Qtum-prijsvoorspelling: 2021 en daarna

Dus je hebt een aantal opwindende dingen over Qtum gehoord, je wilt meer weten en je wilt een Qtum-prijsvoorspelling horen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Leun achterover, ontspan en laat me u alles vertellen wat u moet weten over de Qtum-prijsvoorspelling voor dit jaar en daarna…

De prijzen van cryptocurrencies veranderen voortdurend. De technologie is erg nieuw en we hebben echt geen idee hoe belangrijk het in de toekomst zal zijn. Wat we wel weten, is dat cryptocurrencies erg opwindend zijn en dat veel mensen erin willen investeren. Alleen de tijd zal uitwijzen wie er in de juiste munten heeft geïnvesteerd!

Is Qtum de juiste munt voor jou? Laten we eens kijken…

In deze gids ga ik je vertellen wat Qtum is en waar het naar verwachting de komende jaren zal zijn. Ik ga je ook vertellen wat crypto-experts ervan denken als een investering. Aan het einde van deze gids weet u wat de experts denken dat de prijs van Qtum dit jaar en in de toekomst zal zijn. U zult ook weten welke informatie ze gebruiken om een ​​Qtum-prijsvoorspelling te doen.

Ik ga zelf geen voorspellingen doen. Ik ga je helpen om voor jezelf te beslissen!

U kunt pas uw eigen Qtum-prijsvoorspelling doen als u goed begrijpt wat Qtum is.

Dus, wat is Qtum?

Qtum-prijsvoorspelling

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Qtum is een cryptocurrency gevestigd in Singapore. Het is ontwikkeld door Patrick Dai en Jordan Earls. Het ging live in september 2017. Het wordt uitgesproken als ‘kwantum.

Qtum is niet alleen een cryptomunt, het is een zakelijk platform. Dit betekent dat het is ontworpen om door bedrijven te worden gebruikt voor allerlei verschillende taken. Met Qtum kunnen gebruikers op grote schaal slimme contracten en dApps ontwikkelen. Het doet dit door de beste bits van twee van ‘s werelds grootste cryptocurrencies te combineren; Ethereum en Bitcoin.

Opmerking: slimme contracten zijn richtlijnen voor transacties. Transacties vinden alleen plaats als alle richtlijnen van het contract worden gevolgd. dApps zijn gedecentraliseerde applicaties. Ze hebben geen centrale servers die kwetsbaar kunnen zijn voor aanvallen van hackers.

Qtum heeft het potentieel om enkele van de belangrijkste problemen op te lossen waarmee zowel Ethereum als Bitcoin worden geconfronteerd. Door delen van elk te combineren, hoopt Qtum bedrijven een manier te bieden om miljoenen transacties snel en efficiënt te verwerken. Dit is iets dat geen van beide platforms tot nu toe alleen heeft kunnen doen.

Voordat ik het over de prijs van Qtum ga hebben, is het belangrijk dat u een paar dingen begrijpt over prijsvoorspellingen in het algemeen.


Een korte opmerking over prijsvoorspellingen

Ik moet een bekentenis afleggen – ik weet niet wat de prijs van Qtum over twee jaar zal zijn, of zelfs wat het zal zijn over twee weken! In feite doet niemand dat! Daar zei ik het. Kunt u mij ooit vergeven? De waarheid is dat niemand de toekomstige prijzen van cryptocurrencies nauwkeurig kan voorspellen. Als iemand je vertelt dat ze het kunnen, liegen ze.

Het enige wat ik je kan vertellen is wat er met de prijs van Qtum is gebeurd sinds het werd gelanceerd en wat sommige slimme mensen denken dat er in de toekomst mee kan gebeuren.

Voor de rest van deze gids zal ik het hebben over veel verschillende prijsvoorspellingen. Ik zal je ook vertellen waarop die voorspellingen zijn gebaseerd en dan is het aan jou om je eigen beslissing te nemen. Als u in Qtum wilt investeren, kunt u deze gids gebruiken als eerste stap in uw onderzoek.

Crypto-investeringsles # 1: geef alleen uit wat u zich kunt veroorloven te verliezen!

