Poloniex recensie

U hebt waarschijnlijk al eerder gehoord van de populaire beurs genaamd Poloniex, maar hoe kunt u weten of deze geschikt voor u is? Maak je geen zorgen, want ik ga je een volledige Poloniex-beoordeling op alles wat u moet weten!

Ten eerste ga ik je wat geven achtergrond informatie op wat Poloniex is en waar het is gebaseerd. Daarna ga ik je een complete geven lijst met voor- en nadelen, gevolgd door een uitleg van hun vergoedingsschema. Ik zal ook een van de belangrijkste vragen beantwoorden, "is Poloniex veilig?".

Ten slotte ga ik je ook een stapsgewijze handleiding over hoe u uw account kunt instellen en hoe u Poloniex kunt gebruiken, met enkele echt nuttige afbeeldingen!

Dus waar wacht je op? Spring direct in de Poloniex-recensie om er alles over te weten te komen.

Voordelen

 • Amerikaans bedrijf
 • Geen verificatie nodig
 • Lage handelskosten
 • Goede klantenondersteuning

Nadelen

 • Gehackt in 2014

Wortels van Poloniex

Poloniex is een cryptocurrency-uitwisseling dat was eerst gelanceerd in 2014 door Tristan D’Agosta. De kantoren van het bedrijf zijn gevestigd in Delaware in de VS, wat betekent dat ze opereren in een sterk gereguleerd land.

Met Poloniex kunnen gebruikers kopen, verhandelen en verkopen veel verschillende cryptocurrencies, waaronder populaire munten zoals Bitcoin en Ethereum, evenals minder populaire ook.

De beurs is erg populair, met dagelijkse handelsvolumes van meer dan $ 100 miljoen! Ze verdienen hun geld door een vergoeding in rekening te brengen voor de dagelijkse handel die via hun platform wordt gedaan, die zowel de koper als de verkoper moeten betalen.

Poloniex review: startpagina.

Voor meer ervaren handelaren biedt Poloniex ook aanvullende diensten zoals margehandel en zelfs Poloniex-leningen. U kunt uw Poloniex-leningen zelfs automatiseren met een Poloniex-uitleenbot, zoals Aivren.

Notitie: Poloniex-leningen is wanneer beleggers geld lenen, zodat ze grotere bedragen kunnen kopen. Wanneer ze dit via Poloniex doen, lenen beleggers geld van andere gebruikers, die rente verdienen bovenop wat ze uitlenen!

Dus nu je een overzicht hebt van wat ze doen, gaat het volgende deel van mijn Poloniex-recensie kijken naar hun voor- en nadelen!

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Poloniex Review – Poloniex-vergoedingen

Het is tijd om de handelskosten van Poloniex te bekijken.

Hieronder staat een tabel met de Poloniex-vergoedingen


Poloniex recensie

Zoals u kunt zien in de bovenstaande prijsgrafiek, is de maximaal aantal je betaalt is 0,125%.

U zult ook merken dat naarmate u meer gaat handelen, de kosten lager worden. Dit is gebaseerd op het bedrag dat u elke 30 dagen verhandelt.

Poloniex biedt relatief lage tarieven, maar niet zo laag als Binance dat is een directe concurrent van Poloniex en laadt slechts 0,1% op.

Notitie: De maker is de persoon die voor liquiditeit zorgt. Als Chris bijvoorbeeld 2 ETH voor $ 600 wil verkopen, is hij de marktmaker. Aan de andere kant is de nemer degene die de prijs neemt. Als Billy ETH wil kopen voor de prijs waarvoor Chris het heeft opgegeven, dan is hij de marktnemer!

Het volgende deel van mijn Poloniex-recensie leidt je door het aanmeldingsproces.

Vergelijk Poloniex zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Vergelijk Poloniex zij aan zij met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Voors en tegens van het uitwisselingsplatform

Zoals u waarschijnlijk weet, heeft elke uitwisseling zijn voor- en nadelen. Sommige mensen geven er de voorkeur aan de laagste tarieven, terwijl anderen de voorkeur geven aan een uitwisseling die dat toelaat fiat deposito’s. Daarom is het belangrijk om alles in overweging te nemen voordat u een account aanmaakt! Dus het is tijd om de voor-en nadelen lijst van deze Poloniex-recensie.

