Simplex recensie

De voorwaarde “cryptocurrency‘Heeft de neiging om veel verschillende gevoelens bij mensen op te wekken – terwijl de ogen van sommige mensen oplichten en ze een raaklijn krijgen van hoe Ethereum de beste cryptotechnologie ter wereld is, beginners in het veld zijn over het algemeen wat minder enthousiast. Dit Simplex recensie zou dat enthousiasme vrij snel moeten aanwakkeren.

Weet u, wanneer u wordt gevraagd naar hun ideeën over crypto, zullen veel nieuwkomers in het onderwerp waarschijnlijk termen gebruiken als “gedecentraliseerdblockchain“En”Bitcoin” – dat is normaal. De minder enthousiaste partij zal u echter waarschijnlijk vertellen over de fraude, oplichting en hacks die gebeuren in de crypto-wereld.

Hoewel deze mensen geen ongelijk zouden hebben als ze dergelijke aspecten bespreken, streeft het Simplex-bedrijf ernaar verander de cryptocurrency-markt in een eerlijke en fraudevrije plek waar mensen zorgeloos cryptomunten konden uitwisselen.

Geïnteresseerd? Laat me je vertellen waar Simplex over gaat.

TL; DRSimplex is een unieke combinatie van een cryptocurrency brokerage-platform en een betalingsgateway-oplossing voor enkele van de grootste crypto-uitwisselingen. Hoewel Simplex nog steeds relatief onbekend is, biedt het u – de gebruiker – een zorgeloze manier om uw gewenste cryptocurrencies tegen redelijke prijzen te kopen. U kunt met uw creditcard betalen en de betalingen zijn erg snel en veilig.

Voordelen

 • Kan voor cryptocurrency betalen met een creditcard of betaalpas
 • Zeer snelle betalingsverwerking
 • Veilig en betrouwbaar
 • Heel eenvoudig in gebruik

Nadelen

 • Ondersteunt sommige cryptocurrencies niet
 • Hogere kosten dan bij sommige cryptocurrency-uitwisselingen

Simplex Review: PROS

Om hiermee te beginnen Simplex review, gaan we natuurlijk aftrappen met enkele van de meest positieve en opmerkelijke aspecten van het platform.

Het zou echter onmogelijk zijn om verder te gaan zonder de Bitcoin in de kamer aan te spreken en het gewoon uit te zoeken wat Simplex is, en hoe de service past in de relatie van een liefhebber van cryptocurrency, en een crypto-uitwisselingsplatform.

Wat is Simplex?

Het Simplex-bedrijf werd in 2014 opgericht als een fintech opstarten. De term ‘fintech’ beschrijft eigenlijk het product van het bedrijf goed: ‘financiële technologieën’.

Het team achter Simplex, gevestigd in de EU, streeft ernaar de cryptovalutamarkt te ‘ontrafelen’ en deze relatief stabiel te maken (tenminste wat betreft beveiliging) en veilig plaats voor zowel langetermijnbeleggers als dagelijkse handelaren.

Dus … Is Simplex legitiem als makelaardij in cryptocurrency?

Het is legitiem, Ja – maar de terminologie kan nog steeds behoorlijk verwarrend worden.

Zie je, sommige gebruikers-Simplex-recensies wijzen daarop het bedrijf in kwestie is niet per se een makelaardij in cryptocurrency… Tenminste niet ALLEEN. In plaats daarvan is het een mix van een makelaardij en een betalingsgateway-oplossing voor enkele van de meest bekende cryptocurrency-uitwisselingsplatforms (denk aan: Binance, Changelly, Trezor, enz.).

Nu is uw volgende vraag misschien: wat is in de eerste plaats een ‘betalingsgateway-oplossing’?


Simplex recensie

Je kunt je voorstellen Betaling Gateways zoals sommige derde partijen die ervoor zorgen de gladheid en nog belangrijker – veiligheid van een betaling of transactie tussen twee partijen. In dit geval hebben de betalingen en transacties simpelweg betrekking op cryptocurrencies – het algemene sentiment blijft echter hetzelfde.

Kortom, Simplex-beoordelingen van gebruikers definiëren het project als een unieke betalingsgateway voor cryptocurrency waarmee u cryptocurrencies kunt kopen van enkele van de grootste en bekendste beurzen ter wereld, zonder bang te hoeven zijn dat uw transactie in gevaar komt en uw geld wordt gestolen.

Het gedeelte “fraudebestrijding” is echter essentieel. Volgens de Wall Street Journal, alleen al in 2019, oplichting met cryptocurrencies kostte meer dan $ 4 miljard – dat is een verbazingwekkende hoeveelheid geld!