Voordat ik te veel als een leraar op school ga klinken, wil ik een paar belangrijke vragen beantwoorden. Zij zijn;

 • Hoe is de prijs van Qtum veranderd sinds deze live ging??
 • Wat denken de experts?
 • Wat is hun Qtum-prijsvoorspelling 2021??

Laten we beginnen met een korte samenvatting van hoe de prijs van Qtum tot nu toe heeft gepresteerd …

Qtum-prijsbeweging: sept. 2017-sept.2018

Qtum prijsbeweging voor 2017-2018

Toen het hoofdnet van Qtum op 13 september 2017 live ging, sloot de prijs op 11,94 US dollar (USD). In feite was de prijs van Qtum al op 1 september zo hoog als 18,26 USD.

De prijs bleef in oktober en november 2017 tussen 10 en 20 USD. Halverwege december begon het te stijgen. Op 15 december ging de prijs van Qtum voor het eerst boven de 30 USD.

Een verklaring voor deze prijsstijging komt van een cryptovlogger, CryptoClub. CryptoClub denkt dat Qtum een ​​ondergewaardeerde munt was totdat deze eind november 2017 werd gepresenteerd op BlockShow Azië. CryptoClub stelt dat de prijs van Qtum is gestegen nadat hij op het evenement werd getoond..

Na zijn verschijning op BlockShow werd Qtum ook geprezen op de populaire crypto-nieuwssite CoinTelegraph. De prijs van Qtum was met meer dan 20 USD gestegen binnen één dag nadat het artikel op 17 december werd gepubliceerd. Meer reguliere mediakanalen, zoals Forbes, begon commentaar te geven op de stijging van de waarde van Qtum en de opwaartse trend zette zich voort. Op 6 januari was één Qtum 106,88 USD waard.

De Qtum-prijsvoorspelling 2018 van CryptoClub was dat de prijs rond de 60 USD zou komen te liggen. Dit is niet gebeurd. Het ging langzaam weer naar beneden. Eind 2018 was één Qtum $ 2,33 waard en in januari 2021 $ 3,5.

Crypto-investeringsles # 2: alleen omdat de prijs van een munt omhoog gaat, betekent dit niet dat deze hoog blijft!

Nu u het Qtum-verhaal kent, laten we eens kijken wat er met de prijs voor 2021 kan gebeuren en waarom. Vervolgens kunt u uw eigen Qtum-prijsvoorspelling maken!

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Qtum-prijsvoorspelling 2021

Het eerste dat u moet weten over elke Qtum-prijsvoorspelling 2021, is dat we ons in een bearmarkt bevinden. Dit betekent dat de prijzen op de markt dalen, dus veel mensen verkopen munten. Elke Qtum-prijsvoorspelling 2021 zal worden beïnvloed door de bearmarkt. De meeste crypto-experts zijn er echter nog steeds van overtuigd dat de prijs van Qtum in de tweede helft van dit jaar zal stijgen.

Veel van de informatie die u nodig hebt om uw eigen Qtum-prijsvoorspelling op korte termijn te maken, is beschikbaar bij Qtum’s Startpagina en CoinMarketCap. Deze twee sites geven u een goed idee van wat voor soort investering Qtum is.

Qtum Homepage-informatie

De twee belangrijkste stukjes informatie die u op de Qtum-startpagina kunt vinden, zijn:

 • Een aantal knooppunten: Knooppunten zijn computers op het Qtum-netwerk die een volledig overzicht bevatten van alle transacties die erop zijn uitgevoerd. Knooppunten ondersteunen en verbeteren het netwerk. Qtum heeft 6.569 knooppunten op zijn netwerk. Dit is een flinke gemeenschap. Bitcoin heeft slechts ongeveer een derde meer knooppunten in zijn netwerk (9.977) en bestaat al negen jaar langer!
 • Een aantal dApps: Qtum somt momenteel 27 dApps op die op zijn netwerk actief zijn. Dit ligt nog steeds ver achter bij Ethereum’s 1.577 dApps, maar het is een prima begin. Qtum heeft een gevarieerde selectie van respectabele dApps en een sterke community van ontwikkelaars die hen ondersteunen.

