Je hebt waarschijnlijk al gehoord van alle verschillende soorten crypto-portefeuilles, Door zoveel verschillende opties is het echter moeilijk om de meest betrouwbare te kiezen. Vandaag zullen we Ledger Nano S bekijken en ontdekken hoe veilig het is.

Ledger Nano S is een van de meest populaire en aanbevolen crypto-wallets op de markt. Het is echter belangrijk om te vermelden dat u de Ledger-portemonnee daadwerkelijk moet kopen om uw bitcoins op te slaan.

In deze review laat ik je kennismaken met de Ledger wallet en leg ik uit hoe het werkt. Ik zal ook zijn voor-en nadelen evenals een volledige beoordeling van de beveiligingsfuncties. Ten slotte zal ik je laten zien hoe dat moet stel het in evenals het ontvangen en verzenden van munten.

Laten we beginnen met uit te zoeken wat de Ledger-portemonnee is!

Voordelen

  • Super veilig
  • Bescherming tegen fysieke schade
  • Ondersteunt meer dan 1500 munten en penningen

Nadelen

  • Relatief duur

Wat is de Ledger Wallet?

De Ledger Nano S ook wel de Ledger portemonnee, is een hardware cryptocurrency portemonnee waarmee u uw cryptocurrencies veilig kunt opslaan. Niet alleen dat, maar u kunt er ook veel verschillende cryptocurrencies mee verzenden en ontvangen.


Het bedrijf achter Ledger is een Franse start-up die in 2014 hun eerste wallet uitbrachten. Sindsdien zijn ze marktleider geworden in de hardware wallet-industrie. De Ledger-portemonnee is zelfs zo succesvol dat er meer dan 1 miljoen apparaten zijn verkocht!

Dus, wat is een Ledger Hardware Wallet?

Voordat ik uitleg hoe een hardware wallet werkt, is het een goed idee om dit te begrijpen hoe een software wallet werkt.

De meeste mensen slaan hun cryptocurrencies op in een softwareportefeuille, die kan worden gedownload op een desktop / laptop of mobiel apparaat. Deze hebben veel voordelen, zoals het erg handig zijn om munten naar een andere persoon te sturen, maar ook om gratis te zijn.

Ledger wallet review: grootboekapparaat.

Ze zijn echter soms kwetsbaar voor hacking. Dit is zo omdat een hacker kan malware installeren op het apparaat en infecteert de computer van een gebruiker met een keylogger, waarmee ze de privésleutels van uw portemonnee en de cryptocurrencies die daarin zijn opgeslagen, kunnen stelen.

Dit is hoe hardware wallets zoals de Nano Ledger S zijn anders. In plaats van dat uw privésleutels en cryptocurrencies op een softwareplatform worden bewaard, zijn ze dat wel vastgehouden op een fysiek hardwareapparaat! Dit betekent ook dat uw munten altijd worden vastgehouden offline, waardoor het voor iedereen vrijwel onmogelijk is om er op afstand toegang toe te krijgen.

Tabel: belangrijkste informatie over de Ledger Nano X en de Nano S

Als een hacker de cryptocurrencies in uw Ledger-portemonnee wil stelen, moet hij niet alleen het apparaat stelen, maar ook uw geheime pin. De beveiligingsfuncties zijn zelfs nog groter, maar daar zal ik later meer in detail op ingaan!

Dus nu u weet wat de portemonnee doet, gaan we kijken welke cryptocurrencies de Ledger Nano S ondersteunt!

Laatste Ledger Wallet Coupon gevonden:

Ledger Nano S ondersteunde munten

Zoals u waarschijnlijk weet, zijn er nu meer dan 1.500 verschillende cryptocurrencies beschikbaar om te kopen en verkopen, en er komen er elke dag meer bij. Helaas is er geen portemonnee in de wereld waarin ze allemaal kunnen worden opgeslagen, en sommige portemonnees kunnen slechts één specifieke munt opslaan.

Gelukkig is de Ledger-portemonnee een portemonnee met meerdere valuta’s, wat betekent dat er veel verschillende munten in kunnen worden opgeborgen.

Ledger wallet kan ondersteunen 26 munten en meer dan 1500 tokens. Dit omvat de voor de hand liggende munten zoals Bitcoin, Ethereum, Rimpeling, Litecoin en Bitcoin Cash, evenals minder populaire munten zoals Ubiq, Hcash en Stratis! Je kan ook koppel uw Ledger Nano S naar portemonnees zoals MEW en NEON, zodat u alle Ethereum- en NEO-tokens ook op uw Ledger kunt opslaan.

Ledger wallet review: Ledger wallets.

