NEM-prijsvoorspelling: is NEM een goede investering?

Hallo daar! Bedankt voor het langskomen. Dit artikel is opgesteld om u alle informatie te geven die u moet weten over NEM-prijsvoorspelling.

In het artikel leer je: wat NEM is, een beetje over NEM als investering tot nu toe, enkele prijsvoorspellingen op korte termijn, enkele prijsvoorspellingen op lange termijn en mijn eigen mening over de vraag of NEM een goede investering is.

Hopelijk weet u aan het einde van het artikel alles over de 23e grootste cryptocurrency op marktkapitalisatie en hoe u omgaat met de verschillende prijsvoorspellingen die u tegenkomt bij het onderzoeken van digitale valuta’s.

We hebben vandaag veel te bespreken. Laten we dus al beginnen!

Wat is NEM?

NEM is een cryptocurrency- en cryptoplatform dat in maart 2015 in Maleisië werd gelanceerd. Het was oorspronkelijk de bedoeling dat het een vork zou zijn van de andere cryptocurrency NXT. Maar na er goed over na te denken, besloot het team om in plaats daarvan hun eigen codebase te creëren. Dit betekent dat NEM volledig uniek is.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Uitleggen wat een NEM-munt isBron: medium

NEM staat voor de New Economy Movement. Net als Ethereum, Waves en NEO is NEM zowel een cryptocurrency als een platform voor het bouwen van applicaties bovenop. Het is gebouwd met de programmeertaal Java en wordt momenteel ook ontwikkeld in de C ++ -taal. Dit zal ergens in 2018 in een upgrade worden uitgebracht, bekend als “Catapult”.

Zoals veel cryptocurrency-projecten, is NEM een project met een aantal vrij grote doelen. Het is niet alleen een betaalmiddel, sterker nog, zijn eigenschappen als valuta staan ​​waarschijnlijk vrij laag op de prioriteitenlijst van het NEM-team..

Het NEM-team heeft niet alleen gevolgen voor de wereldwijde financiën, maar is ook van mening dat het een revolutie teweeg kan brengen in onder meer de volgende gebieden: crowdfunding, leningen, juridische dossiers, medische dossiers, gamegegevens, royalty’s, slimme contracten, toeleveringsketens, boekhouding, eigendomsgegevens en de lancering van ICO’s mogelijk maken.

NEM-prijsvoorspelling in vergelijking met andere cryptocurrenciesBron: coinmarketcap

Is NEM tot nu toe een goede investering geweest?

Dus dat is waar het bij NEM om draait. Nu kan ik op de focus van dit artikel komen – is NEM een goede investering?

NEM was lange tijd een slapende reus en handelde onder de 1c vanaf de dag dat het werd gelanceerd in 2015, tot maart 2017. Gedurende het grootste deel van deze periode kostte een enkele NEM-munt minder dan een vijfde van een cent. In het voorjaar van 2017 gingen veel cryptoprojecten van de grond en kenden een enorme groei in hun marktkapitalisatie, NEM deed hetzelfde.


Tijdens de epische bull run van alle crypto’s eind 2017 en begin 2018 kwam NEM zelfs boven de $ 2 uit. Als het je lukte om het in zijn slapende gigantische periode te kopen en helemaal bovenaan te verkopen, dan was NEM natuurlijk een ongelooflijke investering.

Stel dat ik het geluk had om in januari 2016 voor $ 100 aan NEM-munten te kopen. Mijn investering zou me ongeveer 588.235 NEM-munten hebben opgeleverd. Als ik de gelukkigste persoon ooit was en de exacte top van de stijging van NEM had genoemd, zou ik hebben verkocht toen elke munt $ 2,04 waard was. Ik zou in totaal ongeveer $ 1.200.000 hebben verzilverd. Niet slecht voor een investering van $ 100, hè?

Dit had natuurlijk ook andersom kunnen werken. Als ik $ 1.200.000 zou gebruiken om op het hoogste punt in NEM te investeren ($ 2,04). Nou, de volgende maanden tot nu toe zouden verschrikkelijk zijn geweest als ik mijn geld zag dalen. Als ik vandaag al mijn NEM-munten zou verkopen tegen 31c, zou ik slechts ongeveer $ 182.352 kunnen uitbetalen.

Dat gezegd hebbende, kun je in heel basale zin stellen dat NEM een goede investering is geweest. Hoewel het lager is dan het hoogste punt ooit, is het enorm gestegen ten opzichte van de prijs waarvoor het is gelanceerd.

NEM-prijsvoorspelling 2021

Laten we nu eens kijken naar enkele NEM-prijsvoorspellingen. Ik heb informatie verzameld uit verschillende bronnen. De meeste zijn echter niet meer dan alleen een getal, een paar grafieken en de woorden ‘NEM-prijsvoorspelling’ vaak.

De eerste bron die we hebben is van een website met de naam “Portemonnee-investeerder​Dit is een klassiek voorbeeld van een website die geen enkele reden geeft aan de inhoud, dus het is moeilijk om te weten hoe ze tot deze schatting kwamen. Wallet Investor geeft een “voorspelling van één jaar” vanaf precies de dag dat de pagina wordt bezocht.

