Als u uw cryptocurrency-portfolio wilt vergroten en overweegt Verge te kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

In deze complete gids “Hoe te kopen Verge”, laat ik u alles zien wat u moet weten. Dit begint met een overzicht van wat Verge eigenlijk is, om er zeker van te zijn dat u alle feiten kent voordat u besluit te kopen..

Daarna ga ik je vertellen over vijf verschillende cryptocurrency-uitwisselingen waar je Verge van kunt kopen, samen met elk van hun voor- en nadelen.

Eindelijk, als je er klaar voor bent, ga ik je een stapsgewijze handleiding geven met afbeeldingen over hoe je de Verge kunt kopen.

Er is geen tijd meer te verliezen, dus laten we eens kijken hoe Verge werkt!

Inleiding: Wat is de rand?


Verge Coin is in 2014 gemaakt door een anonieme ontwikkelaar genaamd “Sunerok”. Hoewel het project al meer dan vier jaar loopt, is het niemand gelukt om erachter te komen wie hij is. Het enige dat we wel weten, is dat Sunerok een man is!

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

De reden dat Sunerok Verge lanceerde, was dat hij een cryptocurrency wilde creëren die anoniemer was dan Bitcoin.

Dit komt omdat, hoewel niemand de echte identiteit achter een Bitcoin-adres kent, het mogelijk is om andere stukjes informatie te achterhalen. Dit omvat het bekijken van eerdere transacties of zelfs het achterhalen van het totale saldo van een adres!

Dit is waar de Verge anders is, want zodra een transactie is verzonden, kan niemand de informatie op de blockchain zien.

Toen Verge voor het eerst werd uitgebracht in 2014 heette het eigenlijk DogecoinDark, maar de ontwikkelaars waren van mening dat dit klonk alsof het het dark web promootte, dus veranderden ze het!

Verge hoopt ooit een wereldwijd betalingssysteem te worden, waardoor mensen gemakkelijk, goedkoop en snel geld kunnen verzenden en ontvangen. Het presteert eigenlijk veel beter dan Bitcoin, aangezien een Verge-transactie slechts 30 seconden nodig heeft om te bevestigen, terwijl Bitcoin normaal gesproken 10 minuten nodig heeft.

Het kan ook veel meer transacties tegelijkertijd verwerken. Bitcoin kan slechts 7 transacties per seconde verwerken, terwijl Verge er 100 kan doen!

Nog een ding. Wanneer u verbinding maakt met het Verge-netwerk, kan niemand uw IP-adres zien. Het systeem gebruikt zoiets als TOR en I2P om de locatie van de afzender en ontvanger te verbergen!

Opmerking: Tor staat voor “The Onion Network”. Zowel TOR als I2P verbergen het IP-adres door via meerdere servers te gaan. Hierdoor is het bijna onmogelijk om te achterhalen waar de gebruiker zich bevindt!

Verge-munt wordt ook wel XVG genoemd, wat het ‘Ticker-symbool’ is. Dit is hetzelfde als Bitcoin “BTC” of Ethereum “ETH” noemen. Zodra het totale aanbod van XVG 16,5 miljard bereikt, zullen er geen meer worden uitgegeven!

Toen The Verge in 2014 voor het eerst werd uitgebracht, kostte het slechts $ 0,000005 om één munt te kopen. Toen het in december 2017 zijn hoogste waarde bereikte, ging dat omhoog naar $ 0,29, een totale stijging van meer dan 5 miljoen procent! Iedereen die dapper genoeg was om zo lang vol te houden, is nu een heel rijk persoon!

Dus nu u weet wat het is, gaan we kijken waar u de Verge-munt kunt kopen!

Waar Verge Coin kopen

Aangezien Verge-munt al bestaat sinds 2014, zijn er veel verschillende beurzen waarmee u het kunt kopen. In dit deel van mijn “Hoe te kopen Verge” -gids, ga ik vijf van de beste opnoemen.

Nadat ik alle voor- en nadelen van elke Verge-uitwisseling heb opgesomd, kunt u zelf beslissen welke u wilt gebruiken! Laten we beginnen met Binance!

Binance

Binance is een van de meest populaire beurzen, wat verrassend is omdat ze pas in 2017 zijn gemaakt! Een van de redenen hiervoor zou eigenlijk kunnen zijn dat ze meer dan 100 verschillende populaire munten en tokens vermelden.

Een van de nadelen van Binance is dat je niet met een bankpas / creditcard of bankrekening kunt storten. Dit betekent dat u geld op uw account moet storten met een cryptocurrency. Dit is echter in ieder geval gratis!

