Ook al dachten veel mensen dat de cryptocurrency Eind 2017 was de zeepbel voor eens en voor altijd gesprongen, de tijd is verstreken om dat te laten zien blockchain-technologie is echt waardevol en nuttig, en het aantal crypto-savvy-mensen is in de loop van de jaren alleen maar gegroeid. Zo deed crypto-opslagtechnologie, maar, en in deze Trezor Model T-recensie bekijken we een van de meest geavanceerde hardware wallets van vandaag.

Als u überhaupt bekend bent met het onderwerp crypto, is de kans groot dat u de naam heeft gehoord Trezor voordat. Het is een van de twee toonaangevende leveranciers van cryptocurrency-hardwareportefeuilles (de andere is Grootboek), en ook een van de oudste van de partij.

Net als Ledger heeft Trezor een nieuw model van hun vlaggenschipportemonnee uitgebracht – de Trezor T. Is het de moeite van het bekijken waard? Welke extra functies biedt het in vergelijking met de originele Trezor? Al deze vragen (en nog veel meer) zullen in het onderstaande artikel worden beantwoord!

Voordelen

  • Eersteklas beveiliging
  • Touchscreen gebruikersinterface
  • Makkelijk op te zetten
  • Ondersteunt ongeveer 1000 crypto-activa

Nadelen

  • Omvangrijk ontwerp
  • Prijzig

Trezor Model T Review: PROS

Hetzelfde als bij mijn andere artikelen over cryptocurrency-portemonnee, we beginnen deze Trezor Model T-recensie met een bespreking de belangrijkste positieve aspecten van de portemonnee in kwestie.

Het is echter de moeite waard om in gedachten te houden dat ik tijdens deze beoordeling waarschijnlijk zal verwijzen naar de originele Trezor crypto-portemonnee – de Trezor One – best wel. Dat is simpelweg omdat het is een geweldig referentiepunt voor de Trezor T, en je zult kunnen zien hoe de nieuwe versie van het apparaat superieur is aan zijn voorganger.

Tabel: algemene informatie over de Ledger Nano X en de Trezor Model T

Zeker, zoals u zich waarschijnlijk kunt voorstellen, of het zo is Firmware-updates van Trezor of enkele gebruiksaspecten, de nieuwe en verbeterde Trezor T zal zeker (citaat, niet citeren) “beter” zijn dan het oudere apparaat. Dat gezegd hebbende, is het de investering waard? Dat zoeken we uit!

Een breed scala aan ondersteunde cryptocurrency-activa

Wat zijn enkele van de eerste functies waar u naar kijkt bij het kiezen van de beste crypto-portemonnee voor uzelf?

Is het veiligheid? Of misschien, de bruikbaarheidsaspecten van de portemonnee?

Nou, naast de bovengenoemde functies, is een van de belangrijkere dingen waar u waarschijnlijk naar zou kijken het aantal verschillende crypto-activa dat de portemonnee ondersteunt.

Op het moment van schrijven van deze Trezor Model T-recensie zijn er momenteel bijna 7000 verschillende cryptocurrencies en cryptocurrency-activa beschikbaar om uit te checken en erin te investeren. Dat is een enorm aantal crypto’s! Lang geleden zijn de dagen dat mensen alleen zouden kopen Bitcoin – Tegenwoordig houden zelfs beginnende beleggers hun portefeuilles graag divers.

Trezor Model T review: de cryptocurrency-activa die Trezor Model T ondersteunt.


Het maakt niet uit in welke cryptocurrency u investeert, u zou dat waarschijnlijk willen bewaar al uw munten veilig, Rechtsaf? Nou, dat is perfect mogelijk met de Trezor T!

Of je dat nu wilt overdracht van Coinbase naar Trezor, of gebruik de ‘Trezor-brug’Voor alle andere verbindingen, kunt u er zeker van zijn dat u dit kunt Bewaar ongeveer 1000 verschillende cryptocurrencies en crypto-activa in de hardware wallet!