Het hebben van een sterke community is erg belangrijk voor het succes van een nieuwe cryptocurrency. Sommige vloggers houden van LoKeyMoney dacht dat de kracht van de gemeenschap van Qtum voldoende was om in 2018 een kortetermijnprijs van ongeveer 80-120 USD te suggereren. Deze beoordeling was echter afhankelijk van de verbetering van de markt als geheel. Naar mijn mening was deze voorspelling erg hoog voor een platform dat slechts 27 dApps had, waarvan de helft nog niet eens live was! Dat gezegd hebbende, deze voorspelling was nog lang geen realiteit.

Als het gaat om voorspellingen over een paar jaar, voorspellen experts van capital.com dat de Qtum-prijs tegen het einde van 2021 zou moeten stijgen tot $ 3,82. Dat is een zeer onbeduidende stijging in vergelijking met de huidige prijs ($ 3,5)..

Een van de beste manieren om een ​​Qtum-prijsvoorspelling op korte termijn te doen, is door naar de cijfers te kijken. De beste plaats om naar de cijfers te kijken, is op CoinMarketCap (CMC).

CoinMarketCap-nummers

CMC biedt gedetailleerde informatie over hoe goed cryptocurrencies presteren. Hier is enkele van de nuttige informatie die CoinMarketCap heeft vastgelegd over Qtum;

 • Historische gegevens: Door naar de historische gegevens van Qtum te kijken, kunnen we zien dat de prijs van Qtum in de loop van de tijd vrij stabiel is gebleven. Het is niet zo veel op en neer gegaan als vluchtige munten zoals TRON of Verge.
 • Beschikbaarheid op de markt: CMC geeft een overzicht van alle verschillende crypto-uitwisselingen waar u Qtum kunt kopen. Het laat ook zien hoeveel Qtum-handelsparen er op elk beschikbaar zijn. CMC somt momenteel 101 Qtum-handelsparen op over meer dan 25 verschillende beurzen.

  Opmerking: een handelspaar is twee valuta’s die worden aangeboden om te verhandelen. Zie het als een wisselkantoor op de luchthaven. Een handelspaar voor Qtum ziet er als volgt uit: 1 QTUM = 3,52 USD. De beschikbaarheid van Qtum om te handelen is een goed teken dat beleggers de munt vertrouwen en deze willen kopen. Geen van de op CMC genoteerde beurzen biedt Qtum echter aan voor handel met fiat-valuta’s. Dit betekent dat handelaren die nog geen cryptocurrency bezitten, het moeilijker zullen vinden om Qtum te kopen.Opmerking: Fiat-valuta’s zijn de officiële valuta’s van landen. Voorbeelden zijn onder meer het Britse pond en de Indiase roepie.

 • Schaarste: Qtum heeft een totale aanbodlimiet van 107.822.406 CMC vermeldt het circulerende aanbod van Qtum als 88.647.552 QTUM. Dit betekent dat driekwart van de totale voorraad al is uitgegeven. Binnenkort zal het schaars zijn, wat betekent dat het moeilijker zal zijn om te kopen en dat de prijs kan stijgen.
 • Marktkapitalisatie: De totale waarde van alle Qtum in de wereld vandaag is $ 349.458.486,90. Dat maakt het de 79e grootste cryptocurrency op de markt.

Conclusie voor 2021 voorspellingen

Op korte termijn zou elke Qtum-prijsvoorspelling gebaseerd moeten zijn op feiten. Blijf dus op de hoogte van de omvang van de gemeenschap van Qtum en hoe goed deze de komende maanden presteert op CoinMarketCap..

Crypto-investeringsles # 3: doe je huiswerk!

Laten we nu wat verder in de toekomst kijken. Welke factoren zullen de prijs van Qtum de komende jaren beïnvloeden??

Qtum-voorspellingen: 2021 en daarna!

Er zijn verschillende dingen waar u aan moet denken als u een Qtum-prijsvoorspelling op lange termijn doet. De eerste is het aantal andere platforms dat vergelijkbaar is met Qtum. Deze andere platforms zijn concurrerend en kunnen de prijs van Qtum-munten beïnvloeden.

