Een term die de laatste tijd merkbaar in de cryptogemeenschappen wordt rondgegooid, is cloud mijnbouw. Dit fenomeen lijkt de wereld van cryptocurrency-mijnbouw te hebben overgenomen – elke dag lijken steeds meer mensen dat te doen werp in op de activiteit die cloud mining is. Hierdoor wordt het steeds moeilijker om bepaalde specifieke cryptomunten te minen. Daarom wil ik je vandaag vertellen over Litecoin cloud mining.

We gaan uit van de definities: wat is Litecoin en wat is cloud mining. Ik zal je er iets over vertellen Litecoins voordelen en waarom het in de eerste plaats de moeite waard is om te minen. Daarna bespreken we enkele van de meest populaire plaatsen waar mensen naartoe gaan als ze denken aan cloud mining Litecoin.

Voordat u dat doet, moet u echter weten dat er veel gemakkelijkere manieren zijn om aan Litecoin te komen. Kies eenvoudig een veilige cryptocurrency-uitwisseling voor Litecoin kopen of verhandelen. Een paar opties waarmee u rekening moet houden, zijn onder meer Coinbase, Binance en Coinmama.

Laten we nu meer te weten komen over Litecoin.

Wat is Litecoin?

Litecoin is gedecentraliseerde crypto met zijn blockchain. Gedecentraliseerd zijn betekent dat het niet toebehoort aan een specifieke persoon of organisatie – het heeft geen centrale leider.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Litecoin is open source, wat betekent dat iedereen kan bijdragen aan het welzijn en de ontwikkeling van de munten.

Litecoin cloud mining: verschillende cryptocurrencies.

Wat deze crypto uniek maakt, is zijn relatie met Bitcoin. Litecoin was aanvankelijk een spin-off van Bitcoin, met vrijwel identieke gegevens en parameters. Er is echter een addertje onder het gras: Litecoin is ongeveer vier keer sneller dan Bitcoin. In het grote geheel van dingen is dit heel erg significant.

Vier keer sneller is meestal vier keer aantrekkelijker. In het geval van Litecoins betekent dit ook dat het ernaar streeft vier keer meer munten te hebben dan Bitcoin.

Vanaf het allereerste begin was Litecoin bedoeld als een verbeterde, superieure versie van Bitcoin.

Wat is Cloud Mining?

Nu we wat basisinformatie over Litecoin hebben behandeld, gaan we verder met cloud mining.


Om het simpel te zeggen, cloud mijnbouw is een proces waarbij u iemand betaalt om een ​​mijnbouwplatform en zijn diensten te verhuren. Er zijn meestal twee partijen bijwonen van dit proces – de koper en de gastheer.

Stel dat u als koper op zoek bent naar manieren om te profiteren van cryptocurrencies. Investeren in aandelen vereist een flinke som vooraf (in ieder geval om enige vorm van winst op te merken), je mist kennis op het gebied van blockchain-ontwikkeling om daar in te pitchen … Maar na een tijdje stuit je op een internetsite die aanbiedt cloud-mijnbouwdiensten.

Litecoin cloud mining: meerdere cryptocurrencies.

Gastheren (de mensen die eigenaar zijn van de cloud mining-service) zijn meestal grote bedrijven en bedrijven. Het is vrij zeldzaam om één persoon te vinden die cloud mining-services aanbiedt, hoewel het niet onmogelijk is.

Meestal hebben de gastheren er een paar boerderijen. Een boerderij is gewoon een faciliteit die gevuld is met cryptocurrency mijnbouwinstallaties. Als u een deal wilt sluiten met de gastheer, verhuurt u eenvoudig de rig in een van de boerderijen voor een afgesproken tijd..

Meer dan de tuigage

Een mijnbouwplatform is echter niet het enige dat u verhuurt. U zou ook de ruimte om het binnen te houden en de beheer en onderhoud Diensten.

U en de verhuurder spreken een specifiek tijdstip voor de huur af. Dit kan variëren van drie maanden tot een heel leven (hoewel de laatste vrij zeldzaam is). De meeste cloud-mining-hosts bieden maandelijkse uitbetalingen.

Een onderhouds- en elektriciteitsrekening wordt van uw inkomsten afgetrokken (deze worden op verschillende manieren berekend; het hangt af van elke gastheer) en de rest van uw inkomsten worden overgedragen naar een crypto-portemonnee naar keuze.

Litecoin cloud mining: mijnbouwbedrijf.

Cloud mijnbouw (inclusief Litecoin cloud mining) wordt beschouwd als voordelig om een ​​aantal redenen. Allereerst is het super makkelijk. Het enige wat u hoeft te doen is het service online en wacht.

Sommige high-end cloud mining-hosts bieden extra voordelen, d.w.z. 24 uur per dag boerderijbewaking via een livestream op internet, dus misschien wil je het eens bekijken. Anders dan dat, is uw werk op dit punt gedaan – de gastheer zorgt voor de rest.