Trezor T ondersteunt uiteraard alle meest voorkomende cryptomunten op de markt – Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Rimpeling, Dash, enzovoort. Maar zelfs als u een investeerder bent die geïnteresseerd is in enkele van de meer nichemunten, kunt u ze waarschijnlijk op uw Trezor T-apparaat opslaan.!

Eersteklas beveiliging

Dit is waarschijnlijk nogal vanzelfsprekend, maar veiligheid is het belangrijkste kenmerk van een hardware cryptocurrency wallet. Ik voel me bijna dom om die zin te schrijven – het is letterlijk de enige essentiële reden waarom je in de eerste plaats in zo’n portemonnee zou willen investeren!

Het maakt niet uit naar welke van de twee Trezor-portefeuillemodellen je kijkt, dat weet je zeker u ontvangt de beste beveiligingsfuncties die beschikbaar zijn. Meerdere gebruikersrecensies van Trezor Model T die online zijn gevonden, zullen u dat vertellen Trezor wordt niet voor niets een van de veiligste crypto-opslagapparaten genoemd!

Als eerste, de Trezor-firmware wordt bijgewerkt. Elke keer dat u uw Trezor Model T laadt, verzendt uw apparaat een firmwareverificatieverzoek – dit zal verifiëren dat uw firmware zowel de officiële firmware is als geen verkapte malware, en dat deze ook up-to-date is.

Trezor Model T review: 3 redenen waarom Trezor geweldig is.

U kunt ook verwachten superbetrouwbare back-upfuncties ontvangen. Back-ups worden gebruikt voor het geval u uw Trezor-apparaat kwijtraakt of als het beschadigd raakt – zonder uw back-up zin (code) kunt u uw crypto’s niet terugkrijgen, dus let goed op wanneer u dit instelt omhoog!

Bovendien, al uw processen worden ook beschermd door een aangepaste pincode. Dit omvat beide processen die betrekking hebben op uw openbare en privésleutels – eersteklas beveiligingsfuncties!

Hoewel niet veel gebruikersrecensies van Trezor Model T hierop wijzen, het eigenlijke Trezor T-apparaat is duurzaam en goed gemaakt, te. Hoewel dit niets specifieks te maken heeft met de beveiligingsfuncties van uw cryptomunten, kunt u er zeker van zijn dat het apparaat het zal volhouden en niet plotseling kapot zal gaan..

Bruikbaarheid via touchscreen

Een van de meest prominente aspecten die worden genoemd in gebruikersrecensies van Trezor Model T die betrekking hebben op de verschillen tussen de twee Trezor-portefeuilles, is het feit Trezor T heeft een touchscreen, terwijl de vorige versie van de cryptohardwareportefeuille twee knoppen had om door de interface te navigeren.

Op het eerste gezicht lijkt dit misschien een best coole functie – je zou er misschien niets meer van denken. Dat gezegd hebbende, het is eigenlijk een geweldige verbetering, bruikbaarheid verstandig!

Een van de meest voorkomende klachten bij beoordelingen van gebruikershardware-portemonnees (Trezor Model T-beoordelingen vormen hierop geen uitzondering) is het feit dat Het verhandelen van uw munten terwijl u ze opslaat in een hardware-portemonnee, is meestal een erg vervelende en vervelende taak.

Trezor Model T review: wat is het Trezor Model T?

Hoewel hardwareapparaten enkele van de beste beveiligingsfuncties voor uw cryptocurrencies bieden, geven veel actieve handelaren er de voorkeur aan splitsen hun portefeuilles in twee delen – het grootste deel gaat naar de hardware wallet, terwijl het kleinere deel blijft op een specifieke beurs, voor gemakkelijk handelen.

