Ben jij een cryptocurrency liefhebber, en zijn hier gekomen om te zoeken de veiligste plek om uw munten op te slaan? Of denk je aan kopen een hardware wallet en zou graag willen weten of het Trezor portemonnee is degene voor jou?

Hoe dan ook, deze gids zal je alles vertellen wat je moet weten!

In deze Trezor wallet review ga ik het uitleggen wat de Trezor-portemonnee is en wat het doet. Daarna zal ik het verkennen voordelen, evenals zijn nadelen. Dit omvat ook een volledige analyse van de beveiligingsfuncties en de Trezor ondersteunde munten.

Als u dan besluit om het te kopen, zal ik u ook voorzien een stapsgewijze handleiding over hoe u het moet instellen en hoe u munten kunt verzenden / ontvangen, samen met enkele handige afbeeldingen om u er doorheen te leiden.

Laten we in ieder geval aan de slag gaan door uit te zoeken wat de Trezor-portemonnee eigenlijk is!

Voordelen

  • Eersteklas beveiliging
  • Een zeer bekende crypto-portemonnee
  • Bevat een groot aantal cryptocurrencies
  • Constante firmware-updates

Nadelen

  • Prijzig
  • Is eerder onderworpen geweest aan ongeautoriseerde toegang

Trezor Wallet Review: wat is de Trezor Wallet?


De Trezor-portemonnee was de originele hardware wallet voor cryptovaluta vrijgelaten worden. Het is een hardware wallet waarmee u veilig kunt opslaan, verzenden en ontvangen een breed scala aan cryptocurrencies. De portemonnee werd voor het eerst uitgebracht in 2014 door een bedrijf genaamd SatoshiLabs, die zich in Tsjechië bevindt.

Trezor wallet review: Satoshi Labs.

Wezen een hardware wallet, de Trezor-portemonnee is veel veiliger dan traditionele softwareportefeuilles, aangezien privésleutels op het fysieke apparaat worden bewaard in plaats van op een mobiele of desktopcomputer. De portemonnee is nooit verbonden met een internetserver, wat betekent dat het voor een hacker vrijwel onmogelijk is om toegang te krijgen tot uw geld – een goed punt in deze Trezor wallet review!

Ik zal later meer in detail ingaan op de beveiligingsfuncties van de portemonnee. Om u echter een idee te geven hoe populair het is, SatoshiLabs heeft verkocht meer dan een miljoen apparaten! De nieuwste portemonnee van hen is de Trezor T (Trezor 2).

Trezor wallet review: Model One en Model T.

De Trezor-portemonnee wordt wel meegeleverd een prijskaartje, u moet het echter kopen. Dit betekent dat als u maar een klein aantal munten heeft, het de investering misschien niet waard is. Aan de andere kant, als je een aanzienlijk bedrag hebt, is dat zeker zo!

Laatste Trezor-coupon gevonden:

Door Trezor ondersteunde munten

De Trezor-portemonnee is een portemonnee met meerdere valuta’s, wat betekent dat het kan veel verschillende cryptocurrencies opslaan. Dit is geweldig als u een portefeuille heeft die een verscheidenheid aan crypto’s bevat, anders zou u ze allemaal in een individuele portemonnee moeten opslaan..

Vanaf juli 2021 is de Trezor ondersteunt bijna 1400 munten.

Tafel: de ondersteunde munten van de Ledger Sano S en Trezor One

Trezor Ethereum-portemonnee kan alles opslaan Ethereum-gebaseerd (ERC-20) Munten. Dit is geweldig omdat er honderden (zo niet duizenden) verschillende ERC-20-tokens op de markt beschikbaar zijn.

Vergeet niet dat het Trezor-team altijd bezig is met het uitbreiden van het aantal munten dat ze ondersteunen, dus het is de moeite waard om te controleren hun officiële website regelmatig om hun nieuwe releases te zien. Als u een cryptocurrency naar uw Trezor stuurt die niet een van de door Trezor ondersteunde munten is, kunt u uw geld voor altijd verliezen.

Vergelijk Trezor Side by Side With Others

Wist je dat?

Vergelijk Trezor Side by Side With Others

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Voordelen van Trezor Wallet

Zoals je waarschijnlijk hebt kunnen opmaken uit beoordelingen van andere Trezor-portemonnees, het grootste voordeel van kopen een Trezor-portemonnee is dat het is de veiligste manier om uw cryptocurrency op te slaan. Om een ​​beter begrip te krijgen van waarom het zo veilig is, wil ik u vertellen hoe het werkt.

