Met de groeiende populariteit van cryptocurrencies, is er ook een toename behoefte aan veilige portemonnees. Het online opslaan van uw cryptocurrencies is misschien niet het beste idee, hardware portefeuilles zijn echt betrouwbaar als het gaat om het houden van enorme hoeveelheden crypto. Daarom is deze Ledger Nano X-recensie misschien precies wat u zoekt.

In deze Ledger Nano X review zal ik je voorzien van al de details met betrekking tot deze hardware wallet, inclusief informatie over de bedrijf, Ledger Nano X ondersteund munten, voors en nadelen evenals aanvullende details.

Aan het einde van deze beoordeling zou u moeten kunnen beslissen of de Ledger Nano X-portemonnee geschikt is voor uw behoeften.

Laten we zonder verder oponthoud ingaan op details over het bedrijf en de Ledger-portemonnee.

Oordeel in één oogopslag: Ledger Nano X is de toonaangevende hardwareportefeuille voor cryptovaluta op de markt. Het biedt ultieme beveiliging, ondersteunt meer dan 1500 cryptocurrencies, kan worden beheerd vanaf uw mobiele apparaat en biedt een comfortabeler ontwerp in vergelijking met de vorige versie van het bedrijf. Hoewel Ledger Nano X relatief duur is, zijn de nieuwe functies het absoluut waard.

Voordelen

 • Kan worden beheerd vanaf een mobiel apparaat
 • Heel veilig
 • Ondersteunt meer dan 1500 cryptocurrencies
 • Comfortabel ontwerp

Nadelen

 • Relatief duur

Ledger Nano X Review: korte introductie tot het bedrijf en de portemonnee zelf


Grootboek is gesticht terug in 2014 door acht specialisten met expertise in cryptocurrencies, embedded security, ondernemerschap en andere veiligheidsoplossingen voor blockchaintoepassingen. Momenteel heeft het bedrijf meer dan 130 medewerkers in Parijs, Vierzon en San Francisco.

Interessant feit: Ledger is zo populair dat het al is verkocht meer dan 1 miljoen apparaten. Indrukwekkend, toch?

Ledger Nano X recensie

Ledger-portemonnee is zeer aanbevolen voor mensen die gek zijn op beveiliging. Het is zo veel betrouwbaarder dan softwareportefeuilles die zijn verbonden met internet en op elk moment kunnen worden gehackt. Omdat het een koude portemonnee is, zijn alle activa die naar Ledger Nano X worden overgedragen offline gehouden. Ik zal in deze Ledger Nano X-recensie meer in detail treden als het over beveiliging gaat.

Laatste Ledger Wallet Coupon gevonden:

Ledger Nano X Review: PROS

Laten we deze Ledger Nano X-recensie beginnen met de positieve aspecten. Zorg ervoor dat u ze allemaal in overweging neemt voordat u de definitieve beslissing neemt.

Ultieme beveiliging

“Is de Ledger Nano X veilig?” – dat is een van de belangrijkste vragen die liefhebbers van cryptocurrency blijven vragen voordat ze dit apparaat kopen. Om deze reden wil ik dit voor eens en voor altijd super duidelijk maken.

Ledger Nano X kan u voorzien van ultieme veiligheid. Het is een hardware portemonnee (ook bekend als een koude portemonnee), wat betekent dat al uw Bitcoins, Litecoins en andere altcoins veilig zijn offline opgeslagen. Dat gezegd hebbende, een hacker heeft er simpelweg geen toegang toe online.

U merkt misschien dat Ledger Nano X heeft Bluetooth Low Energy (BLE) connectiviteit waarmee u het kunt gebruiken zonder dat u een kabel nodig hebt. Hoewel een draadloze verbinding erg handig klinkt, kan dit ook enkele beveiligingsproblemen oproepen. Voordat ik echter conclusies trek, wil ik u verzekeren dat er geen beveiligingsproblemen zijn als het gaat om Ledger Nano X.