Simplex-beoordeling: wat Simplex doet.

Tot op de dag van vandaag is het stigma rond crypto nog steeds erg merkbaar – mensen associëren cryptocurrencies nog steeds met de zwarte markt, geld witwassen, en oplichting. Sommige Simplex Bitcoin-recensies vermelden dit, maar het is eigenlijk een van de belangrijkste (zo niet de belangrijkste) problemen die het bedrijf in kwestie wil bestrijden – vandaar het ‘fraudeontduiking’-gedeelte.

Eenvoud is de naam van het spel

Een van de meer opvallende kenmerken van Simplex die wordt herhaald door Simplex-recensies van meerdere gebruikers, is dat de service is heel eenvoudig te gebruiken.

Om dit punt volledig te begrijpen, heb je wat context nodig.

Wanneer u op zoek bent naar het beste cryptocurrency-uitwisselingen, je zult merken dat de “gebruiksgemak” -factor er een is die nogal vaak opduikt. Dit is niet voor niets – er zijn nog heel wat uitwisselingen met een zeer steile leercurve, en die veel kennis van het vakgebied vereisen om effectief te kunnen worden gebruikt.

Dat zou niet het geval moeten zijn.

Simplex recensie

Met de cryptocurrency-markt die elke dag nieuwe mensen aantrekt, beurzen die dat wel zijn eenvoudig te gebruiken en ongecompliceerd in hun ontwerp zullen degenen zijn die als beste uit de bus komen. Als het gaat om Simplex-crypto, kunt u verwachten dat het platform een ​​van de gemakkelijkst te gebruiken is!

Het gebruiksgemak van Simplex is eenvoudigweg vanwege het feit dat u, om de cryptocurrency te kopen die u wilt, niet eens handmatig hun platform hoeft in te voeren en enkele formulieren hoeft in te vullen of deel te nemen aan registraties – in plaats daarvan, u wordt gewoon automatisch doorgestuurd naar de betalingsverwerkingspagina.

Voor iedereen die zich afvraagt ​​of Simplex legitiem eenvoudig te gebruiken is, zou dit voldoende bewijs moeten zijn – combineer dat met het feit dat de term ‘eenvoudig’ letterlijk is geïntegreerd in de naam van het merk, en je hebt een behoorlijk overtuigende zaak!

Snelle transacties

Transactiesnelheid verwijst naar de tijd die het kost voordat u uw cryptocurrency-munten ontvangt nadat u een betaling aan de exchange heeft uitgevoerd. Zoals u zich kunt voorstellen, is dit een behoorlijk belangrijk punt, zowel als het gaat om deze Simplex-recensie als om sommige cryptocurrency-uitwisselingen in het algemeen.

Door de manier waarop Simplex werkt, biedt het onmiddellijke betalingsverwerking – in de meeste gevallen. Het bedrijf stelt dat sommige betalingen in feite kunnen duren tussen 48 en 72 uur om te verwerken. Dit zijn echter uitzonderingssituaties: de enige treedt op als er een vertraging optreedt als gevolg van verificatiecontroles of soortgelijke problemen.

Simplex recensie

De algemene regel is echter dat Simplex-cryptotransacties plaatsvinden direct – er is geen vertraging.

Onmiddellijke transacties zijn, zoals u waarschijnlijk kunt beamen, Super goed – dit betekent dat als u haast heeft, u niet hoeft te wachten tot u uw cryptomunten ontvangt. Het voegt zeker nog een positief punt toe aan de mensen die vragen of Simplex legitiem is – de meeste Simplex-recensies van gebruikers zijn het daar ook mee eens!

Creditcardbetalingen – geaccepteerd!

Als u Simplex-recensies van gebruikers die online zijn gevonden, leest, zult u snel ontdekken dat een van de belangrijkste kenmerken die Simplex geweldig maken, het feit is dat het fintech-bedrijf accepteert creditcard- en bankpasbetalingen voor crypto.

Dat is gewoon geweldig, om een ​​aantal verschillende redenen.

Allereerst het voor de hand liggende – het stelt veel meer mensen in staat om een ​​vlotte en gemakkelijke toegangspoort tot de cryptocurrency-markt te hebben, en dus, bij uitbreiding, in de wereld van cryptocurrencies in het algemeen.

Zie je, je hoeft niet eens Simplex Bitcoin-recensies te lezen om dat te ontdekken er zijn nog steeds veel uitwisselingen die alleen crypto-naar-crypto-transacties toestaan. Dit betekent dat ze accepteren het gewoon niet fiatgeld – je zou je fiat-valuta ergens anders moeten kopen (inwisselen) en dan terugkomen naar het platform om een ​​andere cryptocurrency naar keuze te kopen.

