Steel van de rijken, geef het aan de armen – waarschijnlijk een slogan die vrij goed bekend is bij velen van ons, tenminste degenen die zijn opgegroeid met het leren van Engelse folklore. Nou, als het gaat om de Robinhood crypto-portemonnee, dingen zijn heel anders – er is veel minder ‘stelen’ en er gebeurt veel meer ‘uitwisselen’.

De Robinhood crypto-portemonnee is niet zo bekend in de cryptocommunity – er zijn redenen waarom dat ook het geval is. Maar maak je geen zorgen – ze zullen allemaal worden uitgewerkt en uitgelegd in de gids verderop.

De Robinhood-portemonnee is ook onderworpen aan enkele opmerkelijke controverses, ook – veel van hen hebben ermee te maken de algemene filosofie die het merk hooghoudt met betrekking tot crypto, en hoe ze ermee omgaan gebruikersprivacy en anonimiteit. We zullen dat ook allemaal behandelen.

Tabel: De belangrijkste kenmerken van de RobinHood portemonnee en de Ledger Nano X

TL; DR: De Robinhood crypto-portemonnee was oorspronkelijk een gratis te gebruiken aandelenhandelsplatform, dat uiteindelijk ook overging naar de wereld van crypto. Hoewel het een aantal verbazingwekkende gebruiksfuncties heeft, nieuwkomers goed zal begeleiden en ook kleine kosten met zich meebrengt, is het een online portemonnee, wat grote veiligheidsproblemen veroorzaakt.


Voordelen

  • Makkelijk te gebruiken
  • Accepteert fiat-valuta’s
  • Er zijn fatsoenlijke veiligheidsmaatregelen getroffen

Nadelen

  • Geen anonimiteitsopties
  • U heeft geen controle over uw portemonnee
  • Beperkte opties voor cryptocurrency
  • Er zijn mogelijk verborgen kosten van toepassing

Robinhood Crypto Wallet: PROS

Zoals je misschien uit het inleidende deel van het artikel hebt kunnen opmaken, is de Robinhood crypto-portemonnee een beetje onconventioneel, tenminste als het gaat om crypto-opslag, in het algemeen. Dat is simpelweg omdat Robinhood is niet begonnen als een crypto-portemonnee – het begon niet eens als een cryptocurrency-uitwisselingsplatform, een van beide!

Nee, in plaats daarvan begon het als een beurs.

Zoals je waarschijnlijk wel tegen jezelf kunt zeggen, is dat zo best ver uit de wereld van crypto – althans op het eerste gezicht.

Het bedrijf is opgericht door twee vrienden, Vlad en Baiju. Beide mannen waren vroeger huisgenoten bij Stanford, en na hun afstuderen hebben ze allebei hun eigen financieringsmaatschappij opgericht. Op een gegeven moment merkten de mannen dat op er is een enorme betaalmuur die het voor iedereen moeilijk maakt om op de effectenbeurzen te komen.

Robinhood crypto-portemonnee: voorpagina.

Beide mannen besloten dat daar iets aan gedaan moest worden. Dat ‘iets’ werd Robin Hood.

Bezoeken de officiële site van het bedrijf nu kun je het gedeelte “Robinhood crypto wallet” misschien niet eens zo gemakkelijk vinden. ik bedoel, zelfs de crypto-sectie zelf lijkt weggestopt – Robinhood richt zich nog steeds meer op de traditionele beurzen dan op de crypto-kant.

Zoals u zich waarschijnlijk kunt voorstellen, heeft dit natuurlijk enkele implicaties – de meeste zijn niet zo positief. Toch is het merk erin geslaagd de cryptowereld te betreden en biedt het zijn gebruikers een interessant alternatief, crypto portemonnee-wijs.

Ingebouwde uitwisselingsfuncties

Terwijl we daar hierboven over hebben gesproken, laten we meteen een punt duidelijk maken, vanaf het begin – de Robinhood crypto-portemonnee is eigenlijk niet eens in de eerste plaats een portemonnee. In plaats daarvan, als het gaat om het onderwerp crypto, is Robinhood dat wel een crypto-uitwisselingsplatform.

