Deze gids zal je helpen meer te begrijpen over Ripple en hoe zijn toekomst wordt voorspeld. Het laat je ook zien hoe Ripple de afgelopen jaren is gegroeid, deskundige meningen over de toekomst van Ripple en hoe je je eigen Ripple-prijsvoorspelling kunt maken..

Voordat we ingaan op de Ripple-voorspellingen, moet u weten dat ze niet als financieel advies mogen worden opgevat. U moet wat meer onderzoek doen voordat u in Ripple investeert. U moet alleen geld investeren dat u zich kunt veroorloven te verliezen.

In het volgende gedeelte wordt uiteengezet wat Ripple is en helpen we de verschillen en overeenkomsten tussen Ripple en andere cryptocurrencies te introduceren (en wat dit betekent bij het voorspellen van Ripple-prijzen), dus laten we beginnen!

Inzicht in Ripple Roots

Ripple is twee dingen: een cryptocurrency (bekend als XRP) en een grensoverschrijdend open betalingssysteem voor banken.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:


Ripple- en XRP-logo's

Het bedrijf is opgericht in 2012 en is uitgegroeid tot een grote speler op de cryptomarkt!

Het is opgericht om een ​​groot probleem op te lossen. Dit probleem ging over grensoverschrijdende betalingen (hoe geld van het ene land naar het andere wordt overgemaakt).

Het beste van Ripple is dat het al in gebruik is! Dit heeft dus natuurlijk een enorm effect op de Ripple-prijsvoorspelling. Het heeft partnerschappen met grote wereldwijde banken die de technologie van Ripple testen. Deze omvatten Santander, MoneyGram, Amex en Western Union.

De transactietijden voor Ripple zijn erg snel en de kosten zijn veel goedkoper dan bij andere grote cryptocurrencies, zoals Bitcoin of Ethereum. Het belangrijkste dat Ripple echter uniek maakt, is het feit dat alle Ripple-munten (XRP’s) tegelijk zijn vrijgegeven..

Dat klopt – nieuwe Ripple is niet gemaakt met mijnbouw. Alle XRP’s zijn al in omloop. En dat is niet alles…

Wat Ripple extreem anders maakt dan de meeste andere cryptocurrencies, is het feit dat Ripple Labs (het bedrijf achter Ripple) de meeste XRP-munten bezit. Ja, dat heb je goed gehoord – Ripple heeft een totale voorraad van iets minder dan 100 miljard munten, en Ripple Labs bezit er 50 miljard.

Sommige investeerders denken dat dit een slechte zaak is, anderen denken dat het een goede zaak is. Hoe dan ook, als je wilt weten hoeveel dat in dollars is: een enkele XRP (Ripple-munt) is vandaag ongeveer $ 0,27 (22/01/21).

Als je de wiskunde liever niet zelf doet, is dat 27 miljard dollar aan XRP die in de zakken van Ripple Labs zit.

Laten we nu verder gaan en kijken hoe Ripple in het verleden heeft gepresteerd en hoe dit de Ripple-prijsvoorspelling zelf beïnvloedt. Dit is de eerste stap bij het voorspellen van de toekomst van Ripple.

Zie onze Wat is Ripple-gids voor meer informatie.

Hoe is Ripple gegroeid sinds het begon?

De XRP-prijs is het afgelopen jaar enorm gestegen, wat een positief resultaat heeft in de Ripple-prijsvoorspelling.

Veel mensen beweren dat deze groei komt doordat Ripple een wereldwijd netwerk heeft opgebouwd in 100 landen met bijna 200 zakelijke partnerschappen. Het gebruik van XRP door Standard Chartered to American Express heeft geholpen om de waarde te ‘pushen’.

De gegevens van CoinMarketCap laten zien dat XRP op de eerste openbare handelsdag op 4 augustus 2013 sloot op $ 0,005882 (dit is wat de munt eindigde op de allereerste handelsdag). Op 16 maart 2018 bedroeg de XRP $ 0,697269 (dat is een stijging van 11.752,28%!).

Ripple prijsvoorspellingsgrafiek

Tijdens deze periode van vijf jaar was het hoogste punt december / januari 2018, vóór de Grote Correctie (een marktgebeurtenis die ervoor zorgde dat honderden miljarden van de wereldwijde cryptomarkt werden weggevaagd), steeg XRP naar $ 3,23 voordat hij daalde naar de huidige waarde..

