Litecoin-prijsvoorspelling – Is het de moeite waard om te investeren?

De cryptocurrency markt heeft het afgelopen jaar verschillende ups en downs meegemaakt. Terwijl iedereen het over cryptocurrencies heeft, zijn er nog veel vragen die moeten worden beantwoord.

Ben je in de war als je zou moeten investeren in Litecoin? Ik weet niet zeker of de prijs omhoog of omlaag zal gaan?

Nou, hier is het goede nieuws: al uw vragen zal ik in deze gids beantwoorden. Ik zal de basisprincipes van Litecoin bespreken en onze favoriete Litecoin-prijsvoorspellingen met u delen. Het is moeilijk om de exacte toekomst van Litecoin te voorspellen, maar we kunnen u helpen een betere keuze te maken.

Litecoin is de 8e grootste cryptocurrency, met een marktkapitalisatie van meer dan $ 9 miljard. Dus, wat maakt Litecoin precies zo populair??

Een ex-Google-medewerker, Charlie Lee, creëerde Litecoin in 2011. Net als Bitcoin, Litecoin is ook een digitale valuta. Het is op hetzelfde gebouwd blockchain als Bitcoin en kan worden gebruikt om betalingen uit te voeren. Het grootste voordeel dat Litecoin biedt ten opzichte van Bitcoin is snelheid. Litecoin wordt in feite “Lite” -munt genoemd omdat het zo is bijna vier keer sneller dan Bitcoin.

Voordat we ingaan op onze Litecoin-prijsvoorspelling, laten we het eerst uitleggen de verschillen tussen Bitcoin en Litecoin.

Litecoin-prijsvoorspelling: Litecoin versus Bitcoin

Litecoin is zeer vergelijkbaar naar Bitcoin. Net als Bitcoin is het zo gebouwd op dezelfde code. Zie het als de update van het besturingssysteem die u op uw smartphone ontvangt. Net zoals een update beoogt enkele van de problemen met uw smartphone verbeteren, Litecoin streeft ernaar enkele van de problemen met Bitcoin oplossen.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Een ander belangrijk verschil is het totale aantal munten dat er is. Vergelijkbaar met hoe de goudvoorraad in de wereld beperkt is, is dat ook het aanbod van cryptocurrency-munten. Er kunnen maximaal 21 miljoen Bitcoins worden aangemaakt. Het maximale aantal Litecoins is 85 miljoen.

Litecoin-prijsvoorspelling: Litecoins.

Om een ​​betaling uit te voeren met cryptocurrency, moet u dit doen betaal transactiekosten. Die vergoeding is veel hoger wanneer transacties worden verzonden met Bitcoin in plaats van met Litecoin. Dit betekent dat het niet alleen is sneller om betalingen te doen met Litecoin, maar dat is het ook veel goedkoper. Dit is een van de redenen waarom veel Litecoin-prijsvoorspellingen waarschijnlijker zijn positief.

In het geval van onze reguliere valuta, federale banken kunnen nieuwe bankbiljetten afdrukken om het aanbod van valuta te vergroten. Dit is niet het geval met cryptocurrency, aangezien er geen overheid is die meer munten kan “printen”.

Wist je dat nieuwe munten moeten worden “gedolven” om te kunnen worden gebruikt? Nogmaals, net als goud!

Het enige dat u hoeft te weten, is dat mining het proces is waarin mensen gebruiken computers om nieuwe Litecoins te ontdekken, Bitcoin, en andere munten. Om Bitcoin (of andere cryptocurrencies) te minen, heb je nodig een super gespecialiseerde en krachtige computer, in tegenstelling tot de normale computers die u in winkels vindt.


U kunt Litecoin echter met een normale computer minen door er een paar toe te voegen grafische verwerkingseenheden (GPU). Dus als u besluit Litecoin te bezitten, maar het niet op een beurs wilt kopen, kunt u overwegen om het te minen..

Litecoin-prijsvoorspelling: Bitcoins.

Om deze reden, Litecoin is voor meer mensen toegankelijk dan Bitcoin. Dit is de reden waarom Litecoin vaak het zilver van cryptocurrency wordt genoemd en Bitcoin het goud.

De verschillen tussen de technologie van de twee munten hebben een grote invloed op hun prijzen. Nu u weet hoe de technologie van Litecoin verschilt van de technologie van Bitcoin, wordt het gemakkelijker voor u om onze prijsvoorspelling voor Litecoin te begrijpen..

De historische prijsontwikkeling van Litecoin

Litecoin was een van de best presterende cryptocurrencies in 2018. Als u Litecoin begin 2017 kocht toen de prijs $ 4,50, jij zou hebben gemaakt een winst van bijna 8000% tegen het einde van het jaar! Dat is bijna 80x uw investering.

