NEO-munt

Tegenwoordig is er een schijnbaar ontelbaar aantal verschillende crypto-gebaseerde projecten die er zijn. Eerlijk gezegd kan het moeilijk zijn om onderscheid te maken tussen degenen die dat wel hebben enorm potentieel van degenen die gewoon, nou ja … Niet zo aantrekkelijk zijn. In dit artikel gaan we het echter hebben over de NEO-munt – een cryptoproject dat kan worden overwogen een van de meest interessante die er op dit moment zijn.

Op het eerste gezicht lijkt NEO misschien gewoon een ander cryptocurrency dat wordt ondersteund door een slim contractgestuurd blockchain-systeem. Het uiterlijk kan echter bedrieglijk zijn – als je eenmaal dieper onder de oppervlakte begint te kijken en meer te weten komt over de technologie achter NEO, je zou net zo enthousiast kunnen worden over de munt als ik.

Maar daar komen we wel op terug. Eerst en vooral wil ik u van tevoren vertellen dat, als u al weet wat NEO is en naar deze recensie bent gekomen om uw positieve mening nog verder te versterken, voordat u de munt daadwerkelijk koopt, een high-end, beveiligde portemonnee om het in te bewaren. Hoewel Ledger Live NEO nog niet ondersteunt, kunt u dat nog steeds doen bewaar de munten op dat apparaat.

Op zoek naar de veiligste plek om BTC te kopen? Ik heb hieronder de best beoordeelde crypto-uitwisselingen verzameld die zijn goedgekeurd als de veiligste platforms voor het kopen van BTC, dus neem een ​​kijkje.

Aanbieder Visa / Mastercard Beschikbare Crypto Onze score Coinbase recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + 30 meer

9.8 Beoordeling lezen Site bezoeken Binance recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + 150 meer

9.6 Lees beoordeling Bezoek site Coinmama recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • +7 meer

9.4 Lees recensie Bezoek site Kraken recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • STREEPJE
 • + 37 meer

9.1 Lees beoordeling Bezoek site eToro recensie JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +3 meer

8.6 Lees beoordeling Bezoek site KuCoin recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + 210 meer

8.5 Lees recensie Bezoek site Gemini Exchange recensie JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +21 meer

8.4 Lees recensie Bezoek site Meest populair 729 Recensies 9.8 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie Editor’s Choice 1279 Recensies 9.6 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 816 Recensies 9.4 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 1174 Recensies 9.1 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 453 Recensies 8.6 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 563 Recensies 8.5 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 603 Recensies 8.4 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie

Voordelen

 • Sterke gemeenschapsondersteuning
 • Slimme contracttechnologie
 • Gemiddelde prijsvolatiliteit
 • Gericht op naleving van regelgeving
 • Constante updates en ontwikkeling

Nadelen

 • Nog steeds ver van zijn ATH-prijs
 • Niet aangeboden door veel beurzen

Wat is de NEO Coin: The Fundamentals

Laten we, voordat we ingaan op enkele prijsvoorspellingen en branchespecifieke terminologie, eerst de basis leggen voor de herziening en bespreken wat is de NEO-munt vanuit een heel basaal standpunt. Een geweldige plek om te beginnen zou zijn om naar te kijken het beginpunt van het project.

Toen het voor het eerst kwam, heette NEO eigenlijk niet “NEO”. Het is eigenlijk opgericht als “AntShares​De oprichting van het bedrijf gaat terug tot 2014, China – AntShares werd opgericht door Erik Zhan en Da Hongfei.


Het bedrijf werd in 2017 omgedoopt tot NEO en heeft de naam sindsdien behouden. Zoals u waarschijnlijk al heeft begrepen, is de NEO-munt vernoemd naar het bedrijf (in plaats van een andere naam te hebben, zoals in het geval van Ethereum en Ether​.

NEO-munt: een open netwerk voor de slimme economie.

