Na de hausse in cryptovaluta in 2017 is de markt overspoeld met nieuwe Altcoins. Maar er zijn een aantal projecten die erin slagen boven de rest uit te steken – VeChain is er een van.

Wist u dat de Het VeChain-project begon in 2007? Hoewel het cryptocurrency-token veel later werd gelanceerd en het project sindsdien enorm is geëvolueerd, is VeChain inderdaad een van de oudste projecten.

2017 was een geweldig jaar voor VeChain, aangezien het uitgroeide tot de 22e meest waardevolle cryptocurrency met een huidige marktkapitalisatie van $ 2 miljard. Dit brengt ons bij onze volgende vraag: hoe ziet de VeChain-prognose eruit?

In deze gids ga ik enkele van de beste VeChain-prijsvoorspellingen behandelen voor zowel de korte als de lange termijn. Om een ​​volledig beeld te krijgen, zal ik u door VeChain-voorspellingen leiden die elk verschillende methoden gebruiken om hun voorspellingen te krijgen.

Aan het einde van deze gids bent u niet alleen op de hoogte van de gemiddelde prijsvoorspelling van VeChain, maar begrijpt u ook de belangrijkste factoren die van VeChain een goede of slechte investering kunnen maken..

Laten we beginnen met een kort overzicht van VeChain, want het is belangrijk dat u dit begrijpt voordat u verder gaat. Als u al zeker bent van uw VeChain-kennis, ga dan gerust naar het gedeelte ‘VeChain-prijsvoorspelling 2021’.

Wat is VeChain?

VeChain, gemaakt door Sunny Lu en DJ Qian, is een zeer uniek project omdat het een blockchain-gebaseerde oplossing is voor een industrieel probleem in de fysieke wereld.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Sunny Lu en DJ Qian medeoprichters van Vechain

Toen VeChain voor het eerst begon, was het voornamelijk gericht op supply chain-oplossingen.

In de afgelopen jaren is het echter geëvolueerd om diensten te verlenen aan een breed scala van industrieën, zoals luxegoederen, auto-industrie, landbouw, logistiek en detailhandel..

Laten we een voorbeeld nemen van de drankindustrie: de VeChain-oplossing kan wijnproducenten helpen namaak en ongeoorloofde verkoop te stoppen.

Hoe doet het dat??

De eerste stap is het digitaliseren van wijnflessen door er een soort sensor aan toe te voegen, zoals een RFID-tag. De gegevens van deze sensoren worden vervolgens opgeslagen op de blockchain en gebruikt om de beweging van elke wijnfles tijdens het distributieproces te volgen.


Om zijn oplossingen in de echte wereld te implementeren, heeft VeChain partnerschappen opgebouwd met gereputeerde bedrijven zoals Kuehne & Nagel, Renault, PWC, DNV GL en ook met de regering van Gui’an, China.

VeChain werkt nu aan het aanbieden van een platform vergelijkbaar met Ethereum waarop ontwikkelaars slimme contracten en gedecentraliseerde apps (DApps) kunnen bouwen. Om een ​​grotere aantrekkingskracht te hebben, werd deze functie van VeChain eind februari 2018 omgedoopt tot VeChain Thor.

Nu u een overzicht heeft van wat VeChain is, laten we eens kijken naar de prijsvoorspelling van VeChain.

Waarschuwing

Het is belangrijk dat u de risico’s van de cryptocurrency-markt begrijpt. De cryptocurrency-markt heeft in het verleden onvoorspelbaar gepresteerd en niemand weet echt hoe deze in de toekomst zal handelen.

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden, zoals toekomstige regelgeving, nieuwe technologieën die worden ontwikkeld, enz. Die een onbekende invloed kunnen hebben op de prijsvoorspelling van VeChain..

Het is dus in uw eigen belang om verder onderzoek te doen en zelfs een financieel adviseur te raadplegen voordat u investeert in VeChain of een andere cryptocurrency..

Laten we met dat in gedachten meteen naar de VeChain-prijsvoorspelling 2021 springen.

VeChain-prijsvoorspelling 2021

Hieronder volgen de beste VeChain-prognoses op korte termijn, zoals gegeven door verschillende betrouwbare bronnen, die allemaal zullen worden gecrediteerd.

