Misschien heb je erover gehoord, misschien heb je het gezien – misschien heb je zelfs geprobeerd het te kopen. Nee, daar heb ik het niet over marihuana… Maar dat is een goede gok. In deze gids wil ik je daarover vertellen PotCoineen cryptocurrency dat is ontworpen om een standaard betaalmiddel worden in de gelegaliseerde cannabisgemeenschappen over de hele wereld.

Ik zal je er alles over vertellen: waar het vandaan kwam, WAAROM het is ontstaan, wat de doelen en doelen zijn, enz. Bovendien behandelen we PotCoin vanuit het perspectief van een consument (geen woordspeling bedoeld) – we praten over de portemonnees van PotCoin, hoe je deze kunt minen, hoe en waar je het kunt kopen, enz.

Of je er nu al van hebt gehoord of niet, deze gids zal je helpen vormen een uitgebreid begrip van PotCoin.

Op zoek naar de veiligste plek om BTC te kopen? Ik heb hieronder de best beoordeelde crypto-uitwisselingen verzameld die zijn goedgekeurd als de veiligste platforms voor het kopen van BTC, dus neem een ​​kijkje.

Aanbieder Visa / Mastercard Beschikbare Crypto Onze score Coinbase recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + 30 meer

9.8 Beoordeling lezen Site bezoeken Binance recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + 150 meer

9.6 Lees beoordeling Bezoek site Coinmama recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • +7 meer

9.4 Lees recensie Bezoek site Kraken recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • STREEPJE
 • + 37 meer

9.1 Lees beoordeling Bezoek site eToro recensie JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +3 meer

8.6 Lees beoordeling Bezoek site KuCoin recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + 210 meer

8.5 Lees recensie Bezoek site Gemini Exchange recensie JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +21 meer

8.4 Lees recensie Bezoek site Meest populair 729 Recensies 9.8 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie Editor’s Choice 1279 Recensies 9.6 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 816 Recensies 9.4 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 1174 Recensies 9.1 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 453 Recensies 8.6 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 563 Recensies 8.5 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 603 Recensies 8.4 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie

Voordelen

 • Een zeer nichespecifieke cryptocurrency
 • Heeft een speciale portemonnee
 • Een gepassioneerde en toegewijde gemeenschap

Nadelen

 • Het oorspronkelijke team was uit elkaar
 • Niet erg bekend

Geschiedenis van PotCoin

Wat is PotCoin? Nou, het begin van PotCoin was inderdaad een interessante.

PotCoin werd eind januari 2014 op de wereld gezet. Vanaf het allereerste begin hadden de ontwikkelaars (drie jongens uit Canada) hun boodschap duidelijk gemaakt – ze brachten de munt uit op 16:20 uur (420 is een symbolisch getal voor marihuana). Vanaf het begin waren ze van plan te worden de belangrijkste gebruiksvaluta als het gaat om legale cannabis.


Of het nu hun gevoel voor humor was, of de enthousiaste mensen die de leiding namen, maar PotCoin kreeg niet lang na de eerste lancering de algemene aandacht – een paar tv- en online nieuwszenders hielpen het gerucht over deze nieuwe cryptocurrency te verspreiden.

PotCoin: een PotCoin op een tafel.

De technische parameters van PotCoin waren bijna identiek aan die van Litecoin. Op een gegeven moment veranderde PotCoin echter enkele dingen binnen zijn structuur en gegevens, waardoor het van Litecoin werd verwijderd en een beetje meer op cryptocurrencies zoals Reddcoin leek..

In de loop van de paar jaar van zijn levensduur heeft PotCoin het al weten te ervaren een recordprijsstijging EN een enorme crash. Toen het stof na de eerste crash halverwege 2014 begon te zakken, kreeg PotCoin opnieuw een grote slag – het team dat de munt had gemaakt en ontwikkeld, was uit elkaar gevallen.

