Belangrijke update (2018.05.31): op 29 mei 2018 kondigde de Securities and Exchange Commission (SEC) aan een gerechtelijk bevel te hebben verkregen dat de activiteiten van Titanium stopzet en noodmiddelen bevriest.

Robert Cohen, hoofd van de Cyber ​​Unit van de SEC Enforcement Division, zei over de Titanium ICO: “Deze ICO was gebaseerd op een social media marketing blitz die investeerders zou hebben misleid met puur fictieve claims van zakelijke vooruitzichten.”Dus waarom, Beleggers dienen uiterst voorzichtig te zijn wanneer ze Titanium als belegging in overweging nemen.

Als u echter meer wilt weten over de Titanium ICO, lees dan het onderstaande artikel.

Laat me raden, je hebt mensen horen praten over de Titanium blockchain en zijn TBAR-munt, maar je weet niet waar het allemaal over gaat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want ik ga u alles vertellen wat u moet weten!

Wist je trouwens dat de Titanium-munt vroeger BAR heette, maar nu TBAR heet vanwege een hack die heeft plaatsgevonden? Maak je geen zorgen, ik zal alles later uitleggen!

In mijn complete Titanium blockchain-gids ga ik beginnen met uit te leggen wat het project is, het team erachter en wat ze hopen te bereiken. Daarna ga ik kijken naar wat er is gebeurd sinds de Titanium ICO en wat er is gepland voor de toekomst.

Aan het einde van het lezen van mijn gids van begin tot eind, heb je alle informatie die je nodig hebt om te beslissen of je denkt dat het een goed project is, en vooral een goede investering..

Dus waar wacht je op? Laten we beginnen met te kijken waar het Titanium-project over gaat!

Wat is titanium?

De Titanium-reis begon begin 2018 toen het project een indrukwekkende $ 35 miljoen ophaalde in hun ICO. De Titanium ICO deed het niet alleen financieel goed, maar ontving ook accreditatie van gerenommeerde organisaties Dun and Bradstreet (data-analyse) en Better Business Bureau (not-for-profit trust ratings).

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Hun voornaamste doel is het concept van “Infrastructure as a Service”, of kortweg IaaS. IaaS is een service die zaken biedt als servers, routers, firewalls en switches.

Titanium beweert dat omdat bandbreedteprijzen nu zoveel goedkoper zijn dan vroeger, het voor bedrijven nu goedkoper is om deze diensten te huren of leasen, in plaats van hun eigen diensten te kopen. Als zodanig kunnen deze infrastructuurdiensten nu worden beheerd door een derde partij zoals Titanium.

Titanium zal zich ook richten op de “Platform as a Service” -industrie, een gedeelde serverservice die wordt aangeboden door grote bedrijven zoals GoDaddy of Amazon Web Services. In wezen maken deze platforms het gemakkelijker voor ontwikkelaars om hun code uit te voeren, in plaats van zich zorgen te maken over de ondersteunende technologie.


Beide projecten (bekend als de TBIS – Titanium Blockchain Infrastructure Service) zullen bovenop de Ethereum-blockchain worden gebouwd. Laten we eens kijken hoe dit de samenleving ten goede kan komen.

titanium ICO gedecentraliseerde blockchain

Hoe is de titanium blockchain anders?

Het belangrijkste verkoopargument van de Titanium-blockchain ten opzichte van concurrenten zoals Amazon Web Services is dat het hele netwerk wordt gedecentraliseerd. Dit is belangrijk omdat er de laatste tijd veel media-aandacht is geweest voor iets dat ‘Netneutraliteit’ wordt genoemd.

Netneutraliteit is het idee dat het internet voor iedereen gelijk moet zijn en dat geen enkele inhoud de voorkeur verdient op basis van wie het levert. Er zijn bijvoorbeeld overtuigingen dat grote bedrijven zoals Amazon, Facebook en YouTube allemaal voorrang hebben op internetsnelheden, wat betekent dat gebruikers een betere verbinding met die websites krijgen dan kleinere..

Door hun cloudgebaseerde platform te baseren op de gedecentraliseerde Ethereum-blockchain, zal geen enkele autoriteit er controle over hebben, wat betekent dat problemen met netneutraliteit tot het verleden behoren..