Het eerste dat u moet overwegen, is dat uw privésleutel wordt altijd offline bewaard, wat betekent dat het nooit een directe verbinding met internet heeft. Dit is heel anders dan het opslaan van uw cryptocurrencies op een desktop-, mobiele of webportemonnee, zoals hackers vinden altijd nieuwe manieren om het te infecteren een virus of malware.

Trezor wallet review: twee Trezor-apparaten.

Als het gaat om toegang tot uw Trezor-portemonnee, of dat nu het geval is munten verzenden / ontvangen, of zelfs controleer uw saldo, je moet binnenkomen uw persoonlijke pincode. Alleen u moet weten wat deze pincode is, aangezien u deze moet kiezen wanneer u het apparaat voor het eerst instelt.

U krijgt ook een reservewachtzin welke jij MOET Schrijf op. Als uw Trezor-portemonnee is gestolen, kunt u uw geld terugkrijgen door uw reservefrase op een ander apparaat in te voeren.

Ook al heb je er misschien wel van gehoord softwareportefeuilles worden de hele tijd gehackt, de bovenstaande functie maakt het bijna onmogelijk om de Trezor-portemonnee te hacken!

Dus nu u de positieve punten van de Trezor Wallet kent, laten we eens kijken naar enkele van de nadelen.

Trezor Wallet Nadelen

Ten eerste is het belangrijk om te onthouden dat u geld moet uitgeven ongeveer $ 99 als je een Trezor-portemonnee wilt kopen. Dus als u cryptocurrencies voor minder dan $ 1000 aanhoudt, is het waarschijnlijk het beste om ze in een gratis softwareportefeuille te bewaren.!

U moet ook overwegen hoe vaak u van plan bent de Trezor hardware wallet te gebruiken om transacties uit te voeren. Elke keer dat u geld wilt verzenden, moet u de portemonnee op uw desktopapparaat aansluiten en vervolgens uw persoonlijke pincode invoeren. Dit is niet bepaald de handigste manier om toegang te krijgen tot uw cryptocurrencies. Toegegeven, het is ook een van de belangrijkste ‘negatieve’ punten die worden genoemd door gebruikersrecensies van Trezor-portemonnee.

Trezor wallet review: wachtwoordbeheerder.

Als het aankomt op gebruikers vriendelijkheid, een hardware wallet zoals Trezor kan een beetje ingewikkeld zijn voor beginners, vooral als ze nog niet eerder een soortgelijk apparaat hebben gebruikt. Dit is waarom het zo belangrijk is lees de handleiding voordat u het gebruikt, anders kunt u een fout maken.

Over het algemeen moet u bedenken wat het belangrijkste is. Is het beveiliging of andere functies, zoals kosten, gemak en gebruiksvriendelijkheid? Als u echter vasthoudt een heel groot aantal munten, het wordt ten zeerste aangeraden om ze op te slaan in een hardware wallet zoals Trezor.

Nu u een overzicht heeft van de voor- en nadelen van de portemonnee, gaan we nu in deze Trezor-portemonnee-review eens kijken hoe veilig deze werkelijk is. Is de Trezor-portemonnee onmogelijk te hacken? Dat zoeken we uit!

Beveiligingsoverzicht

De eerste vraag die mensen normaal stellen is “wat als mijn desktopcomputer is geïnfecteerd en ik mijn Trezor-portemonnee aansluit?”. Nou, dit is echt een goed punt, dus laat me dit in meer detail uitleggen.

Beperkte USB-verbinding

Denk aan de muis die u gebruikt om uw cursor op het scherm te besturen. Als er een virus op de computer zat, kan dit dan van invloed zijn op de muis? Absoluut niet! Hoewel de muis de mogelijkheid heeft om met internet te communiceren (omdat u op verschillende websites kunt klikken), kan deze niet worden gecontroleerd door een virus of malware.

Dit is precies hetzelfde als de Trezor Ethereum-portemonnee. De portemonnee heeft iets genaamd een "Beperkte USB-verbinding", wat betekent dat zelfs als het computerapparaat is geïnfecteerd, uw cryptocurrency is volkomen veilig.

Trezor wallet review: het ontwerp van de Trezor wallet.

Sommige gebruikersrecensies van Trezor-portemonnee vermelden keyloggers. Een keylogger is wanneer een apparaat is geïnfecteerd met een virus en de hacker dit toestaat ontvang een kopie van elke afzonderlijke toets die u op uw toetsenbord invoert. Ze kunnen dan alles analyseren wat u typt, in de hoop dat u wat privé-informatie onthult, zoals een wachtwoord.

