Dus je wilt weten hoe je van Coinbase naar GDAX kunt overstappen? Geen probleem, ik ga je bij elke stap begeleiden!

Het kopen en verkopen van cryptocurrencies is nu een miljardenindustrie en Coinbase is een van de meest populaire uitwisselingsopties voor beginners, omdat gebruikers hiermee gemakkelijk munten kunnen kopen met fiat-valuta.

In mijn gids ‘Hoe over te stappen van Coinbase naar GDAX’ ga ik eerst kort uitleggen wat elke uitwisseling doet, samen met hun belangrijkste kenmerken. Daarna ga ik het snel hebben over het plan van GDAX om de naam ‘Coinbase Pro’ te veranderen..

Zodra u over de vereiste achtergrondinformatie beschikt, ga ik u laten zien hoe u bij Coinbase kunt kopen, hoe u van Coinbase naar GDAX kunt overstappen en ten slotte hoe u GDAX kunt gebruiken.!

(Dus, als u al zeker bent van uw kennis over Coinbase en u wilt overslaan naar de focus van deze gids, scroll dan gerust naar beneden naar het gedeelte ‘Overzetten van Coinbase naar Coinbase Pro (GDAX)’)

Laten we beginnen met uit te zoeken wat Coinbase is!


Oorsprong van de Coinbase

Het officiële logo van CoinbaseCoinbase is een uitwisselingsmakelaar voor cryptocurrency waarmee mensen een reeks verschillende munten kunnen kopen en verkopen. Ze werden voor het eerst gelanceerd in 2012 en bevinden zich in San Francisco in de Verenigde Staten. Coinbase is zo snel gegroeid dat het nu bestellingen heeft verwerkt voor meer dan 20 miljoen gebruikers, goed voor een totaal van $ 150 miljard aan transacties! Niet alleen dit, maar er werken ook meer dan 535 mensen in hun Amerikaanse hoofdkantoor!

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Het belangrijkste verkoopargument van Coinbase is dat ze gebruikers in staat stellen cryptocurrencies te kopen met behulp van echte betaalmethoden, zoals een bankrekening of een bankpas / creditcard. Dit maakt het gemakkelijk voor mensen die voor het eerst cryptocurrencies willen kopen!

Het platform is ook heel eenvoudig te gebruiken, waardoor het ideaal is voor crypto-nieuwkomers! Op het moment van schrijven in juli 2018 vermeldt Coinbase slechts vier verschillende munten. Dit zijn Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH) en Litecoin (LTC). Het Coinbase-team heeft echter onlangs aangekondigd dat ze binnenkort ook Ethereum Classic (ETC) zullen ondersteunen!

Als het om vergoedingen gaat, Coinbase brengt 3,99% in rekening om een ​​bankpas of creditcard te gebruiken. Stortingen op bankrekeningen zijn veel goedkoper en kunnen variëren van 0% tot 1,49%. De handelskosten bedragen 1,49%, die u bij elke aankoop in rekening wordt gebracht.

tarieven

Als u bijvoorbeeld $ 1.000 aan Ethereum wilt kopen, ontvangt u het ETH-equivalent van $ 985,10.

Je hebt een ID nodig om Coinbase te gebruiken!

Het is belangrijk om te onthouden dat u uw identiteit moet verifiëren voordat u cryptocurrencies kunt kopen met echt geld. Het Coinbase KYC-proces (Know Your Customer) is ongecompliceerd. Het enige dat u hoeft te doen, is uw persoonlijke gegevens verstrekken, ondersteund door een kopie van uw identiteitsbewijs. In de meeste gevallen kan het Coinbase-systeem dit automatisch verifiëren, wat betekent dat het proces slechts enkele minuten duurt!

Dus nu je weet wat Coinbase is, zal het volgende deel van mijn ‘How to transfer from Coinbase to GDAX’-gids uitzoeken wat GDAX is!

GDAX uitleggen

GDAX Officieel logoGDAX – welke standaarden voor Global Digital Asset Exchange zijn – is een cryptocurrency-uitwisseling die in 2016 is gemaakt door hetzelfde bedrijf dat Coinbase heeft gemaakt. Het platform is vergelijkbaar met de meeste andere digitale beurzen, omdat u hiermee cryptocurrencies rechtstreeks met andere gebruikers kunt kopen, verkopen en verhandelen. GDAX fungeert als tussenpersoon tussen de koper en de verkoper en vraagt ​​in ruil daarvoor een vergoeding.