De transactiekosten zijn ook erg laag, aangezien u slechts 0,1% in rekening wordt gebracht elke keer dat u een transactie uitvoert. U kunt dit met 50% verminderen als u de Binance Coin (BNB) gebruikt om uw kosten te betalen! Als je de Verge moet intrekken, kost het je 0,1 Verge, wat ongeveer 1 cent is!

Als u besluit Binance te gebruiken om een ​​Verge-munt te kopen, kunt u deze inwisselen met Bitcoin (BTC) of Ethereum (ETH).

Leuk weetje: de Binance-marktplaats is ontworpen door een ontwikkelaar die vroeger hielp bij het bouwen van handelssoftware voor Wall Street!

Beveiliging wordt bij Binance erg serieus genomen. Elke keer dat u inlogt of munten opneemt, wordt u gevraagd om Google Authenticator te bevestigen, wat een extra beveiligingsniveau aan uw account toevoegt.

Voordelen

 • Meer dan 100 verschillende munten en tokens
 • Nooit gehackt
 • Lage handels- en opnamekosten
 • Zowel basis als geavanceerd platform

Nadelen

 • Geen fiat-stortingen

Nu u Binance kent, gaat het volgende deel van mijn “Hoe u Verge kopen” -gids u vertellen over HitBTC!

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

HitBTC

Ests gebaseerd HitBTC exchange bestaat al veel langer dan Binance. Ze zijn zelfs in 2013 gemaakt!

Het belangrijkste voordeel van HitBTC is dat u hiermee echt geld kunt gebruiken om zowel geld te storten als op te nemen! Dit betekent dat u in plaats van te moeten storten met een cryptocurrency, uw bankrekening kunt gebruiken! Klanten in Europa worden doorverwezen naar SEPA en alle anderen zullen SWIFT gebruiken.

Er zijn twee dingen waarmee u rekening moet houden als u besluit geld te storten op uw bankrekening. Voordat u dit kunt doen, moet u zich eerst identificeren door verschillende documenten te uploaden. Dit kan enkele dagen duren voordat het account is geverifieerd. Ten tweede duurt het ook 1-3 werkdagen voordat uw bankoverschrijving HitBTC bereikt!

Als je haast hebt, kun je ook gratis storten met een cryptocurrency. Met HitBTC kunt u Verge-munten kopen met Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) of Tether (USDT). Elke transactie kost u ook slechts 0,1%.

Een van de nadelen van het gebruik van HitBTC is dat de servers in 2015 zijn gehackt. Veel mensen zijn hun munten kwijtgeraakt, wat nogal zorgwekkend is.

Notitie: Nooit bewaar uw Verge-munten langer dan nodig in een uitwisseling. Het is altijd het beste om ze op te nemen in uw persoonlijke Verge-muntenportemonnee, waar ze veilig zijn. Zie mijn gids hier voor meer informatie over verschillende portefeuilletypes.

Voordelen

 • Staat fiat-stortingen toe
 • Lage handelskosten

Nadelen

 • Lange verificatie voor fiat-aanbetalingen
 • De centrale is in 2015 gehackt

De volgende uitwisseling die wordt besproken in mijn “How to buy a Verge” -gids is Cryptopia!

Cryptopia

Mijn uitwisselingsaanbevelingen hebben u tot dusver in China en Estland gebracht. Het is nu tijd om naar een beurs in Nieuw-Zeeland te kijken! Gemaakt in 2014, Cryptopia lijst meer dan 500 verschillende cryptocurrencies.

Een daarvan is de Verge-munt! Je kunt zelfs Verge-munten kopen in ruil voor Bitcoin (BTC), Doge (DOGE), Litecoin (LTC) of Tether (USDT), wat je meer opties geeft dan de andere beurzen die ik heb voorgesteld.

Omdat de regelgeving in Nieuw-Zeeland erg streng is, kunt u alleen een bankrekening gebruiken als deze zich in het land bevindt. Als je dat bent, dan is dat geweldig! Als dit niet het geval is, moet u een storting doen met een cryptocurrency. Net als alle andere beurzen die ik tot nu toe heb genoemd, is dit echter ook gratis.

De handelskosten zijn iets hoger bij Cryptopia en kosten 0,2% bij elke transactie. Ik denk echter dat dit nog steeds vrij laag is.

Beveiliging is ook erg goed bij Cryptopia, wat het ook moet zijn, aangezien ze zijn geregistreerd bij de regering van Nieuw-Zeeland.

Cryptopia heeft ook een marktplaats waar je producten kunt kopen en verkopen met cryptocurrency, net als eBay!