Dankzij de manier waarop Trezor Bridge werkt op het nieuwe Trezor-apparaat, de firmware en – bovendien – de touchscreenfunctionaliteit, kun je bespaar veel tijd met het overboeken van munten van en naar uw Trezor-portemonnee. Dit is een enorme deal, aangezien u geen andere, aanvullende hete portemonnee!

Eenvoudig installatieproces

Als u ooit eerder een hardwareportefeuille heeft gebruikt, weet u dat waarschijnlijk het installatieproces kan enige tijd duren, en behoorlijk vervelend worden. In de meeste gevallen moet u het installatieproces van de back-upzin doorlopen, de vereiste Trezor-firmware-updates installeren en uitvoeren en pas daarna doorgaan met de daadwerkelijke opslag van munten op uw apparaat..

Gebruikersrecensies van Trezor Model T merken dat op het bedrijf heeft het hele installatieproces echt geoptimaliseerd, vanaf het moment dat u de doos met het apparaat opent, tot het punt waarop u het kunt gaan gebruiken voor daadwerkelijke opslag.

Een van de meest opvallende kenmerken die dit bewijzen, is dat u kunt uw herstelzin daadwerkelijk instellen (de 12-24 letter- en cijfercode die wordt gebruikt om uw crypto’s te herstellen als u uw apparaat verliest) op elk moment dat u nodig acht.

Trezor Model T review: ontvang Bitcoin.

Het verschil hier is dat bij de meeste apparaten, u wordt gevraagd om de zin in te stellen zodra u uw apparaat voor de eerste keer laadt. Als je haast hebt, is dit niet erg optimaal!

Het Trezor-herstelzaad kan zijn ingesteld op een bepaald tijdstip, wel. Je krijgt een waarschuwing in je Trezor-software als je de frase niet instelt bij de eerste installatie, maar Trezor T zal je niet dwingen om het op dat moment in te stellen.

Als een kanttekening moet u echter nog steeds in gedachten houden dat het altijd beter is om het herstelzaad zo snel mogelijk in te stellen, omdat dit ervoor zorgt dat uw apparaat goed wordt beschermd en dat u niet al uw gegevens kwijtraakt. geld als er iets onverwachts gebeurt.

Laatste Trezor-coupon gevonden:

Trezor Model T recensie: CONS

Dus – op dit punt hebben we vastgesteld dat, hoewel beide Trezor hardware wallet-modellen vrij gelijkaardig zijn in hoe ze werken, de Trezor T is van een superieur ontwerp en biedt veel betere gebruiksfuncties, en is eenvoudig een bijgewerkte versie van Trezor One, in het algemeen.

Maar dat alles gezegd hebbende, niet alle gebruikersrecensies van Trezor Model T zijn positief. Er zijn enkele klanten die om de een of andere reden niet erg blij zijn met hun aankoop – we moeten ook naar deze klachten kijken!

Nu is het de moeite waard erop te wijzen dat geen van de problemen waarmee gebruikers worden geconfronteerd, te maken heeft met bijvoorbeeld de Trezor-brug of crypto-overdrachten van Coinbase naar Trezor. In plaats daarvan hebben de klachten vooral te maken met twee aspecten van de portemonnee – het fysieke ontwerp, en prijs.

Omvangrijk ontwerp

Enkele van de meer algemene Trezor Model T-recensies van gebruikers die niet zo blij zijn met het apparaat, wijzen erop de omvang van het ontwerp.

Inderdaad – als je de Trezor T (of zelfs de Model One) zou vergelijken met zijn belangrijkste concurrent – Grootboek -, Trezor komt echt over als nogal omvangrijk.

Ik heb dit door een aantal van mijn vrienden horen noemen – ze hebben hun Trezor-apparaten gekocht en bleven me vertellen dat deze items veel omvangrijker zijn dan ze dachten, en in werkelijkheid veel minder handig om mee te nemen.

Trezor Model T review: informatie over Trezor.