Het neemt niet de moeite om uit te leggen wat NEM is, of om de tijdlijn voor ontwikkeling te gebruiken om de prijzen te rechtvaardigen. Het heeft wel veel grafieken, maar die worden helemaal niet uitgelegd.

De ‘eenjarige prognose’ die het geeft, is dat NEM waarschijnlijk tegen het einde van 2021 zal crashen.

Bron: walletinvestor

De volgende bron die ik gebruikte om NEM-prijsmuntvoorspellingen te vinden, heet “Beesten ruilen​Nogmaals, zonder enige redenering, zullen de cijfers voor de prijs van een NEM-munt aan het einde van 2021 tussen $ 0,25 en $ 0,36 liggen., en een gemiddelde van $ 0,29. Best verbazingwekkend eigenlijk, gezien het feit dat het dieptepunt gemakkelijk $ 0,00 zou kunnen zijn en er vrijwel geen limiet is aan de hoeveelheid opwaarts potentieel.

Ten slotte kunnen we in onze NEM-prijsvoorspellingen op korte termijn kijken naar een website met de naam “Lange voorspelling​Nogmaals, zonder enige redenering, zijn de voorspellingen voor NEM-prijzen bijna hetzelfde als die van de vorige twee bronnen.

Ik wil niet dat je geld in een project investeert op basis van wat een website voor de toekomst verwacht voor zijn prijs. Als er een geldige redenering achter deze NEM-prijsvoorspellingen zat, zou ik er positiever over spreken.

NEM-prijsvoorspellingen op lange termijn

Laten we nu verder gaan met prijsvoorspellingen op lange termijn voor NEM. Net als de voorspellingen voor het einde van 2021 lijken deze op heel weinig te zijn gebaseerd. Een paar heeft echter een vorm van rechtvaardiging geprobeerd. Ik zou deze commentatoren echter nog steeds niet als experts willen noemen. Het is vrij moeilijk gebleken om voorspellingen uit betrouwbare bronnen te vinden.

Eerst kijk ik naar de “Portemonnee-investeerder” nog een keer. Net als hun oproep voor 2021 is hun NEM-prijsvoorspelling voor een periode van vijf jaar bullish $ 0,3. Net als hun voorspelling voor 2021 lijkt deze ook op letterlijk niets te zijn gebaseerd.

Vervolgens bezoek ik onze vrienden opnieuw op “Beesten ruilen​Deze keer ligt hun NEM-prijsvoorspelling eind 2024 tussen $ 0,32 en 0,47. Ik denk dat je waarschijnlijk het analysatieniveau kunt raden dat ze met deze cijfers hebben gepost. Dat klopt! Absoluut geen!

Ten slotte, voordat we kijken naar een NEM-prijsvoorspelling met iets meer inhoud, kunnen we kijken naar “Lange voorspelling” nog een keer. Deze keer zijn ze bullish geworden! Niet zo optimistisch als de andere twee, maar ze denken dat de prijs van een enkele NEM-munt tussen $ 0,11 en $ 0,14 zal liggen. eind 2024.

Blockchain.wtf Voorspelling

De volgende website voor het voorspellen van de NEM-muntprijs die ik zal laten zien, heeft er een reden voor. Het is misschien niet de beste analyse ooit, maar het komt van een pagina met de naam “Blockchain.wtf”. Deze auteur heeft duidelijk geprobeerd een ‘expert’ op dit gebied te vinden.

Hij heeft besloten een man te citeren die Adam Web heet en die schrijft voor de website Smartereum. Deze schrijver heeft duidelijk veel nieuws geschreven over cryptocurrency en dit heeft hem een ​​soort autoriteit gegeven om een ​​NEM-muntprijsvoorspelling te doen. Adam Web gelooft dat over vijf jaar een enkele NEM “ongeveer” waard zal zijn $ 1,65​Bedankt, Adam!

Notitie: Ik heb ook veel nieuws geschreven over cryptocurrency-websites, maar ben op geen enkele manier arrogant genoeg om een ​​prijskaartje te hangen aan een enorm speculatieve activa die aanzienlijke uitdagingen op het gebied van regelgeving te bieden heeft, evenals veel concurrenten.

Een andere auteur bij Smartereum ondersteunt ook de NEM-prijsvoorspelling van Web van $ 1,65.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Palwash Saaim

Nu, het dichtst bij een deskundige in de zaak die ik kon vinden, is Palwasha Saaim. Ze plaatste een prijsvoorspelling voor NEM-munten op een website met de naam ‘Winst vertrouwelijk​Ik deed wat onderzoek en ontdekte dat Saaim eigenlijk een aantal referenties heeft in de financiële wereld.

Winst Vertrouwelijk artikel over NEM-prijsvoorspelling

Volgens haar LinkedIn-account is Saaim een ​​investeringsanalist die ook schrijft voor de Lombardi Media Corporation. Klinkt tot nu toe veelbelovend, toch?