VeChain-prijsvoorspelling 2021 met behulp van technische analyse

Bij deze methode van prijsvoorspelling wordt de software gebruikt om technische analyse (TA) uit te voeren op historische prijs- en volumetrends.

Deze methode is gebaseerd op gegevens en houdt geen rekening met zachtere aspecten zoals technologie, team- en marktsentimenten, enz..

Walletinvestor.com is een populaire website die op technische analyse gebaseerde prijsvoorspellingen doet van verschillende cryptocurrencies. Volgens hen zal VeChain naar verwachting binnen een jaar de prijs van $ 0,046 bereiken. Aangezien het momenteel $ 0,03 waard is, is dit optimistisch, maar toch zeer realistisch.

VeChain-prijsvoorspelling: voorspelling voor 2021 en 2022.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

VeChain-prijsvoorspelling 2021 door experts

U moet opletten voor wat cryptocurrency-experts zeggen over de cryptocurrency van uw interesse. Hoewel ze misschien geen exacte voorspelling doen, kan hun mening zeker van invloed zijn op de markt.

Roger Ver, ook wel “Bitcoin Jesus” genoemd, is een van de krachtigste stemmen in het cryptocurrency-universum. Kunt u raden wat zijn mening is over VeChain?

Hij denkt dat VeChain een mooie toekomst heeft omdat het probeert echte problemen op te lossen en toepassingen heeft voor vele industrieën.

Zoals je hieronder kunt zien, tweette hij in het voordeel van VeChain.

Ik ben het meest geïnteresseerd in blockchains die een toestemmingsloos peer-to-peer digitaal geldsysteem voor de wereld mogelijk maken, maar @fcgroningen heeft een aantal interessante manieren om ze te gebruiken om namaakgoederen te stoppen, waardoor P2P-markten zonder toestemming betrouwbaarder worden. https://t.co/7Km9Hv0xRj

– Roger Ver (@rogerkver) 21 december 2017

Hoewel het moeilijk is om de toekomstige prijzen van VeChain met zekerheid te kennen, betekent validatie door een expert zeker iets.

VeChain-prijsvoorspelling 2021 door andere gerenommeerde bronnen

Er zijn verschillende andere gerenommeerde bronnen die een VeChain-prijsvoorspelling 2021 hebben gedaan op basis van factoren zoals trends uit het verleden, team, technologische voordelen en marktsentimenten.

Een van die bronnen is smartereum.com die regelmatig voorspellingen over cryptovaluta publiceert. Een paar jaar geleden voorspelden ze dat de prijs van VeChain niet veel zal stijgen ten opzichte van de waarde van $ 0,011, maar de prijs is $ 0,03 in 2021 en de voorspelling voor 2021 lijkt beter dan ooit..

Smartereum.com heeft hun VeChain-prijsvoorspelling gebaseerd op het feit dat het een zeer veelzijdige blockchain heeft met talloze toepassingen. Ze zijn echter ook van mening dat VeChain vluchtiger zou kunnen zijn omdat het minder bekend is in vergelijking met andere topcryptocurrencies.

Vervolgens zal ik u door de VeChain-prijsvoorspelling 2021 en daarna leiden.

VeChain-prijsvoorspelling op lange termijn

Het is een goed idee om naar de langetermijnvooruitzichten van elke cryptocurrency te kijken voordat u een investeringsbeslissing neemt. Dus in dit gedeelte zal ik de beste langetermijnvoorspelling van VeChain-prijzen behandelen met verschillende methoden.

VeChain-prijsvoorspelling op lange termijn met behulp van technische analyse

Walletinvestor.com geeft ook een langetermijnprijsvoorspelling voor VeChain – het beweert dat de VET-prijs in één jaar zal stijgen tot $ 0,046 en zal stijgen tot $ 0,1 in 5 jaar.

Zoals u kunt zien, maakt dit VeChain tot een van de betere langetermijninvesteringen.

VeChain-prijsvoorspelling op lange termijn door experts

In maart 2018 bracht VeChain Tim Draper aan boord als een van hun investeerders. Als je Tim Draper niet kent, laat me dit dan duidelijk maken – hij is een Silicon Valley-legende.