Het beste van de Coinbase- en GDAX-relatie is dat u alleen een account hoeft te openen bij een van de twee beurzen. Als je bijvoorbeeld een account hebt bij Coinbase, heb je automatisch een account bij GDAX!

GDAX ondersteunt hetzelfde aantal cryptocurrencies als Coinbase, namelijk Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) en Bitcoin Cash (BCH). Bovendien is het ook mogelijk om deze cryptocurrencies te verhandelen tegen de waarde van fiatvaluta’s zoals USD en EUR!

In vergelijking met Coinbase is GDAX beter geschikt voor handelaren met eerdere ervaring, omdat u op zijn minst een basiskennis moet hebben van hoe handelen werkt. Hoewel je met Coinbase alleen een munt kunt kopen of verkopen, zijn de functies bij GDAX veel geavanceerder. Dit omvat limietorders, stoporders en marktorders!

Als het gaat om vergoedingen, rekent GDAX verschillende prijzen aan, afhankelijk van het type transactie dat u uitvoert. Bent u een “Market Maker”, wat betekent dat u het platform van de vereiste liquiditeit voorziet, dan zijn de handelskosten gratis! Aan de andere kant, als u een “Market Taker” bent, wat betekent dat u de door de maker verstrekte liquiditeit neemt, betaalt u tussen 0,10% en 0,30%, afhankelijk van hoeveel u handelt..

GDAX-tariefstructuur

Dus nu u weet wat GDAX doet, gaan we verder! Voordat ik je laat zien hoe je kunt overstappen van Coinbase naar GDAX, wilde ik snel de aanstaande GDAX-rebranding bespreken!

GDAX Rebrand naar Coinbase Pro

In mei 2018 werd aangekondigd dat GDAX zijn naam zou veranderen in Coinbase Pro. Hoewel dezelfde functies beschikbaar zullen zijn, zullen er ook nieuwe services worden toegevoegd. Dit omvat stemmen via protocol en uitzetten en aanvullende tokens die worden ondersteund.

Bovendien maakt Coinbase Pro het storten en opnemen van geld nog gemakkelijker, en introduceert het een nieuwe functie waarmee u uw beleggingsportefeuille kunt bekijken..

Het is belangrijk om te onthouden dat hoewel GDAX aan het veranderen is naar Coinbase Pro, u nog steeds kunt overstappen van Coinbase naar GDAX (Coinbase Pro).

Naast de GDAX-rebranding heeft het moederbedrijf ook een protocol gekocht met de naam Paradex, waarmee mensen portemonnee-naar-portemonnee-overdrachten van ERC-20-tokens kunnen uitvoeren binnen het Coinbase-platform..

Notitie: ERC-20-tokens zijn cryptocurrencies die bovenop de Ethereum-blockchain zijn gebouwd. ERC-20 staat voor "Ethereum-verzoek om commentaar"!

Dus nu u op de hoogte bent van de aanstaande rebranding, gaat het volgende deel van mijn ‘How to transfer from Coinbase to GDAX’-gids kijken hoe u cryptocurrencies kunt kopen op Coinbase..

Hoe u cryptocurrency op Coinbase kunt kopen

Voordat u een overschrijving doet van Coinbase naar GDAX, moet u eerst een account openen bij Coinbase. Zodra je dit hebt gedaan, moet je ook je identiteit bevestigen door een reeks persoonlijke informatie te verstrekken (zoals je naam en adres) en vervolgens je identiteitskaart uploaden (zoals je paspoort).

Als u in dit stadium al munten in uw Coinbase-account heeft, kunt u doorgaan naar het volgende gedeelte van mijn gids ‘Hoe over te dragen van Coinbase naar GDAX’!

 1. Als u eenmaal bent ingelogd op uw account, klikt u op Kopen verkopen bovenaan de pagina.

  Overzetten van Coinbase naar GDAX

 1. Nu ziet u een keuze uit vier verschillende cryptocurrencies die u kunt kopen. Klik op degene die u wilt kopen. In mijn ‘Hoe over te zetten van Coinbase naar GDAX’ -gids, koop ik Bitcoin.

  Overzetten van Coinbase naar GDAX

 2. Scrol naar de onderkant van de pagina en voer de hoeveelheid cryptocurrency in die u wilt kopen. Zodra u het bedrag in uw lokale valuta invoert, wordt het cryptocurrency-equivalent automatisch bijgewerkt. In mijn voorbeeld koop ik voor 750 EUR aan Bitcoin, wat me 0.12458237 BTC oplevert.Overzetten van Coinbase naar GDAX
 3. Klik nu op het grote blauw Koop direct Bitcoin

  Overzetten van Coinbase naar GDAX

 4. En dat is het! U heeft nu munten gekocht bij Coinbase!

Dus nu je weet hoe je munten kunt kopen op Coinbase, zal het volgende deel van mijn gids je laten zien hoe je kunt overzetten van Coinbase naar GDAX.