Een groep mensen genaamd PotLabs (zij waren degenen die in de beginperiode PotCoin hielpen ontwikkelen) stapte in en nam de verdere ontwikkeling van de munt over..

PotCoin vandaag

Ondanks zijn prijsstijgingen en -crashes, PotCoin slaagde erin zijn aanwezigheid op de markt voor cryptocurrency te behouden.

PotCoin: de prijsgrafiek van PotCoin.

Het is echter vermeldenswaard dat wanneer we de grafiek bekijken, we kunnen zien dat PotCoin, in vergelijking met andere cryptocurrencies, ervoer niet zo’n enorme crash. Er zijn een paar speculaties over waarom dat zo is, de belangrijkste is dat De prijs van PotCoin wordt meer beïnvloed door de legale cannabisindustrie en zijn enthousiastelingen dan door iets anders.

PotCoin Algemene informatie

potcoin geld verdienenNu u begrijpt wat PotCoin is en waarom het belangrijk is voor een groot aantal mensen, kunnen we beginnen te praten over informatie die belangrijk zal zijn voor iedereen die van plan is investeer in de toekomst van PotCoin.

Eerlijk gezegd kunnen de onderwerpen die we nu bespreken voor iedereen waardevol zijn – of je nu een opkomende PotCoin-liefhebber bent die de zaak wil steunen, of gewoon iemand die wil weten hoe cryptocurrencies werken..

PotCoin-portemonnee

Het allereerste dat u moet weten (en krijgen!) Als u overweegt te investeren in, kopen, verkopen of handelen met PotCoin, is een specifiek, aangewezen portemonnee.

Als je het niet weet wat een cryptocurrency-portemonnee is, Ik zal het heel eenvoudig zeggen: het is een digitale software of een fysiek apparaat ontworpen om uw cryptomunten veilig op te slaan, zodat ze altijd beschikbaar zijn, waar u ook bent.

De officiële PotCoin-site (potcoin.com) suggesties en aanbiedingen om te gebruiken de PotWallet – een officiële portemonnee die speciaal is ontworpen om PotCoin op te slaan en te gebruiken. Eerlijk gezegd, als het gaat om PotCoin-portefeuilles, is dit waarschijnlijk de beste keuze – het is tenslotte gemaakt door het PotCoin-team.

PotCoin: een uitgebreide gids

De PotWallet biedt u alle functies die u ooit nodig zou kunnen hebben en is verkrijgbaar in twee versies – online en bureaublad. Hoewel de online portemonnee prima werkt, stelt het team voor om de desktopversie te gebruiken, aangezien dit de meer populaire en veilige versie van de twee is..

Op het moment van schrijven van dit artikel is de online portemonnee beschikbaar op Android en wacht deze momenteel op bevestiging van de Apple App Store. De desktopversie van de portemonnee is beschikbaar op MS Windows, Mac OSX en Linux.

Hoe en waar PotCoin te kopen?

Nu u uw portemonnee helemaal heeft ingesteld en klaar voor gebruik, kunt u gaan nadenken PotCoin kopen en verkopen. Maar hoe koop je PotCoin? Of misschien nog belangrijker … Waar PotCoin kopen?

Welnu, als het gaat om de vraag “hoe PotCoin kopen?”, Is het antwoord vrij eenvoudig – net als elke andere cryptocurrency.

Waar PotCoin kopen? Veel van de cryptohandel- en verkoopsites bieden PotCoin als een optie aan. Uw beste gok is waarschijnlijk om naar te gaan Bittrex.

Als u een andere site wilt gebruiken, is het proces vrij eenvoudig. Laten we er echter allebei doorheen lopen.

Als je PotCoin wilt kopen, moet je dat eerst bepaal het type valuta dat u gaat gebruiken. Laten we voor de eenvoud zeggen dat u het met Amerikaanse dollars gaat kopen.