Het team van Ledger Nano S werkt constant aan het toevoegen aan hun lijst met ondersteunde cryptocurrencies, en IOTA is een van de volgende grote munten die naar verwachting zullen worden opgenomen!

Dus nu je weet wat de Ledger Nano S ondersteunde munten zijn, zal het volgende deel van deze gids de voordelen van de Ledger-portemonnee behandelen.

Vergelijk Ledger Wallet Side by Side met anderen

Wist je dat?

Vergelijk Ledger Wallet Side by Side met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze wel NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Voordelen van de Ledger Nano S

Zoals je waarschijnlijk hebt bedacht, is de grootste voordeel van het kopen van de Ledger-portemonnee is dat het is de veiligste manier om uw munten op te slaan! In feite is het bezit van een hardwareportemonnee zo dicht mogelijk bij het opslaan van uw cryptocurrencies in een echte kluis! Maar waarom?

Nou, zoals ik al eerder zei, software portefeuilles kan zijn gehackt als een apparaat is geïnfecteerd met malware, virus of een keylogger. Wat de hackers proberen te doen, is uw privésleutels stelen, waardoor ze volledige toegang tot uw portemonnee hebben.

Met de Ledger Nano S, uw privésleutels worden opgeslagen op het daadwerkelijke apparaat. Verder zoals de portemonnee altijd is offline (tenzij bij het verzenden van geld – hierover later meer), kan niemand proberen om toegang te krijgen via een internetverbinding.

Wanneer u uw apparaat ontvangt, moet u dit doen kies een pincode, die minimaal 4 cijfers moet zijn. Alleen u moet deze pincode weten en u moet deze elke keer dat u deze wilt gebruiken, handmatig invoeren op het apparaat.

Ledger wallet review: beveiliging.

Er is een extra beveiligingslaag ook die u beschermt als u het ooit vergeet. Nadat u uw pincode heeft bevestigd, krijgt u een Herstelzin van 24 woorden. Nogmaals, dit wordt weergegeven op het Ledger-scherm, dus niemand anders dan u heeft er toegang toe. In het geval dat u uw pincode bent vergeten, kunt u eenvoudig de herstelzin op het apparaat invoeren en vervolgens een nieuwe pincode maken.

De ontwikkelaars brengen ook regelmatig firmware-updates uit. Dus om ervoor te zorgen dat uw hardwareapparaat veilig blijft, je moet presteren regelmatig bijwerkens.

Een andere beveiligingsfunctie is de Ledger’s bescherming tegen fysieke schade. De Ledger Nano S is gebouwd met behulp van zeer hoge duurzame materialen, inclusief een hoes die is gemaakt van roestvrij staal. Dit zorgt ervoor dat als u de fout maakt het apparaat te laten vallen, het erg moeilijk wordt om het apparaat te beschadigen.

Er bestaat echter niet zoiets als een perfect product, toch? Dus zelfs de beveiliging van Ledger is een van de beste in de branche, er zijn ook enkele nadelen waarmee u rekening moet houden. Ik zal ze hieronder bespreken.

Nadelen van de Ledger Nano S

Ten eerste, in tegenstelling tot softwareportefeuilles, de Nano Ledger S is niet gratis. Als u de portemonnee rechtstreeks via de Ledger wallet-website koopt, kost dit u ongeveer 59 EUR. Hoewel je het misschien goedkoper kunt krijgen bij een andere winkel (zoals Amazon), ben ik zou het niet aanbevelen dat doe je.

Dit komt omdat jij kan niet garanderen dat de verkoper geen virus in het hardwareapparaat heeft geïnstalleerd, waardoor hij toegang tot uw portemonnee kan krijgen. Koop altijd rechtstreeks bij de officiële fabrikant, wat je kunt doen hier!

Ledger wallet review: Ledger Nano S-prijzen.

Een ander nadeel is zijn ongemak. Als het gaat om het verzenden van munten naar iemand anders, moet u dat doen plug uw Nano Ledger S in uw desktop-apparaat. U moet dan uw pincode. Dit is veel minder handig dan het gebruik van een softwareportefeuille, omdat het meer tijd en moeite kost om geld over te maken.

U moet er ook rekening mee houden dat de Ledger-portemonnee dat wel is minder gebruiksvriendelijk dan sommige van de beschikbare softwareportefeuilles. Het is erg belangrijk dat u de instructiehandleiding leest voordat u deze installeert.

Dus nu je de voor- en nadelen van Ledger Nano S kent, ga ik nu de vraag beantwoorden of het echt onmogelijk is om te hacken!

Is de Ledger-portemonnee bestand tegen hacken??