Overzetten van Coinbase naar Coinbase Pro (GDAX)

Weet je nog hoe ik je vertelde dat wanneer je een account opent bij Coinbase, er automatisch een GDAX-account voor je openstaat? Nou, op het moment van schrijven in juli 2018 heeft Coinbase Pro GDAX vervangen! Maar maak je geen zorgen, je kunt nog steeds inloggen met dezelfde inloggegevens die je gebruikt bij Coinbase of GDAX!

Overzetten van Coinbase naar GDAX

Om het u gemakkelijker te maken, klik gewoon op mijn link om rechtstreeks naar Coinbase Pro te gaan!

 1. Nadat u zich heeft aangemeld bij Coinbase Pro, klikt u op Portemonnees bovenaan het scherm.

  Overzetten van Coinbase naar GDAX

 2. Klik onderaan de pagina op het storting

  Overzetten van Coinbase naar GDAX

 1. Nu moet u beslissen welke munt u wilt overzetten van Coinbase naar GDAX. U kunt zelfs uw fiat-valutasaldo ook overboeken!

  Overzetten van Coinbase naar GDAX

 1. Omdat ik op zoek ben om USD te verhandelen met Bitcoin, ga ik mijn USD-saldo overboeken van Coinbase naar GDAX (Coinbase Pro)! Maakt u zich geen zorgen, het proces is hetzelfde, ongeacht welke cryptocurrency of fiat-valuta u wilt overboeken!

  Overzetten van Coinbase naar GDAX

 2. Klik ten slotte op het blauw Storting knop om uw transfer van Coinbase naar GDAX te voltooien! Uw Coinbase Pro (GDAX) -account zou binnen enkele seconden moeten worden gefinancierd!

Dus nu je weet hoe je van Coinbase naar GDAX moet overstappen, zal het volgende deel van mijn gids je laten zien hoe je Coinbase Pro kunt gebruiken!

Hoe Coinbase Pro te gebruiken

 1. Nu uw Coinbase Pro-account is gefinancierd, klikt u op Selecteer Markt om te beginnen met handelen.

  Overzetten van Coinbase naar GDAX

 1. U kunt nu de hoofdvaluta selecteren waarin u wilt handelen. Omdat ik in USD / BTC wil handelen, klik ik op Amerikaanse Dollar.

  Overzetten van Coinbase naar GDAX

 1. Klik vervolgens op de koppeling die u wilt ruilen.

  Overzetten van Coinbase naar GDAX

 1. U bevindt zich nu op het hoofdhandelsscherm voor de koppeling die u wilt verhandelen! U zult veel statistieken zien, zoals huidige marktorders, evenals een grafiek waarmee u prijsbewegingen kunt analyseren.

  Overzetten van Coinbase naar GDAX - Dashboard

 2. Aan de linkerkant van de pagina ziet u het bestelformulier. Voer het bedrag aan cryptocurrency dat u wilt kopen of verkopen in het vak in.

  Overzetten van Coinbase naar GDAX

 1. Als u net begint, is het waarschijnlijk het beste om de Markt besteloptie. Hiermee wordt uw transactie verwerkt tegen de huidige marktprijs!

  Overzetten van Coinbase naar GDAX

 1. Om uw transactie te voltooien, klikt u op de PLAATS KOPEN BESTELLING (of PLAATS VERKOOP BESTELLING is u verkoopt) knop. En dat is het! U heeft zojuist uw eerste transactie bij Coinbase Pro voltooid!

Hoe over te zetten van Coinbase naar GDAX: conclusie

En dat is het einde van mijn ‘How to transfer from Coinbase to GDAX’ -gids! Als je het helemaal hebt gelezen, weet je nu hoe je geld overmaakt van Coinbase naar Coinbase Pro (GDAX). Zoals u nu weet, is het proces heel eenvoudig!

Hoewel Coinbase Pro (GDAX) voor meer ervaren handelaren is, is het platform eenvoudig te gebruiken. Wat ik er leuk aan vind, is hoe je eenvoudig echt geld rechtstreeks op je Coinbase Pro-account kunt storten door een bankrekening te gebruiken!

Als je mijn handleiding ‘Hoe over te zetten van Coinbase naar GDAX’ nuttig vond, of als je vragen hebt, laat het me dan weten in de comments hieronder.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me