Aan de ene kant vormt dit een probleem – we zullen er later over praten, terwijl we de negatieve aspecten van deze Robinhood Bitcoin wallet review bespreken. De ‘positieve’ kant van de dingen hier is echter dat u kunt op een gemakkelijke manier cryptocurrencies verhandelen en uitwisselen.

Robinhood crypto-portemonnee: fondsopslag.

Dat wordt eigenlijk meestal als zo beschouwd de belangrijkste kracht van online portemonnees, in de eerste plaats. Sinds ze zijn altijd verbonden met een centrale, u hoeft zich geen zorgen te maken over het omgaan met de langdurige en complexe processen van het verbinden van bijvoorbeeld uw, hardware portemonnee naar de beurs om een ​​ruil te maken.

Zoals u zich kunt voorstellen, is dit het meest gunstig voor degenen die dat wel zijn constant hun cryptomunten verhandelen. Met andere woorden, de Robinhood-portemonnee is het beste geschikt voor kortetermijnhandelaren – aangezien uw crypto’s zich altijd op een beurs bevinden, kunt u transacties zeer snel en effectief uitvoeren, waardoor de mogelijkheid wordt vermeden om potentieel veel mis te lopen.

Ondersteunt alle belangrijke cryptocurrencies

Een ding dat je vrij snel zult opmerken met betrekking tot de Robinhood crypto-portemonnee, is dat het ondersteunt alle belangrijke cryptocurrencies.

Wat wordt beschouwd als te zijn een “hoofd” cryptocurrency, je mag vragen? Welnu, de munten die u op Robinhood zou kunnen opslaan, zijn:

Bitcoin, zoals u wellicht al weet, is de ‘belangrijkste’ cryptocurrency – degene waarmee het allemaal begon. Alle andere crypto’s die erop volgden, worden ‘altcoins’- dit omvat alles van Ethereum en Litecoin, tot Dogecoin en NEO.

Tabel: de ondersteunde cryptocurrencies van de Ledger Nano X en de RonbinHood-portemonnee

De bovengenoemde lijst maakt de Robinhood-portemonnee een zeer aantrekkelijke optie voor degenen die in de wereld van crypto willen komen en alleen op zoek zijn naar de meest bekende en spraakmakende munten. Als je niet zo van experimenteren houdt en alleen de meest populaire munten wilt opslaan, is dat goed nieuws!

Zeer eenvoudig in gebruik

Als je alle gebruikersrecensies van Robinhood Bitcoin-portemonnee leest, lijkt het erop dat het meest besproken aspect van deze portemonnee (en uitwisseling) het feit is dat het is supergemakkelijk te gebruiken.

Als je hier een algemene trend begint te zien, laat me je dat dan vertellen – er is er eigenlijk een. Het ding over de Robinhood crypto-portemonnee is dat het is erg beginnersvriendelijk – zowel als het gaat om cryptocurrency-keuzes, als ook de gebruiksaspecten ervan.

Robinhood crypto wallet: een wallet met Bitcoins erin.

Terugkomend op de “gebruiksgemak” -factor, gebruikers wijzen erop dat de interface van de portemonnee (uitwisseling) is ontworpen om nogal simplistisch. Het overbelast de gebruiker niet met een breed scala aan complexe functies, en in plaats daarvan houdt dingen tot een minimum beperkt.

Toegegeven, dit is misschien niet het beste nieuws voor sommige geavanceerde cryptohandelaren, maar het zal zeker goed bij nieuwkomers in de industrie passen.

Geavanceerde beveiligingsfuncties

Online portemonnees – vooral degenen die gebaseerd zijn op uitwisselingen – hebben het echt moeilijk als het gaat om de gebruiker ervan te overtuigen dat hun cryptomunten veilig zijn terwijl ze zich in de betreffende portemonnee bevinden. Ik bedoel, met gecentraliseerde uitwisselingen, je hebt in de eerste plaats niet eens je munten – dat is absoluut niet geruststellend!

Met betrekking tot de Robinhood crypto-portemonnee moet ik echter zeggen – als het gaat om het onderwerp veiligheid, het gaat op de goede weg.