Dat zoeken we uit wat zou er gebeuren als een hacker uw Ledger-portemonnee fysiek heeft gestolen.

Ten eerste heeft de hacker uw persoonlijke gegevens nodig om toegang te krijgen tot uw geld pin, die alleen jij hebt. Ze zouden worden gegeven drie pogingen bij het invoeren van het juiste pincode, en als ze de pincode driemaal verkeerd invoeren, gaat het Ledger naar een getimed uitsluiting. Dit is een uitstekende beveiligingsfunctie omdat het u tijd geeft om weer toegang te krijgen tot uw Ledger-portemonnee door uw back-up wachtwoordzin.

Er is echter een interessant verhaal dat werd vrijgegeven door een journalist bij Wired.com eind 2017, die uitlegde hoe hij zijn beide zijn pincode kwijt, evenals zijn herstel zin. De journalist had meer dan $ 30.000 aan cryptocurrencies in zijn Nano Ledger S en had geen toegang tot de fondsen.

Tabel: De beveiligingskenmerken van de Ledger Nano S en de Trezor One

De journalist wist een programmeergenie die een kwetsbaarheid ontdekte in de nieuwste versie van de Ledger-portemonnee, waardoor hij een recente beveiligingsupdate kon opheffen. Na het volgen van de instructies van de programmeur, kon de journalist op de een of andere manier weer toegang krijgen tot zijn portemonnee.

Hoewel de Ledger Nano S team beweert dat deze beveiligingsfout sindsdien is verholpen, het laat wel zien dat niets ooit 100% veilig is. Zelfs de veiligste kluizen ter wereld zijn al eerder gehackt, dus onthoud dat hoewel een hardware portemonnee maakt het bijna onmogelijk voor iemand om uw geld te stelen, niets is ooit zeker.

In werkelijkheid, als u zich in dezelfde positie bevond als de journalist, kunt u nooit uw geld terugkrijgen. Ledger Nano S heeft nooit toegang tot uw privésleutels, het is dus uw verantwoordelijkheid om ze veilig te houden.

Wat zit er in het Ledger Wallet-pakket

Vraagt ​​u zich af wat er is inbegrepen wanneer u de Ledger-portemonnee koopt? Welnu, hier is een lijst met dingen die u wilt vind in de doos

  • Ledger Nano S
  • Instructiekaart
  • Zeer belangrijke ketting
  • Draagkoord
  • Herstelkaart
  • USB-kabel

Hoewel ik het eerder heb genoemd, wil ik u er alleen aan herinneren nooit koop de Ledger-portemonnee van ergens anders dan de officiële website.

Hoe u de Ledger-portemonnee instelt

Als je dit hebt gelezen Ledger wallet gids tot dusverre zou u nu een goed idee moeten hebben van wat de portemonnee doet, hoe deze verschilt van een softwareportefeuille, en zijn voor-en nadelen. Ik heb ook de beveiliging van de portemonnee onderzocht.

Dus als je hebt besloten er een te kopen (of je hebt er al een), ga ik het je nu laten zien hoe je het instelt!

1. Eerst moet u de Ledger Nano S in de USB-poort van uw apparaat steken.

2. Je zou nu moeten zien "Configureer als nieuw apparaat" op het scherm van uw Ledger-portemonnee. Door op de knop aan de rechterkant te drukken, selecteert u "Ja".

Ledger wallet review: configuratie

3. Hiermee worden nu de vereiste stuurprogramma’s op uw apparaat geïnstalleerd.

4. U wordt nu gevraagd om een ​​pincode te kiezen. Om het proces te starten, drukt u tegelijkertijd op de linker- en rechterknop.

Ledger wallet review: pincode kiezen.

5. U kunt elke combinatie van PIN-nummers kiezen, zolang deze tussen de 4 en 8 cijfers lang is. Het is echter niet gemakkelijk om combinaties te raden zoals “1,2,3,4” of “9,9,9,9”. U moet dit ook invoeren Pincode elke keer dat u de Ledger-portemonnee wilt gebruiken, dus vergeet deze niet!

6. Als u de pincode eenmaal heeft ingevoerd en er tevreden mee bent, wordt u gevraagd deze opnieuw in te voeren. Dit is om er zeker van te zijn dat u geen fout heeft gemaakt.

7. Zodra u uw pincode heeft bevestigd, zal de Ledger-portemonnee u vragen om uw backup herstel zin.

Ledger Wallet Review: herstelzin.

8. Het is erg belangrijk dat u de Herstelzin van 24 woorden en bewaar het dan ergens veilig. Dit zou het laatste kunnen zijn tussen het verliezen van uw geld. Onthoud dat als u uw pincode vergeet of uw apparaat wordt gestolen, uw wachtwoordzin u toegang geeft tot uw munten.