Dus als u had geïnvesteerd $ 500 in januari 2017 zou u een winst hebben gemaakt van bijna $ 45.000 toen de prijs van Litecoin in december 2017 het hoogste punt bereikte.

Je kan zien de historische prijsontwikkeling van Litecoin in de onderstaande tabel. Het lijdt geen twijfel dat Litecoin een paar jaar geleden enorme hoeveelheden groei heeft laten zien, waardoor het een van de top tien cryptocurrencies is qua groeipercentage..

Litecoin-prijsvoorspelling: Litecoin-prijsgrafiek.

Een ander belangrijk ding dat u moet weten voordat we ingaan op onze Litecoin-projectie, is dat Litecoin heeft een hoog handelsvolume. Dit betekent dat steeds meer mensen Litecoin verkopen en kopen op de cryptocurrency-markt. Litecoin staat op de vierde plaats qua handelsvolume, net na Ethereum.

Litecoin-prijsvoorspellingen

Het lijdt geen twijfel dat de markt voor cryptocurrency beweegt heel snel, het maken erg moeilijk voor investeerders om te beslissen hoe ze de beste investeringsopties kiezen.

In deze situatie is het het beste om doe je onderzoek om u te helpen begrijpen wat de huidige markttrends zijn. In feite moet u altijd contact opnemen met een financieel expert voordat u grote investeringen doet.

Hieronder staan de beste Litecoin-voorspellingen, die u kunt gebruiken als startpunt in uw onderzoek om u te helpen de markt beter te begrijpen.

Litecoin-voorspelling met behulp van technische analyse

Laten we eerst de technische analyse uitleggen, zodat u de basis van deze voorspelling goed begrijpt.

De technische Analyse houdt alleen rekening met de feiten van de prijstrends in het verleden en heden, en trends in handelsvolumes. Het houdt geen rekening met zaken als hoe goed de technologie achter een cryptocurrency is, enzovoort.

Technische analisten laat de gegevens door wiskundige functies lopen om prijsvoorspellingen te doen. Wat goed voor ons is, is dat we ons geen zorgen hoeven te maken over het wiskundige gedeelte, aangezien er veel analisten zijn die de analyse uitvoeren en deze op internet delen..

Walletinvestor.com, een website die technische analyses uitvoert, heeft een 1-jarige Litecoin-prijsvoorspelling gemaakt van ongeveer $ 127. Ze voorspellen dat Litecoin op de lange termijn misschien niet de beste investering is.

Litecoin-prijsvoorspelling: technische gegevens analyseren.

Een ander technische analyse website is van mening dat als Litecoin de grens van $ 250 overschrijdt, dit het startpunt zal zijn van een verdere prijsstijging. Hun Litecoin-projecties, voor de korte termijn, zijn vastgesteld voor $ 300.

Ja, ik weet wat je denkt – dat is zo’n enorme prijsklasse om te voorspellen, toch?

Welnu, wat we uit deze analyse kunnen halen, is dat de prijs van Litecoin, net als andere cryptocurrencies, kan de komende jaren veel veranderen. Zie je, het is niet helemaal nutteloos!

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Litecoin-prijsvoorspelling op basis van de prijs van Bitcoin

Er zijn veel voorspellingen die zeggen De groei van Litecoin zal hoger zijn dan die van Bitcoin. Niemand weet echt wat er zal gebeuren, maar hier zijn enkele goede redenen waarom er dergelijke voorspellingen zijn.

  • Litecoin heeft in 2018 een betere groei laten zien dan Bitcoin;
  • Litecoin verbeterde de technologie die Bitcoin gebruikt (onthoud, het is 4 keer sneller!);
  • Op dit moment laat Litecoin een goed herstel zien.

Volgens oracletime.com, de voordelen van Litecoin ten opzichte van Bitcoin zullen veel nieuwe investeerders interesseren. Hun Litecoin-voorspellingen voor eind 2020 waren $ 1000, maar dat waren er ook het kan zelfs oplopen tot $ 2000!

Er was weer een projectie door investingpr.com die verwachtten dat de prijs van Litecoin zou bereiken tot $ 1000 terug in 2018. Ze verwachten dat meer investeerders zullen gaan investeren in Litecoin omdat ze uitkijken naar andere opties dan Bitcoin, en om hun risico te verkleinen.

Hoewel deze voorspellingen echt opwindend waren, is dat niet gebeurd. In januari 2021 was Litecoin ongeveer $ 175 waard. Dit is verre van $ 1000, maar je kunt nooit weten wat de toekomst brengt.

Litecoin-prijsvoorspelling: Bitcoin-grafieken.

