Hallo en welkom bij deze gids, alles over SiaCoin-prijsvoorspelling. In het volgende artikel zal ik enkele prijsvoorspellingen bekijken voor dit interessante cryptocurrency-project.

SiaCoin valt op in de cryptocurrency-ruimte vanwege zijn solide use-case. Het kan vaak moeilijk zijn om het doel achter een project te begrijpen. Dit is niet het geval bij Sia!

De gids begint met een blik op wat SiaCoin is. Het zal dan een korte sectie bevatten waarin mensen worden gewaarschuwd voor de gevaren van te veel vertrouwen in prijsvoorspellingen. Daarna zal ik enkele SiaCoin-prijsvoorspellingen voor 2021 en verder in de toekomst bekijken. Hierna volgt een korte uitleg van de technische analyse en waarom dit niet de beste manier is om het potentieel van een investering te beoordelen. Ook komt er de komende jaren een paragraaf over de roadmap van SiaCoin. Ten slotte zal ik een paar gedachten geven over de vraag of SiaCoin al dan niet een goede investering is.

Aan het einde van deze gids zou u veel meer over SiaCoin moeten weten en de verschillende prijsvoorspellingen die u online tegenkomt, zelf kunnen beoordelen.

Zoals gewoonlijk hebben we in deze gids veel te behandelen met SiaCoin-voorspellingen. Dus laten we beginnen!

Wat is SiaCoin?

In zijn eenvoudigste vorm is SiaCoin een gedecentraliseerde cloudopslagservice. Het is ontwikkeld om te concurreren met Google, DropBox, Apple en Microsoft. Het idee is dat gegevens die zijn opgeslagen met Sia, worden gecodeerd en opgeslagen op de computers van andere gebruikers. Alle transacties kunnen echter worden geverifieerd met behulp van het grootboek van SiaCoin.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

In wezen werkt SiaCoin door gebruikers toe te staan ​​ruimte op hun harde schijven te verhuren. Mensen die op zoek zijn naar cloudopslag, zullen het computergeheugen van anderen gebruiken om hun bestanden op te slaan. Deze service wordt betaald met behulp van de eigen valuta van de Sia-blockchain, SiaCoin.

De aanbieders van opslag kunnen hun eigen prijzen bepalen en reclame maken voor hun betrouwbaarheid. Ze kunnen ook normen en vergoedingen vaststellen voor het geval bestanden in gevaar komen terwijl ze onder hun hoede zijn. Ten slotte kunnen ze hun diensten weigeren als de aard van de opgeslagen gegevens hen op enigerlei wijze ongemakkelijk maakt.

Om de gebruikers van het platform te helpen beschermen, zijn er een aantal voorzorgsmaatregelen. Gegevens kunnen bijvoorbeeld worden opgesplitst over verschillende geheugenproviders. Dit kan ertoe bijdragen dat de gegevens ook daadwerkelijk kunnen worden opgehaald wanneer dat nodig is.

Een snelle waarschuwing over prijsvoorspellingen voor cryptocurrency

Voordat we ingaan op de SiaCoin-prijsvoorspelling, is het eerst belangrijk om een ​​waarschuwing te geven. In dit artikel ontdek je enkele van de beste prijsvoorspellingen voor deze specifieke crypto. Het is belangrijk om deze niet al te serieus te nemen. Niemand weet immers precies hoe een project op de lange termijn zal presteren.

Er zijn nogal wat redenen die deze prijsvoorspellingen voor cryptocurrency problematisch maken. Ze bevatten:

  • Concurrentie – Proberen andere bedrijven dezelfde service te leveren? Door concurrentie is de kans natuurlijk kleiner dat een bepaald project zal slagen. SiaCoin heeft ook veel concurrentie. Er zijn zowel traditionele bedrijven als blockchain-bedrijven die werken aan betere cloudopslagoplossingen.
  • Regelgevingskwesties – wordt het project over een paar jaar legaal? Bij opslag kan dit problematisch zijn, aangezien het al in strijd is met de wet om iemand te helpen bij het opslaan van illegaal materiaal.
  • Technologische problemen – kan het projectteam de doelen die het voor zichzelf heeft gesteld, daadwerkelijk realiseren??

SiaCoin prijsvoorspelling 2021?


Introducties en waarschuwingen uit de weg, ik kom terug op het punt van dit artikel – SiaCoin-prijsvoorspelling!