De blockchain-technologie biedt de eindgebruiker ook veel andere voordelen, die ik hieronder zal toelichten.

Volgens de ontwikkelaars van Titanium zal het cloudplatform 99,9% van de tijd beschikbaar zijn, wat betekent dat de verwachte downtime vrijwel nul is. Aan de andere kant hebben gecentraliseerde servers die worden gebruikt door Amazon Web Services en Azure voortdurend te kampen met uitval, waarbij degenen die erop vertrouwen, moeten wachten tot ze zijn opgelost..

Een ander probleem bij het gebruik van gecentraliseerde servers voor IaaS- en PaaS-protocollen is dat ze kwetsbaar zijn voor hackaanvallen. In 2016 gaf Uber bijvoorbeeld toe dat zijn Amazon Web Services-account was gehackt, waardoor de criminelen toegang hadden tot meer dan 57 miljoen bestuurdersgegevens. Een jaar later kregen hackers toegang tot de servers van een Tesla-account, die ze vervolgens gebruikten om cryptocurrency te minen!

Omdat het gedecentraliseerde Titanium-platform duizenden knooppunten gebruikt, is het netwerk vrijwel onveranderlijk voor hacks. Dit betekent dat om een ​​hack succesvol te laten zijn, elk afzonderlijk knooppunt op het systeem moet worden gehackt, wat praktisch onmogelijk is!

Het zijn al deze functies en voordelen die de Titanium ICO in staat hebben gesteld om zijn financieringsdoel te bereiken! Nu je weet wat het project doet en hoe het verschilt van al het andere op de markt, ga ik nu snel kijken naar het Titanium-team.

Wie zit er achter de Titanium ICO?

Het Titanium-project wordt geleid door CEO Michael Stollaire, die volgens zijn LinkedIn-profiel bijna 20 jaar commerciële ervaring heeft in de enterprise management-industrie, waaronder een senior rol bij HP.

Daarnaast is hij ook de directeur en oprichter van een traditioneel bedrijf voor infrastructuurdiensten, genaamd EHI-INSM. Onder zijn klantenkring vallen Walt Disney en IBM.

Onder de CEO bevindt zich een team van zeer creatieve en ervaren individuen, waaronder specialisten uit verschillende industrieën, waaronder blockchain-technologie, systems engineering en business..

Titanium ICO-bord

Afgezien van de informatie die beschikbaar is op de officiële Titanium-website en hun respectieve LinkedIn-profielen, blijft het onduidelijk of een van de senior teamleden eerder betrokken is geweest bij een blockchain-project.

Desalniettemin ga ik nu kijken naar wat er is gebeurd sinds de Titanium ICO!

Wat is er gebeurd sinds de Titanium ICO?

Nadat de Titanium ICO was afgelopen, ging het niet goed van start. Dit komt omdat in februari 2018 het team aankondigde dat hun portemonnee was gehackt, waarbij de criminelen meer dan 16 miljoen Titanium-munten hadden gestolen. Destijds heette de Titanium-cryptocurrency BAR en was er een totale voorraad van 60 miljoen, wat betekent dat de hackers erin slaagden weg te komen met meer dan 25% van de totale voorraad!

In eerste instantie was er speculatie dat de hack misschien een inside-job was van een van de teamleden, maar Titanium heeft het probleem sindsdien opgelost. Ze deden dit door een vervangend token te maken, wat betekende dat het BAR-token werd vervangen door het TBAR-token. Ze stuurden het TBAR-token naar alle BAR-houders van vóór de hack.

Als relatief nieuw project is het TBAR-token alleen beschikbaar op een aantal beurzen, hoewel dit normaal gesproken tijd kost om op te bouwen. Dit omvat de likes HitBTC, Tidex en Fatbtc.

Toen de Titanium-munt (BAR) voor het eerst op een beurs werd genoteerd, verviervoudigde de waarde van $ 1 naar $ 4. Daarna daalde het gestaag tot ongeveer $ 1,20. De hack kwam echter en verlaagde de prijs tot vrijwel nul.

Toen de oplossing eenmaal was ingevoerd, werd TBAR geïntroduceerd met prijzen van ongeveer $ 0,20. Op 8 april 2018 bereikte TBAR zijn ATH-prijs (all-time-high) van $ 0,52, maar is sindsdien gedaald tot een huidige prijs van $ 0,30.