Ledger Nano X recensie

Sinds alleen openbare gegevens is overgedragen via Bluetooth en je privésleutels en seed verlaten het apparaat nooit, daar hoef je je geen zorgen over te maken. Het bedrijf benadrukt het feit dat zelfs als iemand de Bluetooth-verbinding zou hacken, Ledger Nano X-functies is Beveiligd element (SE) die om uw toestemming zou vragen alvorens enige wijzigingen aan te brengen.

Bovendien is het belangrijk om in deze Ledger Nano X-recensie te vermelden dat het bedrijf een uniek operatief systeem gebeld BOLOS die een veilige chip voor de Ledger-portemonnee-lijn integreert. Ledger is de enige portemonnee op de markt die dergelijke technologie aanbiedt.

Bovendien, zodra u uw Ledger Nano X-apparaat heeft ontvangen, moet u dat doen maak een pincode aan van minimaal 4 cijfers. Zorg ervoor dat u deze code voor uzelf houdt. Voor het geval u uw pincode vergeet, is er een Herstelzin van 24 woorden die u krijgt om een ​​nieuwe pincode te maken. Dat gezegd hebbende, zou je niet moeten vragen “is de Ledger Nano X veilig?” omdat het een van de veiligste cryptocurrency-portefeuilles op de markt is.

Tabel: De beveiligingskenmerken van de Ledger Nano X en de Trezor Model T

Nu, sinds Grootboek is een hardware portemonnee, het is cruciaal om de bescherming tegen fysieke schade te overwegen. Het goede nieuws is dat Ledger Nano X is gemaakt met de materialen van de hoogste kwaliteit die het apparaat kunnen beschermen tegen fysieke schade. Omdat de hoes is gemaakt van roestvrij staal, hij is volledig beschermd voor het geval je hem laat vallen.

Software portemonnees (ook wel hot wallets genoemd) werken heel anders. Ze kunnen meestal zijn gedownload op desktop of mobiele apparaten. Veel mensen kiezen voor hot wallets omdat de meeste volledig zijn vrij (behalve kosten) en zijn super makkelijk te gebruiken. In de meeste gevallen kunnen zelfs mensen die ze voor het eerst gebruiken, dingen uitzoeken.

Ledger Nano X recensie

Wat echter belangrijk is om te begrijpen, is dat u dat ook moet doen bewaar nooit enorme hoeveelheden cryptocurrencies in softwareportefeuilles – een hacker kan installeren malware in uw apparaat en infecteer het met een keylogger waarmee u de privésleutels van uw portemonnee kunt stelen en uw cryptocurrencies kunt bezitten. Klinkt niet al te veilig, heb ik gelijk?

Ik zeg natuurlijk niet dat alle softwareportefeuilles slecht zijn; ze zijn eenvoudig niet zo betrouwbaar als hardware-opties. Dat gezegd hebbende, moet u alleen een bedrag opslaan dat u niet te verdrietig zou vinden om erin te verliezen.

Ondersteunt de belangrijkste cryptocurrencies en meer

Als u niet houdt van de reguliere cryptocurrencies, zoals Bitcoin of Ethereum, maar liever minder populaire opties prefereert, is het cruciaal om op de hoogte te zijn van door Ledger Nano X ondersteunde munten. Er is tenslotte niet zo’n apparaat dat alle bestaande cryptocurrencies zou ondersteunen.

Ledger Nano X recensie

Ledger Nano X ondersteunt meer dan 1500 munten en penningen, inclusief de meeste populaire cryptocurrencies

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Rimpel (XRP)
 • USD Tether (ERC20) (USDT)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Litecoin (LTC)
 • Binance Coin (BNB)
 • EOS (EOS)
 • ….

Ledger ondersteunt ook andere, minder populaire altcoins, dus zelfs als je van minder gangbare cryptocurrencies houdt, wed ik dat je je munt zult kunnen vinden.