Cloud mining is dat ook gunstig naar zowel de gastheer en (de meeste) van de cryptocurrencies die er zijn (tenminste gedecentraliseerde, open-source). Gastheren maken veel winst en kunnen hun boerderijen blijven ontwikkelen.

De cryptocurrencies profiteren hier zelf van door in een staat van actieve vraag – dit versterkt hun marktposities en brengt meer aandacht voor hen.

Litecoin Cloud Mining

Dus nu je een algemeen idee hebt over zowel Litecoin als het proces van cloud mining … Waarom zou iemand willen omgaan met Litecoin cloud mining? Houd er rekening mee dat welke optie u ook kiest, u ook een betrouwbare hardware wallet om uw munten te beschermen. Dat gezegd hebbende, als u uw veiligheid op prijs stelt, moet u Ledger Nano X en Trezor Model T eens bekijken.

De redenering hierachter is vrij eenvoudig: de beschikbaarheid en toegankelijkheid van Litecoin.

Zoals ik eerder heb vermeld, is Litecoin dat wel vier keer sneller dan Bitcoin. Laten we dit voorbeeld gebruiken.

Het grootste probleem met Bitcoin als het gaat om cloud mining is dat het erg moeilijk is om te minen – er is een veel tijd en aanzienlijke energie consumptie om een ​​merkbaar aantal Bitcoins te minen. Dit heeft een aantal redenen, maar de grootste zijn waarschijnlijk vraag en aanbod.

Litecoin cloud mining: Litecoin mining.

Met Bitcoin’s mainstream populariteit en succes, veel mensen willen meedoen aan de hype. Een groot aantal mensen staat gelijk aan een aanzienlijk aantal mijnwerkers. De ingestelde marktkapitalisatie van Bitcoin bepaalt echter het tempo van het spel – en met zoveel betrokken mensen wordt het tempo met de week langzamer..

Net als bij een ander altcoins, het is een ander verhaal als het om Litecoin gaat. Er is een veel hoger aanbod en een aanzienlijk lagere vraag naar Litecoin dan naar Bitcoin. Dit maakt Litecoin cloud mining een stuk eenvoudiger en veel eenvoudiger meer winstgevend dan de andere, reguliere cryptocurrencies.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Plaatsen om te mijnen

Er zijn veel sites op internet die dit aanbieden Litecoin cloud-mijnbouwdiensten. Het allereerste dat u moet doen voordat u een beslissing neemt over een cloud mining-host, is uitzoeken of u een gratis of betaalde service. Ja, gratis cloud mining is een ding, maar natuurlijk heeft het zijn nadelen.

Hosts die gratis cloud-mining aanbieden, bieden meestal weinig tot geen klantenservice in vergelijking met de betaalde. Gratis cloud mining kan vaag en riskant zijn – als u niet weet wat u doet (of als u niet genoeg onderzoek doet), kunt u worden opgelicht.

Gratis cloud-mining is ook een aanzienlijk langzamer proces dan de betaalde versie. Het kan maanden duren op het einde totdat u enig bedrag aan winst opmerkt.

Met dat gezegd zijnde, laten we enkele van de meest populaire sites voor cloud mining Litecoin bespreken. De lijst is niet in een specifieke volgorde samengesteld.

Verhuur van mijnbouwinstallaties

Verhuur van mijnbouwinstallaties is een in de VS gevestigde online cloud-mijnbouwdienst. Ze bieden een grote verscheidenheid aan (alt) munten aan om te mijnen, inclusief Litecoin.

Litecoin cloud mining: Mining Rig Rentals.

De site is opmerkelijk omdat er geen minimumorders zijn, een zeer lage uitbetalingsbenchmark, het betaalt de winst binnen twaalf uur na het einde van de huur uit en verwerkt de betalingen supersnel.

De site biedt ook een verscheidenheid aan mijnbouwpools om uit te kiezen – gratis. Een van de enige nadelen is dat het worstelt op de ontwerpafdeling – de kwaliteit van de site laat nog steeds een aantal dingen te wensen over.

Genesis Mining

Waarschijnlijk de bekendste site op deze lijst, Genesis Mining is een cloud-mijnbouwbedrijf gevestigd in Hong Kong. Ze zijn erg populair in de cryptocurrency-wereld, vooral vanwege hun mijndiensten en innovatieve, ultramoderne projecten.

Litecoin cloud mining: Genesis Mining.

Genesis Mining biedt een breed assortiment aan mijnbouwplannen, zodat u er een kunt kiezen op basis van uw voorkeuren. Ze hebben ook een optie voor u om uw eigen, aangepaste plan te maken, wat een leuke toegevoegde, individuele behoefte-gestuurde functie is.

Het bedrijf heeft een enkele enorme boerderijen verspreid over de hele wereld. Dit wordt voornamelijk gedaan om veiligheidsredenen, maar het brengt het negatieve deel van Genesis cloud mining naar voren – vergeleken met andere cloud mining hosts is Genesis Mining merkbaar duur. Klanten zeggen ook dat het bedrijf hun klantenondersteuning zou kunnen opfrissen, omdat het meestal traag en niet zo nuttig is.