Nu, vanuit een heel basaal standpunt, biedt NEO blockchain-functionaliteit niet te verschillend van die van Ethereum. Het project richt zich op slimme contracten, en hun uitvoering op de blockchain – eenvoudig, toch?

Goed, niet helemaal. NEO verschilt nogal van Ethereum, en is dat ook gericht op een heel ander publiek van cryptoliefhebbers. In feite zou je kunnen zeggen dat NEO is een van de meest unieke cryptocurrencies op de huidige markt, gezien de achtergrond.

Om NEO echter volledig te begrijpen en de toekomstperspectieven van NEO te bekijken, moeten we eerst snel de slimme contracttechnologie doornemen, zodat we allebei op dezelfde pagina zitten..

Slimme contracten: het gouden ticket naar een op blockchain gebaseerde toekomst?

Hoewel ik toegeef dat de kop een beetje flitsend is, wees geduldig – als je dat nog niet bent, kan ik je in de volgende paragrafen misschien fan maken van de slimme contracttechnologie!

Zoals al een paar keer ontgaan, de NEO-munt maakt gebruik van slimme contracttechnologie. Deze technologie is echter voor het eerst gemaakt en gepopulariseerd (om het licht uit te drukken) door Ethereum – de op een na grootste cryptocurrency ter wereld, direct daarna Bitcoin.

Ik zou op een heel andere manier kunnen afgaan op hoe geweldig ETH werkelijk is, maar maak je geen zorgen – Ik niet. In plaats daarvan wil ik je vertellen hoe slimme contracten op de Ethereum-blockchain werken. Hetzelfde idee staat achter de NEO-munt, dus lees aandachtig!

NEO-munt: het EcoBoost-programma.

Beschouw dit eenvoudige voorbeeld hieronder:

Tod wil Stacy een huis verkopen – Stacy is op de markt om er een te kopen. In sommige verouderde omstandigheden zouden beide partijen gebruik moeten maken van de diensten van externe makelaars, banken, makelaars, enzovoort – terwijl sommige hiervan onvermijdelijk zijn, lijken andere gewoon uw geld te nemen en dat is alles.

Met slimme contracten kunnen Tod en Stacy echter allebei een enorme som geld besparen en er ook voor zorgen dat er absoluut geen vals spel bij betrokken is.

Zie je, objecten zoals onroerend goed kunnen dat zijn tokenized – met andere woorden, ze kunnen op de blockchain worden weergegeven als een set van specifieke ERC-20-tokens (of anderen – ERC-20 verwijst eenvoudigweg naar het tokenmodel van Ethereum). Zo kan de transactie – Tod verkopen Stacy een huis – worden geschreven in een smart contract.

Het contract zou als volgt klinken: WANNEER Stacy stuurt Tod een X geldbedrag, ALLEEN DAN zal Tod Stacy de rechten op het huis sturen. Tod heeft van tevoren een slim contract gemaakt en de rechten op het onroerend goed worden opgeslagen op de blockchain – ze worden overgedragen ENKEL EN ALLEEN als aan de gestelde voorwaarden is voldaan, en in geen enkel ander scenario.

Om daar aan toe te voegen, slimme contracten zijn onomkeerbaar en ondoordringbaar – als ze eenmaal klaar zijn, zijn ze klaar.

NEO-munt: kenmerken van het NEO-platform.

Nu kun je je waarschijnlijk de enorme mogelijkheden van slimme contracten voorstellen, zowel in het dagelijkse leven van gewone mensen uit de arbeidersklasse als in grote bedrijfsentiteiten. Zoals hierboven vermeld, is de NEO-munt echter anders – en iedereen die wil weten wat NEO is, moet dit in gedachten houden!

Hoe is NEO anders, vraagt ​​u zich misschien af? Welnu, de slimme contractfunctionaliteit heeft een twist – naleving van de regelgeving.

