MyEtherWallet recensie

Portefeuilles met cryptocurrency behoren tot de belangrijkste tools wanneer u in de branche wilt komen, en begin met het verhandelen van crypto. Niet alle portefeuilles zijn echter hetzelfde, en hoewel sommige algemener zijn, zijn andere dat ook vrij cryptomuntspecifiek. Vandaag zullen we het hebben over de gebruiker MyEtherWallet beoordelingen – deze portemonnee valt in de laatste groep.

Maar de waarheid is dat het eerste dat we waarschijnlijk moeten uitzoeken dat is de MyEtherWallet is geen echte portemonnee, echter – daar komen we op terug.

Als je geïnteresseerd bent in zaken als "is MyEtherWallet veilig?" en de MyEtherWallet ondersteunde munten, blijf op de hoogte – we gaan dat allemaal in de komende hoofdstukken bespreken.

TL; DR: MyEtherWallet is een interface waarmee u uw Ethereum- en Ethereum-gerelateerde munten en tokens kunt opslaan. Hoewel het een software is, worden de munten feitelijk op uw pc bewaard en niet online. Het is volledig gratis te gebruiken en is vrij eenvoudig te achterhalen.

Voordelen

  • Een best beoordeelde "tussenin" interfaces
  • Geen kosten
  • Open source
  • Portemonnee-interface van het softwaretype
  • Ondersteunt alle ERC-20-tokens

Nadelen

  • Geen echte cryptocurrency-portemonnee
  • Ondersteunt geen niet-Ethereum-altcoins
  • Geen directe verbinding met een crypto-uitwisseling

MyEtherWallet Review: PROS

Nu, net als bij elke andere cryptocurrency-portemonnee die we bekijken, zal deze specifieke MyEtherWallet-beoordeling zich richten op de belangrijkste voor- en nadelen van de betreffende portemonnee.

Voordat we echter ingaan op de positieve aspecten van de tool, laten we eerst meteen iets duidelijk maken – zoals opgemerkt in het inleidende deel van het artikel, MEW is geen echte cryptocurrency-portemonnee – het is een "tussenin" koppel.

MyEtherWallet-recensie: MEW-app.

Wat is het verschil, vraagt ​​u zich misschien af? Nou, daar komen we snel genoeg op terug – in het kort echter, de interface fungeert als een medium tussen een uitwisseling en, zeggen, een hardware wallet.

Laten we dus niet afdwalen van het onderwerp en de belangrijkste voordelen van de MEW-portemonnee bespreken.

Gebruiksvriendelijke, nuttige informatie beschikbaar

Wanneer u voor uzelf de beste cryptocurrency-portemonnee kiest, zou u dat waarschijnlijk willen tenminste enigszins makkelijk te gebruiken – dit geldt zowel in deze MyEtherWallet-recensie als met elke andere cryptocurrency-portemonnee die er is.

Waarom is gebruiksgemak zo belangrijk? Nou, om te beginnen is de kans groot dat je dat ook gaat doen gebruik de tool vrij vaak. Dit geldt met name als u een actieve cryptohandelaar bent die voortdurend met de markt communiceert, en Ether is uw belangrijkste valuta om mee te handelen.

Zie je, als je iets heel vaak gaat gebruiken, zou je waarschijnlijk willen dat het gemakkelijk en vanzelfsprekend is om te gebruiken, toch? Welnu, terwijl dat eigenlijk het geval is bij de meeste de allerbeste crypto-portefeuilles daarbuiten, sommige zijn … Minder dan wenselijk in dit opzicht.

MyEtherWallet-recensie: de originele portemonnee van Ethereum.


Het is echter niet echt een probleem waar u zich zorgen over hoeft te maken als het gaat om de MEW-portemonnee. Meerdere gebruikers MyEtherWallet-recensies beweren dat de tool in kwestie is eigenlijk heel eenvoudig te gebruiken! Haar een online-gebaseerde software, en hoewel dat in het begin misschien intimiderend lijkt (aangezien de meeste portefeuilles meestal in de vorm van een mobiele app komen), is het eigenlijk vrij eenvoudig!

Bovendien zijn er ook verschillende videozelfstudies beschikbaar die de gebruiker kan bekijken, als er iets verwarrends is. Absoluut een geweldige optie in dit opzicht!

Ondersteunt Ethereum en al zijn tokens

Zoals de naam waarschijnlijk aangeeft, de MEW-portemonnee is gewijd aan Ethereum. Dit betekent echter dat het ook Ethereum-gerelateerde valuta’s ondersteunt, namelijk, Ethereum Classic en ERC-20-tokens.

Dit is eigenlijk op zichzelf al een behoorlijk groot probleem. U hebt waarschijnlijk geen MyEtherWallet-beoordelingen van een gebruiker nodig om u dat te vertellen Ethereum is de op een na populairste cryptocurrency op de huidige markt, direct daarna Bitcoin. Natuurlijk gebruiken en verhandelen een groot aantal mensen het elke dag.