Hoe Bitcoin vaak wordt vergeleken met goud en Litecoin vaak wordt vergeleken met zilver … wat doen we in het echte leven met goud? Bewaar het. Evenzo zal Bitcoin worden gebruikt voor waarde opslaan, terwijl Litecoin zal worden gebruikt afhandelen.

Ja, dat is waar Litecoin heeft voordelen ten opzichte van Bitcoin. Het is echter ook waar dat Litecoin mogelijk enkele van zijn voordelen verliest die verband houden met mijnbouw en kosten.

Dus hoezeer de prijsvoorspelling van Litecoin u er ook toe doet dat u wilt investeren, u moet eerst de andere factoren bekijken voordat u een beslissing neemt..

Litecoin-voorspelling door experts (zoals John McAfee)

Je vraagt ​​je misschien af, wie is John McAfee? Zelfs als u het investeren in cryptocurrencies een beetje serieus neemt, wordt het tijd dat u de naam gaat herkennen. John McAfee is een grote crypto-investeerder en een zeer actieve promotor van cryptocurrencies. Zijn prijsprognoses kunnen een reële impact hebben op de prijzen van cryptocurrencies.

Dus, wat zijn zijn opvattingen over de toekomst van Litecoin??

John McAfee is van mening dat Litecoin niet zo veel in waarde is gestegen als zou moeten. Hij zei dat Litecoin kan net zo sterk stijgen, zo niet meer, dan Bitcoin. Als we geloven dat de voorspelling van John McAfee voor Bitcoin correct is, wie zal dan zeggen dat hij het bij het verkeerde eind heeft over Litecoin?.

Litecoin-prijsvoorspelling: een man die denkt.

George Tung, een cryptocurrency-analist, had zijn mening over de prijsvoorspelling van Litecoin. Hij zei dat de prijs van Litecoin zal stijgen zo hoog als $ 1500 in 2018. Hij is niet de enige, want er zijn veel experts en analisten die dachten dat de prijs van Litecoin in 2018 zal blijven stijgen. Maar zoals we nu kunnen zien, is de prijs van Litecoin eind 2018 aanzienlijk gedaald. Het goede nieuws is dat op dit moment (juni 2021) stijgt de prijs van Litecoin langzaam.

Maar hoeveel kan het oplopen? Nou, denk ik De tijd zal het leren. Maar je weet nu tenminste wat de experts ervan denken.

Een van de redenen waarom velen denken dat Litecoin dit jaar goed zal presteren, is vanwege de terugkeer van Charlie Lee, de oprichter van Litecoin. Hij verliet Litecoin en besloot mee te doen Coinbase, maar is sinds kort weer actief lid van het Litecoin-team.

Charlie Lee heeft gezegd dat 2021 een goed jaar wordt voor Litecoin. Hij heeft echter geweigerd om zijn verwachte prijs van de cryptocurrency te geven.

Litecoin-prijsvoorspelling vanuit een Wall Street-perspectief

Cryptocurrencies beginnen aandacht te krijgen van Wall Street handelaren en investeerders, te. Net als wij konden ze zichzelf er niet van weerhouden om geïnteresseerd te raken in cryptocurrencies.

Wall Street heeft veel ervaring als het gaat om het doen van investeringen in aandelen en andere activa. Dit betekent dat ze een goed idee moeten hebben van wat wel en niet een goede investering is.

Kelly, het hoofd ofBK Capital Management (LLC), is een Wall Street-handelaar wiens taak het is om de markt voor cryptocurrency in de gaten te houden. BK Capital Management is een bedrijf dat zich richt op het doen van investeringen in cryptocurrencies. Kelly gaf een Litecoin-voorspelling van $ 87- $ 107 voor de komende 12 maanden, dus het is op dit moment misschien niet de beste investering. Volgens dezelfde bron. de prijs van Litecoin zou tegen het einde van 2024 kunnen stijgen tot $ 347,8.

Litecoin-prijsvoorspelling: investeerders in Wall Street.

Kelly is positief over Litecoin vanwege de voordelen die het heeft ten opzichte van Bitcoin. Hij denkt dat snellere transacties en lage kosten Litecoin voor iedereen een aantrekkelijke investeringsoptie maken.

Beschouw Litecoin eens als iPhone X en Bitcoin als iPhone 8. Het enige verschil is dat iPhone X in dit geval goedkoper is.

Litecoin-prijsvoorspelling voor 2021

Als u van plan bent om voor de lange termijn in Litecoin te investeren, dan is het een goed idee om naar de prijsvoorspellingen voor 2021 te kijken..

Longforecast.com is een website die is gespecialiseerd in het geven van financiële langetermijnprognoses met behulp van technische analyse. Longforecast.com’s Litecoin-projecties 2021 is binnen het bereik van $ 86 tot $ 170.