Nu is het 2021 en was Ripple aan het begin van het jaar $ 0,27 waard.

Prijsvoorspellingen

Het voorspellen van cryptoprijzen is een ongelooflijk moeilijke taak. Zeker nu de markt elke dag zo verandert, is het moeilijk om een ​​Ripple-prijsvoorspelling voor 2021 te maken.

Sommige mensen zijn echter dapper genoeg geweest om Ripple-prijzen in 2021 te voorspellen – hier zijn enkele van de meer populaire Ripple-prijsvoorspellingen:

Het Economy Forecast Agency

Het Economy Forecast Agency voorspelt dat de waarde van Ripple verder kan dalen – doordat technologiepartnerschappen de beloftes niet nakomen (wat een beleefde manier is om te zeggen dat de producten van Ripple nutteloos zijn en dat banken ze niet meer zullen gebruiken). Ze zeggen dat Ripple op 31 december 2021 zou kunnen dalen tot $ 0,19.

Ripple Coin Nieuws

Ripple Coin Nieuws, De op een na grootste Ripple-nieuwssite van het web op basis van verkeer, stelt dat 2021 een soepel jaar zou kunnen worden voor het bedrijf. Ze zeggen dat nieuwe partnerschappen, nieuwe technologieën en sterke prestaties kunnen betekenen dat XRP $ 7 dollar raakt.

De Daily Express

De Daily Express, een Britse tabloid-krant, gelooft dat XRP in 2021 omhoog kan schieten met een XRP-tokenprijs van $ 5,06 tegen 31 december 2021!

Metro

Metro, de grootste krant van het VK, gelooft dat Ripple zou kunnen dalen tot $ 0,22-28. Ze baseren dit op het feit dat Bitcoin de millennial-mentaliteit zal blijven domineren en de prijs van $ 20.000 zal bereiken. Dit kan helpen om Ripple en andere altcoins naar beneden te duwen.

ValueWalk

ValueWalk, een crypto-onderzoeksservice, is van mening dat Ripple verder moet gaan dan banken hun producten laten testen. In plaats daarvan zeggen ze dat Ripple een echte partner moet worden bij een bankgroep.

Dit zou volgens hen kunnen helpen om de waarde van Ripple naar de $ 10 te duwen. Als ze echter niet slagen met al deze partnerschappen en geen echte impact hebben, kan de prijs van het XRP-token dalen tot onder de $ 0,50..

Ripple heeft een groot jaar voor de boeg. De meeste voorspellingen suggereren dat de waarde van Ripple in 2021 zal groeien. Sommige experts zijn echter van mening dat grote evenementen en het niet werken van hun betalingstechnologie voor banken zou kunnen resulteren in een grote prijsdaling..

In de volgende sectie zullen mijn eigen gedachten over prijsvoorspelling worden geëvalueerd, en hoe u ook uw eigen voorspelling kunt doen.

Wat is de Ripple-prijsvoorspelling 2021?

Gebeurtenissen zullen de prijs van Ripple omhoog of omlaag duwen, en het bedrijf heeft al veel aangekondigd dat een positief effect kan hebben op de Ripple-prijsvoorspelling 2021. Laten we, om onze eigen mening te vormen, eens kijken naar de redenen waarom de Ripple-prijs omhoog of omlaag kan gaan. naar beneden dit jaar.

Om eerlijk te zijn, het nieuws dat voor Ripple naar buiten komt, lijkt positief.

In 2018 kondigde Santander aan dat het de blockchain van Ripple zal gebruiken voor een betalingsapp (die eerst in Spanje, Ierland en het VK wordt gelanceerd) die gebaseerd zal zijn op de betalingsverwerkingstechnologie van Ripple..

Een andere ontwikkeling is het nieuws dat Japanse binnenlandse banken Ripple zullen gebruiken om een ​​nieuw on-demand binnenlands betalingssysteem voor geldoverdrachten aan te drijven. MoneyTap, dat drie grote partners heeft (SBI Net Sumishin Bank, Suruga Bank en Resona Bank), werkt samen met Ripple om betalingen via binnenlandse overboekingen te helpen verbeteren.