NEO en digitale identiteit (het verhaal van Onchain)

In het hierboven besproken slimme contractvoorbeeld van Ethereum, moet één duidelijk onderscheid worden gemaakt: de slimme contracten die op ETH zijn gemaakt geen manier van zijn gecontroleerd of geconfigureerd om te voldoen aan de regelgeving. Hoewel dit in overeenstemming is met het gedecentraliseerde karakter van de crypto, het levert ook veel problemen op met betrekking tot regelgevende doeleinden.

De NEO-cryptocurrency is in dit opzicht echter het tegenovergestelde – de functie ‘digitale identiteit’ zorgt ervoor dat dit het geval is.

De digitale identiteit van NEO werkt op een vrij eenvoudige manier – iedereen die deelneemt aan de NEO-blockchain heeft een specifiek type digitale identiteit dat wordt geverifieerd. Hierna kunt u van elke andere partij verwachten waarmee u transacties uitvoert en waarmee u op de blockchain communiceert een geverifieerde gebruiker van NEO, en niet een anonieme partij die mogelijk kwaadaardige bedoelingen heeft.

Wat is Onchain en wat heeft het hiermee te maken??

NEO-munt: de NEO-portemonnee.

Onchain is een Chinees bedrijf dat zich bezighoudt met blockchain-technologie toegankelijker maken voor grote bedrijven en verschillende financiële instellingen. Een van de belangrijkste zorgen van Onchain is om beide regelgevingskwesties van blockchain-technologie op te lossen – het is een bijzonder prominente kwestie als je bedenkt dat China stond nooit gunstig tegenover crypto[1], in het algemeen.

Zoals je je waarschijnlijk kunt voorstellen, vormen de NEO-munt en Onchain het goed een geweldig paar – NEO biedt de technologie en ruimte voor gebruikers om hun activa te komen kopen, verkopen en verhandelen in een semi-gecentraliseerde, maar veilige en gereguleerde omgeving, terwijl Onchain zich richt op het aantrekkelijk maken van de bovengenoemde technologie voor grote bedrijven..

Dus als de wielen beginnen te draaien en de tandwielen op hun plaats vallen, heb je een innovatief, gebaseerd op blockchain-technologie, maar nog steeds in overeenstemming met de regelgeving en gedeeltelijk gecentraliseerde slimme economie. Als je je afvraagt ​​wat een NEO-munt is, is dat het beste antwoord dat ik je kan geven!

NEO Coin: wat zegt de markt?

Nu we de belangrijkste aspecten van NEO hebben besproken en je een beetje een beter idee hebt van wat de NEO-cryptocurrency is, gaan we verder met het tweede deel van de review en kijken we naar enkele historische prijsgrafieken, hoe heeft de crypto het de afgelopen jaren gedaan?, en wat kunnen we verwachten van de toekomst van de NEO-munten.

Kijken naar Muntenmarktdop, het lijkt erop dat NEO een behoorlijk standaard run heeft gehad, voor zover het betreft de meer bekende crypto’s. Mensen die zich afvragen of NEO een goede investering is, moeten eerst naar het hoogste punt ooit kijken (ATH) van de munt die begin 2018 werd bereikt – toen kostte de munt meer dan $ 161.

NEO-munt: NEO-prijsgrafiek.

Nu, voor niet-ingewijden, lijkt het misschien vreemd – een cryptocurrency die vroeger $ 161 kostte, kost nu ongeveer $ 20. Dat is een slecht teken!

Laat me je echter vertellen – Nee, het is eigenlijk heel normaal.

Als je ooit in de cryptowereld bent geweest, heb je er waarschijnlijk wel eens van gehoord de beroemde cryptoprijscrash van 2017/2018. De meeste muntenprijzen bereikten hun ATH’s en stortten vervolgens volledig in.

Destijds waren er veel marktmanipulatie aan de hand. Combineer dat met enkele prominente DeFi-gebaseerd oplichting (DeFi was toen erg nieuw, en het leek erop dat elk project miljoenen dollars kon opbrengen met hun ICO’s, geen zweet), en je hebt zelf behoorlijk trieste resultaten.