Ik zal beginnen met een paar kortere termijn. De eerste groep zal tegen het einde van het jaar of rond de 12 maanden zijn. Ik heb het internet afgezocht om de beste SiaCoin-voorspellingen te vinden die het dichtst mogelijk in de buurt komen. Omdat digitale valuta’s echter zo’n nieuwe activaklasse zijn, zijn ze lastig te vinden. De experts die er zijn op het gebied van cryptocurrencies hebben vaak veel betere dingen te doen dan gissen naar prijzen!

Het dichtst bij een expert?

Ik zal beginnen met een prijsvoorspelling die het dichtst in de buurt komt van een deskundige prijsvoorspelling die ik kon vinden. Palwasha Saaim, B.Sc schrijft voor een website genaamd ProfitConfidential. In tegenstelling tot veel prijsvoorspellingen voor cryptocurrency, gebruikt de hare een fundamentele analyse van de munt zelf om te bepalen wat deze in de toekomst waard kan zijn..

Veel van de tekst is gericht op de prestaties uit het verleden van SiaCoin, evenals de functies ervan als betaalmiddel voor gedecentraliseerde digitale opslag.

Zoals met veel artikelen over prijsvoorspelling, legt ze ook uit hoe u SiaCoin kunt kopen. Dit omvat ook een korte sectie over hoe u deze opbergt. Ze duikt vervolgens in het mijnen van SiaCoin. Dit alles neemt een behoorlijk deel van het artikel in beslag dat tenslotte bedoeld is om over prijsvoorspellingen te gaan.

Eindelijk komt Saaim eraan om de voorspelling voor SiaCoin aan te pakken. Ze bevestigt het gevoel dat in de titel van het artikel wordt uitgedrukt. Voor haar blijft een SiaCoin van $ 1 een mogelijkheid. Dit zou veel groei vertegenwoordigen ten opzichte van de huidige prijs van iets meer dan $ 0,0046.

Bij het uitleggen van haar redenering waarom een ​​SiaCoin van $ 1 een mogelijkheid is, identificeert Saaim correct dat de munt voldoet aan een ander gebruik dan Bitcoin. Ze stelt dat het cloudnetwerk, Sia, “een zeer waardevol hulpprogramma biedt”.

Hierin heeft ze natuurlijk gelijk. Cloudopslag is handig. Ze stelt echter wel dat SiaCoin “uniek hulpprogramma” biedt. Dit is gewoon niet waar. Er zijn tal van andere gedecentraliseerde cloudopslagprojecten die hetzelfde doel nastreven. STORJ, Filecoin en MaidSafe zijn er slechts drie.

Om het nog erger te maken, heeft de industrie die SiaCoin probeert te ontwrichten enkele van de grootste bedrijven ter wereld die ook werken aan betere oplossingen. Microsoft, Apple en Google gaan niet zonder slag of stoot ten onder!

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Wat meer fundamentele analyse?

Vervolgens hebben we in deze gids voor SiaCoin-voorspellingen nog een stuk fundamentele analyse. Deze van InvesterenPR geeft echter geen potentiële toekomstige prijs. Persoonlijk vind ik dat bemoedigend!

De naamloze auteur van het stuk in InvestingPR begint met kijken naar de grondbeginselen van de medaille. Ze vermelden het nut van SiaCoin zelf – om te betalen voor de opslag van bestanden op het Sia-netwerk. Hierna bespreken ze hoe actief het Sia-netwerk is. Volgens hen zijn daar momenteel 162 terabyte aan gegevens opgeslagen.

Vervolgens bespreken ze hoe Sia is geprijsd ten opzichte van een deel van de concurrentie. Ze schatten dat het ongeveer 10% goedkoper is dan traditionele cloudopslag. Ze beweren terecht dat een dergelijke scherp geprijsde service gemakkelijk de vraag naar SiaCoin zou kunnen stimuleren. Dit zou een verhoging van de prijs ervan betekenen.

De auteur bespreekt vervolgens dat er “een zeer hoog plafond” is voor het potentieel van een succesvolle optie voor gedecentraliseerde cloudopslag. Dit komt doordat de huidige opslagcapaciteit van het netwerk veel groter is dan momenteel wordt gebruikt. Volgens het artikel is de huidige capaciteit maar liefst 4,5 petabyte. Naarmate het bewustzijn over SiaCoin groeit, zal dit waarschijnlijk ook toenemen. Voor degenen die het niet weten: een petabyte is 1000 terabyte.