Als u de app-versie van het platform zou gebruiken, zou u het kunnen inschakelen tweefactorauthenticatie, terwijl je dat ook kunt voeg enkele aangepaste pincodes toe om nog betere beschermingsnormen te garanderen.

Robinhood crypto-portemonnee: tweefactorauthenticatie.

Terwijl dingen als 2FA zouden moeten wees de standaard als het gaat om het beveiligen van uw cryptocurrency-portemonnee, lijkt dat helaas nog steeds niet het geval te zijn. Veel crypto-portefeuilles bieden hun gebruiker tot op de dag van vandaag niet de mogelijkheid om tweefactorauthenticatie te gebruiken – sommige van de meer geavanceerde beveiligingsfuncties zijn uitgesloten..

Gelukkig is dat geen probleem waar u zich zorgen over hoeft te maken als het gaat om de Robinhood Bitcoin crypto-portemonnee – dat is geweldig!

Laatste Robinhood-coupon gevonden:

Robinhood Crypto Wallet: CONS

Zoals ik in het begin van het artikel heb genoemd, is de Robinhood crypto wallet een online exchange-based wallet komt met veel problemen – dit wordt ook duidelijk tijdens het lezen van gebruikersfeedback. Natuurlijk, zoals u waarschijnlijk al kunt raden, komen de belangrijkste zorgen voort uit de veiligheid kant van de dingen.

Een potentieel onveilige portemonnee voor cryptocurrency

Wanneer u onderzoek doet en de best mogelijke cryptocurrency-portemonnee probeert te vinden voor uw eigen, persoonlijke behoeften, zult u snel ontdekken dat er vier grote soorten portemonnees om uit te kiezen – online, software (app), hardware, en papier.

De volgorde waarin ik dat soort portefeuilles noemde, is ook niet willekeurig – ze worden vermeld van de minst veilige optie, naar de veiligste.

Tabel: De beveiligingskenmerken van de RobinHood Wallet en Trezor Model T

Juist … Zoals u kunt zien, worden online portemonnees als de slechtste beschouwd als het om beveiliging gaat. De Robinhood crypto-portemonnee is dat in feite, online gebaseerd, wordt gelokaliseerd op een uitwisselingsplatform.

De reden waarom dit het geval is, is simpelweg omdat online portefeuilles dat zijn altijd verbonden met internet, en zijn dus altijd vatbaar voor bestaan gehackt en gestolen tijdens een soort van a Cyber ​​aanval.

Robinhood crypto wallet: een hardware cryptocurrency wallet.

Nu, zoals eerder opgemerkt, de Robinhood crypto-portemonnee heeft veel extra beveiligingsfuncties – veel van hen ontbreken in sommige andere high-end, exchange-based wallets. Toch is dit een kleine condoleance, als je echt serieus bent over crypto – het is hoe dan ook een heel slecht idee om je valuta voor een langere periode online te bewaren..

Online portefeuilles mogen alleen worden gebruikt tijdens een uitwisseling of een andere transactie – Zodra u klaar bent met handelen, moet al uw geld naar een veilige opslagplaats worden geleid, zoals een hardware wallet.

Overdrachten vereisen verificatie

Dit lijkt nu het ding te zijn dat veel van de Robinhood crypto-portemonnee-gebruikers het meest irriteert.

Als u uw cryptomunten naar een andere portemonnee wilt overboeken, of zelfs wilt inwisselen voor fiatgeld op het Robinhood-platform zou je dit pas daarna kunnen doen het verifiëren van uw identiteit.

Aan de ene kant is dit niet zo vreemd – verificatie is iets dat wordt vereist door de meeste cryptocurrency-uitwisselingen die er zijn, enkele van de beste en meest bekende zijn inbegrepen.

Robinhood crypto wallet: je bezit geen Robinhood wallet.

Dat gezegd hebbende, het probleem hier is dat de meeste van die uitwisselingen hebben een geldlimiet – als u het opgegeven bedrag niet overschrijdt, kunt u uw cryptocurrencies naar believen overdragen en inwisselen. Maar niet het geval met Robinhood – verificatie is altijd vereist.