Oracletimes.com is een andere website die verwacht dat de prijs van Litecoin zal zijn $ 1000 op een bepaald moment in de nabije toekomst.

Litecoin-prijsvoorspelling: Litecoin, Ethereum en Bitcoin.

Deze projectie is gebaseerd op de prestaties van Litecoin in 2017 – en dat was beter dan de prestaties van Bitcoin in 2017. Het is echter niet gebaseerd op technische analyse of mening van deskundigen. Daarom zou je je misschien meer willen concentreren op andere voorspellingen.

Andere factoren die de toekomst van Litecoin kunnen beïnvloeden

Er zijn een paar andere factoren die de toekomst van Litecoin kunnen beïnvloeden.

Technologie

De veranderingen die zijn aangebracht in de technologie van Litecoin zelf is een belangrijk ding om op te letten. Litecoin heeft onlangs een evenement meegemaakt dat een “Harde vork​Laat me je uitleggen wat een harde vork is.

Simpel gezegd, het splitst de cryptocurrency in twee. Een deel van de splitsing is nog steeds de oudere versie – Litecoin, in dit geval. Het andere deel van de splitsing resulteert in de geboorte van een nieuwe cryptocurrency, wat in dit geval is Litecoin Cash. Litecoin Cash beweert bepaalde voordelen te bieden ten opzichte van Litecoin, maar we zullen die discussie voor een andere keer bewaren.

Litecoin-prijsvoorspelling: een Litecoin op een laptoptoetsenbord.

Dus, wat gebeurde er toen deze splitsing plaatsvond? Nou, er had iets goeds moeten gebeuren, maar er gebeurde niets. Litecoin heeft het zelfs heel goed gedaan sinds de hard fork, terwijl Litecoin Cash dat niet heeft gedaan.

Coindesk heeft ook zijn zegje gedaan over de prijsvoorspelling van Litecoin. In 2018 geloofden ze dat als Litecoin blijft boven $ 240 voor een korte tijd, dan zou het kunnen bereik het teken van $ 300 Zeer snel. Volgens hen zou Litecoin kunnen profiteren van het positieve nieuws van de oprichter, Charlie Lee, en de lancering van zijn nieuwe functies. Helaas gebeurde dat toen niet.

Regelgeving

Kun je je voorstellen dat je een voetbalwedstrijd speelt zonder scheidsrechter? Het zou niet goed werken, toch? Welnu, dat is hoe de markt voor cryptocurrency momenteel werkt – er zijn geen voorschriften!

Dit zal echter allemaal snel veranderen. Regelgevers van over de hele wereld zijn geworden heel actief als het gaat om cryptocurrencies. Niemand weet welke impact de regelgeving zal hebben op de toekomst van Litecoin, of op welke andere cryptocurrency dan ook.

Wat we wel weten, is dat deze regelgeving dat zou kunnen vertragen de markt, in het algemeen. Dit zou een soortgelijk effect kunnen hebben op de Litecoin-prognose. Ik raad je aan blijf op de hoogte van nieuwe cryptocurrency-voorschriften omdat het u zal helpen uw investeringen veilig te houden.

Dus, is Litecoin de moeite waard om in te investeren?

Zoals u kunt begrijpen, is er geen eenvoudig antwoord op deze vraag. Het is erg moeilijk om te voorspellen wat de prijs van Litecoin over 24 uur zou kunnen zijn – en nog moeilijker om de prijs van Litecoin over een jaar te voorspellen.

Wat we echter kunnen zien aan de hand van de prijsvoorspellingen van Litecoin hierboven, is dat Litecoin beweegt zich in een positieve richting. Het heeft de technologische sterke punten dat zou kunnen helpen om nog populairder te worden in de cryptowereld.

ik denk dat technische Analyse en deskundig advies is iets dat u altijd moet overwegen voordat u investeert. Ik geloof dat ook regelgeving kan een grote impact hebben op de toekomst van Litecoin. Het is dus belangrijk dat u deze voorschriften leert kennen, vooral in uw land.

Zelfs de grootste investeerders en experts van cryptocurrency vinden het moeilijk om de toekomst van crypto te voorspellen. Dus voordat u investeert, zou u dat moeten doen doe zoveel mogelijk onderzoek en plan uw investeringen zodat u, zelfs als de prijzen dalen, nog steeds veilig bent.

Het belangrijkste is dat u niet al uw geld in slechts één cryptocurrency investeert. Zelfs als u een van de bovenstaande prijsvoorspellingen voor Litecoin erg aantrekkelijk vindt, nooit investeren meer than u kunt het zich veroorloven te verliezen.

* Let op: dit artikel is een persoonlijke mening. Voordat u investeringsbeslissingen neemt, dient u een professional te raadplegen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map