Onze anonieme auteur vertelt vervolgens over de toekomst van SiaCoin. Hier vermeldt hij dat de mede-oprichter van SiaCoin, David Vorick, heeft gesproken over een samenwerking met Netflix. Als een dergelijke deal wordt gesloten, zou dit enorm zijn voor het platform.

Ter afsluiting van het stuk stelt de auteur dat “SiaCoin een token is dat zichzelf op het juiste moment op de juiste plaats bevindt.” Dit komt omdat het marktklaar is en een solide gebruiksscenario heeft. Ten slotte stellen ze dat “SiaCoin-prijsvoorspelling voor 2021 inderdaad zeer positief is.”

Iets voor de astronauten …

Vervolgens zal ik in deze gids voor SiaCoin-prijsvoorspellingen mijn aandacht richten op een van de meer typische voorspellingen die op internet rondzweven..

CoinLiker is een website die prijsoproepen aanbiedt voor bijna elke denkbare cryptocurrency. SiaCoin is geen uitzondering. Deze website biedt doorgaans de meest optimistische prijsvoorspellingen die er zijn. Ze doen meestal ook geen moeite met fundamentele analyse …

Waarom zouden ze zich bezighouden met de basisprincipes als ze hun eigen ‘aangepaste voorspellingsalgoritme’ hebben om uit te zoeken wat SiaCoin over 12 maanden waard zal zijn??

Siacoin prijsvoorspelling

Zoals je kunt zien in de afbeelding hierboven, houdt CoinLiker echt van SiaCoin. Hun prijsvoorspelling over een jaar vereist zelfs winsten van meer dan 32 keer de huidige prijs in slechts een jaar tijd.

Laten we dat op een andere manier zeggen. Stel dat u vandaag $ 100 heeft geïnvesteerd. U zou iets meer dan 5.800 munten ontvangen. Volgens CoinLiker zal deze investering volgend jaar deze keer meer dan $ 3.190 waard zijn.

In het volgende gedeelte beantwoordt CoinLiker een paar veelgestelde vragen. Een daarvan is: “Zal SiaCoin maan zijn?” Hierop antwoorden ze:

“Gezien de voorspelling, denken we dat Siacoin de maan zo goed zal vasthouden.”

Hoewel CoinLiker zeker niet verlegen is over hun optimisme voor zowat elk cryptocurrency-project dat er bestaat, zijn ze minder open over waar hun cijfers vandaan komen. Afgezien van hun “algoritme”, wordt er letterlijk geen indicatie gegeven over hoe hun SiaCoin-prijsvoorspelling is gedaan.

Over het algemeen moeten prijsvoorspellingen met de nodige voorzichtigheid worden behandeld en degenen die geen moeite doen om hun oproepen uit te leggen, moeten met uiterste voorzichtigheid worden behandeld.!

Prijsvoorspelling van John McAfee en SiaCoin?

Eindelijk komen we bij een andere vermeende expert op het gebied van cryptocurrencies. John McAfee was in het verleden een uitgesproken voorstander van veel digitale valutaprojecten. Hij heeft zelfs beweerd dat Bitcoin zelf in 2020 $ 1.000.000 zal bereiken.

De eerste tweets van McAfee over projecten waren misschien wel oprecht. Toen ze echter zagen hoe de markt op zijn steun reageerde, werden ze al snel betaalde advertenties. Onlangs bleek dat McAfee tot $ 100.000 ontving voor elke keer dat hij een cryptocurrency positief het onderwerp van een van zijn Tweets maakte..

SiaCoin heeft niet zoveel aandacht gehad. McAfee heeft het echter in het verleden genoemd. Dit, moeten we aannemen, is omdat John het project erg leuk vindt, maar niet is betaald om het te pompen zoals hij andere projecten heeft. Hoe dan ook, hieronder staat de vermelding die hij van Sia maakte:

Siacoin Prijsvoorspelling - John McAfee twitterpost

SiaCoin-prijsvoorspellingen 2021 en daarna!

Vervolgens zal ik in onze gids voor SiaCoin-prijsvoorspelling iets verder in de toekomst kijken. Alle problemen met prijsvoorspellingen voor 2021 blijven gelden voor dit volgende perceel. Deze problemen worden echter groter naarmate ze zich verder in de toekomst concentreren.