Bovendien is het feit dat u uw identiteit moet verifiëren, zelfs als u uw geld naar een andere portemonnee wilt overboeken, gewoon bullocks. Het elimineert alles anonimiteit die je misschien wilt behouden, en bindt je vast aan de uitwisseling in kwestie.

Betrouwbaarheidsproblemen

Terwijl Robinhood in 2013 werd gecreëerd en opgericht, is de Robinhood crypto wallet pas in 2018 samen met de exchange ontstaan..

Met andere woorden, het is nog steeds een heel nieuw platform – Zoals u zich kunt voorstellen, zijn er natuurlijk enkele zorgen binnen de gemeenschap met betrekking tot de betrouwbaarheid van het merk.

De meerderheid van de mensen zal nog steeds de voorkeur geven aan gevestigde uitwisselingen, zoals Binance of Coinbase. Dit geldt met name gezien het feit dat Robinhood “op de kar” van crypto leek te springen nadat het echt mainstream werd – tot dat moment was het platform gericht op aandelenbeurzen..

Dat alles gezegd hebbende, moet worden opgemerkt dat de Robinhood crypto-portemonnee heeft nog steeds geen noemenswaardige beveiligingsproblemen ondervonden, en moet nog worden geschonden door hackers. Met andere woorden, alle vermoedens zijn gebaseerd op de contextuele informatie over het bedrijf, en niet op concrete, specifieke gebeurtenissen.

Vergelijk Robinhood Side by Side With Others

Wist je dat?

Vergelijk Robinhood Side by Side With Others

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Prijs

Eerder in de recensie zei ik dat het Robinhood-project bekend staat om zijn kostenloze benadering van uitwisselingen – dit vertaalt zich natuurlijk ook naar de crypto-kant van de portemonnee / uitwisseling..

Robinhood beweert dat er zijn absoluut geen kosten verbonden aan het gebruik van de portemonnee. Klinkt geweldig, toch? Nou, je kent het gezegde: als het te mooi is om waar te zijn, is het dat waarschijnlijk niet. Volgens sommige gebruikers, dit geldt ook voor de betreffende portemonnee.

Enig onderzoek van de gebruikersovereenkomst en servicevoorwaarden van Robinhood bleek dat er secties in de documenten zijn die kunnen worden geïnterpreteerd als “verborgen kosten”. Namelijk de secties die spreken over ‘doorberekende vergoedingen’ – terwijl u niet rechtstreeks aanrekenen, wordt er gespeculeerd dat het platform kunnen sommige prijzen van bepaalde cryptocurrency-aankopen verhogen, dus eigenlijk een vergoeding in rekening brengen, in zekere zin.

Merk echter op dat dit is geen specifieke verklaring, maar eerder een waarschuwing over een mogelijke situatie – het lijkt erop dat de feitelijke situatie nog ter discussie staat, en er lijkt geen solide bewijs te zijn dat het bedrijf dit doet. Toch iets dat de moeite waard is om in gedachten te houden!

Laatste Ledger Wallet Coupon gevonden:

Conclusies

Dus dan – is de Robinhood-portemonnee die het bekijken waard is?

Absoluut niet – veel gebruikersrecensies van Robinhood Bitcoin-portemonnee zullen u hetzelfde vertellen.

Aan de positieve kant van de dingen is het platform vrij eenvoudig te gebruiken, en dat is over het algemeen beginnersvriendelijk.

Eerlijk gezegd heeft het echter niets te maken met de filosofie van cryptocurrencies. U krijgt geen toegang tot uw portemonnee of uw munten, en kan uw crypto’s niet overzetten naar Robinhood simpelweg omdat ze “illegale activiteiten willen voorkomen”.

Dat is onzinnig.

Kortom, er zijn veel betere portemonnees die u kunt verkennen en gebruiken. Hoewel Robinhood een golf van bekendheid leek te hebben, is het niet de moeite waard om hier aandacht aan te besteden, tenminste totdat ze de flagrante problemen met hun platform hebben opgelost, en begrijp het concept van anonimiteit, met betrekking tot crypto.

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me