Ontwerp en bruikbaarheid

Uiterlijk Ledger Nano X is bijna hetzelfde als het eerste model van het bedrijf – Ledger Nano S. De enige verschillen zijn dat het zo is iets zwaarder en heeft een breder scherm, u kunt hem echter nog steeds gemakkelijk in uw hand leggen.

De navigatie knoppen bevinden zich naast het scherm, net als in het vorige model. Als u op “enter” wilt drukken, houdt u de twee knoppen gewoon samen.

Ledger Nano X recensie

Al met al is het veilig om te zeggen dat het Ledger Nano X-ontwerp dat is meer geavanceerd vergeleken met de S-versie. Omdat u een groter scherm heeft, is het gemakkelijker om portemonnee-adressen en alle andere benodigde details te zien.

Als u verder wilt gaan, als u Ledger Nano X op uw computer wilt aansluiten, kunt u dat doen met USB-C-kabel, er is echter ook een mogelijkheid om uw portemonnee te gebruiken met een smartphone. De laatste optie is zoveel comfortabeler omdat u uw geld onmiddellijk naar de hardwareportefeuille kunt verplaatsen. Het kan echter ook enkele beveiligingsproblemen oproepen (vanwege de Bluetooth-verbinding) die ik eerder in deze Ledger Nano X-recensie noemde.

Daarom wordt Ledger Nano X geleverd met een aantal werkelijk verbazingwekkende updates die het hele proces van het gebruik van deze hardwareportefeuille veel aangenamer maken.

Vergelijk Ledger Nano X zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Vergelijk Ledger Nano X zij aan zij met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Ledger Nano X Review: CONS

Hoewel Ledger Nano X wordt geleverd met een aantal geweldige functies, is er ook iets waarmee u rekening moet houden.

Relatief duur

Als het gaat om hardwareportefeuilles, is een van de grootste problemen dat u ze daadwerkelijk moet kopen. Ook al zijn hun prijzen variëren meestal, Ledger Nano X is een van de duurdere opties.

Momenteel, Ledger Nano X-prijs is 119,00 €‎. Vergeleken met de S-model dat kost slechts 59,00 €‎, dat is nogal een stijging. Vergeet echter niet dat Ledger Nano X een nieuwe en verbeterde versie is die wordt geleverd met echt aantrekkelijke functies die u in geen enkele andere portemonnee op de markt kunt vinden..

Hoewel de prijs een van de belangrijkste redenen is waarom mensen voor softwareportefeuilles kiezen (de meeste zijn gratis), veiligheid moet altijd op de eerste plaats komen als het gaat om het opslaan van cryptocurrencies. Stelt u zich eens voor dat u alle munten verliest die u in uw softwareportefeuille opslaat, alleen omdat u geen hardwareportefeuille wilde kopen. ‎

Ledger Nano X vergeleken met Ledger Nano S

Ik blijf zeggen dat Ledger Nano X een nieuwe en verbeterde portemonnee is die je nog meer functies kan bieden, maar hoe verschilt deze van de Ledger Nano S?

Voor alle duidelijkheid wil ik u een snelle vergelijking van deze twee apparaten.

Ledger Nano S Ledger Nano X
 • 3-20 apps
 • 1.100+ compatibele crypto-activa
 • Ledger Live
 • 50+ wallets compatibel
 • Bluetooth: –
 • Scherm: 128 x 32 pixels
 • Connector – USB Type Micro-B
 • Batterij: –
 • Prijs: € 59,00‎
 • Maximaal 100 apps
 • 1.100+ compatibele crypto-activa
 • Ledger Live
 • 50+ wallets compatibel
 • Bluetooth-compatibiliteit
 • Scherm: 128 x 64 pixels
 • Connector – USB Type-C
 • Batterij: 8 uur
 • Prijs: € 119,00‎

Zoals u kunt zien, zijn er een paar belangrijke verschillen als het gaat om Ledger-portefeuilles. Ledger Nano X ondersteunt maximaal 100 apps, heeft een groter scherm dat de bruikbaarheid verbetert en biedt Bluetooth-compatibiliteit waarmee u de Ledger-portemonnee vanaf uw mobiele apparaat kunt beheren.