Nadat ik mijn Trezor heb ontvangen, kan ik zeggen – terwijl ik kan zien waar mijn vrienden vandaan kwamen, was het apparaat eigenlijk veel handiger dan ik dacht dat het zou zijn! Hoewel de Trezor Model T een beetje groter is dan zijn voorganger, passen beide apparaten prima in je zak en zijn ze kleiner dan je waarschijnlijk zou verwachten als je de foto’s online bekijkt!

Dat gezegd hebbende, merken sommige mensen een probleem op met verhulling, te. Neem het eerder genoemde Ledger als voorbeeld – het apparaat ziet eruit als een USB-stick en past redelijk goed in de achtergrond. Trezor heeft echter een zeer unieke uitstraling.

Nogmaals, ik vond dit geen al te groot probleem. Terwijl Trezor ziet er echt uniek uit (vooral de vlaggenschipversie), het past goed bij sommige andere apparaten – je kon bijvoorbeeld nauwelijks het verschil zien tussen een Trezor-portemonnee en een pincodegenerator!

Vergelijk Trezor Model T zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Vergelijk Trezor Model T zij aan zij met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Prijs

Laten we als laatste punt in deze Trezor Model T-recensie eens kijken het Trezor T-prijskaartje, en bespreek of het apparaat het geld waard is.

Zoals ik eerder heb laten doorschemeren, zal het grootste deel van de Trezor Model T-recensies die online zijn gevonden, je vertellen dat de prijs van deze specifieke cryptocurrency-hardwareportefeuille een beetje … Goed, hoog.

Een enkel Trezor T-apparaat kost u $ 169,99. U kunt ook de bundel kopen die het bedrijf aanbiedt – deze bundel bevat een Trezor T, Trezor One, en een Cryptosteel-capsule. Deze bundel (genaamd de "Trezor Ultimate-pakket") kost je $ 274.

Trezor Model T review: in de doos van de Trezor Model T.

Dus, ja – toegegeven, de prijs is een beetje hoog, vooral in vergelijking met het prijskaartje van de Trezor One.

Dat gezegd hebbende, wordt de Trezor T-prijs gerechtvaardigd door het feit van hoe goed de portemonnee eigenlijk is.

Hoewel het zeker een aanzienlijke eenmalige investering is, kunt u er met het item in kwestie zeker van zijn dat al uw crypto-activa worden beschermd door een eersteklas beveiligingsapparaat (ervan uitgaande dat je natuurlijk het Trezor-herstelzaad hebt ingesteld). Het is altijd beter om te investeren in een veilige opslagruimte voor uw cryptocurrency, dan het risico te lopen alles kwijt te raken!

Laatste Ledger Wallet Coupon gevonden:

Conclusies

Nu, met dat alles gezegd, is het Trezor Model T het bekijken waard?

Ik zou zeggen – zeker!

Zoals aangegeven in het inleidende deel van deze Trezor Model T-recensie, Trezor is een van de toonaangevende merken als het gaat om veilige opslag van cryptocurrency. De Model T bewijst dit alleen maar verder – dat is het ook een geweldig stuk hardware dat de houder de beste crypto-beveiligingsfuncties biedt die u zich maar kunt wensen!

Tabel: de voor- en nadelen van de Trezor Model T en Trezor One

Overdrachten van Coinbase aan Trezor zijn eenvoudig en duidelijk dankzij de firmware van het apparaat en het gestroomlijnde ontwerp van de software dat erbij hoort. Het Trezor-herstelzaad kan op elk moment worden ingesteld, zodat u een snel initialisatieproces en volledige controle heeft over de processen die u kiest om uit te voeren met de portemonnee.

De prijs van de Trezor T is een beetje hoog, en het ontwerp is een beetje omvangrijk, maar beide “problemen” zijn vrij klein in vergelijking met de voordelen van het apparaat. Alles bij elkaar genomen, is de Trezor Model T zeker een geweldige keuze voor elke liefhebber van cryptocurrency!

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me