NEO Prijsvoorspelling 2021: wat te verwachten?

Er zijn tegenwoordig meer dan 4000 cryptocurrencies en dit aantal blijft maar groeien. De totale marktkapitalisatie van cryptocurrency is ongeveer $ 988 miljard, waarvan meer dan 70% wordt gedomineerd door de top 10 cryptocurrencies.

Een van de meest populaire cryptocurrencies in de top 10 is de NEO-munt. NEO, dat vaak het ‘Chinese Ethereum’ wordt genoemd, is een van de meest besproken succesverhalen in de cryptocurrency-wereld.

Als u overweegt te investeren in NEO, maar niet zeker weet wat de toekomst inhoudt, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ik zal enkele van de beste NEO-prijsvoorspellingen voor 2021 met u delen. Hoewel het moeilijk is om de toekomst van een cryptocurrency te voorspellen, kan dit u helpen om een ​​beter geïnformeerde beslissing te nemen..

Ik zal ook de basisprincipes van NEO en zijn historische prijsontwikkelingen behandelen, zodat u een goed begrip heeft van waartoe deze cryptocurrency in staat is.

Dus aan het einde van deze gids weet u wat mensen zeggen over NEO en de prijzen die ze voorspellen.

Voordat we er echter op ingaan, is het belangrijk op te merken dat u altijd een financieel adviseur moet raadplegen voordat u investeringsbeslissingen neemt.

Laten we in ieder geval beginnen met meer te leren over NEO!

Wat is NEO?

NEO Prijsvoorspelling Da HongfeiNEO, dat oorspronkelijk “AntShares” heette, werd in 2014 opgericht door Da Hongfei. In feite was het in juni 2017 dat NEO de naam veranderde van AntShares naar NEO.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

NEO was de eerste digitale munt van China en is een directe concurrent van Ethereum. Net als Ethereum is de NEO-munt veel meer dan alleen een digitale valuta, en deze factor heeft een aanzienlijke invloed op de prijsvoorspellingen van NEO..

NEO is in feite een op blockchain gebaseerd platform waarmee ontwikkelaars slimme contracten en gedecentraliseerde applicaties kunnen maken. Slimme contracten zijn het volgende grote ding en kunnen worden toegepast op veel praktijksituaties en bedrijven.

Ethereum was de oorspronkelijke maker van deze slimme contracten en daarom wordt NEO vaak het ‘Chinese Ethereum’ genoemd.

Notitie: Slimme contracten zijn de contracten die hard gecodeerd zijn om zelf uit te voeren wanneer aan bepaalde – vooraf ingestelde – voorwaarden is voldaan. Er is dus geen tussenkomst van een derde partij nodig.


Wat Bitcoin betreft, is NEO heel anders. Dit komt omdat het enige doel van Bitcoin is om als digitale valuta te worden gebruikt, met de ambitie om een ​​alternatief te worden voor een fiatvaluta zoals USD, CAD, GBP, enz..

Zoals ik eerder al zei, heeft NEO nog veel meer gebruiksscenario’s naast dat het een digitale valuta is.

Enkele van de belangrijkste kenmerken van NEO zijn:

  • In tegenstelling tot de meeste andere cryptocurrencies, kan de NEO-munt niet worden gedeeld. U kunt dus geen overdracht maken zoals 0,5 NEO of 0,11 NEO. NEO kan worden beschouwd als vergelijkbaar met de aandelen van elk bedrijf, die niet kunnen worden verdeeld.
  • Er is een tweede cryptocurrency die kan worden gebruikt door de NEO-gemeenschap – GAS. Door de NEO-munt in uw portemonnee te houden, verdient u GAS dat kan worden gebruikt om transacties uit te voeren op de blockchain van NEO.

Aangezien GAS deelbaar is tot 0,00000001, kunnen GAS-tokens worden gebruikt om transactiekosten te betalen die worden gegenereerd door applicaties op het netwerk. Net zoals Ether wordt gebruikt op het Ethereum-netwerk, wordt GAS gebruikt op het NEO-netwerk.

  • Terwijl Ethereum de programmeurs toestaat om slechts in één taal te coderen – Solidity, stelt Neo ontwikkelaars in staat om slimme contracten te coderen met behulp van C ++, C #, Go, Java en andere veelgebruikte programmeertalen

Met de basisprincipes van NEO in gedachten, laten we verder gaan om te zien hoe het tot nu toe heeft gepresteerd.