Een andere grote ontwikkeling in 2018 was de samenwerking tussen MoneyGram en Ripple. Het gebruik van XRP als een grensoverschrijdend betalingsverwerkingssysteem, samen met de betalingsverwerkingstechnologie van Ripple, zal internationale grensoverschrijdende financiële betalingen verbeteren.

MoneyGram, ‘s werelds op een na grootste geldtransferbedrijf, zal de nieuwe technologie gebruiken om XRP te helpen gebruiken als een onmiddellijke afwikkelingsmethode (wat betekent snellere overboekingen naar vrienden en familie in het buitenland).

Dit zijn slechts drie ontwikkelingen die Ripple in 2018 heeft opgesteld.

Wereldwijde banken werken samen

Er zijn besprekingen en proefprojecten met de centrale banken van Saoedi-Arabië en de VAE, projecten met de Bank of England en anderen.

Ripple gaat ook samenwerken met meer Europese en Latijns-Amerikaanse banken om zowel XRP als de betalingstechnologie van Ripple te promoten. Deze ontwikkelingen zouden, zoals de experts hierboven hebben opgemerkt, kunnen leiden tot grote prijsstijgingen van de XRP-tokenprijs. Dit betekent dus dat de Ripple-prijsvoorspelling de positieve kant op zou moeten gaan.

De partnerschappen met centrale banken, financiële bedrijfsreuzen en banken wijzen allemaal op de innovatieve technologie van Ripple en de mogelijkheden die dit voor deze bedrijven kan bieden..

Het zijn echter de ‘mogelijkheden’ die het probleem vormen en een negatieve invloed kunnen hebben op de Ripple-prijsvoorspellingen..

De professionele experts wezen er vooral op dat ‘trials’ en ‘pilots’ een geweldige vertoning van potentieel zijn (het zou de manier waarop we allemaal bankoverschrijvingen gebruiken kunnen veranderen). Maar tenzij het echt iets verandert, is het niet storend genoeg geweest.

Crypto is bedoeld om verstorend te zijn (het is bedoeld om het gecentraliseerde banksysteem te vernietigen). Zonder grote veranderingen zou de waarde van Ripple kunnen lijden.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

De XRP-muntvoorraad

Een ander drukpunt op Ripple is de totale marktomloop van 100 miljard XRP’s. Dit is veel meer dan bijvoorbeeld het maximum van 21 miljoen van Bitcoin.

De zeldzaamheid van Bitcoins ten opzichte van het overaanbod van XRP’s zal altijd een grote prijsdruk uitoefenen op de totale waarde van XRP – zie hieronder voor een grafiek die laat zien hoe het aanbod is gegroeid sinds Ripple werd gelanceerd.

Rimpelgroei vanaf zijn vrijlating

Ripple is echter heel anders dan Bitcoin, aangezien Bitcoin slechts een peer-to-peer betalingssysteem is met als doel de wereldwijde financiën te decentraliseren. Terwijl Ripple zich specifiek richt op banken door grensoverschrijdende blockchain-betalingstechnologie aan te bieden en minder gedecentraliseerd is dan Bitcoin.

Over het algemeen valt niet te ontkennen dat Ripple’s 2021 er positief uitziet. Ik geloof dat zodra het vertrouwen en het vertrouwen in de cryptocurrency-markt in het algemeen zijn hersteld, de XRP-munt van Ripple zou kunnen terugkeren naar de prijs van $ 2-3 dollar die we aan het begin van het jaar zagen..

In het volgende gedeelte wordt kort samengevat wat goed en slecht is aan Ripple. We doen dit zodat u de voor- en nadelen van XRP als investering begrijpt.

Is Ripple een goede of slechte investering??

De vraag van een miljoen dollar (hopelijk!): Is Ripple een goede of een slechte investering? Om dit te begrijpen, moeten we begrijpen wat er slecht is aan Ripple en wat goed is.

Laten we beginnen met de positieve punten.

Wat is er goed aan Ripple?

