Sinds Bitcoin werd opgericht in 2009, meer dan 5000 verschillende cryptocurrencies zijn nu beschikbaar om te kopen, te verhandelen en te verkopen. Een daarvan is de Verge-munt. Zoals je echter in mijn gids zult ontdekken, is Verge compleet anders dan Bitcoin, zoals het is sneller, goedkoper en meer privé!

Wist je trouwens dat Verge oorspronkelijk DogecoinDark heette voordat het een nieuwe naam kreeg? Deze complete gids vertelt u alles wat u moet weten, inclusief hoe het verhaal begon en hoe het kan worden gebruikt.

Ik ga je ook een volledige uitleg geven over hoe de technologie werkt. Een deel van de terminologie is nogal complex, maar ik ga het opsplitsen in real-world, gemakkelijk te begrijpen voorbeelden. Deze uitleg omvat inkoop en opbergen XVG ook!

Aan het einde van deze Verge-muntengids wordt u een expert! Dus waar wacht je nog op? Laten we eens kijken wat Verge-munt precies is!

Op zoek naar de veiligste plek om BTC te kopen? Ik heb hieronder de best beoordeelde crypto-uitwisselingen verzameld die zijn goedgekeurd als de veiligste platforms voor het kopen van BTC, dus neem een ​​kijkje.

Aanbieder Visa / Mastercard Beschikbare Crypto Onze score Coinbase recensie JA


 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + 30 meer

9.8 Beoordeling lezen Site bezoeken Binance recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + 150 meer

9.6 Lees beoordeling Bezoek site Coinmama recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • +7 meer

9.4 Lees recensie Bezoek site Kraken recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • STREEPJE
 • + 37 meer

9.1 Lees beoordeling Bezoek site eToro recensie JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +3 meer

8.6 Lees beoordeling Bezoek site KuCoin recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + 210 meer

8.5 Lees recensie Bezoek site Gemini Exchange recensie JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +21 meer

8.4 Lees recensie Bezoek site Meest populair 729 Recensies 9.8 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie Editor’s Choice 1279 Recensies 9.6 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 816 Recensies 9.4 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 1174 Recensies 9.1 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 453 Recensies 8.6 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 563 Recensies 8.5 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 603 Recensies 8.4 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie

Voordelen

 • Meerdere updates
 • Geweldig voor privacy
 • Veel sneller dan Bitcoin
 • Zeer schaalbaar

Nadelen

 • Niet zo privé als sommige andere cryptocurrencies
 • Nog steeds geassocieerd met het Dark web

Wat is Verge XVG?

De Verge-munt begon zijn cryptocurrency-reis in 2014, onder de naam DogecoinDark. De reden dat het werd bedacht was om een ​​echt privé cryptocurrency te creëren. De oprichter van Verge vond dat Bitcoin niet anoniem was, dus besloot hij dat te doen bouw een nieuw blockchain waar transacties niet konden worden getraceerd.

Interessant genoeg, zelfs tot op de dag van vandaag, niemand weet wie Verge heeft gemaakt, zoals de oprichter nog steeds door zijn gebruikersnaam “Sunerok” gebruikt. Dit is net als de maker van Bitcoin, die alleen bekend is onder zijn pseudoniem ‘Satoshi Nakamoto​!

Net als de oprichter van Verge, geloven veel mensen dat Het privé verzenden en ontvangen van geld is een belangrijk mensenrecht. Als je bijvoorbeeld op vakantie gaat en je pinpas gebruikt, weet je bank waar je bent, hoeveel geld je hebt en waar je het uitgeeft.!

Verge-munt: wat is de Verge-munt.

Sommige mensen vinden het niet erg dat een privébedrijf veel informatie opslaat over hoe ze hun leven leiden, maar de meeste mensen denken dat het verkeerd is!

De Verge blockchain is dat ook een open-sourceproject, inhoudende dat iedereen kan wijzigingen en verbeteringen voorstellen. Vervolgens wordt er gestemd en als de meeste mensen het idee leuk vinden, worden de wijzigingen aangebracht!