MyEtherWallet recensie

De teken een deel is ook behoorlijk belangrijk. Zoals je misschien wel weet, het Ethereum blockchain is een stukje van een nogal geavanceerde technologie – vanwege de aard van slimme contracten, er zijn veel technologische innovaties die de blockchain van Ethereum gebruiken en hun ‘uitvindingen’ erop bouwen.

Dit betekent natuurlijk dat er veel verschillende ERC-20-tokens zijn "rond dobberen". Het feit dat ze allemaal in de MEW-portemonnee kunnen worden opgeslagen, is absoluut geweldig nieuws voor iedereen die deze technologie gebruikt!

Laatste Ledger Wallet Coupon gevonden:

MyEtherWallet recensie: CONS

Nu we een paar van de belangrijkste voordelen waar de meeste MyEtherWallet-recensies van gebruikers over praten, is het de moeite waard om te benadrukken dat er ook enkele niet-ideale kenmerken van dit product zijn om op te letten.

Onder hen het feit dat het is geen echte portemonnee moet bovenaan worden vermeld. Hoewel het niet echt een "con" per se (aangezien het een fundamenteel kenmerk is van de software in kwestie), is het nog steeds iets dat u in gedachten moet houden wanneer u ernaar zoekt een crypto-portemonnee.

Om het kort te zeggen, MyEtherWallet moet worden gebruikt als u uw ETH (of een andere op ETH gebaseerde valuta) voor een korte periode wilt opslaan, voordat u deze naar een hardwareportefeuille overbrengt. Als dat geen probleem voor u is, geweldig!

Ondersteunt geen Altcoins

Als je nog nooit van de term hebt gehoord, een "altcoin" is elke cryptocurrency-munt dat is geen Bitcoin.

Of dat was in ieder geval het langst het geval. De laatste tijd lijken mensen altcoins te noemen als cryptomunten die dat niet zijn Bitcoin, Ethereum, of RimpelingLitecoin wordt ook vaak in deze mix gegooid).

Hoe het ook zij, het sentiment blijft hetzelfde – MEW ondersteunt geen altcoins. Eigenlijk, het ondersteunt niet eens Bitcoin – hoewel de naam waarschijnlijk een dode weggeefactie is, ondersteunt MyEtherWallet alleen Ethereum en alle bijbehorende munten en tokens.

Eerlijk gezegd is MEW dat ook een portemonnee met een speciale valuta.

MyEtherWallet recensie

Als je de MyEtherWallet-recensies van de gebruiker leest, lijkt het voor de meesten niet zo groot probleem te zijn. Dat komt echter vooral omdat gebruikers van deze portemonnee vanaf het begin wisten waar ze aan begonnen – de meeste mensen die MEW gebruiken, doen dit omdat ze alleen Ether bezitten of alleen Ether willen gebruiken..

Maar hoe je het ook bekijkt, het feit dat deze specifieke cryptomuntenportefeuille in kwestie slechts een zeer beperkt aantal valuta’s ondersteunt, is natuurlijk niet ideaal. Het maakt het een mooie niche-tool om te gebruiken, ook al hebben we het over de op een na populairste cryptocurrency ter wereld.

Enkele veiligheidsproblemen

Ik benadruk dit in de meeste artikelen die ik schrijf, en ik zal het hier nogmaals zeggen – het aspect van ‘veiligheid‘zou bovenaan uw prioriteitenlijst moeten staan ​​als het gaat om het kiezen van de beste cryptocurrency-portemonnee.

Als u echter enkele MyEtherWallet-recensies van een gebruiker leest, lijkt het erop dat deze specifieke portemonnee in dit opzicht enige zorgen heeft.

Nu, geen paniek – dit betekent niet dat MEW onmiddellijk moet worden weggegooid als een onveilige optie. In vergelijking met sommige andere wallets die er zijn, zijn de beveiligingsproblemen van MEW eigenlijk best beheersbaar.

MyEtherWallet-recensie: de MEW-portemonnee.

U ziet, sommige gebruikers melden dat er sprake is geweest van aanvallen en pogingen om hun informatie en Ether te stelen terwijl ze MEW gebruikten. Hoewel dit vrij serieuze dingen zijn, moet worden opgemerkt dat dit eigenlijk het gebied is waar de bovengenoemde functie van MEW, niet zijnde een echte portemonnee, ook in het spel komt..

Sta mij toe het uit te leggen.

Crypto-portefeuilles zouden moeten zijn de veiligste gereedschappen in hun soort, simpelweg omdat ze de plaats zijn waar u al uw cryptocurrencies bewaart. Dat is allemaal duidelijk, toch?