Ledger Nano X recensie

Hoewel Ledger Nano X twee keer zo duur is, heeft het functies die dat wel zijn helemaal de prijs waard.

Wat zit er in het Ledger Nano X Wallet-pakket?

Ledger Nano X wordt geleverd met een pakket dat bevat 5 elementen, inclusief:

 • 1 USB C-kabel
 • 1 sleutelhangerriem voor apparaat
 • 3 herstelbladen
 • 1 aan de slag-folder
 • Ledger Nano X-apparaat zelf

Ook al vindt u verderop in deze Ledger Nano X-recensie alle benodigde informatie over het gebruik van het apparaat, er is altijd een startbrochure die u door het proces leidt.

Ledger Nano X instellen?

Er zijn zes stappen die u moet volgen wanneer Ledger Nano X instellen.

Stap 1: download Ledger Live.

Ledger Live is software die nodig is om uw apparaat in te stellen en cryptocurrencies te beheren. U kunt het desktop-app voor Windows, Mac en Linux op de officiële site van Ledger en ontvang een mobiele app van App Store of Google Play.

Ledger Nano X recensie

Wanneer je een app downloadt, voeg een account toe dat zal je toelaten crypto beheren.

Stap 2: Stel in als een nieuw apparaat.

Om een ​​nieuw apparaat in te stellen, moet u zet het aan eerste. Druk gewoon op en houd de knop ingedrukt naast de USB-poort totdat je het Ledger-logo ziet. Als u klaar bent, moet u het instructies op het scherm. U kunt doorgaan door op de rechterknop te drukken en teruggaan door op de linkerknop te drukken. Als u ‘Instellen als nieuw apparaat’ op het scherm ziet, moet u beide knoppen tegelijkertijd indrukken.

Ledger Nano X recensie

Stap 3: Kies een pincode.

Nadat u alle voorgaande stappen heeft uitgevoerd, is het tijd om kies een pincode code. Druk gewoon beide knoppen tegelijk in totdat u “Kies PIN-code” op het scherm ziet.

Ledger Nano X recensie

Gebruik een van de knoppen om een ​​cijfer te selecteren en druk tegelijkertijd op beide knoppen om het te bevestigen. Uw code moet bestaan ​​uit 4-8 cijfers, dus als je eenmaal klaar bent, druk op​Voer de pincode opnieuw in om deze te bevestigen.

Ledger Nano X recensie

Stap 4: Schrijf uw herstelzin van 24 woorden op.

Na het invoeren van de pincode ziet u het herstel zin op het scherm. Aangezien het slechts één keer wordt verstrekt, moet u het zorgvuldig opschrijven. Druk om te beginnen op beide knoppen en je zult zien woord # 1. Schrijf het op en druk op de rechterknop om naar woord 2 te gaan. Ga door totdat je alle 24 woorden hebt. Druk nogmaals op beide knoppen om verder te gaan.

Ledger Nano X recensie

Nu moet u de rechter- en linkerknop gebruiken selecteer de # 1 herstelzin. Ga door totdat je alle 24 woorden hebt bevestigd. En je apparaat is klaar! Druk op beide knoppen en open het Dashboard.

Ledger Nano X recensie

Stap 5: installeer apps.

Zodra uw apparaat gereed is, kunt u applicaties op uw apparaat installeren. Om dat te doen, gaat u gewoon naar de Ledger Live Manager en kiest u de benodigde apps. Alle meest populaire cryptocurrencies zijn beschikbaar, u kunt Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin en vele andere apps vinden.

Nu hebt u toegang tot het Ledger-dashboard.

