Welkom bij mijn gids Hoe over te zetten van GDAX naar Binance! Er zijn nu honderden verschillende cryptocurrency-uitwisselingen beschikbaar op de markt waarmee u een breed scala aan munten kunt kopen, verkopen en verhandelen. GDAX en Binance zijn twee van de grootste, met een gecombineerd dagelijks handelsvolume van miljarden dollars!

Ik vermoed dat je je munten naar Binance wilt overbrengen omdat ze meer munten vermelden? Wat je reden ook is, ik ga je laten zien hoe je het op een heel eenvoudige manier kunt doen!

Voordat ik bij de stapsgewijze handleiding kom over hoe u van GDAX naar Binance kunt overstappen, dacht ik dat ik u snel een heel kort overzicht zou geven van hoe de twee uitwisselingen zich verhouden, evenals een korte uitleg waarom u hoorde GDAX onlangs ‘Coinbase Pro’ noemen.

Dus waar wacht je op? Laten we beginnen met uit te zoeken wat GDAX is!

GDAX-platform begrijpen

GDAX is een uitwisseling waarmee mensen crypto-naar-crypto-transacties of crypto-naar-fiat-transacties kunnen uitvoeren. Ze werden voor het eerst gelanceerd in 2016 en zijn eigendom van hetzelfde bedrijf achter Coinbase!


Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Als gevolg hiervan heeft iedereen die een account heeft bij GDAX automatisch een account bij Coinbase! Met het platform kun je vier verschillende cryptocurrencies kopen en verkopen, namelijk Bitcoin, Litecoin, Ethereum en Bitcoin Cash. Het is ook mogelijk om deze munten te verhandelen tegen USD en EUR.

Een van de meest populaire functies bij GDAX is dat u op het platform kunt storten met fiat-valuta, waardoor u voor het eerst gemakkelijk de branche kunt betreden.

Handelskosten liggen tussen 0,1% en 0,3%, afhankelijk van hoeveel u handelt. Als alternatief, als u liquiditeit voor de beurs verstrekt, is handelen gratis!

GDAX heeft uitstekende beveiligingscontroles, waaronder koude opslag, tweefactorauthenticatie en FDIC-verzekering voor USD-saldi.

Dus nu je weet wat GDAX is, gaat het volgende deel van mijn GDAX naar Binance-gids kijken naar Binance!

The Rival – Binance

Binance werd een jaar later in 2017 opgericht en is daarmee een van de nieuwste beurzen in de branche. In minder dan een jaar is Binance al verantwoordelijk voor het grootste handelsvolume in cryptocurrency ter wereld. Vaak komt dit neer op meer dan $ 2 miljard!

Een van de beste voordelen van het gebruik van Binance is dat ze honderden verschillende munten vermelden. Dit omvat gevestigde munten zoals Bitcoin en Ethereum, maar ook minder bekende munten.

In tegenstelling tot GDAX staat Binance zijn klanten niet toe om met fiatgeld te storten of op te nemen. In plaats daarvan moet u uw account financieren met een cryptocurrency. Handelskosten bij Binance zijn een van de laagste in de branche met slechts 0,1%, of 0,05% als u handelt met hun BNB-munt!

Het platform is geschikt voor beginnende en meer ervaren handelaren, omdat ze zowel een basisuitwisseling als een geavanceerde uitwisseling hebben. Beveiliging is ook erg goed bij Binance, zonder grote hacks om over te rapporteren.

Dus nu je weet wat de twee uitwisselingen doen, gaat het volgende deel van mijn GDAX naar Binance-gids kijken waarom zoveel mensen ervoor kiezen om accounts bij beide platforms te hebben.

Waarom gebruiken mensen zowel GDAX als Binance?

U herinnert zich misschien nog hoe ik eerder zei dat GDAX het voor gebruikers eenvoudig maakt om cryptocurrencies te kopen met echt geld. Dit komt omdat ze stortingen op een bankrekening of bank- / creditcardstortingen accepteren als ze dit doen via Coinbase (die je direct gratis naar GDAX kunt overboeken).

Mensen die graag veel verschillende munten verhandelen, krijgen bij GDAX echter niet veel keus. Dit komt omdat ze slechts vier verschillende munten vermelden. Mensen houden ervan om Binance te gebruiken omdat ze honderden verschillende munten vermelden.

Aan de andere kant staat Binance je niet toe om te storten met echt geld, wat een groot probleem is! Dit betekent dat als je Binance wilt gebruiken maar geen cryptocurrencies wilt storten, je ze ergens anders moet gaan kopen!

Dit is waar GDAX om de hoek komt kijken! Het algemene proces is dat iemand een account aanmaakt bij GDAX en vervolgens een gevestigde cryptocurrency zoals Bitcoin of Ethereum koopt met behulp van een bankrekening of bankpas / creditcard..