Zoveel als gebruikers van MyEtherWallet-recensies zouden praten over de portemonnee-achtige functies van MEW, en hoewel die term ook in de naam van de tool staat, het is nog steeds geen echte portemonnee. In plaats daarvan zou je MEW gebruiken als een "tussenpersoon" terwijl u uw ETH-, ETC- of ETH-tokens overbrengt naar een portemonnee voor koude opslag.

In zeer eenvoudige en enigszins nauwkeurige bewoordingen moet MEW worden gebruikt als een tijdelijke, eenmalige portemonnee. Zoals u zich waarschijnlijk kunt voorstellen, zal een tool als deze niet dezelfde mate van beveiliging hebben als bijvoorbeeld, een volwaardige portemonnee.

Dus, maken de bezorgdheid over de veiligheid MEW een onhaalbare keuze met betrekking tot het feit dat het tijdelijke opslag voor Ether is? Nee, niet echt – althans niet bij het schrijven van deze MyEtherWallet-recensie.

MyEtherWallet recensie

Zie je, de beveiligingsklachten liggen er vrij ver tussen, en de klachten die er zijn, zijn niet per se volledig vernietigend. In veel gevallen lijken de problemen te voorkomen, zolang de gebruiker zijn best doet om discreet te blijven wanneer en hoe hij zijn cryptogeld overmaakt..

Dat gezegd hebbende, is het echter nog steeds de moeite waard om in gedachten te houden!

Vergelijk MyEtherWallet zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Vergelijk MyEtherWallet zij aan zij met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

MyEtherWallet in vergelijking met hardwareportefeuilles (offline opslag)

Hardware portemonnees apparaten (zoals een USB) gebruiken om sla uw privé op sleutel. U kunt het apparaat waar u maar wilt bewaren, maar zorg ervoor dat het bewaard blijft veilig. U kunt een hardwareportefeuille met internet verbinden om een ​​transactie uit te voeren en deze vervolgens weer offline halen.

Twee van de meest populaire hardwareportefeuilles zijn – Ledger Nano S en TREZOR.

Tafel: het Trezor Model T en de Ledger Nano X

Eerlijk gezegd werkt MyEtherWallet goed met beide hardwareportefeuilles. Ik raad je aan MyEtherWallet samen met een van beide te gebruiken.

Dat is iets dat ook wordt genoemd door gebruikersrecensies van MyEtherWallet – MEW in het algemeen, werkt vrij goed samen met veel hardwareportefeuilles. Dit is goed, omdat het niet alleen de gebruiker stimuleert om koude opslag te gaan gebruiken (de meest veilige manier om je crypto op te slaan), maar ook subsidies zijn een behoorlijke keuze..

Prijsstelling en toegankelijkheid

Qua prijs, het is de moeite waard te vermelden dat MyEtherWallet dat is volledig gratis te registreren en te gebruiken. Als u echter een betaling aan iemand doet, worden er kosten in rekening gebracht een kleine vergoeding.

De werkelijke kosten verschillen afhankelijk van een paar sleutelfactoren, maar te oordelen naar de MyEtherWallet-recensies van meerdere gebruikers, hoeft u zich daar geen zorgen over te maken – de kosten zijn erg laag, ongeacht het geval.

MEW is een software, en is beschikbaar voor gebruik via de browser of, sinds kort, een app, te. Het lijkt erop dat de meeste gebruikers geen noemenswaardige problemen hebben met betrekking tot het gebruiksaspect van de portemonnee.

MyEtherWallet instellen – 5 stappen

Laten we eens kijken naar de stappen die u moet volgen om uw portemonnee op MyEtherWallet.com in te stellen.

STAP 1

Ga naar https://www.myetherwallet.com en zorg ervoor dat de site waarop u zich bevindt echt is. Dit is belangrijk om te controleren, aangezien er incidenten zijn geweest waarbij hackers vergelijkbare websites hebben gemaakt om de privésleutels van gebruikers te stelen.

Zorg ervoor dat bookmark de website als je eenmaal zeker weet dat het de echte deal is. Dit zorgt ervoor dat u in de toekomst niet de verkeerde MEW-site opent. Om dit te doen, moet u op de ster in de adresbalk van uw website klikken.

MyEtherWallet Review: bladwijzers voor de site.

STAP 2

U ziet de optie om ‘Maak een nieuwe portemonnee’Op de startpagina van de MEW-portemonnee. Of u kunt op de menuoptie ‘Nieuwe portemonnee”Om naar deze pagina te gaan.

Als u eenmaal op deze pagina bent, hoeft u alleen maar een wachtwoord in te voeren dat u kunt onthouden. Klik vervolgens gewoon op de “Maak een nieuwe portemonnee”Knop.

MyEtherWallet Review: een persoonlijke MEW maken.