PotCoin: een uitgebreide gids

Zoek een site die aan uw behoeften voldoet en een goede reputatie heeft. Controleer de wisselkoersen, recensies, enz. Als alles in orde lijkt te zijn, kies dan het aantal PotCoins dat u wilt kopen en voer de transactie eenvoudig uit met PayPal, creditcard, bankoverschrijving of een andere vorm van betaling. U moet uw portefeuillecode invoeren en daarna hoeft u alleen nog maar te wachten.

Verkoop is ongeveer hetzelfde als kopen, je begint gewoon aan de andere kant. Kies bij het verkopen van PotCoin een site die goede POT (dat is de samentrekking van PotCoin. Ik meen het.) Tot USD-ratio’s biedt. Het proces vanaf dit punt is hetzelfde als kopen, maar andersom.

Benadruk altijd bij het zoeken naar gerenommeerde sites om cryptocurrency te kopen, verkopen of verhandelen veiligheid, als vuistregel. Als de site ontbreekt fraudebescherming en heeft gaten in zijn transfersysteem, waardoor potentiële hackers uw financiën snel kunnen leegmaken.

Hoe Potcoin te mijnen?

Als het verhandelen van crypto’s niet jouw ding is, kun je het altijd proberen zelf munten delven. Deze methode voor het verkrijgen en bezitten van cryptocurrencies is erg populair, en er zijn tal van gemeenschappen die beginnende mijnwerkers helpen en ondersteunen.

Wanneer u nadenkt over hoe u PotCoin kunt minen, moet u er naar kijken drie hoofdmethoden. De eerste is processor mijnbouw, de andere is GPU mijnbouw en de laatste is ASIC mijnbouw. Hier is een kort overzicht van hoe ze werken:

 • CPU-mijnbouw. CPU-gebaseerde cryptocurrency-mining maakt gebruik van processors om complexe vergelijkingen op te lossen terwijl u cryptowinst voor het werk ontvangt. CPU-mining wordt beschouwd als de langzaamste en minst winstgevende van allemaal, maar is goed voor beginners, simpelweg omdat je meestal niets hoeft te kopen en meteen kunt beginnen met minen vanuit het comfort van je pc..
 • GPU-mijnbouw. GPU-mining gebruikt grafische kaarten, en veel van hen. Dit is een zeer populaire, maar kostbare methode om cryptocurrencies te extraheren. Mensen die zich afvragen hoe ze PotCoin (of welke andere munt dan ook) kunnen minen, geven de voorkeur aan deze methode vanwege zijn stabiliteit en levensduur.
 • ASIC-mijnbouw. ASIC’s zijn speciale machines die zijn geprogrammeerd om slechts één taak tegelijk uit te voeren. Ze zijn geweldig en superefficiënt als het gaat om het minen van cryptomunten, maar dat zijn ze ook zeer schaars en kostbaar tegelijkertijd.

GPU-mijnbouw is waarschijnlijk de meest populaire, terwijl ASIC-cryptomining de meest winstgevende is. Wees echter voorzichtig als u overweegt ASIC’s te gebruiken, want ze zijn onderwerp van controverse geweest te laat, wat van invloed kan zijn op hun prestaties en populariteit.

U kunt ook kijken naar cloud mijnbouw. Als je deze methode gebruikt, heb je geen van je hardware of andere apparaten nodig – alles zou op afstand worden gedaan.

Potentiële miners geven de voorkeur aan cloud mining eenvoud en gebrek aan enige voorafgaande kennisvereisten in het veld. U hoeft het niet te weten hoe je een tuig bouwt of hoe de blockchain werkt – alles wordt geregeld door de cloud mining-hosts.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Overzicht

Laten we de informatie die we in deze handleiding hebben behandeld, kort samenvatten.

PotCoin is een cryptocurrency die is gemaakt om domineren de legale cannabisinfrastructuur. Het heeft zijn ups en downs gehad, maar tot op de dag van vandaag is dat zo nog steeds actief verhandeld, gekocht en verkocht door duizenden mensen over de hele wereld.