Simplex recensie

Saai? Ja. Maar dat is het kleinere probleem – het grootste probleem is dat processen zoals deze zelfs de beste cryptohandelaren wegsturen vanwege de tijd die het kost om al dat proces te doorlopen. Denk maar aan een beginnende handelaar!

Sinds Simplex accepteert zowel creditcards als betaalpassen, dit betekent dat er een hele vervelende procedure is die simpelweg uit de vergelijking wordt gehaald.

Afgezien van de eenvoud, is het kopen van cryptocurrencies met een creditcard of betaalpas ook een veel sneller manier om het aan te pakken. Als u waarde hecht aan uw tijd en u wilt dat het proces zo eenvoudig mogelijk is, dan is Simplex het juiste platform voor u!

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Simplex Review: CONS

Laten we, om verder te gaan met onze Simplex-beoordeling, enkele van de tekortkomingen bespreken die gewoonlijk verband houden met het betreffende platform. Om volledig eerlijk en transparant te zijn, zullen we ons niet concentreren op het feit dat Simplex in feite geen echt ‘cryptocurrency-uitwisselingsplatform’ of een ‘crypto-makelaardij’ is..

Het bedrijf is zeer uniek in wat het doet, en daarom blijven we weg van elke vorm van subjectieve vergelijkingen. Laten we in plaats daarvan kijken naar de belangrijkste aspecten van wat Simplex in feite zou kunnen verbeteren.

Gebrek aan ondersteuning voor cryptocurrency

Elke keer dat u merkt dat u een cryptocurrency-uitwisseling gebruikt, doet u dit waarschijnlijk omdat u dat graag zou willen aankoop een specifieke cryptocurrency, Rechtsaf?

Welnu, wat als de uitwisseling niet de crypto bevat die u wilt? Dat kan nogal teleurstellend zijn! Het is ook een probleem dat sommige gebruikers van het platform bekend voorkomt, althans te oordelen naar enkele Simplex-recensies van gebruikers.

Simplex ondersteunt deze cryptocurrencies:

ATOOM AVA BCH BNB BSV BTC BUSD CEL COTI DAI STREEPJE
DEP EOS ETH HBAR HEDG HUSD ICH LTC LUNA MIOTA NANO
PAX QTUM SDT SGA TOMO TRX USDK USDT XAUT XLM XRP

De lijst is rechtstreeks overgenomen de officiële website van het bedrijf.

Hoewel de bovenstaande lijst behoorlijk uitgebreid is en de meeste ‘reguliere’ cryptocurrencies op de markt omvat (Bitcoin, Rimpeling, Ethereum, Litecoin, enz.), kunnen sommige mensen die misschien wat meer-nichemunten willen kopen, nog steeds teleurgesteld zijn.

Dat gezegd hebbende, hoewel niet veel Simplex-recensies van gebruikers dit aangeven, kunt u nog steeds een soort cryptocurrency van Simplex kopen en deze vervolgens gebruiken om een ​​andere crypto naar keuze te kopen, op een andere beurs..

Gebrek aan functies – een platform voor onderweg

Als u deze Simplex-recensie tot nu toe heeft gelezen, ligt dit waarschijnlijk voor de hand.

Een van de belangrijkste kenmerken van Simplex is dat het u de mogelijkheid biedt om op een naadloze manier cryptocurrencies te kopen – met andere woorden, u hoeft niet handmatig naar de website van het bedrijf te gaan om uw betalingen of verificaties af te ronden. In plaats daarvan is dit allemaal geïntegreerd in de centrale die u mogelijk gebruikt.

Simplex recensie

Voeg dat toe met het feit dat al besproken is dat Simplex niet per se een echte cryptocurrency-uitwisseling is, en wat je uiteindelijk oplevert is een platform dat geen ‘exchange-standard’-functies heeft, behalve dat voor het kopen van cryptomunten.

Dit is eigenlijk een van de interessantere punten die naar voren worden gebracht door Simplex-recensies van gebruikers. Dat komt omdat, als u wat exchange-achtige functionaliteit wilt hebben en niet ‘alleen’ crypto wilt kopen, u in de eerste plaats waarschijnlijk een beurs zou bezoeken die Simplex gebruikt (tenzij de service is geïntegreerd in een ander platform).

Vergelijk Simplex Side by Side met anderen

Wist je dat?

Vergelijk Simplex Side by Side met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Hoe werkt Simplex?