STAP 3

Nadat u op de “Maak een nieuwe portemonnee”-Knop, zal MyEtherWallet.com genereren een met een wachtwoord beveiligde privésleutel – ook wel een “KeyStore”Bestand in UTC / JSON-formaat.

U kunt het KeyStore-bestand gebruiken om toegang te krijgen tot uw portemonnee, dus het is buitengewoon belangrijk om het veilig te bewaren. Bewaar het op een locatie op uw computer waar u het gemakkelijk zult onthouden.

Download het KeyStore-bestand door op de knop “KeyStore-bestand downloaden (UTC / JSON)”Zoals hieronder weergegeven. Klik na het downloaden op de knop “Ik begrijp het. Doorgaan met.”.

MyEtherWallet Review: Keystore downloaden.

STAP 4

Als u dat eenmaal heeft gedaan, krijgt u op het volgende scherm de privésleutel van uw nieuwe MEW. Deze privésleutel kan ook worden gebruikt om toegang te krijgen tot uw portemonnee.

Om deze reden moet u het extra veilig bewaren. Onthouden, iedereen met uw privésleutel kan uw portemonnee ontgrendelen en uw munten stelen.

Ik raad u aan om uw privésleutel op een vel papier af te drukken. Dit bevat de details van uw privésleutel en een barcode die kan worden gebruikt om toegang te krijgen tot uw MEW-portemonnee.

Nadat u uw privésleutel veilig heeft opgeslagen, kunt u het openbare adres van uw portemonnee controleren door op de knop “Bewaar uw adres​.

MyEtherWallet Review: uw privésleutel opslaan.

STAP 5

Eindelijk, nadat u op de “Bewaar uw adres”-Knop kunt u uw openbare portemonnee-adres bekijken. U wordt dan gevraagd: “Hoe wilt u toegang krijgen tot uw portemonnee?”

Zoals u op de onderstaande afbeelding kunt zien, biedt MyEtherWallet.com u verschillende manieren om toegang te krijgen tot uw portemonnee. U doet er goed aan om er een te kiezen die het beste bij uw voorkeuren past.

In dit voorbeeld zullen we de portefeuille openen met behulp van het Keystore-bestand.

Na het selecteren van de optie ‘Keystore / JSON-bestand’Wordt u vervolgens gevraagd om” Portefeuillebestand selecteren … “. Wanneer u op de knop ‘Portemonneebestand selecteren …’ klikt, wordt een venster geopend waarin u het KeyStore-bestand kunt selecteren vanaf de locatie op uw computer waar u het heeft opgeslagen..

MyEtherWallet Review: uw portemonnee selecteren.

Aangezien het KeyStore-bestand niets anders is dan een wachtwoord dat de privésleutel beschermt, wordt u hetzelfde wachtwoord gevraagd dat u in stap 2 hebt gebruikt om het KeyStore-bestand te ontgrendelen. Zie onderstaande afbeelding.

MyEtherWallet Review: uw portemonnee ontgrendelen.

Nadat u alle bovenstaande stappen heeft gevolgd, krijgt u toegang tot uw portemonnee.

En zo eenvoudig is het om uw eigen op te zetten MEW portemonnee!

Conclusies

En daar heb je het, een volledige MyEtherWallet beoordeling. Nu kunt u zien waarom MyEtherWallet is een van de meest populaire Ethereum-portefeuilles die beschikbaar zijn. Het is super gemakkelijk te gebruiken en laat je winkel Ethereum, Ethereum Classic en ERC-20-tokens wat belangrijk is voor ICO-investeringen.

U moet een duidelijk begrip hebben van de voor- en nadelen van MyEtherWallet in vergelijking met andere wallets. Ook om te kunnen beslissen welke portemonnee u moet gebruiken.

Als u besluit MEW te gebruiken, kunt u snel uw eigen MEW-portemonnee maken met behulp van het stapsgewijze proces in deze handleiding.

Tabel: MyEtherWalet en de Ledger Nano X

Welke portemonnee u ook gebruikt, u moet altijd uw privésleutel bewaren veilig. Als uw privésleutel wordt gestolen of verloren gaat, loopt u het risico al uw cryptovaluta kwijt te raken!

Dus, is MyEtherWallet veilig? Deze en andere portemonnees zijn zo veilig als u wilt. MEW biedt goede beveiliging en hoewel er in het verleden enkele kleine problemen zijn geweest, lijkt het erop dat er de laatste tijd geen grote zorgen zijn. Onthouden – aan het einde van de dag, de veiligheid van uw privésleutel is uw verantwoordelijkheid.

Met dat gezegd zijnde, denk ik dat MyEtherWallet een van de beste beschikbare Ethereum-portefeuilles is. Wat zijn uw gedachten? Ga je je eigen MEW-portemonnee maken??

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map