Daarna gaan ze gewoon over van GDAX naar Binance! Dit geeft handelaren de vrijheid om uit honderden verschillende munten te kiezen!

Als alternatief willen mensen hetzelfde proces ook herhalen, maar andersom. Zodra ze klaar zijn met handelen bij Binance, dragen ze hun munten over naar GDAX. Hierdoor kunnen ze hun geld terugstorten op hun bankrekening!

Uiteindelijk is het hebben van een account bij zowel GDAX als Binance een heel goed idee, omdat beide hun doel hebben!

Dus nu je weet waarom mensen graag overstappen van GDAX naar Binance, ga ik het snel hebben over de recente rebranding van GDAX naar Coinbase Pro!

GDAX Rebrand naar Coinbase Pro

Het GDAX-managementteam kondigde in mei 2018 aan dat de beurs zijn naam zou veranderen in Coinbase Pro. Als u GDAX al gebruikt, hoeft u zich geen zorgen te maken, Coinbase Pro heeft dezelfde functies en meer!

Dit maakt het storten en opnemen van geld eenvoudiger, en het biedt ook een nieuw portfoliogedeelte waar u gemakkelijk uw beleggingen kunt bekijken..

Tijdens hetzelfde persbericht kondigde GDAX ook aan dat ze een ander bedrijf hadden gekocht genaamd ‘Paradex’. Door dit te doen, kunnen GDAX-gebruikers ERC-20-token tussen portefeuilles overbrengen.

Vergeet niet dat een ERC-20-token een cryptocurrency is die bovenop de Ethereum-blockchain is gebouwd!

De officiële lancering vond plaats op 29 juni 2018, wat betekent dat GDAX nu is vervangen door Coinbase Pro!

Dus nu je op de hoogte bent van de rebranding, zal het volgende deel van mijn GDAX naar Binance-gids je laten zien hoe je kunt overstappen van GDAX naar Binance!

Hoe over te zetten van GDAX naar Binance

Voordat u de overdracht kunt uitvoeren, moet u inloggen op uw Binance-account om uw portefeuilleadres te krijgen. Als je nog geen Binance-account hebt, duurt het maar een paar minuten, omdat je je identiteit niet hoeft te verifiëren!

Je hebt toegang tot de officiële Binance-website via door op deze link te klikken.

Beweeg uw muis over nadat u uw account heeft aangemaakt Fondsen en klik vervolgens op Deposito’s.

Hoe over te stappen van gdax naar binance

In de vervolgkeuzelijst die zegt, ‘Selecteer munt / token om te storten’, zoek naar de cryptocurrency die u van GDAX naar Binance wilt verzenden.

Opmerking: het is erg belangrijk dat u de juiste munt selecteert, anders kunt u uw geld verliezen. Als u bijvoorbeeld Bitcoin wilt overboeken van GDAX naar Binance, maar u stuurt het naar een Bitcoin Cash-adres, dan kan uw geld nooit worden teruggevorderd.!

In mijn voorbeeld ga ik Ethereum overzetten van GDAX naar Binance, dus ik selecteer Ethereum (ETH) in de vervolgkeuzelijst.

Hoe over te stappen van gdax naar binance

U krijgt nu uw unieke Ethereum-adres voor Binance te zien. Dit is wat je nodig hebt om GDAX in te voeren om een ​​GDAX naar Binance-overdracht uit te voeren. Klik op de Kopieer adres knop, die het naar uw klembord zal kopiëren.

Hoe over te stappen van gdax naar binance

Nu je je Binance-stortingsadres hebt, moet je opnieuw inloggen op je GDAX-account. Het is waarschijnlijk het beste om dit op een nieuw tabblad te doen.

Klik bovenaan het scherm op Mijn portemonnees.

Hoe over te stappen van gdax naar binance

Voer daarna het Intrekking bladzijde. Selecteer de cryptocurrency die u wilt opnemen, samen met het bedrag.

U moet nu Plak het Binance-portefeuilleadres dat u op uw klembord hebt gekopieerd in het adresvak van de afzender.

Klik ten slotte op om uw transfer van GDAX naar Binance te voltooien Sturen.

En dat is het! Het is zo simpel als dat voor een transfer van GDAX naar Binance!

Het duurt normaal gesproken ongeveer 10 minuten voordat een overdracht van GDAX naar Binance is voltooid, dus blijf uw Binance-account controleren!

In het laatste deel van mijn gids ga ik je een paar demonstraties geven van hoe de nieuwe Coinbase Pro-website eruitziet!

Hoe Coinbase Pro te gebruiken

Ik wilde je laten zien hoe je een ruil kunt maken! Klik bovenaan de pagina op Selecteer Markt.