 • Het grootste positieve van XRP is dat het daadwerkelijk wordt gebruikt door echte bedrijven – bekende namen – over de hele wereld.
 • Transactietijden zijn veel korter dan bij Bitcoin, Ethereum en Litecoin.Transactietijd van cryptocurrencies
 • Zoals de bovenstaande grafiek laat zien, heeft XRP een betalingstermijn van 4 seconden. Dit is sneller dan de 2+ minuten van Ether, veel sneller dan de 1 uur + tijd van Bitcoin (pre-SegWit – een upgrade van het Bitcoin-systeem) en veel sneller dan traditionele bankoverschrijvingen (die tot vijf werkdagen kunnen duren).
 • Transactiekosten zijn ongelooflijk laag – 0.00001XRP (wat minder is dan $ 0.00023). Ter vergelijking: Ethereum heeft gemiddelde transactiekosten van $ 4,34. Bitcoin heeft een gemiddelde transactiekost van $ 7,92. Litecoin heeft de laagste concurrerende transactiekosten van $ 1,22.
 • Het is een gerenommeerd grensoverschrijdend betalingsformaat (rivaal fiat zoals in het geval van MoneyGram) dat wordt gebruikt door grote geldovermakingsdiensten.
 • Wat is er slecht aan Ripple??

  • De rimpel druist in tegen de waarden van cryptocurrency. Ze zijn bedoeld om te worden gedecentraliseerd, zodat geen enkel bedrijf of organisatie volledige controle heeft, maar Ripple Labs bezit meer dan 50% van het volledige Ripple XRP-aanbod. Dit kan dus een negatieve invloed hebben op de Ripple-prijsvoorspelling.

  Er zijn vragen over de prijsmanipulatie die dit niveau van XRP-bezit zou kunnen doen met de totale prijs (ze zouden een groot deel kunnen dumpen om de prijzen te drukken om een ​​grotere inzet terug te kopen).

  • De consensusgrootboekbenadering verschilt ook van de normale Bitcoin-standaard. Ripple vereist “gevalideerde” deelnemers om transacties te verifiëren.

  Op het Bitcoin-netwerk kan iedereen een knooppunt opzetten en transacties verifiëren. Op het Ripple-systeem kunnen alleen vooraf goedgekeurde deelnemers een node uitvoeren en Ripple-transacties verifiëren.

  Dit is een andere vorm van de centrale autoriteit die Ripple Labs heeft.

  • Het primaire doel van Ripple is om zijn transactietechnologie te verkopen. XRP is slechts een secundair onderdeel van de activiteiten van Ripple.

  Over het algemeen speelt Ripple niet volgens de traditionele cryptoregels – het heeft een gecentraliseerde eigendomsstructuur. Bovendien ligt de langetermijnfocus van Ripple niet op XRP, maar op de betalingstechnologie zelf.

  Het heeft echter lage transactiekosten en snelle transactietijden. Het geeft je ook de mogelijkheid om XRP te gebruiken via vertrouwde financiële merken, wat sommige mensen kan aanspreken als een gevoel van geloofwaardigheid.

  Gevolgtrekking

  Wat doet 2021 voor de prijsvoorspelling van Ripple? Zal een van de Ripple-prijsvoorspellingen voor 2021 correct zijn??

  We hebben de ontwikkelingen van Ripple beschreven en wat belangrijke experts zeggen, samen met informatie over Ripple, en enkele voorspellingen gedaan.

  Over het algemeen waren mijn bevindingen met betrekking tot Ripple positief! Ze hebben een aantal enorme partnerschappen gesloten, ze hebben grote internationale banken hun technologie laten testen en ze werken duidelijk hard om hun beloften na te komen.

  Mijn voorspelling, zoals ik al eerder zei, is dat Ripple terugkaatst naar het hoogste punt van meer dan 3 dollar per XRP. MAAR, ik geloof dat het afhankelijk is van vertrouwen en dat het vertrouwen eerst in de hele cryptomarkt wordt hersteld.

  Toch is het belangrijk om te onthouden dat dit precies is wat het zegt: een voorspelling. U moet altijd in gedachten houden dat niemand de markt kan voorspellen.

  Het hangt van zoveel verschillende dingen af, en voor zover ik weet, kan niemand in de toekomst kijken. Neem daarom een ​​voorspelling nooit als feit aan!

  Oh, en investeer nooit meer dan u zich kunt veroorloven te verliezen.

  Laat het me weten als je zelf een Ripple-prijsvoorspelling 2021 hebt! Ik hoor graag wat je ervan vindt.

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me