Voordelen

 • Meer dan 500 verschillende alt-munten
 • Zeer goede beveiliging

Nadelen

 • Geldstortingen van Fiat alleen voor bankrekeningen in Nieuw-Zeeland
 • Vergoedingen iets hoger met 0,2%

YoBit

De volgende uitwisseling van mijn “Hoe Verge cryptocurrency kopen” -gids is YoBit. YoBit, opgericht in 2015 en gevestigd in Rusland, bevat meer dan 400 verschillende cryptocurrencies. Een groot voordeel van het gebruik van YoBit is dat ze betalingsprocessors van derden gebruiken, zoals Perfect Money en AvdCash, wat betekent dat je kunt storten met echt geld.

Dit omvat een bankpas / creditcard, bankrekening en, afhankelijk van in welk land u woont, een contante waardebon! Als u in USD stort, zijn de meeste fiat-valutamethoden gratis, maar u moet een vergoeding betalen wanneer u zich terugtrekt. Opnames met PerfectMoney kosten bijvoorbeeld 7%, wat vrij hoog is.

Als u besluit om Verge van YoBIT te kopen, kunt u deze inwisselen voor Bitcoin (BTC) of Tether (USDT). Handelskosten kosten 0,2% voor elke transactie, maar dit wordt verlaagd als u in grotere bedragen handelt.

YoBit biedt wel tweefactorauthenticatie voor extra veiligheid, maar in 2017 werd de uitwisseling door Russische toezichthouders onderzocht op mogelijke fraude..

Het is altijd belangrijk om te onthouden dat, welke beurs u ook gebruikt, uw geld nooit 100% veilig is. Bewaar altijd grote hoeveelheden munten in een privé-portemonnee voor Verge-munten.

Er is geen live chat of telefonische ondersteuningsfaciliteit, maar wanneer u inlogt op uw account, kunt u een ondersteuningsticket indienen.

Voordelen

 • Veel verschillende manieren om echt geld te storten
 • Meer dan 400 verschillende munten
 • Eenvoudig handelsplatform

Nadelen

 • Hoge kosten om fiat-valuta op te nemen
 • In 2017 onderzocht op mogelijke fraude
 • Geen live chat of telefonische ondersteuning

Nu je meer weet over YoBit, zal de laatste recensie van mijn “How to buy Verge-gids” op Bittrex verschijnen!

Bittrex

Gemaakt in 2014, Bittrex bevindt zich in Las Vegas. Ze zijn eigenlijk een van de grootste beurzen voor handelsvolume en bieden veel verschillende cryptocurrencies, waaronder Verge-munten.

Helaas is het niet mogelijk om fiat-valuta te gebruiken om te storten, maar het Bittrex-team heeft aangekondigd dat ze van plan zijn dit in de toekomst aan te bieden.

Elke keer dat u handelt, betaalt u een vergoeding van 0.25% en opnames zijn gratis (behalve de transactiekosten voor blockchain)! U kunt Bitcoin (BTC) of Tether (USDT) ruilen als u Verge wilt kopen.

Als in de VS gevestigd bedrijf wordt beveiliging bij Bittrex zeer serieus genomen. Hoewel dit betekent dat de uitwisseling een van de veiligste is, betekent dit ook dat het verifiëren van een account tijd kost, vooral tijdens drukke periodes.

Er zijn meerdere manieren om klantenondersteuning te krijgen bij Bittrex, waaronder een online ticket, Twitter en zelfs Facebook, maar de responstijden kunnen erg traag zijn. Ten slotte is de website-interface erg gemakkelijk te gebruiken, waardoor deze ideaal is voor beginners!

Voordelen

 • Goede selectie munten om uit te kiezen
 • Uitstekende beveiliging
 • Geen kosten om in te trekken

Nadelen

 • Nog geen geldstortingen
 • Trage verificatie- en klantondersteuningstijden
 • Sommige Amerikaanse staten mogen de uitwisseling niet gebruiken

Dus daar heb je het! Vijf verschillende beurzen om Verge-munten te kopen! Welke denk je dat je het geluid het leukst vindt? Sommige mensen geven de voorkeur aan lage kosten, terwijl anderen het niet erg vinden om meer te betalen als dit betekent dat ze kunnen storten met echte valuta, dus denk eens na!

In het laatste deel van mijn gids ga ik je stapsgewijze instructies geven voor het kopen van de Verge met Binance.

De reden dat ik voor Binance heb gekozen, is dat het de gemakkelijkste en snelste manier is om Verge te kopen. Ze hebben ook erg lage kosten, veel handelsvolume en hun beveiliging is goed, waardoor het de perfecte uitwisseling voor beginners is!

Hoe Verge te kopen: stapsgewijze handleiding

Als je wilt, kan dat koop Verge op Binance met een creditcard of betaalpas – het proces vereist wat voorafgaand onderzoek, maar zou helemaal niet moeilijk moeten zijn. Omwille van de continuïteit bespreken we echter Verge-acquisitie via Coinbase.