Hij is niet alleen een gerenommeerde investeerder in veel Silicon Valley-bedrijven (zoals Tesla), maar hij is ook een groot voorstander van cryptocurrencies. Hij had er veel geld in geïnvesteerd Bitcoin op het moment dat de prijs slechts $ 6 bedroeg.

VeChain heeft enorme validatie ontvangen door steun te krijgen van zo’n doorgewinterde investeerder en bekende stem in het cryptocurrency-universum.

We staan ​​oog in oog met onze investeerder, @TimDraper, met betrekking tot de toekomst van cryptocurrencies en het gebruik van blockchain-oplossingen. https://t.co/QEvnx6NM6A

– VeChain Foundation (@vechainofficial) 26 maart 2018

VeChain-prijsvoorspelling op lange termijn door andere gerenommeerde bronnen

Volgens de voorspelling van vijf jaar door smartereum.com (gemaakt in 2018), kan de prijs van VeChain oplopen tot $ 75.

Smarterum.com verwacht dat VeChain “volledige integratie van het blockchain-gebaseerde platform met de daadwerkelijke zakenwereld” biedt. Dit zou helpen om blockchain steeds toegankelijker te maken voor bedrijven op een reguliere basis.

Dat waren dus enkele van de beste VeChain-prijsvoorspellingen op lange termijn voor 2021 en daarna. Zoals u kunt zien, verwachten de meesten van hen dat VeChain de komende 5 jaar sterk ondermaats zal presteren. Deze prijsvoorspelling van VeChain kan echter wel of niet correct blijken te zijn – onthoud altijd dat het onmogelijk is om zeker te weten wat de toekomstige prijs van een cryptocurrency is..

U moet verschillende factoren afwegen voordat u tot een conclusie kunt komen of VeChain een goede of een slechte investering is.

Laten we deze in de volgende sectie eens bekijken.

Is VeChain een goede investering?

Er kunnen verschillende factoren zijn die de prijzen van een cryptocurrency kunnen beïnvloeden. Naast VeChain-prijsvoorspelling, ga ik u ook door de factoren leiden die de toekomst van VeChain positief kunnen beïnvloeden, evenals factoren die een negatieve impact kunnen hebben.

Dus in dit gedeelte ga ik u door de redenen geven die VeChain een goede of slechte investering maken.

Waarom VeChain een goede investering zou kunnen zijn?

Laten we eens kijken naar de redenen waarom VeChain een goede investering zou kunnen zijn.

Real-World partnerschappen

Een van de meest veelbelovende dingen van VeChain is dat het solide partnerschappen heeft gesloten met veel gereputeerde organisaties. Het helpt VeChain bij het creëren en testen van de oplossingen die echte problemen kunnen oplossen.

Enkele van de namen in de groeiende lijst van partnerschappen zijn onder meer PWC, DNV GL, China Unicom en een partnerschap op nationaal niveau van de Chinese overheid.

Dit is een van de belangrijkste redenen voor een cryptocurrency om succesvol te worden. Als VeChain erin slaagt deze partnerschappen te gebruiken om marktklare producten te creëren, heeft het een geweldige toekomst voor zich..

Diversificatie

VeChain begon met het ontwikkelen van blockchain-gebaseerde oplossingen voor de supply chain-industrie. Het team realiseerde zich dat de oplossingen van VeChain toepasbaar zouden kunnen zijn op veel andere industrieën, dus ontwikkelen ze nu oplossingen voor veel industrieën.

In feite, zoals eerder vermeld, biedt VeChain nu een Ethereum-achtig platform voor het ontwikkelen van gedecentraliseerde applicaties (DApps). VeChain Thor, zoals het zal worden genoemd, wordt een nieuwe blockchain waarop VeChain Thor (VET) -tokens zullen worden gebruikt.

VeChain heeft dus veel ruimte om te groeien, aangezien het zich nu op een grotere markt richt.

Ervaren team

Zoals ik al eerder zei, is VeChain een van de oudste blockchain-projecten. Als gevolg hiervan heeft het team een ​​enorme ervaring opgedaan in het leveren van real-world oplossingen, iets dat een uitdaging is voor de meeste cryptocurrencies..