Verge-munt is ook bekend door zijn ticker-symbool – XVG. In totaal zullen er zijn een maximale voorraad van 16,5 miljard munten, wat veel meer is dan de 21 miljoen van Bitcoin!

ik zal het uitleggen hoe de technologie werkt later in meer detail, het belangrijkste om te onthouden over Verge Coin is dat niemand weet wie een transactie heeft verzonden of ontvangen. Verder, de Verge blockchain kan een transactie in slechts 30 seconden verwerken, wat een grote verbetering is ten opzichte van Bitcoin, die normaal gesproken 10 minuten duurt!

Verge-munt is ook veel schaalbaarder dan Bitcoin, omdat het maximaal 100 transacties per seconde kan verwerken, waarbij Bitcoin er slechts 7 beheert!

Verge-munt: algemene acceptatie van Verge-munten.

Opmerking: je hebt misschien wel eens gehoord over “Scaling” of “Scalability” in een aantal van mijn andere recensies. Dit is echt belangrijk; elke blockchain kan slechts een maximum aantal transacties per seconde verwerken. Naarmate het netwerk dit maximale aantal bereikt, worden transacties langzamer en duurder!

Een ander belangrijk kenmerk van Verge-munt is dat het vijf mijnalgoritmen heeft, die ik hieronder heb opgesomd.

 • Scrypt
 • X17
 • Lyra2rev2
 • Myr-groestl
 • Blake2s

Hoewel deze algoritmen u waarschijnlijk nergens op slaan, wil ik uitleggen waarom dit belangrijk is! Mijnbouw is in feite een manier voor mensen om extra munten te verdienen in ruil voor het gebruik van hun extra rekenkracht.

Wanneer ze dit doen, helpen ze een transactie te verifiëren en het netwerk te behouden gedecentraliseerd. Zonder mijnwerkers zou een blockchain niet kunnen werken!

Hoewel mensen dit niet echt zien als ze mijnen, doen ze eigenlijk wel het oplossen van echt complexe puzzels. Deze puzzels (of algoritmen) zijn zo moeilijk dat geen mens ze kan oplossen. Omdat Bitcoin echter zo populair is geworden, moeten mensen dat ook doen koop echt dure hardware om de puzzel op te lossen, wat betekent dat je alleen kunt minen als je veel geld hebt!

Verge-munt: kenmerken van Verge-munt.

Dit is niet eerlijk voor mensen die munten willen verdienen, maar het zich niet kunnen veroorloven om de apparatuur te kopen. Verge is anders, omdat mensen mijnen kunnen gebruiken CPU’s, GPU’s of ASIC’s, wat betekent dat iedereen het kan!

Nu u begrijpt waarom Verge Coin is begonnen en hoe het zich verhoudt tot Bitcoin, gaan we kijken waarvoor het kan worden gebruikt.

Hoe kan de Verge Coin worden gebruikt?

Net als elke andere cryptocurrency kan Verge-munt worden gebruikt geld verzenden en ontvangen tussen portemonnees. Het uiteindelijke doel is dat het zal worden gebruikt als een wereldwijd betalingssysteem. Hoewel dit lang kan duren, is de technologie hier perfect voor.

Bedenk eerst hoe u geld zou sturen naar een familielid dat in een ander land woont? U kunt naar uw plaatselijke bank gaan, een aantal formulieren ondertekenen en het geld overmaken. Dit is echter normaal Heel duur en duurt dagen aankomen.

En als de persoon naar wie u het geld stuurt, in een afgelegen dorp in Afrika woont? Mogelijk zijn er kilometers geen banken! Een andere optie is het gebruik van een geldtransferbedrijf zoals Western Union, maar nogmaals, dit is erg duur!

Verge-munt: gevoed door Verge.

In plaats daarvan, als u geld zou overboeken met Verge-munt, uw transactie zou uw familielid in slechts 30 seconden bereiken, kost minder dan een cent. U hoeft ook niet naar uw lokale bank / Western Union-filiaal te rijden en veel formulieren in te vullen, aangezien u dit anoniem vanaf uw computer kunt doen!