NEO-munt: wereldwijde NEO-gemeenschap.

In vergelijking met sommige andere, enigszins vergelijkbare munten, NEO doet het eigenlijk best goed! Het is erin geslaagd een aanzienlijke prijs vast te houden die onlangs ook is gestegen.

Nu is een gouden regel in de wereld van crypto dat een project is slechts zoveel waard als de gemeenschap erachter. Het is keer op keer bewezen waar te zijn, en de NEO-munt vormt daarop geen uitzondering – een groot deel van het succes dat het project heeft weten te behouden en te behouden is te danken aan het feit dat het bezit nog steeds een actieve en bloeiende gemeenschap. Een enkele blik op hun subreddit zal bewijzen dat dit waar is.

Daarna is het ook de moeite waard om te vermelden dat het team (bedrijf) achter de NEO-cryptocurrency ook niet verslapt. Er zijn constante en tijdige updates wordt uitgevoerd op het platform, groeit alles, zowel vanuit het zakelijke als vanuit het technologische perspectief, en NEO lijkt alleen maar vooruitgang te boeken!

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Is NEO een goede investering?

Zoals u zich waarschijnlijk kunt voorstellen, is het onderwerp rond de toekomst van de NEO-munten en zijn investeringsmogelijkheden behoorlijk populair, vooral met de semi-recente hausse van de cryptocurrency-industrie, in het algemeen.

Dus … Is NEO een goede investering? Of moet u de munt vermijden en uw blik richten op andere crypto’s op de markt?

Laten we proberen die vragen te beantwoorden. Maar eerst moeten we eerst kijken het kernaspect bij het analyseren van het potentieel van cryptoprojecten.

Veel mensen denken dat het simpelweg een zaak is om erachter te komen of de crypto al dan niet een goede investering is kijken naar de prijsgrafieken, en om te zien wat zijn ATH was. Anderen nemen hun toevlucht tot een blik op een prijsgrafiek en nemen de beslissing plechtig gebaseerd op het feit of de prijs van de munt op dat moment stijgt of crasht.

NEO-munt: dApp-platform.

Beide methoden zijn absurd, bij gebrek aan een beter woord.

Nee, als u de NEO-munt en al zijn potentieel echt wilt analyseren, moet u naar één enkele indicator kijken – zijn marktkapitalisatie.

Op het moment van schrijven van deze recensie is de marktkapitalisatie van NEO ongeveer $ 1,56 miljard. Dat is een sterke aanwezigheid op de markt! Sommige individuen kunnen erop staan ​​dat u deze marktkapitalisatie vergelijkt met die van Bitcoin, en erachter komen dat NEO op die manier een goede investering is..

DOE DAT NIET. Het is een heel verkeerde manier om het aan te pakken.

Voor starters, Bitcoin is de # 1 cryptocurrency op de markt – zo zal het ook altijd en voor altijd zijn. Het heeft geen zin om de marktkapitalisatie van NEO te vergelijken met die van BTC, aangezien deze waarschijnlijk nooit in de buurt zal komen.

In plaats daarvan zou u echter een cryptocurrency moeten vinden veel groter dan de NEO-munt, nog aanbiedingen een soortgelijk type technologie. Nu, wat zou die munt kunnen zijn?..?

Ja, ik plaag je alleen maar – natuurlijk, haar Ethereum.

NEO-munt: Ethereum-marktinformatie.

Een kijkje nemen Muntenmarktdop nogmaals, je zou zien dat ETH een marktkapitalisatie heeft van ongeveer $ 125 miljard. Dat is in de buurt 82 keer groter dan de marktkapitalisatie van NEO.