Overzetten van GDax naar Binance - Coinbase Pro

Standaard geven de markten Bitcoin Cash (BCH) / Bitcoin (BTC) -transacties weer. Ik wil echter Bitcoin verhandelen met Litecoin!

Eerst moet u uw hoofdvaluta selecteren. Omdat ik Bitcoin wil verhandelen, selecteer ik BTC. De lijst met beschikbare koppelingen wordt nu weergegeven. Ik klik op LTC / BTC.

Overzetten van GDax naar Binance - Coinbase Pro

Dit brengt me nu naar het belangrijkste handelsscherm voor Bitcoin en Litecoin!

Het handelsgebied bestaat uit drie hoofdonderdelen. Ten eerste ziet u een vak met de huidige en historische marktprijzen en handelsvolumes. Op dit moment heb ik het ingesteld op intervallen van 5 minuten, maar ik kan dit wijzigen door op het 5m knop.

Overzetten van GDax naar Binance - Coinbase Pro

Zoals je op de onderstaande afbeelding kunt zien, kun je het tijdsinterval wijzigen van 1 minuut tot 1 dag! Ik heb ook de weer te geven grafiek gewijzigd Kandelaars in plaats van lijnen!

Hoe over te stappen van GDax naar Binance - Coinbase Pro Candle Bars

Het volgende gedeelte van het handelsscherm waar u op moet letten, is het orderboek. Dit toont alle huidige bestellingen die handelaren bij de beurs hebben ingediend. Het orderboek vertelt ons tegen welk bedrag de persoon wil handelen, evenals de hoeveelheid die ze willen kopen of verkopen.

Overstappen van GDax naar Binance - Orderboek van Coinbase Pro

Het rode gedeelte wordt weergegeven Verkoop bestellingen en het groene gedeelte wordt weergegeven Koop bestellingen!

Het laatste en mogelijk het belangrijkste deel van het handelsscherm is de eigenlijke handelsbox! Hier vertel je Coinbase Pro wat je wilt verhandelen!

Hoe over te stappen van GDax naar Binance - Bestelformulier Coinbase Pro

Zoals je op de bovenstaande afbeelding kunt zien, heb je drie opties. Ten eerste kunt u een Marktorde. Dit is de meest basale manier om te handelen en het betekent dat u ermee instemt de huidige marktprijs te nemen.

De tweede optie is een Limietorder. Hier kiest u een prijs om de munt te kopen of verkopen die verschilt van de huidige marktprijs. Ik zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om 2 LTC te kopen als de prijs 0,01300 BTC bedraagt. Zodra de prijs mijn limietbestelprijs bereikt, wordt de bestelling uitgevoerd! Als dit nooit het geval is, annuleer ik de bestelling gewoon!

Overstappen van GDax naar Binance - Coinbase Pro LTC-BTC

De laatste handelsoptie is een Stop met verlies. Hier vraagt ​​u de beurs om uw bestelling te sluiten wanneer de munt een bepaalde prijs bereikt. Als u bijvoorbeeld Litecoin heeft gekocht maar de waarde ervan begon te crashen, kan het systeem de transactie sluiten voor het opgegeven bedrag.

Overstappen van GDax naar Binance - Bestelformulier Coinbase Pro

En dat is het, u heeft nu een basiskennis over het gebruik van Coinbase Pro!

Gevolgtrekking

En dat is het einde van mijn GDAX naar Binance-gids! Als u het van begin tot eind leest, weet u nu hoe u de overschrijving moet doen!

Het is een heel goed idee om beide accounts te hebben, omdat ze allebei hun unieke doel hebben. Hoewel GDAX geweldig is om cryptocurrencies te kopen met echt geld of om uw cryptocurrencies terug te verkopen voor echt geld, heeft het slechts vier munten om te verhandelen.

Aan de andere kant, hoewel Binance goed is voor het verhandelen van veel verschillende cryptocurrencies, staat het je niet toe om een ​​storting te gebruiken of op te nemen met echt geld.!

Bovendien is de hoeveelheid geld die het kost om geld van GDAX naar Binance of Binance naar GDAX te sturen minimaal. U betaalt alleen de transactiekosten voor de blockchain!

Ik heb je ook het nieuwe Coinbase Pro-platform laten zien. Wat dacht je? Ik hou van hoe schoon en gebruiksvriendelijk het is!

Een interessant ding om te overwegen is dat Binance onlangs heeft aangekondigd dat ze op zoek zijn naar een relatie met een bank in Malta. Zodra ze dat doen, hopen ze echte betaalmethoden te accepteren, zoals een bankrekening of bankpas / creditcard. Als ze dat doen, heeft het dan zin om GDAX / Coinbase Pro te gebruiken? Ik denk niet dat die er zullen zijn! Laat me je mening weten in de comments hieronder!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me