In de echte wereld, wanneer u uitgeeft fiat valuta Als u bankbiljetten of munten gebruikt, hoeft u niemand uw naam en adres te geven, noch hoeft u zich te identificeren. Dit is hetzelfde idee als Verge, maar in plaats van papieren notities te gebruiken, geeft u virtueel geld uit.

Opmerking: als ik de term “fiat-valuta” gebruik, betekent dit in feite echt geld, zoals Amerikaanse dollars of euro’s. Verge (XVG) is geen fiatgeld, het is een cryptocurrency. Dit betekent dat geen enkele centrale bank het kan controleren!

Een andere reden waarom mensen Verge-munten kopen, is als een investeringsinstrument, in de hoop dat de waarde ervan in de toekomst zal blijven stijgen. Toen mensen de Verge voor het eerst kochten in 2014 (vergeet niet dat het toen DogecoinDark heette), was de waarde ervan gewoon waard $ 0,000005.

Het groeide de komende twee jaar niet echt hoger dan $ 0,00001, maar sinds het van naam veranderde, is de prijs gek geworden! Eind 2017 bereikte Verge zijn hoogste punt op $ 0,29!

Als u in 2014 Verge kocht en deze tot eind 2017 vasthield, had u meer dan een winst behaald 5 miljoen procent!

Verge-munt: Verge-prijsgrafiek.

Nu u weet hoe Verge-munten kunnen worden gebruikt, is het tijd om de technologie nader te bekijken. Ik hoop dat je er klaar voor bent, want het staat nu op het punt serieus te worden!

Als u Verge een goede koers wilt omwisselen, moet u ook proberen de Binance crypto-swapplatform. Nadat je echter wat XVG-munten hebt gekocht, wil je dat waarschijnlijk wel bewaar ze op een veilige plek – in dit geval, Trezor is uw beste gok.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Hoe werken transacties?

Voordat ik aan de slag ga, is het belangrijk om te onthouden dat Verge is gemaakt omdat de oprichter dat voelde Bitcoin was niet echt privé. Daarom zou het een goed idee zijn om de twee verschillende blockchains met elkaar te vergelijken. Ook werkt het Verge-team aan een nieuwe upgrade die de zaken nog meer privé zal maken, maar dat deel zal ik later uitleggen.

Dus als u een transactie verzendt met behulp van het Bitcoin-systeem, heeft u een internetverbinding. Dat is vrij duidelijk, toch? Wanneer u echter verbinding maakt met internet, onthult u veel informatie waartoe andere mensen toegang hebben.

Stel je voor dat je toegang wilt tot Facebook om te controleren of je likes hebt op de recente foto die je hebt geüpload. Om dit te doen, uw ISPInternetprovider) stuurt een bericht naar Facebook, die dan uw persoonlijk IP-adres.

Als je thuis wifi hebt, is je IP-adres altijd hetzelfde en kan het worden gebruikt om een ​​idee te krijgen van waar je bent. Dit is hetzelfde wanneer u een Bitcoin-transactie verzendt, zoals het netwerk kan uw persoonlijke IP-adres zien. Daarom is het gebruik van Bitcoin niet echt privé.

Verge-munt: de Tor-browser.

Dit is waar de berm anders is. Wanneer u toegang krijgt tot het netwerk, uw IP-adres wordt aan niemand onthuld! Om dit te doen, gebruiken ze twee verschillende methoden.

De eerste optie is het gebruiken van TORDe uienrouter) als tussenpersoon tussen uw IP-adres en de Verge-blockchain. Tor is een peer-to-peer-netwerk dat gebruikt meerdere verschillende servers om uw ware locatie te verbergen. Het doet dit door constant het IP-adres te wijzigen dat naar het Verge-netwerk wordt verzonden.

De tweede optie is het gebruik van iets genaamd I2P, die erg lijkt op TOR, maar nog anoniemer. Terwijl zowel uitgaande als inkomende berichten op TOR hetzelfde pad gebruiken, gebruikt I2P individuele paden. In een echt voorbeeld is dit alsof je naar een telefoongesprek luistert, maar slechts één persoon kunt horen!