De manier waarop het team de pincode heeft ontworpen, is echter dat elke keer dat u een nummer invoert, de volgorde van de cijfers verandert. Bekijk de onderstaande afbeelding om te begrijpen wat ik bedoel:

Trezor wallet review: het Trezor-apparaat.

Zoals sommige Trezor-walletrecensies hebben opgemerkt, is dat zeker een manier om te voorkomen dat uw pincode wordt gekaapt door een keylogger!

Firmware-updates

Om ervoor te zorgen dat de Trezor-portemonnee beschermd blijft tegen nieuwe bedreigingen, brengt het team uit regelmatige firmware-updates. Dit is vergelijkbaar met een Windows-update en ze zijn ontworpen om uw apparaat te beschermen!

Trezor wallet-updates zijn niet automatisch U moet er dus voor zorgen dat u het zelf bijwerkt wanneer ze worden vrijgegeven. SatoshiLabs hebben volledige instructies vrijgegeven over hoe u dit moet doen, die u kunt bekijken op hier klikken.

Trezor Wallet gehackt?

Hoe goed alle bovengenoemde beveiligingsfuncties ook zijn, die was er een gerapporteerde kwetsbaarheid in de Trezor-hardware in 2017. Volgens verschillende crypto-experts was er een manier voor hackers om toegang te krijgen tot iemands back-upwachtwoord van 24 woorden, evenals hun pincode.

Hoewel de kwetsbaarheid sindsdien is verholpen door het Trezor-team, zou het hier in werkelijkheid een herinnering aan moeten zijn, geen enkel apparaat is ooit 100% veilig voor hackers. Voor volledige details over de vorige kwetsbaarheid, klik hier om het verhaal te lezen.

Dus nu u de beveiligingsfuncties goed begrijpt, wat vindt u tot nu toe van de Trezor hardware wallet? Als u er een wilt kopen (of u heeft er al een), goed – het volgende dat we in deze Trezor-portemonnee-recensie behandelen, is het apparaat installeren en gebruiken!

Hoe de Trezor-portemonnee in te stellen?

Wanneer u de doos voor het eerst opent, is hier een lijst met alle items die u zou moeten ontvangen:Trezor wallet review: in de verpakking.Trezor portemonnee (1), Recovery seed (2), Lanyard (3), Instructions (4), USB-kabel (5)

1. Allereerst moet u sluit de Trezor-portemonnee aan op de USB-poort van uw computer. Als je dat eenmaal hebt gedaan, zou het Trezor-scherm je een afbeelding moeten laten zien van een slot en een website die je kunt bezoeken. Om het u gemakkelijker te maken, klik hier op de link.

Trezor wallet review: beginnen met Trezor.

2. Op de webpagina vindt u verdere instructies om uw Trezor-portemonnee veilig te houden, voordat u doorverwijst naar portemonnee.TREZOR.io. Als u om de een of andere reden niet wordt doorverwezen, klikt u op de bovenstaande link.

3. Nu moet u installeer de Trezor-portemonnee, waarmee uw hardware wallet kan communiceren de blockchain. U kunt de Google Chrome-extensie installeren of deze rechtstreeks naar uw apparaat downloaden. In mijn gids ga ik gebruiken de Chrome-extensie.

Trezor wallet review: de Trezor-website.

4. U wordt nu gevraagd of u de nieuwste firmware wilt installeren. Zorg ervoor dat u klikt "Ja, installeren".

Trezor wallet review: Trezor's firmware installeren.

5. U wordt nu gevraagd om te controleren of de “Vingerafdrukken”Op het hardwarescherm van uw Trezor overeenkomen met die op het apparaatscherm van uw computer. Als alles er goed uitziet, klikt u op "Doorgaan met"(op uw Trezor-apparaat).

Trezor wallet review: Trezor-interface.

6. Nu moet u uw Trezor wallet loskoppelen van uw computer en deze vervolgens opnieuw plaatsen. Ga dan terug naar portemonnee.TREZOR.io.

7. U wordt nu gevraagd om u de Trezor-portemonnee een naam te geven. Dit kan alles zijn wat u maar wilt en het kan altijd op een later tijdstip worden gewijzigd.

Trezor wallet review: Trezor interface setup.

8. Het is nu tijd om uw pincode in te stellen een van de belangrijkste onderdelen van het installatieproces. Op je computerscherm zie je de volgende afbeelding.