NEO investeringsgeschiedenis

Als u in juli 2017 in NEO had geïnvesteerd, toen de prijs ongeveer $ 6 bedroeg, zou uw investering van $ 100 in januari 2018 zijn gegroeid tot ongeveer $ 2700. 2600%!

Zoals u in de onderstaande grafiek kunt zien, begon NEO aan populariteit te winnen rond dezelfde tijd dat het in juni 2017 werd omgedoopt van “AntShares” naar NEO..

NEO prijsvoorspelling marktkapitalisatieNEO Market Cap | Bron: coinmarketcap

Vraagt ​​u zich af wat de reden is voor de historische prijsstijging van NEO? Welnu, hier zijn enkele belangrijke redenen:

  • NEO is het eerste open source blockchain-platform dat in China is ontwikkeld en staat in de goede boeken van de Chinese overheid. Hierdoor is NEO de meest populaire munt in China geworden, een van de grootste markten voor cryptocurrencies.
  • Ethereum werd zo populair omdat het beloofde meer te bieden dan Bitcoin door een platform te bieden dat de ontwikkeling van gedecentraliseerde applicaties mogelijk maakt.

NEO doet hetzelfde als Ethereum, maar op een betere manier. Dit is wat NEO tot een favoriet maakt onder investeerders, ontwikkelaars en gebruikers.

Hoewel dit de specifieke factoren zijn die verband houden met NEO, zijn er veel algemene markttrends die van invloed kunnen zijn op de prijs. Het is dus een zeer moeilijke taak om tot een nauwkeurige voorspelling van de NEO-muntprijs te komen, zelfs voor meer ervaren beleggers.

Ik ga nu echter de beste NEO-prijsvoorspelling voor 2021 met u delen.Zoals u kunt zien, heeft NEO in het verleden buitengewoon goed gepresteerd, dus laten we eens kijken hoe de prijsvoorspelling van NEO eruitziet..

NEO Coin Prijsvoorspelling 2021

Laten we doorgaan en kijken wat 2021 voor NEO in petto kan hebben:

NEO-prijsvoorspelling 2021: technische analyse

Voordat ik inga op de feitelijke voorspelling, wil ik eerst uitleggen wat wordt bedoeld met technische analyse. Het is een techniek om toekomstige prijzen te voorspellen op basis van historische prijsontwikkelingen en trends in handelsvolumes.

Walletinvestor.com, een website die technische analyses uitvoert, heeft een NEO-prijsvoorspelling gedaan van $ 29,5 in één jaar. U kunt het verwachte groeipad van NEO zien in de volgende grafiek. Volgens deze prognose, als u vandaag $ 100 investeert, zal het over een jaar bijna hetzelfde blijken te zijn.

NEO-prognose, langetermijnprijsvoorspellingen voor 2021 & 2022 | Bron: walletinvestor

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

NEO Prijsvoorspelling 2021: Gebaseerd op Technologie en markttrends

Volgens smartereum.com, de prijsvoorspelling van de NEO voor 2019 stond op $ 355. Ze baseerden hun voorspelling op positieve factoren zoals:

  • Toenemende interesse van institutionele beleggers in NEO
  • Technische voordelen die het NEO-platform biedt ten opzichte van dat van Ethereum
  • NEO’s focus op de digitalisering van activa in plaats van alleen de digitalisering van de valuta

Deze voorspelling was gebaseerd op enkele van de echte voordelen die NEO bood, maar was erg optimistisch. NEO heeft in zo’n korte tijd niet zo’n enorme groei gerealiseerd.

Het zou dus een goed idee zijn om naast deze andere voorspellingen in overweging te nemen.

NEO Prijsvoorspelling 2021: Experts

Veel experts zijn van mening dat NEO een mooie toekomst heeft. Mark Cagney, mede-oprichter bij Social Finance (SoFi), vindt dat NEO heeft het potentieel om Bitcoin te vervangen vanwege het innovatieve gebruik van blockchain-technologie.

Brian Evans, een beroemde investeerder in engelen en een blockchain-evangelist, is ook ter ondersteuning van NEO.

NEO Prijsvoorspelling Brian Evans, adviseur & amp; Blockchain-evangelist

De grote stap voor NEO is het creëren van een hele slimme economie. Het heeft digitale activa, slimme contracten en een digitale identiteit opgenomen die kan worden gebruikt voor toepassingen in de echte wereld en kan worden geïntegreerd in de echte economie. China zou (en kan) een kandidaat zijn voor die eerste toepassing en integratie in de echte wereld.