Nu je weet hoe de Verge-technologie momenteel werkt, ga ik uitleggen wat het team momenteel aan het bouwen is om de transactie nog privéer te maken!

Hoe gaat Verge de transactie nog privéer maken??

De volgende fase voor het Verge-muntteam is het maken van iets genaamd het Wraith-protocol. Nogmaals, om te begrijpen hoe het werkt, ga ik uitleggen wat er gebeurt als je Bitcoin gebruikt.

Wanneer u een transactie met Bitcoin verstuurt, verstuurt u munten van een portefeuilleadres naar een ander portefeuilleadres. Bijvoorbeeld: “Adres ABC123 stuurt 1 bitcoin aan te pakken DEF456​Zodra de transactie is afgerond, kan iedereen ter wereld deze bekijken op de openbare blockchain.

Hoewel u de echte naam niet kunt zien van de mensen die de munten hebben verzonden en ontvangen, kunt u de details van de transactie wel zien. Zodra u het Bitcoin-adres heeft, kunt u onderzoeken welke andere transacties die persoon heeft gedaan. U kunt ook zien hoeveel Bitcoins ze in totaal hebben!

Dit is waar het Wraith-protocol anders zal zijn. Bekijk het onderstaande voorbeeld:

 1. John besluit Bob 100 Verge (XVG) -munten te sturen.
 2. Het adres van John is V123 en het adres van Bob is V456.
 3. John bevestigt de transactie en 30 seconden later ontvangt Bob 100 Verge (XVG) munten.
 4. Het enige dat het netwerk kan zien, is dat er 100 Verge (XVG) -munten zijn verzonden.
 5. De transactie ziet er als volgt uit: XXXXX heeft 100 Verge-munten (XVG) gestuurd naar XXXXX

Verge-munt: hoe het Wraith-protocol van de Verge-cryptocurrency werkt.

Als het Wraith-protocol is gebouwd, wordt een Verge nog anoniemer! Nu je weet waar Verge aan werkt, ga ik uitleggen of ik denk dat de munt zal groeien of niet.

Potentieel van Verge?

Het potentieel van Verge proberen te begrijpen, is een moeilijke taak. Een argument zou zeggen dat hun blockchain dat is heel snel (30 seconden versus 10 minuten van Bitcoin) en behoorlijk schaalbaar (100 transacties per seconde versus 7 van Bitcoin). Bovendien bedragen de kosten voor het verzenden van een transactie ongeveer 0,01 XVG, wat praktisch gratis is!

Als het Wraith-protocol een succes wordt, kan de prijs blijven stijgen. Verge werkt ook aan een project met de naam Onderstam. Hierdoor kan de Verge-blockchain worden verwerkt slimme contracten, iets dat een echte prestatie zou zijn.

Het is echter ook belangrijk om te onthouden dat The Verge niet de enige blockchain is die privacy biedt. Projecten zoals Monero en Zcash doen allemaal hetzelfde. Eigenlijk, De technologie van Monero is eigenlijk meer privé dan Verge, transacties zijn echter ook duurder. Dit is iets om te overwegen voordat u Verge-munten koopt!

Uiteindelijk zijn de markten voor cryptocurrency echt vluchtig, wat betekent dat niemand de toekomst kan voorspellen! Zorg ervoor dat u nooit geld investeert dat u niet kunt missen.

Is Verge Secure?

Zoals de meeste cryptocurrencies zijn uw munten dat wel extreem veilig zolang u ze bewaart een veilige Verge-portemonnee. XVG is alleen compatibel met een paar wallets, dus zorg ervoor dat je kiest een die geen toegang heeft tot uw privésleutels.

U kunt de officiële Verge-portemonnee naar uw computer downloaden, wat de veiligste optie is.

Als je wilt mix veiligheid met gemak, veel mensen gebruiken Electrum. Het downloaden van de Electrum-portemonnee neemt minder ruimte in beslag op uw harde schijf en is gebruiksvriendelijker.