Zie mijn gids hier voor instructies over het aanmaken van een account bij Coinbase!

Koop ETH op Coinbase

Als je eenmaal bij Coinbase bent ingesteld, ben je klaar om wat Ethereum te kopen!

 1. Klik bovenaan de pagina op Kopen verkopen

  Hoe u Verge-munten koopt op Coinbase

 2. Kies uit de lijst met munten Ethereum

  Hoe u Verge-munten koopt op Coinbase

 3. Onderaan de pagina ziet u een vak waarin u wordt gevraagd hoeveel Ethereum u wilt kopen. Ik heb besloten om 125 euro te kopen, maar uw valuta hangt af van waar u woont. Wanneer u het bedrag van de fiat-valuta invoert, wordt het Ethereum-equivalent bijgewerkt.
 4. Om uw aankoop af te ronden, klikt u op Koop Ethereum direct.

  Coinbase wekelijkse kaartlimiet

ETH naar Binance verzenden

Nu je wat Ethereum-munten in je Coinbase account, u moet ze nu overzetten naar Binance. Laten we u op de juiste pagina zetten voordat u een account opent bij Binance.

 1. Klik eerst op Accounts bovenaan de pagina

  Coinbase-accountcategorie

 2. Kiezen Ethereum en klik vervolgens op Sturen.

  Coinbase-account ETH-portemonnee

 3. Hier moet je je Binance-stortingsadres invoeren. Nu moet je een nieuw tabblad openen zodat je een account kunt aanmaken bij Binance. Nadat u Binance heeft ingesteld, gaat u naar de volgende stap van mijn “Hoe u Verge-gids koopt”.
 4. Beweeg uw muis om uw Ethereum-portefeuilleadres op Binance te krijgen Fondsen en klik vervolgens op Deposito’s.Storting van cryptovaluta
 5. Vervolgens moet u op de vervolgkeuzelijst klikken en vervolgens op klikken Ethereum.
 6. Je ziet nu je Binance-stortingsadres. Klik op Kopieer adres en ga dan terug naar je Coinbase-tabblad!Ethereum-stortingsadres

 7. Plak het Binance-portefeuilleadres dat u zojuist hebt gekopieerd in uw Coinbase-account. Nadat je op hebt geklikt Sturen, uw Ethereum zou Binance binnen ongeveer 10 minuten moeten bereiken.

Hoe Verge Coin op Binance te kopen

U bent nu in de laatste fase van het kopen van Verge! Zodra uw Binance-account is gefinancierd, bent u klaar om te handelen!

 1. Beweeg uw muis over de bovenkant van de pagina Uitwisseling en klik op Basic.Binance basisuitwisseling
 2. Klik aan de rechterkant van de pagina op ETH, zoeken naar XVG en klik vervolgens op XVG / ETH.Verge en Ethereum prijsgrafiek
 3. U bevindt zich nu op het hoofdhandelsscherm voor de Verge / Ethereum-koppeling.
 4. Zoek onderaan de pagina naar het Koop XVG. Klik nu op Markt, wat ervoor zorgt dat u de best mogelijke prijs krijgt!
 5. In de Bedrag Voer het aantal Verge-munten in dat u wilt kopen. Als u uw volledige Ethereum-saldo wilt inwisselen, klikt u op 100%
 6. Om uw Verge-transactie te voltooien, klikt u op Koop XVG.

En dat is het! Je hebt nu je allereerste Verge-munten gekocht! Vergeet niet dat als u uw munten op lange termijn wilt behouden, het beter is om ze op te nemen in uw privéportemonnee. Zie mijn gids hier voor meer informatie over het kiezen van een Verge-muntenportemonnee!

Gevolgtrekking

Dus wat vond je van mijn “Hoe te kopen Verge” -gids? Als je het van begin tot eind leest, zou je hopelijk een heel goed begrip moeten hebben van waar het project over gaat.

Als je besloot dat je het geluid van Verge leuk vond, dan zou je nu ook vijf van de beste beurzen moeten kennen om het te kopen. Welke Verge-uitwisseling voldoet volgens u aan uw behoeften? Geeft u de voorkeur aan lage tarieven, fiat-depositofaciliteiten of echt hoge beveiliging?

Ik gebruik liever Binance omdat het heel snel is om de munten te kopen die je wilt! Heb je mijn stapsgewijze handleiding gevolgd en een ruil gedaan? Zo ja, hoeveel Verge-munten heeft u gekocht?!?

Wat je ook wilt zeggen over Verge, goed of slecht, ik hoor het graag!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me