Wedstrijd

De markt voor platforms zoals Qtum is erg druk. Ethereum was het eerste platform dat gebruikers slimme contractontwikkeling en dApps bood, en het is nog steeds het grootste. Er zijn echter tal van andere platforms die de plaats van Qtum op de markt uitdagen. Bekijk enkele van de langetermijnwedstrijden van Qtum:

 • EOS heeft veel mensen erg opgewonden. Sommigen denken dat het de nieuwe ‘koning van dApps’ zal worden. Het ging live op 5 juni 2018, dus ontwikkelaars kunnen er nu op voortbouwen.
 • NEO wordt soms ‘Chinese Ethereum’ genoemd. Het biedt gebruikers vergelijkbare services als Qtum. Het voordeel dat het heeft ten opzichte van de meeste andere cryptocurrencies, zijn de nauwe relaties met de Chinese regering en leiders van Chinese industrieën.
 • Lisk is een platform met grote plannen voor de komende jaren. Het is van plan om een ​​gedecentraliseerde crypto-uitwisseling te lanceren, waardoor het een belangrijke marktspeler kan worden.
 • Cardano is gemaakt door een van de oprichters van Ethereum. Het is al lang in ontwikkeling, maar experts zijn er erg enthousiast over. Het kan binnen een jaar live gaan en veel problemen veroorzaken voor andere platforms op de markt.

Qtum zal de komende jaren moeten concurreren met deze vier platforms en Ethereum! Het wordt een zware uitdaging en alleen de sterksten zullen overleven. De prijs van de Qtum-munt hangt af van hoe goed het kan concurreren met andere platforms.

Crypto-investeringsles # 4: onderzoek de markt!

Twee van de manieren waarop Qtum zijn concurrenten hoopt te bestrijden, is door middel van partnerschappen en marketing …

Partnerschappen

Qtum heeft plannen voor twee grote samenwerkingsverbanden in de komende jaren;

 1. Starbucks: Qtum is onderhandelen een overeenkomst met de gigantische koffieketen Starbucks. Een partnerschap van deze omvang zou geweldig zijn voor de lange termijn Qtum-muntprijs.
 2. 360 Financiën: Qtum ontwikkelt een blockchain-onderzoekscentrum met het Chinese financiële technologiebedrijf 360. Dit partnerschap zou Qtum meer toegang kunnen geven tot Chinese markten en het kunnen helpen concurreren met platforms zoals NEO.

  360 Financiën China

Marketing

Het team van Qtum zal er alles aan doen om hun platform zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen. Zijn verschijning op BlockShow Asia zorgde ervoor dat de prijs van de Qtum-munt omhoog ging, maar daar stopten ze niet.

Qtum-prijsvoorspelling

In februari 2018 lanceerde Qtum een ​​blockchain de ruimte in! Het platform werkte samen met een Qtum dApp genaamd SpaceChain om ruimteverkenning en het idee van een gedecentraliseerd internet te promoten.

Het is opwindend voor investeerders om te zien dat platforms nieuwe wetenschapsgebieden verkennen. Qtum zal doorgaan met het ontwikkelen van dit soort projecten en hun succes kan ervoor zorgen dat de prijs van de Qtum-munt omhoog gaat.

Vervolgens wil ik het hebben over Qtum Roadmap. Als u kijkt naar de technische verbeteringen die Qtum de komende jaren hoopt aan te brengen, kunt u een nauwkeurige Qtum-prijsvoorspelling maken.

Opmerking: een routekaart is een lijst met technische doelen die een cryptocurrency hoopt te bereiken gedurende een bepaalde periode.

Qtum-routekaart

De grootste technische ontwikkeling die bij Qtum gaande is, is de X86 Virtual Machine. Beschouw een virtuele machine als een fabriek waar dApps en slimme contracten worden gebouwd. Qtum gebruikt de fabriek van Ethereum die de EVM wordt genoemd. Qtum denkt dat de X86 VM een betere manier zal zijn voor ontwikkelaars om de dApps en slimme contracten van de toekomst te bouwen.

Andere belangrijke data op de roadmap van Qtum zijn maart 2019 en maart 2020. In elk van deze periodes zal Qtum 6 miljoen nieuwe munten. Dit betekent dat in maart 2020 de totale Qtum-muntvoorraad in omloop zal zijn.