Het is dus nog steeds niet helemaal opgepikt om terug te keren naar zijn ICO-prijs, maar het boekt gestage vooruitgang.

Uiteindelijk staat de Titanium blockchain nog in de kinderschoenen, dus ik ga nu praten over wat het team heeft gepland voor de toekomst.

Wat gebeurt er hierna??

Volgens de Titanium roadmap (die u hier kunt bekijken), is het team van plan om in 2018 en daarna verschillende projectmijlpalen te bereiken. In mei en juni 2018 zullen er privétests plaatsvinden van zowel de IaaS- als PaaS-protocollen, waardoor de ontwikkelaars aan de slag kunnen.

Titanium ICO-routekaart

Daarna is de volgende fase de release van hun blockchain, met de bètaversie gepland voor juli 2018. In dezelfde maand staat ook een bètaversie van de Titanium-portemonnee gepland..

De volgende belangrijke mijlpaal waaraan het team zal werken, is het Titanium ICO-platform. Hierdoor kunnen nieuwe crypto-organisaties geld inzamelen bovenop het Titanium-protocol. Op de roadmap staat dat de ontwikkeling voor het Titanium ICO-platform eind 2018 zal zijn afgerond.

Dit zal vergelijkbaar zijn met wat Ethereum en hun ERC-20-token kunnen bieden, maar Titanium beweert dat hun vereisten erg streng zullen zijn, wat betekent dat ze ervoor moeten zorgen dat het nieuwe cryptobedrijf legitiem is voordat ze hen toestaan ​​een ICO te starten..

Begin 2021 zal de volgende grote projectrelease de gedecentraliseerde centrale zijn, die het VORDEX noemt. Hierdoor kunnen mensen cryptocurrencies kopen en verkopen zonder tussenkomst van een derde partij, wat momenteel de meest gebruikelijke methode is.

In april 2021 wordt de officiële lancering van het openbare Titanium-platform verwacht, gevolgd door een volledige MainNet-release tegen het einde van 2021. Zoals je kunt zien, heeft het team heel veel doelen te halen, dus als je erover nadenkt Als u een investering doet, is het erg belangrijk dat u regelmatig hun voortgang controleert!

Dus nu je weet wat de ontwikkelaars van plan zijn de komende twee jaar te bereiken, zal het laatste deel van mijn Titanium ICO-gids de voor- en nadelen van het project samenvatten.!

Samenvattend: Pros & Nadelen van Titanium

Voordelen

 • Eerste gedecentraliseerde diensteninfrastructuur om mensen als Amazon Web Services uit te dagen
 • 9% server-up-tijd
 • Vrijwel onmogelijk om de infrastructuur te hacken
 • Sterk team
 • Een gedecentraliseerde uitwisseling vrijgeven
 • Titanium ICO’s zullen ook mogelijk zijn

Nadelen

 • Nog steeds geen werkend product – een lange weg te gaan
 • Tokens werden niet lang na de Titanium ICO gestolen
 • Sterke concurrentie van organisaties met meerdere miljarden dollars
 • Titaniummunt is slechts op een paar beurzen genoteerd – zeer lage handelsvolumes
 • White paper op het moment van schrijven niet beschikbaar op de website
 • Zeer weinig informatie over de voortgang van het team

Gevolgtrekking

Dat is het einde van mijn Titanium ICO-recensie! Het project staat nog in de kinderschoenen, dus op dit moment draait alles om toekomstige ontwikkeling. Ik hoop echter dat je nu een beter begrip hebt van wat het team van plan is te doen en hoe ze dat zullen bereiken.

Wat vindt u van hun poging om de problemen van netneutraliteit op te lossen door middel van decentralisatie? Ik denk dat het een geweldig idee is dat binnenkort erg populair zal worden bij mensen, aangezien internet voor iedereen volledig gelijk en eerlijk moet zijn!

De echte test voor Titanium zal zijn of en wanneer ze in staat zijn om hun roadmapdoelen te halen. Denk je dat ze dat zullen doen en zo ja, ga je dan investeren? Ik zou het graag willen weten, dus laat een reactie achter!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me