PROS Nadelen
 • Veel cryptocurrencies vermeld
 • Goed aanbod aan opties voor klantenondersteuning
 • Amerikaans bedrijf – moet beveiliging serieus nemen
 • Gemakkelijk te gebruiken, maar ook goed voor meer gevorderde handelaren
 • Betaal alleen blockchain-kosten voor stortingen en opnames
 • Redelijke handelskosten – het hoogste bedrag dat u betaalt is 0,125%
 • Geen verificatie tenzij grote bedragen worden verhandeld
 • In 2014 een grote hack meegemaakt – 12,3% van alle bitcoin

Voordelen

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van Poloniex is de enorm scala aan cryptocurrencies. Dit omvat belangrijke munten zoals Ripple, Steem, Monero en Bitcoin Cash. Poloniex vermeldt echter ook kleinere cryptocurrencies zoals BlackCoin, Bela en Burst!

Als het aankomt op handel, Poloniex heeft ook een echt goede selectie van gereedschappen. Dit omvat candlestick-grafieken van 5 minuten tot 4 uur, stop-limietorders en de mogelijkheid om in en uit te zoomen op grafieken. Dit betekent niet dat het platform niet geschikt is voor beginners, aangezien de interface heel eenvoudig te gebruiken is.

Poloniex Herziening van Monero-uitwisseling

Het feit dat Poloniex is gevestigd in de VS.. is ook een voordeel, zoals overheidsregulering is erg streng. Dit betekent dat de uitwisseling ervoor moet zorgen dat ze er alles aan doen om het geld van klanten veilig te houden, en dat ze ervoor moeten zorgen dat ze criminaliteit buiten de deur houden. Anders, als er iets ergs gebeurt, weet Poloniex dat Amerikaanse toezichthouders hen veel geld zullen beboeten. Dus, is Poloniex veilig? Nou, dat zou ik zeker zeggen!

Een ander voordeel van het gebruik van Poloniex is dat het over zeer grote hoeveelheden liquiditeit beschikt, vooral met altcoin paringen. Dit is belangrijk, want het betekent dat u altijd iemand vindt om mee te handelen en het vermindert de risico’s van volatiliteit.

Als het op vergoedingen aankomt, is Poloniex een van de beste in de branche om te maken stortingen en opnames. Dit komt omdat u alleen de transactiekosten voor de blockchain betaalt! Er zijn veel andere cryptocurrency-uitwisselingen die winst maken wanneer u uw geld opneemt, wat niet echt eerlijk is, omdat ze ook geld aan u verdienen als u ook handelt.

Handelskosten zijn ook vrij redelijk op de Poloniex-beurs, aangezien u een maximale vergoeding van 0,125%, waarbij dit wordt verlaagd wanneer u in grotere volumes handelt.

Een ander goed voordeel van de Poloniex-uitwisseling is dat jij u hoeft uw identiteit niet te verifiëren tenzij u echt grote bedragen wilt verhandelen. Sterker nog, tenzij u meer dan $ 2000 per dag wilt handelen, kunt u anoniem handelen! De belangrijkste reden dat u dit mag doen, is dat ze geen enkele relatie hebben met echt geld.

Poloniex review: Poloniex-app.

Eindelijk, als je daar problemen mee hebt hulp nodig, er is een uitstekend reeks opties kiezen uit. Dit omvat ticketondersteuning, e-mail of livechat. Ik geef altijd de voorkeur aan een uitwisseling met livechat, omdat je meteen ondersteuning kunt krijgen.

Dus nu je een goed begrip hebt van al hun voordelen, gaat het volgende deel van mijn Poloniex-recensie over hun nadelen praten!

Nadelen

Een van de belangrijkste nadelen van het gebruik van het Poloniex-platform is dat dit het geval is niet toestaan ​​dat u traditionele betalingsmethoden gebruikt zoals een bankpas / creditcard of een bankrekening. Dit kan behoorlijk vervelend zijn als u voor de eerste keer een storting wilt doen, omdat het betekent dat u in plaats daarvan geld op uw account moet storten met een cryptocurrency..

Andere beurzen zoals Coinbase sta je toe storten en opnemen met echt geld! Als u op dit moment geen cryptocurrencies heeft, is het het gemakkelijkst om Bitcoin of Ethereum van Coinbase te kopen en de munten vervolgens rechtstreeks naar Poloniex over te dragen, of u kunt gewoon doorgaan met het gebruik van Coinbase..

UPDATE 2021

Poloniex ondersteunt inderdaad het kopen van cryptocurrency via een creditcard of betaalpas. Deze functie wordt mogelijk gemaakt door Simplex.