9. Elk van de 24 woorden wordt afzonderlijk op het scherm weergegeven. Daarna zal het apparaat u testen door u te vragen enkele woorden opnieuw in te voeren.

Ledger Wallet Review: herstelzin.

10. Nadat u het instellen van het wachtwoordherstel heeft voltooid, is uw Ledger-portemonnee nu klaar voor gebruik!

Ledger wallet review: gereed apparaat

Nu u uw Ledger Nano S heeft ingesteld, gaan we kijken hoe u er munten naartoe kunt sturen!

Hoe om fondsen te ontvangen

Ik zal u laten zien hoe u geld kunt verzenden met Ledger.

1. Voordat u begint, moet u eerst het Ledger Manager. U kunt dat doen hier.

2. Klik op Verkrijgbaar in Chrome, gevolgd door download. Volg daarna de installatie-instructies.

3. Nadat u de Ledger Manager heeft geïnstalleerd, moet u dit doen download de portemonnee-app.

4. Welke optie je ook hebt gekozen, download de app op je apparaat en installeer deze.

5. Zodra u de zojuist geïnstalleerde Bitcoin-app (of uw cryptocurrency naar keuze) start, wordt u gevraagd uw Ledger-portemonnee in uw machine te plaatsen en uw pincode in te voeren.

6. U wordt vervolgens gevraagd of u een Legacy-portemonnee of een Segwit-portemonnee wilt. De meest gebruiksvriendelijke optie is Segwit.

Ledger wallet review: type portemonnee.

7. Klik vervolgens op Te ontvangen, die u bovenaan de applicatie vindt.

Ledger wallet review: portemonnee-installatie.

8. Klik nu Adres op apparaat weergeven.

Ledger Wallet-beoordeling

9. Uw unieke Bitcoin Ledger-portefeuilleadres wordt nu weergegeven. U kunt het eenvoudig kopiëren, naar de portemonnee gaan waarin uw munten momenteel worden opgeslagen en ze vervolgens overdragen! Waarschuwing: stuur Bitcoin alleen naar dit adres.

Ledger Wallet Review

Dat is het! Uw Ledger-portemonnee zou de munten binnen een paar minuten moeten ontvangen! Laten we nu eens kijken hoe u munten van uw Ledger naar een andere portemonnee kunt sturen!

Hoe Seinde F.unds

Ik ga het je nu laten zien hoe u Bitcoin verstuurt uit uw Ledger-portemonnee. Dit proces is hetzelfde voor alle munten, maar zorg ervoor dat u de juiste app heeft geïnstalleerd voor de munt die u wilt verzenden of ontvangen, die u in het bovenstaande gedeelte kunt vinden. Ik zal Bitcoin blijven gebruiken voor dit voorbeeld.

1. Ga terug naar je Bitcoin-portemonnee-applicatie. Als u uw Ledger-portemonnee heeft losgekoppeld, moet u deze opnieuw invoeren en uw pincode opnieuw invoeren.

2. Klik deze keer op Sturen bovenaan het scherm.

Ledger Wallet Review

3. Het enige dat u nu hoeft te doen, is voer het portefeuilleadres in waarnaar u het geld wilt sturen, evenals het bedrag. U heeft ook de mogelijkheid om de transactiekosten te selecteren. Houd er rekening mee dat hoe lager de transactiekosten, hoe langzamer de transactie zal duren.

Hoe bitcoins op Ledger-portemonnee te beëindigen

4. Klik ten slotte op de groene knop om uw transactie te voltooien Sturen knop!

Dat is het! U weet nu hoe u cryptocurrencies kunt verzenden met de Ledger Nano S!

Laatste Ledger Wallet Coupon gevonden:

Gevolgtrekking

Ik hoop dat je dit hebt gevonden Ledger portemonnee recensie leuk en leerzaam. Ik heb u alle informatie verstrekt die volgens mij belangrijk is voordat u besluit erin te investeren.

Als je deze handleiding van begin tot eind hebt gelezen, zou je er nu een heel goed begrip van moeten hebben wat de Ledger-portemonnee doet, evenals al zijn voor-en nadelen.

Al met al, Ledger Nano S is een van de meest betrouwbare en veilige crypto-wallets. Het heeft een extra beveiligingslaag, wat betekent dat u niet alleen een pincode moet kiezen, maar ook een herstelzin van 24 woorden. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over fysieke schade, omdat het is gemaakt van duurzame materialen.

Als u zich nog steeds zorgen maakt of vragen heeft over de Ledger-portemonnee, kunt u deze gerust stellen!

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me