Angel Trader, adviseur & Blockchain Evangelist, Brian Evans

Dit zijn niet erg specifieke voorspellingen van de NEO-muntprijs, maar ze laten zien dat experts geloven in de toekomst van NEO.

Deze voorspellingen van de NEO-muntprijs voor 2021 geven dus aan dat het een goed jaar zou kunnen worden voor NEO. Zoals u kunt zien, zijn er verschillende factoren die in het voordeel van de NEO-munt werken.

U moet ook een idee hebben van de vooruitzichten op lange termijn van NEO voordat u een investeringsbeslissing neemt. Laten we eens kijken naar de prijsvoorspelling van NEO 2021, zullen we?

NEO Prijsvoorspelling 2021

De prijzen van cryptovaluta’s zijn zeer onvoorspelbaar, zelfs op korte termijn, dus het is nog moeilijker om de prijs ervan op de lange termijn te voorspellen.

Ik zal nu echter de beste NEO-prijsvoorspellingen voor 2021 delen.

NEO-prijsvoorspelling 2021: technische analyse

Dus nu u weet wat technische analyse is, laten we eens kijken naar de langetermijnvoorspelling van NEO-prijzen door longforecast.com. Dit is een andere website die prijsvoorspellingen op korte en lange termijn biedt voor cryptocurrencies.

Volgens longforecast.com, de prijs van NEO zal in mei 2021 tussen $ 18,86-24,14 liggen en in december 2021 stijgen tot $ 23,98-30,69.

NEO Prijsvoorspelling 2021: Gebaseerd op Technologie en markttrends

Cryptoupdates.net voorspelde dat NEO tegen 2019 $ 900 of meer zou kunnen aanraken, maar aangezien de prijs een paar jaar bijna hetzelfde bleef, is de voorspelling voor 2021 niet zo helder – het zou tegen het einde van het jaar ongeveer $ 30 kunnen bereiken. Ze hebben hun voorspelling gebaseerd op het feit dat ze de Chinese en het grootste deel van de Aziatische markt zouden kunnen veroveren.

Hoewel de voorspelling aan de hogere kant lijkt te zijn, hebben we allemaal gezien hoe enorm cryptocurrencies in het verleden hebben gepresteerd.

Het zou eerlijk zijn om te zeggen dat de toekomst op de lange termijn er ook veelbelovend uitziet voor de NEO-munt. Dus is NEO een goede investering?

Is NEO een goede investering?

Zoals we hebben gezien, heeft NEO in het verleden een groot investeringsrendement opgeleverd. Samen met eerdere prestaties is een cruciale factor die een cryptocurrency naar succes duwt, sterke fundamenten, en NEO heeft er genoeg.

We moeten de prestaties van NEO meten op factoren als technologie, het team, marktacceptatie, enz. Er zijn veel aspecten van NEO die het nog succesvoller kunnen maken.

Laten we ze eens bekijken:

Steun van de Chinese regering

China is tegen cryptocurrencies en initiële muntenaanbiedingen (ICO’s). Hun opmerkingen over het plannen om cryptocurrency-mijnbouw te verbieden, leidden tot een crash van de marktprijzen.

Neo is echter een van hun eigen cryptocurrencies en ze hebben het gunstig behandeld. Niet alleen dat, maar het wordt ook gebruikt door veel grote bedrijven in het land, zoals Alibaba en Microsoft China.

Gezien de enorme omvang van de Chinese markt en de impact die China heeft op de economie als geheel, zou deze factor een grote impuls kunnen geven aan NEO.

Technisch voordeel

NEO heeft één duidelijk voordeel ten opzichte van Ethereum: het gemak om op zijn platform te coderen. Ethereum-ontwikkelaars moeten Solidity leren om slimme contracten te coderen.

Aan de andere kant ondersteunt NEO veelgebruikte programmeertalen zoals Java, Python, C ++, etc., waardoor het een zeer aantrekkelijke optie is voor ontwikkelaars.

NEO Prijsvoorspelling NEO Ondersteunt Python C ++ Java

Dit zou een game-wisselaar kunnen zijn voor NEO, omdat het het platform toegankelijker maakt voor een breder scala aan ontwikkelaars.