Nu hebben we de meeste van de belangrijkste punten van het platform al besproken in deze Simplex-recensie. Dat gezegd hebbende, aangezien Simplex geen traditionele cryptocurrency-makelaar is en een aantal unieke functionaliteit heeft, is het waarschijnlijk de moeite waard om te bespreken hoe het werkt, Rechtsaf?

Hoewel het proces een beetje ingewikkelder is dan dit (wat betekent dat er veel technische details op de achtergrond plaatsvinden), kunnen vanuit het perspectief van de gebruiker de processen van het Simplex-bedrijf worden uitgelegd in 5 simpele stappen

 • Je zou kies een cryptocurrency om te kopen bij een van de partnerbeurzen van Simplex, en kies ervoor om betaal met uw creditcard of bankpas.
 • U wordt vervolgens omgeleid naar een apart gedeelte van de site – in de overgrote meerderheid van de gevallen verloopt deze overgang naadloos, dus u merkt het misschien niet eens.
 • Nu zul je het moeten doen vul alle transactiegegevens in – hoeveel cryptocurrency u wilt kopen, uw openbare portemonnee-adres, enzovoort.
 • In de volgende stap bevindt u zich op de Simplex afrekenpagina – hier moeten alle verificatiecontroles worden uitgevoerd en ingevuld.
 • Nadat u de documenten heeft ingediend en de verificatie heeft doorstaan, wordt uw creditcard of betaalpas belast en wordt de cryptocurrency van uw keuze naar uw openbare portefeuilleadres gestuurd. Simpel als dat!

Simplex cryptobetalingen maken is echt zo simpel! Als u de juiste documenten indient en alle vereiste informatievelden invult, zou u geen problemen moeten ondervinden bij het kopen van de cryptocurrency van uw keuze.

Goed, tenzij u in een land of staat woont waar Simplex niet actief is – dat is ook mogelijk. Hoewel er niet veel van dat soort landen (en staten) zijn, voldoen sommige niet aan de wettelijke voorschriften waardoor het platform in kwestie binnen hen zou kunnen opereren. Dergelijke landen zijn onder meer:

 • De Bahamas
 • Botswana
 • Cambodja
 • Ethiopië
 • Ghana
 • Iran
 • Noord-Korea (DVK)
 • Pakistan
 • Panama
 • Sri Lanka
 • Syrië
 • Trinidad en Tobago
 • Tunesië
 • Jemen.

Ook, 8 staten van de VS.

 • Alabama
 • Florida
 • Georgië
 • Hawaii
 • New Mexico
 • Oregon
 • Vermont
 • Washington

Als u in een van deze staten of landen woont, kunt u Simplex helaas niet gebruiken. Dat gezegd hebbende, als je DOEN, als u in een van deze landen of staten woont, wilt u misschien enkele alternatieven bekijken – Coinbase en Binance worden meestal gezien als de beste keuzes, maar die zijn er wel andere high-end beurzen om uit te kiezen, te.

Vergoedingen

Een van de laatste punten die we in deze Simplex Bitcoin-recensie moeten bespreken, is de kosten die van toepassing zijn op uw transacties.

Simplex brengt zijn gebruikers kosten in rekening maximaal 5%, afhankelijk van de omvang van de transactie, uw creditcard- of betaalkaartmaatschappij, uw locatie, enzovoort. Hoewel deze kosten misschien niet de laagste zijn, worden ze nog steeds gerechtvaardigd door het feit dat u niet alleen de kans krijgt om cryptocurrencies te kopen met een creditcard, maar ook superveilige en snelle transacties ontvangt..

Als u Simplex-recensies van gebruikers online leest, lijkt dit ook geen omstreden punt te zijn.

Conclusies

Ook al is de wereld van cryptocurrencies nog steeds erg veel een zich ontwikkelende, en er is veel onzekerheid bij het onderwerp, zoals bedrijven Simplex leiden de weg naar beide innovaties binnen het veld, en maken crypto ook beginnersvriendelijker en benaderbaarder.

Simplex is in feite, zeer eenvoudig te gebruiken en beginnersvriendelijk. De transacties zijn erg snel (in de meeste gevallen), en u kunt er zeker van zijn dat de veiligheid van uw crypto-activa en fiatgeld zal in tact worden gehouden.

Hoewel het platform misschien niet het grootste aantal verschillende altcoins huisvest, ondersteunt het wel alle belangrijke cryptocurrencies die er zijn. Als u op zoek bent naar een gemakkelijke toegang tot de cryptocurrency-markt, zullen Simplex-recensies van gebruikers u zeker naar dit platform leiden!

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map