Is het nu logisch om te denken dat NEO ooit de marktkapitalisatie van Ethereum zal bereiken? Nou, hoewel het mogelijk is, is het zo hoogst onwaarschijnlijk. Maar zelfs als het cryptoproject erin slaagt de helft van de marktkapitalisatie van ETH te bereiken, kan het zijn huidige prijs verhogen ongeveer 40 keer (ja, dat is een zeer ruwe schatting).

Als zoiets zou gebeuren, zou 40 keer $ 20 gelijk zijn aan ongeveer $ 800 per een NEO-munt.

Dat is duidelijk een zeer optimistische aanname, en zelfs als NEO erin zou slagen om dit punt te bereiken, zou het nog heel, heel lang duren. Er is echter ook nog een andere factor waarmee u rekening moet houden.

Zoals ik in het vorige hoofdstuk ben ontgaan, NEO heeft een zeer sterke gemeenschap, en het bedrijf achter de NEO-munt is voortdurend verbeteren van het platform, te. Dit is een cruciale factor voor iedereen die vraagt ​​of NEO een goede investering is – zonder het potentieel voor de toekomst is een cryptoproject gedoemd om eerder dan later te worden vergeten..

Dat gezegd hebbende, hoe ziet de toekomst van de NEO-munt eruit? Nou, de munt is erin geslaagd handhaaf een fatsoenlijke prijs, heeft een sterke community en een technisch onderlegde onderneming, en lost een specifiek probleem op. Al deze factoren lijken erop te wijzen dat NEO zeker de moeite waard is om in de gaten te houden.

Uw NEO-munten opslaan

Nu we alle hoofdpunten van de NEO-munt hebben besproken, gaan we om de beurt iets noemen dat niet direct verband houdt met de cryptocurrency in kwestie of de technologie erachter.

Laten we ons, omwille van het argument, voorstellen dat u heeft besloten dat de NEO-munt een goede investering is en dat u deze wilt kopen. Uw prioriteit zou nu moeten zijn om te vinden een betrouwbaar, high-end cryptocurrency-portemonnee.

Ik geef je twee geweldige opties voor waar je je NEO-munten kunt bewaren – een toonaangevende hardware (verkoudheid) portemonnee, en een online (heet) portemonnee.

De Ledger Nano X

Zonder enige twijfel, Ledger is een van de belangrijkste leiders van de markt voor cryptocurrency-portemonnees.

Ledger biedt gebruikers een aantal verschillende portemonnee-opties, met de nieuwste en meest opvallende de Ledger Nano X. De X wordt geleverd met een groter scherm dan het oudere S-model, heeft een meer intuïtieve plaatsing van de knoppen en is over het algemeen een omvangrijker apparaat.

Dat gezegd hebbende, is het echter ook de moeite waard om te vermelden dat de Ledger Nano X ondersteunt meer dan 1000 verschillende cryptocurrencies en crypto-tokens, inclusief NEO.

NEO-munt: de Ledger Nano X.

Om eerlijk te zijn, Ledger Live (de app die wordt gebruikt om je crypto’s op het apparaat te volgen) ondersteunt NEO nog niet. U kunt uw Ledger-apparaat echter verbinden met een specifieke hot wallet en dan nog steeds over Ledger-grade beveiliging beschikken.

De Ledger Nano X kost je € 119, – en je kunt hem vinden hier.

Binance

Binance is een van de meest populaire cryptocurrency-uitwisselingsplatforms op de planeet – het is ook een geweldige portemonnee waarin je ook je NEO-munten kunt bewaren!

Het mooie van Binance hier is dat het biedt gemakkelijke toegang tot uw cryptomunten als u besluit deel te nemen aan een daghandel, of zelfs onderweg toegang wilt hebben tot uw crypto’s.

Een van de belangrijkste klachten waar mensen over hebben hardware portefeuilles is dat het veel tijd kost om uw munten van de portemonnee naar een uitwisseling over te dragen, als u besluit om ze te verhandelen of in te wisselen. Binance heft dit probleem helemaal op en biedt gebruikers eersteklas beveiligingsfuncties terwijl het ook een topklasse is.