Slimme economie

Bitcoin is geboren met het doel om valuta te digitaliseren met behulp van blockchain-technologie. Ethereum werd de volgende generatie blockchain met het creëren van slimme contracten die allerlei soorten overeenkomsten konden digitaliseren.

NEO doet dat allemaal en nog veel meer. NEO introduceert het concept van een slimme economie waarbij alle echte activa (zoals een huis) kunnen worden gedigitaliseerd.

Verhuurt u bijvoorbeeld uw woning, dan kunt u met uw huurder een smart contract afsluiten. U kunt een voorwaarde invoegen waarbij een digitale sleutel van de woning pas wordt gedeeld met de huurder als u de huur ontvangt.

Dit idee van een slimme economie zou echt de toekomst kunnen zijn, en NEO leidt momenteel dit concept.

NEO Prijsvoorspelling Slimme economie

Initial Coin Offerings (ICO’s)

Ik weet zeker dat jullie allemaal hebben gehoord over het enorme succes van ICO’s vorig jaar. De meeste ICO’s die vorig jaar werden gelanceerd, werden gelanceerd op het Ethereum-netwerk, waardoor Ethereum erg populair was.

Veel ICO’s stonden echter in de rij om NEO in 2018 te gebruiken. Dus zou NEO kunnen profiteren van het succes van deze ICO’s?

Het lijkt erop dat NEO een sterke munt is en een lange weg kan gaan, en dit zijn allemaal cruciale factoren die NEO op het pad van succes zouden kunnen leiden.

Er zijn echter ook enkele dingen waar u ook voorzichtig mee moet zijn.

Laten we eens kijken waar u op moet letten voordat u in NEO investeert.

Overheidsvoorschriften

Hoewel NEO momenteel de steun heeft van de Chinese regering, weten we niet zeker of dit standpunt in de toekomst zal veranderen. China is geen cryptovriendelijke natie geweest en dat zou rechtstreeks van invloed kunnen zijn op het succes van NEO.

Het is de grootste begunstigde geweest van de steun van de Chinese overheid, dus het zal ook het zwaarst worden getroffen als ze besluiten om weer anti-cryptocurrency te gaan gebruiken..

U moet dus uitkijken naar nieuws over de bewegingen van de Chinese regering.

Toename van concurrentie

NEO zou te maken kunnen krijgen met hevige concurrentie van veel cryptocurrencies die vergelijkbare platforms voor slimme contracten ontwikkelen.

De Cardano (ADA) -munt, die ook wordt beschouwd als een blockchain-platform van de volgende generatie, heeft zelfs een grotere marktkapitalisatie dan NEO. Cardano heeft een marktkapitalisatie van ongeveer $ 8,1 miljard, terwijl NEO een marktkapitalisatie heeft van ongeveer $ 5,45 miljard.

NEO Prijsvoorspelling Cardano & amp; NEO Coin Market Cap

Bron: coinmarketcap

Er zijn andere munten zoals EOS.io die ook sterke concurrenten zijn van NEO.

U moet deze twee factoren in de gaten houden om uw investering in NEO veilig te stellen.

Gezien alle factoren denk ik echter dat NEO een goede investeringsoptie zou kunnen zijn.

Laatste woorden

Zoals u waarschijnlijk wel kunt zien, is het voorspellen van de toekomst van een cryptocurrency nooit eenvoudig. Er zijn veel elementen die bepalen of de prijs zal stijgen of dalen.

In deze gids heb ik geprobeerd u inzicht te geven in de belangrijkste factoren die verband houden met NEO. U moet nu weten dat een van de belangrijkste factoren die het succes van NEO bepalen, de steun van de Chinese overheid is. Daarnaast biedt NEO ook veel technologische voordelen ten opzichte van Ethereum.

U weet ook hoe de beste voorspelling van de NEO-muntenprijs van 2021 eruit ziet. Ik zou zeggen dat het er vrij positief uitziet voor NEO.

Met dit alles in gedachten, is het belangrijk om met een financieel adviseur te praten voordat u investeringsbeslissingen neemt. Het belangrijkste is dat u nooit meer investeert dan u zich kunt veroorloven te verliezen. De cryptocurrency-markt kan elk moment instorten.

Dus, na het lezen van deze gids, wat is uw mening over de NEO-munt? Gaat u investeren? We horen graag uw mening!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map