Een negatieve SiaCoin-prijsvoorspelling?

Voor onze eerste SiaCoin-prijsvoorspelling op langere termijn keren we terug naar ProfitConfidential. Nogmaals, ze presenteren de mening van een vermeende expert!

Patrick Brik CFA, BAS, schreef in november 2017 dat hij geen toekomst ziet voor SiaCoin. Zijn mening over het project kan echter gemakkelijk onzin zijn, omdat hij niet eens lijkt te begrijpen hoe marktkapitalisaties werken.

“De SC-prijs staat momenteel rond de $ 0,0036, wat betekent dat hij tegen een fractie van een cent wordt verhandeld. Waarom zou iemand voor deze prijs zelfs maar moeite doen met een Siacoin-portemonnee? Misschien mis ik iets. “

Dit gevoel is grappig in zijn onwetendheid. De prijs die een fractie van een cent is, heeft nergens echt invloed op. U koopt tenslotte geen enkele SiaCoin. In plaats daarvan zullen investeerders $ 1.000, $ 10.000, $ 100.000, of hoeveel ze maar willen, in het project stoppen. Hoe deze “expert” de behoefte aan een veilige opslagoplossing voor investeringen in twijfel kan trekken, gaat mij absoluut te boven.

We moeten deze belachelijke bewering echter overwinnen terwijl we de rest van deze voorspelling naderen. De auteur van dit stuk denkt dat cryptocurrencies in een bubbel zitten. Hij geeft toe dat Bitcoin waarschijnlijk bestemd is voor hogere prijzen, maar concludeert dat de meeste projecten zullen crashen.

Brik lijkt het leuk te vinden om te laten zien dat hij later in het artikel wat technische analyse kent. Hij vergeet echter wel dat hij naar een prijsvoorspelling op de lange termijn moet kijken (TA is bijna nutteloos voor dergelijke voorspellingen, zelfs als u een expert bent. Ik zal er zo op ingaan).

In zijn conclusie spreekt hij nogmaals over technische analyse en het gebruiken van de eerdere prijsontwikkelingen om de volgende te voorspellen. Hij heeft het zelfs niet over bestandsopslag of de vraag ernaar. Deze voorspelling moet niet al te serieus worden genomen.

Nog een ongegronde SiaCoin-prijsvoorspelling?

Ten slotte werd de enige andere prijsvoorspelling op langere termijn die ik voor SiaCoin kon vinden, geproduceerd door een website genaamd TradingBeasts. Net als veel andere prijsvoorspellingen online, wordt deze ondersteund door absoluut niets.

Ze bieden een reeks verschillende prijsvoorspellingen die de komende drie jaar elke maand dekken. Hieronder staan ​​hun voorspellingen voor 2021:

Ze beweren dat ze hun SiaCoin-prijsvoorspellingen hebben gevormd door gebruik te maken van ‘historische gegevens en een combinatie van lineaire en polynoomregressies’. Dit kan heel goed het geval zijn. Aangezien ze echter geen enkele poging hebben gedaan om deze polynoomregressies uit te leggen of in een grafiek weer te geven, kan ik alleen maar aannemen dat ze het woord hebben gebruikt om beginnende investeerders in verwarring te brengen.

Hoewel TradingBeasts geen enkele vorm van fundamentele analyse aanbiedt, geeft het wel een disclaimer. Dit is handig omdat het erg belangrijk is om de mening van anderen niet als beleggingsadvies te gebruiken. Het is vooral relevant wanneer die meningen niet worden ondersteund door solide redenen!

“Niemand kan echter prijzen van cryptocurrencies met totale zekerheid voorspellen, dus het is cruciaal om te begrijpen dat de volgende SC-prijsvoorspellingen slechts dienen als een suggestie van mogelijke prijsontwikkeling en niet bedoeld zijn als investeringsadvies.”

Het probleem met het gebruik van technische analyse voor prijsvoorspellingen

Technische analyse is een geweldig hulpmiddel voor handelaren die het goed begrijpen. Het omvat het bestuderen van de prestaties van een actief in het verleden en het gebruik van trends om te proberen vast te stellen waar de volgende prijs naartoe zal gaan. Er zijn echter een paar problemen met technische analyse die het slecht geschikt maken voor het maken van prijsvoorspellingen voor cryptocurrency voor investeringen.