Saaim heeft een behoorlijk groot artikel geschreven over NEM-prijsvoorspelling. Ze vertelt over de hack van een crypto-uitwisseling waarbij meer dan 500 miljoen NEM werd gestolen, die een neerwaarts effect had op de prijs. Saaim noemt ook de reactie van de Japanse regering op de hack en de vondst van enkele van de verloren munten als een potentieel positief punt dat zou kunnen leiden tot een opwaartse prijsbeweging..

Ze vertelt over de concurrentie waarmee NEM te maken heeft, ook van Ethereum. Ten slotte roept ze voorzichtig op dat als NEM kan worden genoteerd op het Binance-uitwisselingsplatform en misschien hun eigen beurs kan lanceren zoals gepland, de prijs kan terugkeren naar de gelukkige kant van $ 1. Eindelijk iets van een afgemeten mening!

Geen McAfee NEM-prijsvoorspelling?!

Vreemd genoeg ontbrak op de prijsvoorspellingslijst van de NEM de beroemde John McAfee. John heeft meestal iets te zeggen over veel projecten in de cryptocurrency-ruimte.

Het is meestal na een enorm succesvolle eerste muntaanbieding, waarbij het team achter het project in kwestie een waanzinnig bedrag heeft ingezameld. Hij rekent echter hoge kosten voor zijn tweets, dus ik denk dat het team achter NEM zijn vergoeding van $ 100.000 niet had willen betalen voor een snelle prijspomp!

Is NEM een goede investering?

Na al het slechte uithalen van de analyse die ik heb gedaan in cryptocurrency, verwacht je waarschijnlijk dat mijn antwoord op de vraag “is NEM een goede investering” een sterk “nee” zal zijn. Dat is echter niet het geval.

Zoals alle investeringen in cryptocurrency, is het eerste dat u moet begrijpen, dat NEM een investering met een zeer hoog risico en een zeer hoge beloning is. Dat betekent dat er een kans is dat u vervroegd met pensioen kunt gaan door een paar honderd dollar in NEM te steken. Dit is echter geen grote kans.

Voordat ik het heb over wat NEM het bijna grenzeloze opwaartse potentieel geeft dat het heeft, komt er nog een waarschuwing. Als u in een cryptocurrency wilt investeren, moet u alleen geld investeren dat geen invloed heeft op de kwaliteit van uw leven als het verdwijnt. U moet investeren met de aanvaarding dat uw geld morgen kan verdwijnen.

Dat gezegd hebbende, NEM heeft veel positieve punten. Als het bereikt wat het wil bereiken, kan het gemakkelijk beter presteren dan zijn rivaliserende crypto-asset Ethereum. Als het dezelfde marktkapitalisatie behaalt als Ethereum (dat ook nog niet heeft bereikt wat het wilde bereiken), zal elke NEM ongeveer $ 7,55 waard zijn. Dit zou het een buitengewoon goede investering maken.

Als NEM erin slaagt het aantal industrieën dat ik eerder heb genoemd te verstoren, kan de marktkapitalisatie mogelijk vele biljoenen dollars bedragen. Dit zou elke NEM-munt veel waardevoller maken dan vandaag, en de hele marktkapitalisatie zou vele malen groter zijn dan die van de hele cryptocurrency-ruimte vandaag.

Gevolgtrekking

Dus dat is het. Dat is mijn gids voor NEM-prijsvoorspellingen. Sorry als het niet precies was wat u verwachtte. Natuurlijk had ik een heleboel cijfers uit de lucht kunnen halen en ze aan je kunnen geven, maar wat heeft dat voor zin? Je leert daar niets van en laat dit artikel klaar om je spaargeld in een bezit te steken dat je zou kunnen ruïneren. Ik wil dat niet.

Zoals gebruikelijk met onze artikelen over prijsvoorspelling voor cryptocurrency, hebben we het over investeringen met een zeer hoog risico en zeer hoge opbrengsten. Om die reden is het beter om eerlijk tegen je te zijn.

Met dergelijke investeringen zijn er heel veel dingen die mis kunnen gaan. Waaronder:

  • Regelgeving – zou NEM kunnen worden aangemerkt als illegale beveiliging en de prijs kan bijna nul dalen?
  • Technologisch – kan het team leveren wat ze wilden, zonder dat er in de tussentijd een betere technologie op de markt komt?
  • Concurrentie – zal een ander cryptoplatform de markt veroveren waar NEM naar op zoek is?

Zoals vermeld in het artikel hierboven, is het voorspellen van de prijs van een dergelijk activum problematisch. U moet op uw hoede zijn voor mensen die beweren precies te weten welke prijs een cryptocurrency zal bereiken. Dat betekent echter niet dat u niet in NEM moet investeren.

Als u besluit om te investeren, riskeer dan niet meer dan u zich kunt veroorloven te verliezen en wees er zeker van dat uw leven niet wordt beïnvloed als het project om de een of andere reden mislukt en uw investering naar nul gaat..

Met dat alles in gedachten, wat zijn volgens jou de kansen van NEM om de ruggengraat van een toekomstige economie en samenleving te worden? Is NEM een goede investering? We zijn benieuwd naar uw mening!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map