De officiële PotCoin-site biedt uitgebreide tools en tips voor het omgaan met deze cryptocurrency – u kunt een PotWallet maken, PotCoin kopen, verkopen en verhandelen, rente verdienen, enz..

Als je wilt mijn PotCoin, uw beste weddenschappen zijn ofwel GPU-mining of cloud-mining. Als je goed geïnformeerd bent op het gebied van hardware en software voor mining-rig EN je hebt wat startkapitaal, dan kun je GPU-mining proberen. Als je echter geen mijnbouwinstallatie wilt of nodig hebt en alleen geïnteresseerd bent in cryptocurrencies (of alleen PotCoin) voor een soort kortetermijndoelen, dan cloud mining is uw beste keuze.

Vergelijk PotCoin zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Vergelijk PotCoin zij aan zij met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Gevolgtrekking

Een van de beste eigenschappen die PotCoin heeft, zal dat zeker zijn zijn schare fans. Dit is een van die cryptocurrencies waarin mensen echt investeren, zowel financieel als emotioneel.

De redenering hierachter is eerlijk gezegd vrij eenvoudig. Het onderwerp “cannabislegalisatie” is een zeer gevoelige, maar gepassioneerde kwestie in de Verenigde Staten. Naarmate de tijd verstrijkt, zien we dat steeds meer staten het recreatief gebruik van medicinale marihuana legaliseren. Dit is geen exclusief onderwerp in de VS., wel. Er zijn veel landen over de hele wereld die hierover zijn begonnen te praten, of dit nu vanuit het standpunt van de overheid is of vanwege groepsdruk.

PotCoin is gewoon weer een stap in deze zoektocht. Als de uiteindelijke doelen worden bereikt, zou het het hoofdbestanddeel worden van de cannabisaankoop- en verkoopindustrie. Tegelijkertijd zijn de gemeenschappen die legalisatie van marihuana ondersteunen waarschijnlijk best trots dat er nu een cryptocurrency is die niet alleen handig en praktisch, maar fungeert als een maatstaf in de reis naar legalisatie.

PotCoin: een uitgebreide gids

Wat het daadwerkelijke geval ook moge zijn, de cijfers spreken voor zich. Als PotCoin nutteloos zou zijn geweest, zouden de oorspronkelijke makers en ontwikkelaars het niet zo lang in leven hebben gehouden. Bovendien benadrukt het feit dat nadat het eerste team was opgesplitst, er mensen (en bedrijven!) Waren die tussenbeide kwamen om te helpen en de cryptocurrency levend te houden, dit punt benadrukt..

Als de mensen die PotCoin ondersteunen deze crypto blijven steunen, en als de markt niet weer berzerk wordt zoals eind 2017 – begin 2018, PotCoin kan een mooie toekomst verwachten.

Het is algemeen bekend en wordt verwacht dat als een cryptocurrency zowel door het grote publiek als nuttig wordt geaccepteerd, deze waarschijnlijk blijft hangen. Zolang toegewijde mensen de zaak steunen, zal PotCoin zijn bruikbaarheid niet verliezen.

Ik hoop dat je iets nieuws over PotCoin hebt geleerd, Hoe te kopen PotCoin, hoe PotCoin te minen en de verschillende manieren waarop u het kunt gebruiken. Het koopproces is heel eenvoudig:

 1. Registreer op Bittrex
 2. Voer alle details in wanneer daarom wordt gevraagd;
 3. Kies hoe je PotCoins wilt kopen (via welke patentmethode);
 4. Doe de aankoop!

Hoewel je PotCoins niet kunt opslaan in enkele van de best beoordeelde cryptocurrency-portefeuilles daarbuiten (d.w.z.. Trezor), is de PotWallet ook een behoorlijk goed alternatief.

Ik wens je veel succes met je PotCoin-handels- en mijnbouwondernemingen!

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me