zijn toch nogal verschillend.
  • Ondersteunde munttelling. Cryptocurrencies zijn een erg populair onderwerp geworden. Hoewel er nog steeds het verkeerde idee is dat crypto wordt geassocieerd met illegale activiteiten die bij sommige mensen rondhangen (dat is vooral te danken aan zaken als Zijderoute), beginnen de meeste mensen dat te begrijpen de blockchain-technologie echt iets van de toekomst. Daarmee proberen zelfs beginnende cryptocurrency-handelaren dit nu te doen koop en ruil verschillende munten, anders dan Bitcoin! Aangezien dit het geval is, is het belangrijk dat een hoogst gewaardeerde beurs zou u een dergelijke mogelijkheid bieden – de platforms in deze KuCoin VS Binance-vergelijking zijn geen uitzondering!
  • Aantal gebruikers. Het aantal actieve gebruikers op een crypto-uitwisselingsplatform kan je eigenlijk veel vertellen over de site zelf. Als er veel mensen zijn die de centrale gebruiken, kunt u er zeker van zijn dat het bedrijf erachter iets goed doet – misschien zijn de kosten erg laag? Of biedt het misschien ultramoderne beveiligingsfuncties? Hoe het ook zij, een hoog aantal gebruikers betekent dat meestal er wordt veel gehandeld – als u de meest concurrerende prijzen voor uw cryptomunten probeert te vinden, is dit een geweldige functie. Absoluut iets dat het waard is om naar uit te kijken in de KuCoin VS Binance-vergelijking!

Nogmaals – hoewel er zeker meer functies zijn die een geweldige cryptocurrency-uitwisseling zullen vormen, kijkend naar enkele andere KuCoin VS Binance-vergelijkingen die online zijn achtergelaten door de gebruikers van de twee platforms, lijkt het erop dat deze specifieke aspecten nogal vaak voorkomen!

KuCoin VS Binance: de vergelijking

Net als bij elk ander artikel waarin ik het heb over twee gigantische crypto-uitwisselingen, dit KuCoin VS Binance vergelijking zal ook een specifiek patroon volgen. In het belang van duidelijkheid en consistentie, we nemen het van bovenaf en praten eerst over de beveiligingsaspecten van beide platforms.

Veiligheid

Wat deze KuCoin VS Binance-vergelijking betreft, zijn beide platforms in kwestie beschouwd als vrij veilig, voor de langste tijd.

Dat gezegd hebbende, zijn de dingen onlangs veranderd. Tenminste voor een van deze platforms.

Binance wordt tot op de dag van vandaag gezien als een van de veiligste beurzen op de markt. Het biedt zijn gebruikers alles, van tweefactorauthenticatie, helemaal tot sommigen vorming van geautoriseerde apparatenlijst en leermiddelen over het onderwerp (d.w.z. hoe u dingen kunt vermijden zoals phishing​.

KuCoin heeft daarentegen enkele problemen.

KuCoin VS Binance: handel overal met KuCoin.

Hoewel de uitwisseling al geruime tijd als relatief veilig werd beschouwd, in september 2021, er heeft zich een grote inbreuk op de beveiliging voorgedaan. Een enorm aantal crypto-activa (Bitcoin, ERC-20-tokens, enzovoort) werd overgebracht uit de hot wallets van de beurs – met andere woorden, ze zijn gestolen.

Hoewel KuCoin zijn gebruikers dat verzekert alle verloren munten worden vergoed door de verzekering van de beurs, dit is nog steeds een belangrijke factor om te overwegen. Wat de veiligheid betreft, voor zover deze vergelijking tussen KuCoin en Binance gaat, Binance is echt het veiligere alternatief.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Makkelijk te gebruiken

De makkelijk te gebruiken factor van een cryptocurrency-uitwisselingssite kan op veel verschillende manieren worden gemeten. In de meeste gevallen zou je dat echter willen bekijk enkele specifieke aspecten van het platform – hoe gemakkelijk het is navigeer door de menu’s, of de stortings- en opnameprocessen zijn snel en eenvoudig, en – natuurlijk – hoe gemakkelijk het is gebruik de daadwerkelijke handelsinterface.

Toegegeven, Binance is niet het eenvoudigste platform om te gebruiken – elke gebruiker KuCoin VS Binance-vergelijking die er is, zal je hetzelfde vertellen. Terwijl het platform heeft enkele verschillende interface-ontwerpen voor beginners en gevorderde gebruikers, het kan nog steeds behoorlijk verwarrend zijn, vooral als je eenmaal in het nivelleringssysteem komt dat het merk heeft (accountniveaus – verschillende vergoedingen, handelsbedragen, enz.).

KuCoin daarentegen is dat eigenlijk wel een van de eenvoudigere uitwisselingen die er zijn! Dit is waar hun slogan “The People’s Exchange” heel mooi in het spel komt – de interfaces van KuCoin zijn dat eenvoudig te navigeren, de site zelf is rechtdoorzee, en de handelsprocessen zijn ook relatief snel en gemakkelijk.

In dit verband, KuCoin lijkt het gemakkelijker te gebruiken alternatief te zijn!

Vergoedingen

Dus de vergoedingen van de twee uitwisselingsplatforms in kwestie – dit is eigenlijk heel interessant!