Verge-munt: een vrouw met het Verge-logo.

Het belangrijkste is dat jij geef nooit iemand uw privésleutels, want als je dat doet, kunnen ze al je Verge-munten stelen. Het is ook een goed idee om uw aanvullende zin op te schrijven en deze ergens op een veilige plaats te bewaren. Dit betekent dat als u uw portemonnee-wachtwoord bent vergeten, u weer toegang kunt krijgen.

Er was een hack onlangs op het Verge Twitter-account, waarin de hacker probeerde mensen zover te krijgen dat ze munten naar hen opstuurden. Stuur nooit munten tenzij u zeker weet naar wie u ze stuurt! Een legitiem project zou nooit contact met u opnemen en u vragen om hen cryptocurrency te sturen.

Hoe kan het worden misbruikt?

Een van de belangrijkste zorgen over Verge-munten is dat deze kan worden gebruikt door slechte mensen die anoniem misdaden willen plegen. Dit was een van de belangrijkste redenen waarom Verge zijn naam veranderde, omdat DogecoinDark het deed klinken alsof het ideaal was voor het Dark Web.

Opmerking: The Dark Web is een term die vaak wordt gebruikt om te verwijzen naar websites die toegankelijk zijn via Tor-browsers en die worden gebruikt om illegale dingen te doen. Een goed voorbeeld hiervan was de zijderoute, dat was de “eBay voor criminelen”. Mensen konden drugs, wapens, gestolen creditcards en nog veel meer kopen door cryptocurrency te gebruiken om te handelen.

Verge-munt: betalen voor privésleutels.

Een mogelijkheid voor het illegale gebruik ervan is voor geld witwassen. Als een crimineel zijn geld in Verge steekt, is het voor de politie bijna onmogelijk om het op te sporen!

De Verge-munt zou ook populair zijn voor ransomware-aanvallen, waarbij criminelen een virus naar uw computer sturen. Het virus zal zeggen dat uw computer vergrendeld is totdat u geld verzendt. Omdat de Verge-munt anoniem is, zou het erg moeilijk zijn om erachter te komen wie verantwoordelijk is voor de aanval!

Vergelijk Verge Coin zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Vergelijk Verge Coin zij aan zij met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Gevolgtrekking

Ik hoop dat je genoten hebt van mijn gids over de Verge-munt en dat je het zowel interessant als leerzaam vond! Hoewel de technologie vrij ingewikkeld is, hoop ik dat ik je alles op een eenvoudige manier heb uitgelegd. Dit betekent dat u nu een expert moet zijn in Verge-cryptocurrency!

Dus, wat vind je van het project? Denk je dat het ooit een wereldwijd betalingssysteem zal worden? Als je de technologie vergelijkt met Bitcoin, heeft het zeker veel voordelen. Het sneller, goedkoper en veel meer privé.

Hoewel Verge veel concurrentie heeft, kan het erg groot worden als het Rootstock-protocol werkelijkheid wordt. Dit betekent dat Verge kan worden gebruikt voor andere dingen dan alleen financiële transacties!

Als u echter Verge VOOR financiële transacties wilt gebruiken en enkele van de munten voor uzelf wilt kopen, is er geen betere plaats om dit te doen dan op Binance. De cryptocurrency-uitwisseling in kwestie is het toonaangevende platform voor het uitwisselen van Verge-munten – het proces zou er ongeveer zo uitzien:

 1. Registreer op Binance
 2. Kies ervoor om Verge-munten (XVG) te kopen;
 3. Bepaal uw betaalmethode naar keuze;
 4. Controleer of alles klopt, en uw portemonnee is helemaal klaar;
 5. Doe de aankoop!

Ik zou ook graag willen horen of je denkt dat de prijs van Verge in 2021 zal blijven stijgen, of dat je denkt dat andere privacy blockchains een betere investering zijn. Als je echt geïnteresseerd bent in de Verge-munt, zorg er dan voor dat je deze alleen bij koopt enkele betrouwbare uitwisselingen, en bewaar het in high-end portemonnees!

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me