Als je Binance wilt bezoeken, kun je het vinden hier.

Waar te handelen in NEO?

Eens je hebt uw portemonnee gesorteerd, wilt u er waarschijnlijk naar kijken kopen, verkoop, of het verhandelen van NEO-munten, Rechtsaf? Welnu, er zijn een paar manieren waarop u dit kunt doen – maar u kunt het beste gebruikmaken van de diensten van een betrouwbare cryptocurrency-uitwisseling.

Laten we een paar van de beste opties noemen, zullen we?

Binance

Een naam die u waarschijnlijk inmiddels bekend voorkomt, Binance is echt de beste plek om te kopen, verkopen, of handel gewoon in NEO online. Als je eenmaal weet wat NEO-munt is, doe je er goed aan om rechtstreeks naar Binance te gaan!

De betreffende beurs biedt gebruikers enkele verbazingwekkende geavanceerde functies, een ongeëvenaard aantal verschillende cryptocurrency-handelsparen, beveiliging op hoog niveau, fatsoenlijke vergoedingen, enzovoort.

NEO-munt: Binance-paren.

Binance wordt beschouwd als een marktleider, en daar is een goede reden voor! Als je geïnteresseerd bent, kijk dan eens op het platform hier.

Bitfinex

Hoewel het vinden van meerdere crypto-uitwisselingen waarmee u zowel in NEO kunt handelen als betrouwbaar bent vanuit een beveiligingsperspectief, kan dit een moeilijke taak blijken te zijn., Bitfinex is absoluut een van de betere opties.

Wat NEO betreft, is Bitfinex eigenlijk een van de beste beurzen, qua volume handelt NEO! Elke dag passeren enorme hoeveelheden NEO de centrale.

De uitwisseling is betrouwbaar, heeft een goede naam in de branche, en biedt een aantal redelijk fatsoenlijke vergoedingen voor zijn gebruikers. Je kunt het bezoeken hier.

Vergelijk NEO Side by Side With Others

Wist je dat?

Vergelijk NEO Side by Side With Others

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Conclusies

Nu dan – we zijn aan het einde gekomen van onze NEO-muntenbeoordeling. Laten we de dingen in een paar zinnen samenvatten, zullen we?

De NEO-munt is een onderdeel van het NEO blockchain-gebaseerde cryptoplatform. Het project betreft slimme contracten, en heeft tot doel een regelgevingsconforme methode voor slimme contractuitgifte te bieden aan zowel gewone, gewone mensen als spraakmakende bedrijven en financiële instellingen. Het is echt een uniek project met een aantal zeer unieke ideeën.

Het is ook geen rook en spiegels – met een marktkapitalisatie van ongeveer $ 1,5 miljard, NEO heeft een sterk team erachter, en een nog sterkere gemeenschap. Het bedrijf stelt zelf dat het een ‘gemeenschapsgestuurd project’ is hun homepage.

Maakt dat NEO een goede investering? Het is beslist iets dat elke individuele persoon voor zichzelf zou moeten beslissen, na overleg met zijn financieel adviseur. Daarmee is het echter nog steeds de moeite waard om dat op te merken, zo te zien, NEO is hier om te blijven.

Tot slot, wat is de toekomst van de NEO-munt? Echt, alleen de tijd kan het leren! Als je geïnteresseerd bent in de cryptocurrency of het project erachter, en die toekomst wilt zien terwijl je een trotse houder bent van een aantal NEO-munten, zorg er dan voor dat je ze koopt op een betrouwbare en veilige crypto-uitwisseling!

Als u de veiligheid van uw munten belangrijk vindt, is het ook een goed idee om in te investeren een hardware cryptocurrency wallet, te. De Ledger Nano X is zeker de leider op dit gebied.

Dat gezegd hebbende, bedankt voor het lezen en veel succes!

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Wetenschappelijke referenties

1. Shen Wenhao: ‘China: regulering van cryptocurrency in China’

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map