VeChain-prijsvoorspelling KernteamledenVeChain-kernteam | Bron: vechain

Voor een jonge technologie als blockchain is het erg belangrijk dat een investeerbaar project wordt ondersteund door een sterk team. Gelukkig is dit het geval met VeChain.

VeChain Foundation

VeChain wordt ondersteund door de VeChain Foundation, een non-profitorganisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van het netwerk en R&D.

VeChain Foundation speelt een belangrijke rol bij het ontwikkelen van partnerschappen met bedrijven, zoals we hierboven zagen. Gesteund worden door een sterke basis kan VeChain helpen om zijn doelen efficiënter te bereiken.

Decentralisatie

In een tijd waarin veel cryptocurrencies (BCH, Ripple en anderen) worden bekritiseerd omdat ze centralisatie aanmoedigen, is VeChain in alle opzichten gedecentraliseerd.

Het heeft niet alleen kantoren over de hele wereld, maar het heeft ook een netwerk van 111 knooppunten verspreid over veel landen zoals het VK, Duitsland, Japan, China en Zuid-Korea.

VeChain-prijsvoorspellingsknooppunten

Bron: naver

Naar mijn mening zijn er veel kritische dingen die in het voordeel van VeChain werken. Als het met succes kan worden uitgevoerd volgens de routekaart, kan het een goede investering zijn.

Hoewel VeChain mogelijk ouder is dan andere cryptocurrencies, bevindt het zich nog in de beginfase van ontwikkeling. Hierdoor zijn er een aantal factoren die een negatieve invloed kunnen hebben op de prijsvoorspelling van VeChain. Laten we ze eens bekijken.

Redenen waarom VeChain een slechte investering zou kunnen blijken te zijn

Laten we nu eens kijken naar de factoren die VeChain een slechte investering kunnen maken.

Wedstrijd

In het afgelopen jaar is de markt voor cryptocurrency explosief gegroeid en is het een terrein geworden voor moordende concurrentie. Net als anderen wordt VeChain ook geconfronteerd met hevige concurrentie van bestaande en toekomstige projecten.

Het moet concurreren met het aanstaande project, Waltonchain, dat zich ook richt op de supply chain-sector.

En nu dat dezelfde ruimte betreedt als Ethereum, zal de concurrentie nog moeilijker worden: Vechain Thor zal moeten concurreren met Ethereum, Cardano en NEO.

Lopende werkzaamheden

VeChain betreedt de arena van slimme contracten met Vechain Thor, maar het is nog in ontwikkeling. De toekomst van VeChain is sterk afhankelijk van de succesvolle ontwikkeling van Vechain Thor tot een product dat kan concurreren met de andere beschikbare oplossingen.

Regelgeving

Wat de markt voor cryptocurrency betreft, moet u altijd opletten voor aanstaande regelgeving. Het is zelfs nog relevanter in het geval van VeChain vanwege de nauwe band met de Chinese overheid.

Hoewel de Chinese regering VeChain steunt, kan dit nog steeds averechts werken. In het verleden heeft de Chinese overheid veel maatregelen genomen om de groei van de cryptocurrency-markt in China te beteugelen.

Dit zijn enkele van de factoren waarmee u rekening moet houden bij het nemen van uw investeringsbeslissing met betrekking tot VeChain.

Laatste woorden

U weet nu wat de verschillende bronnen en methoden zijn om prijsvoorspellingen voor cryptocurrency te ontwikkelen. Ik heb de gemiddelde VeChain-prijsvoorspelling 2021 met u gedeeld, evenals langetermijnvoorspellingen zoals de VeChain-prijsvoorspelling 2021.

U weet ook wat de kansen en uitdagingen zijn voor VeChain die van invloed kunnen zijn op de toekomst.

Het grootste voordeel van VeChain is dat het een van de weinige cryptocurrencies is met veel real-world partnerschappen en applicaties. Aan de andere kant moet VeChain nog steeds het succes van Vechain Thor bewijzen.

Dus, wat vind je van VeChain? Heeft u een positieve kijk op de toekomst? Ik hoor graag uw mening.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me