Als de X86 VM goed werkt en indruk maakt op de ontwikkelingsgemeenschap tegen de tijd dat de totale muntvoorraad in omloop is, zou 2021 een heel belangrijk jaar kunnen worden voor Qtum. Elke Qtum-prijsvoorspelling moet deze twee factoren omvatten. Het effect dat ze hebben op de prijs van Qtum-munten kan enorm zijn.

Crypto-investeringsles # 5: ken uw product!

Laten we, voordat u vertrekt en uw eigen Qtum-prijsvoorspelling doet, een korte samenvatting maken van alle belangrijke kwesties. We zullen nog een paar voorspellingen van experts bekijken en dan zou u moeten kunnen beslissen of Qtum de juiste investering voor u is.

Is Qtum een ​​goede investering?

Zoals je hebt gezien, zijn er veel dingen die de prijs van Qtum-munten dit jaar en in de toekomst kunnen beïnvloeden. Maar is het een goede investering?

Technisch gezien is Qtum net zo sterk als elk ander platform op de markt. Het profiteert van het feit dat het is gebaseerd op twee van de meest succesvolle cryptocurrencies ter wereld. Het biedt zijn gebruikers zelfs diensten aan die een verbetering zijn ten opzichte van die van Bitcoin en Ethereum!

Een deel van de technologie die Qtum aan het ontwikkelen is, is echt opwindend. Het heeft echter veel concurrentie. De echte winnaars in cryptocurrency worden de platforms met de grootste en sterkste communities. Qtum is niet zo populair als Bitcoin of Ethereum, maar het zou in de toekomst kunnen zijn. Dit hangt af van de dApps die op Qtum zijn gebouwd en de real-world partnerschappen die het vormt.

Als Qtum een ​​supersnel betalingssysteem host dat in elke Starbucks over de hele wereld wordt gebruikt, zal de waarde ervan als een raket stijgen. Dit is echter nog niet gebeurd. Crypto-experts hebben echter nog steeds veel vertrouwen in Qtum.

Coinliker heeft een vrij positieve Qtum-prijsvoorspelling gepubliceerd gezien de cryptocurrency-marktcrash die eind 2018 plaatsvond. Ze denken dat de prijs van Qtum binnen een jaar 38,45 USD zal zijn en binnen vijf jaar 140,73 USD. Dit is een zeer hoge waardering, maar het zegt ons wel iets over het groeiende vertrouwen in de markt in het algemeen.

Portemonnee Investeerder heeft een minder betrouwbare Qtum-prijsvoorspelling gepubliceerd. Ze denken dat de prijs van de Qtum-munt binnen een jaar 1,44 USD zal zijn. Ik denk dat dit een meer realistische waardering is. De cryptomarkt is echter nog geen tien jaar oud, dus alles is mogelijk!

Wat denk je? Nog een paar laatste gedachten en dan sta je er alleen voor!

Qtum-prijsvoorspelling: laatste gedachten

Investeren in cryptocurrencies is nog nieuw en kan erg gevaarlijk zijn! Niemand weet echt wat er gaat gebeuren. Er kunnen zoveel dingen gebeuren die we niet kunnen voorspellen. Alle regeringen van de wereld kunnen morgen bijeenkomen en cryptocurrencies verbieden! We weten het gewoon niet …

Beschouw cryptocurrencies niet als een plan om geld te verdienen. Beschouw ze als de technologie van de toekomst. De prijs van cryptocurrencies kan dalen, maar de technologie gaat nergens heen! Kijk dus verder naar investeren in Qtum als u deel wilt uitmaken van een gemeenschap die probeert de wereld te veranderen.

Crypto-investeringsles # 6: veel plezier! U investeert in de toekomst van geld!

Nu u zo ongeveer alles weet wat er te weten valt over het maken van een Qtum-prijsvoorspelling, wat wordt dan uw Qtum-prijsvoorspelling? Gaat de prijs van de Qtum-munt omhoog of omlaag? Uw gok is net zo goed als de mijne, dus laat het me weten!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map