Ledger Nano X recensie

Hoe u geld kunt ontvangen

Om crypto-activa te ontvangen, moet u er eerst voor zorgen dat u Ledger Live samen met een aangemaakt account en de benodigde app heeft. Als u bijvoorbeeld wilt ontvangen Ethereum, je moet de Ethereum-app installeren. Nadat het klaar is, Volg deze stappen

Stap 1: Druk de Transact tabblad die je onderaan de app kunt vinden.

Ledger Nano X recensie

Stap 2Kraan “Te ontvangen”.

Stap 3: Kies het account dat u wilt gebruiken.

Ledger Nano X recensie

Stap 4: Bevestig dat het adres dat wordt weergegeven in Ledger Live overeenkomt met het adres dat u op het apparaat kunt zien.

Ledger Nano X recensie

Stap 5Kopieer het adres en deel het met een persoon die u geld zal sturen.

Ledger Nano X recensie

Ook al zijn we er al achter dat de Ledger Nano X-portemonnee veilig is, je moet toch voorzichtig zijn en ervoor zorgen dat het adres dat je deelt met andere mensen hetzelfde is als het oorspronkelijk was opgegeven.

Hoe u geld kunt verzenden

Voordat u geld overmaakt, moet u dit doen voer transactiegegevens in. Hier is een korte handleiding om dat te doen:

Stap 1: Druk op de Transact tabblad die je onderaan de app kunt vinden.

Ledger Nano X recensie

Stap 2: Tik op “Verzenden”.

Ledger Nano X recensie

Stap 3Kies het account waarnaar u geld wilt sturen.

Ledger Nano X recensie

Stap 4: Voer het adres van de ontvanger. U kunt dat handmatig doen of door op ‘QR-code scannen’ te tikken.

Ledger Nano X recensie

Stap 5: Voer het bedrag in dat u wilt verzenden.

Stap 6: Druk op “Doorgaan”.

Nadat u transactiegegevens heeft ingevoerd, moet u dit doen verifiëren en ondertekenen. Hier is hoe je dat kunt doen:

Stap 1: Controleer de transactie details en of ze kloppen, kraan “doorgaan met”.

Stap 2: Zorg ervoor dat uw apparaat is ingeschakeld en ontgrendeld en vervolgens selecteer de Ledger Nano X om mee te sturen.

Stap 3: Open de crypto-app en kraan “doorgaan met”.

Stap 4: Doorloop alle transactiegegevens en zorg ervoor dat ze correct zijn. Als u klaar bent om het te verifiëren, drukt u op twee knoppen.

Stap 5: Uw transactie is geverifieerd!

Het lijkt misschien een beetje een uitdaging om deze hardware-portemonnee te gebruiken, maar als je deze Ledger Nano X-recensie hebt gevolgd, zou dat geen probleem moeten zijn.

Laatste Ledger Wallet Coupon gevonden:

Conclusies

Daarom, Ledger Nano X is een van de meest betrouwbare hardware wallets op de markt. Omdat het een koude portemonnee is en uw privésleutels offline worden bewaard, hebben hackers er geen toegang toe.

Bovendien biedt het nieuwere model in vergelijking met Ledger Nano S betere bruikbaarheid. U kunt niet alleen een mobiele app gebruiken om crypto-activa te beheren, maar heeft ook een groter scherm dat maakt het gemakkelijker om te navigeren.

Tabel: de voor- en nadelen van de Ledger Nano X en de Nano S

Als het gaat om door Ledger Nano X ondersteunde munten, is het apparaat dat wel compatibel met meer dan 1100 cryptocurrencies. Dat gezegd hebbende, kunt u niet alleen de meest populaire, maar ook minder bekende munten en tokens opslaan.

Ik hoop dat deze Ledger Nano S-recensie nuttig was en dat je erin slaagt alle informatie te vinden waarnaar je op zoek was. Wat u ook beslist, weet dat altijd koude portefeuilles kan uw cryptocurrencies het beste beschermen.

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me