Zie je, beide platforms in deze KuCoin VS Binance-vergelijkingsaanbieding enkele van de beste vergoedingen in de branche!

Binance heeft een onbeperkte hoeveelheid dagelijkse handel, ervan uitgaande dat u het hoogste niveau van uw account bereikt. De opnamekosten blijven hangen 3,50% (met een minimumbedrag van $ 10), en de handelskosten Gaan tot 0,1% – dat is fantastisch!

KuCoin VS Binance: eenvoudige API-integratie.

Dat gezegd hebbende, geloof het of niet, wat betreft de Binance VS KuCoin-tarieven, KuCoin heeft zelfs nog betere tarieven!

Met KuCoin, de handelskosten gaan tot 0,05% – dat is super laag! De opnamekosten zijn ook rond 0,1% – 35 keer lager dan op Binance!

Dus, kortom, terwijl beide crypto-uitwisselingen een aantal echt geweldige voordelen bieden wat betreft de kosten, KuCoin neemt hier wel het voortouw, nogal onvermurwbaar!

Ondersteunde munttelling

Zoals eerder vermeld in de KuCoin VS Binance-vergelijking, het onderwerp van cryptocurrencies is de afgelopen jaren erg populair geworden.

Dit kan worden gezien door de markt zelf te observeren – die zijn er momenteel ongeveer 7000 verschillende altcoins beschikbaar om uit te checken en in te investeren! Dat is een waanzinnig aantal!

Het mooie hier is waar mensen naar zijn gaan kijken de technologie en de belangrijkste use-cases achter sommige van deze munten, en niet alleen voor de prijs van Bitcoin of Ethereum.

KuCoin VS Binance: KuCoin aan uw zijde.

Maar daarmee willen zelfs complete nieuwkomers op het gebied van crypto misschien gaan investeren in een aantal nogal nichemunten! Om dit te kunnen doen, moet u dit echter wel doen een uitwisseling gebruiken die een breed scala aan cryptocurrencies en cryptohandelparen ondersteunt.

Binance heeft meer dan 150 verschillende crypto’s beschikbaar voor zijn gebruikers om uit te checken, terwijl KuCoin bezit meer dan 210. Dat is een groot aantal munten!

Hoewel KuCoin meer crypto-handelsopties heeft, zullen de meeste mensen de 150 aangeboden door Binance nooit gebruiken! In ieder geval wat betreft de variëteit aan munten, beide platforms hebben het redelijk goed opgelost.

Aantal gebruikers

Het laatste nummer waar we naar moeten kijken in deze KuCoin VS Binance-vergelijking is de daadwerkelijke actieve gebruiker telt op beide sites.

Laat me je echter van tevoren vertellen: KuCoin heeft hier niets over Binance.

KuCoin’s gebruikersaantallen rond de mijlpaal van 1 miljoen. Binance heeft bijna 14 keer zoveel actieve gebruikers – bijna 14 miljoen!

Wat betekent dit voor de gemiddelde liefhebber van cryptocurrency? Nou ja, een paar dingen.

Allereerst, als u Binance kiest als uw belangrijkste cryptocurrency-uitwisseling, kunt u erop vertrouwen dat u niet alleen handel in verschillende cryptocurrencies, maar ook dat al uw transacties zullen effectief zijn, in de zin dat u geen weken hoeft te wachten voordat een handelsaanbieding is verwerkt.

Toegegeven, dat is ook niet het geval met KuCoin, maar wanneer geplaatst in de buurt van en vergeleken met Binance, nou … Laten we zeggen dat Binance hier echt het populairdere alternatief is.

Bovendien is het met zo’n groot aantal gebruikers duidelijk dat Binance geeft echt om zijn klanten en hun activabeveiliging, en maakt gebruik van enkele eersteklas beveiligingsfuncties. Gewoon een extra punt om in gedachten te houden!

Conclusies

Om dit af te maken KuCoin VS Binance vergelijking, maar een enkele vraag blijft: welke van de twee bovengenoemde platforms zal de beste optie voor u zijn?

Nou, het is bijna onbetwistbaar dat Binance zou moeten voldoen aan de wensen en behoeften van de meeste mensen die het platform een ​​kans gaan geven. Met KuCoin zijn de dingen een beetje moeilijker.

Binance biedt geweldige vergoedingen, is heel veilig, en stelt je ook in staat om handel en wissel een groot aantal cryptocurrencies uit. Het enige probleem met het platform is dat het een beetje verwarrend is – dit kan vooral het geval zijn voor degenen die nog nooit eerder met een crypto-uitwisseling te maken hebben gehad.

KuCoin VS Binance: handel overal met Binance.

KuCoin is super eenvoudig te gebruiken, en heeft zelfs betere vergoedingen en meer verschillende crypto-activa om te ruilen dan Binance. Dat gezegd hebbende, het platform is verre van zo veilig – de recente hack heeft dit vrij goed aangetoond.

Uiteindelijk is de keuze aan jou – of het nu gaat om de Binance VS KuCoin-tarieven, het aantal activa of een ander kenmerk van de twee platforms die in dit artikel worden genoemd, ik hoop echt dat je dat hebt kunnen doen maak de beste beslissing voor jezelf. Succes!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me