Technische analyse op lange termijn verandert voortdurend. U kunt op een dag naar een grafiek kijken en die ziet er misschien optimistisch uit. Dit kan echter binnen een dag of twee veranderen in een pessimistische. Alleen omdat de vooruitzichten positief leken, wil nog niet zeggen dat het dit zal blijven doen.

Dit betekent dat degenen die technische analyse gebruiken, elke dag uren moeten besteden aan het bekijken van grafieken. De snelheid waarmee trends kunnen veranderen, betekent dat het een geweldig hulpmiddel is voor handelaren en een slechte voor degenen die een actief willen kopen en aanhouden..

De fundamentele analyse is veel logischer dan technisch voor degenen die gewoon in een cryptocurrency willen investeren. Dit omvat het kijken naar het team achter crypto, kijken naar de niche die hij vult, bepalen hoe goed de munt vult die voldoet aan die niche, kijken naar de concurrentie waarmee hij wordt geconfronteerd, en verschillende andere factoren. Dit geeft een algemene indruk van hoe waarschijnlijk het is dat een project zal slagen. Als de fundamenten van het project solide zijn, is het nog steeds een gok, maar het is een veel beter geïnformeerde gok. Dit is hoe goede investeerders hun beslissingen baseren. Technische analyse heeft zeker een plaats in cryptocurrency. Die plaats is echter in handelen, niet in investeren.

Is SiaCoin een goede investering?

Het is erg moeilijk om te zeggen of SiaCoin een goede investering is.

Aan de ene kant heeft het een duidelijke use-case, een werkend product en is het geprijsd om te concurreren met de meer gevestigde diensten die dezelfde niche bestrijken. Aan de andere kant heeft het te maken met veel verschillende services die al dezelfde functionaliteit bieden (of hopen te bieden). Sommige hiervan behoren ook tot de grootste bedrijven ter wereld.

De roadmap zelf lijkt erop te wijzen dat SiaCoin werkt aan het maken van een product dat kan concurreren met onder meer Amazon en Google. Er kan echter nog veel misgaan. Als de markt besluit om met een concurrent mee te gaan of als de wetgevers van de planeet vastbesloten zijn om het te reguleren, zijn de vooruitzichten voor SiaCoin minder positief.

Wat de toekomst ook in petto heeft voor Sia, zoals alle cryptocurrencies, het is een investering met een hoog risico en hoge opbrengsten. Dit betekent dat u niet meer moet investeren dan u zich kunt veroorloven te verliezen. Als SiaCoin morgen naar $ 0,00 zou gaan, zou dit dan van invloed zijn op de kwaliteit van uw leven? Als het antwoord ja is, heeft u te veel geïnvesteerd!

Gevolgtrekking

Dus dat is alles waar er tijd voor is in dit SiaCoin-artikel over prijsvoorspelling. Ik hoop dat je het zowel vermakelijk als informatief vond. Voordat ik me afmeld, is er gewoon tijd voor een korte samenvatting van wat je vandaag hebt geleerd:

  • Wat is SiaCoin?
  • De gevaren van het vertrouwen op prijsvoorspellingen voor cryptocurrency.
  • Enkele voorbeelden van SiaCoin-prijsvoorspellingen voor 2021.
  • Een blik op technische analyse en waarom dit niet echt de beste manier is om prijsvoorspellingen op de lange termijn te doen.
  • Een blik op de roadmap van SiaCoin en hoe dit de prijs van de valuta kan beïnvloeden.
  • Een paar van mijn meningen over SiaCoin en zijn vooruitzichten als investering.

Zoals met veel investeringen in cryptocurrency, is SiaCoin een project dat een industrie radicaal zou kunnen veranderen. Niets is echter zeker. Het is erg belangrijk om zoveel mogelijk onderzoek te doen naar een project voordat u geld investeert.

Gidsen als deze zijn een goed begin, maar het is van vitaal belang dat u precies begrijpt wat u koopt en hoe u dit op de juiste manier opslaat. Ook, nooit investeer meer geld dat u zich kunt veroorloven te verliezen.

Nu we allemaal klaar zijn, wat denk je ervan? Gaat u investeren in deze gedecentraliseerde cloudopslagoplossing? Heeft u zelf een SiaCoin-prijsvoorspelling? We horen graag uw mening!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me