Het volgende nadeel van het gebruik van Poloniex is dat er nog steeds vragen over beveiliging. Dit komt omdat in 2014 de uitwisseling werd gehackt en 12,3% van hun volledige Bitcoin-voorraad werd gestolen.

DDoS; we werken eraan om dit te verzachten.

– Poloniex Exchange (@Poloniex) 9 mei 2017

De hacker vond een bug in het Poloniex-systeem, waar hij ontdekte dat als je veel opnames tegelijkertijd verwerkte, je meer zou kunnen opnemen dan je werkelijke saldo. Dit is hetzelfde als naar de geldautomaat gaan en meer geld opnemen dan er daadwerkelijk op uw rekening staat.

echter, de Poloniex exchange eigenaar Tristan D’Agosta slechts een paar maanden later iedereen terugbetaald wat hij voor elkaar had gekregen door tijdelijk de handelskosten te verhogen en zijn eigen geld bij te dragen. Gelukkig voor D’Agosta was Bitcoin op het moment van de hack net iets meer dan $ 500 waard. Als de 97 munten eind december waren gestolen toen Bitcoin werd gewaardeerd op $ 20.000, zou de hack iets minder dan $ 2 miljoen waard zijn geweest.

Aan de andere kant is het belangrijk om te onthouden dat Poloniex is niet meer gehackt sinds de 2014 evenement, waaruit blijkt dat ze beveiliging echt serieus nemen. Het is ook veelbelovend dat de eigenaar de situatie goed heeft aangepakt door iedereen terug te betalen.

Dus nu u zowel de voor- als nadelen van het gebruik van Poloniex kent, wat denkt u tot nu toe? Als je nog steeds twijfelt, zal het volgende deel van mijn Poloniex-recensie de vergoedingen in meer detail bekijken.

Hoe Poloniex te gebruiken: account aanmaken

Als je mijn Poloniex-recensie tot nu toe hebt gelezen, zou je nu een idee moeten hebben of de uitwisseling geschikt voor je is. Als u heeft besloten om door te gaan met het openen van een rekening, laat me u dan zien hoe u dat moet doen!

 1. Het eerste dat u hoeft te doen, is bezoek de Poloniex-website.
 2. Klik vervolgens op Maak een account aan.

  Poloniex Review Maak uw account aan

 3. U moet nu uw land van verblijf en uw e-mailadres invoeren en vervolgens een sterk wachtwoord kiezen.

  Poloniex Review Maak uw account aan

 4. Ga nu en bevestig uw e-mailadres door op de link te klikken die Poloniex u zojuist heeft gestuurd.
 5. En dat is het! Je hebt nu een Poloniex-account!

Hoe Poloniex te gebruiken: geld storten

Nu je je account hebt aangemaakt, is het tijd om wat geld te storten! In mijn voorbeeld ga ik storten Bitcoin Cash.

 1. Beweeg uw muis over de bovenkant van het scherm Weegschalen en klik vervolgens op Deposito’s & Opnames.

  Poloniex Recensie-deposito's & amp; Opnames

 2. U ziet nu een lange lijst met cryptocurrencies die u kunt kopen. Zoek aan de rechterkant van de pagina naar de munt waarmee je wilt storten.

  Poloniex recensie

 3. Zoals je in de onderstaande schermafbeelding zult zien, koop ik Bitcoin Cash. Klik vervolgens op Storting aan de rechterkant van het scherm.

  Poloniex recensie

 4. U krijgt nu het unieke stortingsadres te zien voor de munt waarmee u uw account wilt storten. Onthoud gewoon dat u voor elke munt een ander adres heeft, dus probeer Litecoin niet naar een Bitcoin Cash-adres te sturen..

Gefeliciteerd! Nu weet u hoe u een account aanmaakt en geld stort!

Gevolgtrekking

Als je dit hebt gelezen Poloniex beoordeling van begin tot einde, moet u op de hoogte zijn van alle benodigde informatie om te beslissen of Poloniex de juiste uitwisseling voor u is.

Iedereen heeft zijn individuele behoeften als het gaat om ruilen. Terwijl sommige mensen voor lage handelskosten gaan, gaan anderen voor een grote selectie munten. Persoonlijk hou ik van hoe gemakkelijk het is om het platform te gebruiken, omdat het het heel eenvoudig maakt om te handelen.

Als je je horizon open wilt houden, moet je eens kijken Coinbase, Binance en Kraken. Ze staan ​​bekend als super betrouwbare crypto-uitwisselingen.

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map