Hashflare

Een in Estland gevestigd bedrijf, Hashflare, heeft in de loop der jaren een reputatie opgebouwd van een betrouwbaar, gerenommeerd cloud mining-bedrijf. Diensten zoals Litecoin cloud-mijnbouw en klantenondersteuning zijn volledig beschikbaar.

Litecoin Cloud Mining: een stapsgewijze handleiding

Ook al is Hashflare dat wel koel en transparant met hun Litecoin cloud mining-services rekenen ze wel onderhoudskosten. Aan de andere kant biedt het bedrijf contracten met een onbeperkte duur – je zou er een kunnen kopen en voor de rest van je leven klaar zijn!

Leuke hash

Een andere bekende naam in de cryptocurrency-wereld, Leuke hash biedt een hoog niveau van beveiliging en een stabiel systeem voor iedereen die erover denkt om een ​​potentiële klant te worden.

Leuke hash is professionele cryptocurrency-mijnwerkers, maar veel mensen denken dat deze cloud-mijnbouwsite vanwege hun moeilijke structuur niet geschikt is voor beginnende mijnwerkers. Een ander ding dat de moeite waard is om in gedachten te houden, is dat hoewel je Litecoin kunt minen, het bedrijf vanaf nu alleen Bitcoin-uitbetalingen aanbiedt.

De juiste Cloud Mining Host kiezen

Dit waren slechts enkele van de meer opvallende Litecoin cloud mining-serviceproviders die er zijn. Er zijn tientallen verschillende cloud mining-hosts (beide vrij en betaald) die graag hun boerderijen tot uw beschikking willen stellen. Met zoveel keuzes, hoe kies je een goede host voor cloud mining Litecoin?

Beschouw allereerst beveiliging als de hoogste prioriteit als het gaat om het kiezen van een host voor Litecoin cloud mining. Stel je deze situatie voor: je kiest een mijnwerker uit de cloud, betaalt de initiële vergoeding en aan het einde van de maand kom je erachter dat niet alleen je winst is gestolen, maar dat iemand heeft ingebroken op je bankrekening (creditcard, PayPal, enz.) en al je spaargeld gestolen …

Dit alles omdat je geen onderzoek hebt gedaan en een onbetrouwbare, twijfelachtige gastheer. Nu, ziet u het belang van beveiliging?

Litecoin cloud mining: cloud mining.

Een ander ding dat de moeite waard is om in gedachten te houden, is de hash-snelheid van de platforms van de gastheer. Als de hash-snelheid van de farm echt is laag, maar de prijzen die de gastheer in rekening brengt zijn door het dak, dat is een duidelijke indicatie dat er iets niet klopt. Onderzoek altijd de juiste hash-tarieven voor de verschillende soorten rigs die er zijn, of raadpleeg in ieder geval online forums.

Haal ten slotte een algemeen gevoel voor het bedrijf. Bezoek hun site (en veel verschillende delen van de site), bekijk hun Over-pagina, lees het Witboek, onderzoek enkele van de meer opmerkelijke mensen die daar werken of op een of andere manier bij het bedrijf betrokken zijn.

Als het algemene beeld van het bedrijf of de site gevoelens van vertrouwen bij u oproept, is dit vaker wel dan niet een goede doorslaggevende factor. Geef altijd prioriteit aan transparante hosts, want deze bedrijven hebben meestal het minste te verbergen.

Gevolgtrekking

Op dit punt zou u waarschijnlijk een beter begrip van hoe Litecoin cloud mining werkt. In het begin kan het lastig zijn, maar als je er zin in hebt, kom je er binnen de kortste keren achter.

Nog een tip die ik je kan geven, is dat je altijd eerst moet zoeken lokale cloudminers. Kijk of er een in uw land is (misschien zelfs in de stad?), Neem contact met hen op, of regel zelfs een afspraak. Dit heeft wederzijdse voordelen: u kunt een lokaal bedrijf ondersteunen, terwijl de cloud mining-host een klant krijgt. Bovendien is er meestal meer informatie beschikbaar bij lokale bedrijven dan online.

Houd er bij Litecoin-cloudmining rekening mee dat het een is langzaam proces. Natuurlijk is het veel sneller dan bijvoorbeeld Bitcoin, maar het duurt nog even voordat er aanzienlijke inkomsten worden gegenereerd. Het hangt natuurlijk allemaal af van uw abonnement – hoe meer geld u betaalt, hoe sneller de hash-snelheid die u krijgt, waardoor uw potentiële inkomsten sneller worden.

Als je ervoor kiest om je te verdiepen in Litecoin cloud mining, wens ik je veel succes! Zorg er ook voor dat u uw cryptocurrency altijd in veilige opslag bewaart, zoals cold wallets (kijk eens naar Ledger Nano X en Trezor Model T).

Ledger Wallet-deal nu actief:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me