Trezor wallet review: voer de pincode in.

9. Op het scherm van uw Trezor hardware wallet ziet u de volgende afbeelding.

Trezor wallet review: nieuwe pincode.

10. Dit is waar het een beetje verwarrend wordt. De positie van de cijfers die op je scherm worden weergegeven is willekeurig, wat ervoor zorgt dat niemand kan achterhalen welke toetsen je indrukt.

U moet echter de gewenste cijfers op uw computer invoeren. Als u bijvoorbeeld “7,1,6,5” wilt kiezen, moet u dezelfde positie selecteren in de lege vierkanten die op uw computerscherm worden weergegeven. U moet dit invullen tweemaal, wat ervoor zorgt dat u geen fouten maakt.

11. Nu je je pincode hebt ingesteld, zal je Trezor hardware wallet je 24-woord back-up zin weergeven. Het is erg belangrijk dat u deze opschrijft en veilig bewaart, want als u ooit uw portemonnee verliest of als deze wordt gestolen, heeft u deze nodig om uw geld terug te krijgen.. Je zou een 24 gelinieerd vel papier in de Trezor-doos moeten hebben ontvangen, dus je kunt ze daarop opschrijven!

Trezor wallet review: de codes opschrijven.

Dat is het! U heeft nu uw Trezor-portemonnee ingesteld! Laten we verder gaan met het ontvangen van uw geld.

Hoe u cryptocurrency overzet naar uw Trezor Wallet?

1. Sluit eerst uw Trezor hardware wallet aan op uw computer en voer vervolgens de pincode in die u eerder heeft aangemaakt.

2. Nu moet u uw Trezor-portemonnee bezoeken. Dit gebeurt via de Google Chrome-extensie of het softwareprogramma dat u eerder heeft gedownload.

3. Linksboven op de pagina ziet u een vervolgkeuzelijst. Selecteer de cryptocurrency die u naar uw Trezor-portemonnee wilt sturen. Ik zal gebruiken Bitcoin voor dit voorbeeld, maar er is ook een Trezor Ethereum-portemonnee en andere binnen hetzelfde dashboard.

4. Klik vervolgens op "Te ontvangen" bovenaan het scherm. U ziet nu uw unieke wallet-adres voor de cryptocurrency die u wilt overboeken.

Trezor wallet review: QR-code.

5. Kopieer het adres en ga vervolgens naar de portemonnee waar uw cryptocurrency momenteel is opgeslagen. Plak gewoon uw adres in en maak vervolgens het geld over!

Afhankelijk van de munt die u overboekt, duurt het een paar minuten voordat u uw Trezor-portemonnee bereikt. Maar dat is het! Laten we verder gaan met onze Trezor-portemonnee-beoordeling en kijken hoe dat kan stuur geld van uw Trezor-portemonnee naar iemand anders.

Hoe u geld kunt verzenden vanuit uw Trezor-portemonnee?

  1. Open uw Trezor-portefeuilledashboard op uw computer.
  2. Selecteer in de vervolgkeuzelijst aan de linkerkant de munt die u wilt verzenden.
  3. Klik vervolgens op "Sturen" bovenaan de pagina.
  4. U wordt nu gevraagd om het portefeuilleadres in te voeren van de persoon naar wie u de munten wilt verzenden, evenals het bedrag. Als u tevreden bent met de informatie die u heeft ingevoerd, klikt u op "Sturen"!

Laatste Ledger Wallet Coupon gevonden:

Gevolgtrekking

Als je deze Trezor-portemonnee-recensie van begin tot eind hebt gelezen, zou je dat nu moeten hebben een heel goed begrip van wat het is, wat het doet en hoe het verschilt van traditionele softwareportefeuilles.

Je moet er ook een goed idee van hebben de beveiligingsfuncties waardoor het zoveel veiliger is dan een desktop- of mobiele portemonnee. Zelfs als uw Trezor-portemonnee wordt gestolen, kunt u uw geld terugkrijgen zolang u uw 24-woorden herstelwachtwoord opgeschreven en veilig opslaat.!

Als je besluit om voor een hardware wallet te gaan, raad ik je zeker aan om mijn Ledger wallet review, en de vergelijking tussen Ledger en Trezor.

Tafel: de Ledger Nano S en de Trezor One

Dus, heb je besloten of je wilt kopen de Trezor hardware wallet? Dan ga je de Trezor of het nieuwste Trezor T (of Trezor 2) model kopen?

Zo ja, laat me dan alsjeblieft weten hoe je ermee omgaat!

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me