Als u wat Vertcoin vasthoudt en wilt weten of de prijs zal stijgen of dalen, kunt u wat Vertcoin-prijsvoorspelling krijgen? Of misschien overweegt u er een paar te kopen, maar wilt u weten wat er in de nabije toekomst met de prijs gaat gebeuren?

Nou, je bent bij ons aan het juiste adres, want ik ga je alles vertellen wat je moet weten! Wist je trouwens dat Vertcoin ook wel afgekort VTC-munt wordt genoemd?

Hoe dan ook, in mijn Vertcoin-prijsvoorspellingsgids ga ik je eerst een korte uitleg geven van wat het project eigenlijk is, gevolgd door een kort overzicht van wat er tot nu toe is gebeurd met de prijs.

Daarna ga ik enkele mogelijke voorspellingen voor 2021 en daarna bespreken en je mijn mening geven of ik denk dat Vertcoin een goede investering is of niet..

Dus waar wacht je op? Laten we beginnen met uit te zoeken wat Vertcoin eigenlijk is!

Wat is Vertcoin?

Vertcoin werd voor het eerst gelanceerd in 2014 en is gemaakt om te concurreren met eerdere blockchains, zoals Bitcoin. Het is een cryptocurrency waarmee mensen munten naar elkaar kunnen verzenden en ontvangen, zonder dat een derde partij de transacties hoeft te verifiëren.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Er zijn eigenlijk enkele belangrijke verschillen tussen Vertcoin en Bitcoin. Ten eerste kan Vertcoin transacties in slechts 2,5 minuut bevestigen, terwijl Bitcoin 10 minuten nodig heeft. Hoewel het aanbod van Bitcoin beperkt zal zijn tot slechts 21 miljoen, is Vertcoin vier keer zo groot met 84 miljoen.

Vertcoin-prijsvoorspelling Vertcoin-prijsvoorspelling
Totaal aanbod:

84.000.000

Transactietijd:

Gemiddeld (2,5 minuten)

Gemiddelde TX-vergoeding:

$ 0,0018


Marktkapitalisatie:

$ 11.157.657,27

Totaal aanbod:

21.000.000

Transactietijd:

Langzaam (10 minuten)

Gemiddelde TX-vergoeding:

$ 6,657

Marktkapitalisatie:

$ 618.396.832.615,41

Vertcoin is ook anders in de manier waarop mensen kunnen deelnemen aan mijnbouw, omdat het geen ASIC-hardwareapparaten toestaat. Hierdoor kunnen mensen in plaats daarvan hun GPU’s gebruiken, waardoor iedereen de kans krijgt om deel te nemen. Aan de andere kant krijgen degenen met de duurste ASIC-apparaten met Bitcoin altijd de mijnbeloning, wat geen eerlijk systeem is.

Dus nu u weet wat het werkelijk is, gaat het volgende deel van mijn Vertcoin-prijsvoorspellingsgids kijken naar waar u rekening mee moet houden wanneer u prijsvoorspellingen leest..

Wat te overwegen Vertcoin te voorspellen

Het internet staat vol met ‘deskundige’ prijsvoorspellingen, maar in werkelijkheid weten mensen niet wat er in de toekomst zal gebeuren. Als ze dat deden, zouden we allemaal erg rijk zijn.

De cryptocurrency-industrie is extreem volatiel en het is niet ongebruikelijk om binnen een periode van 24 uur enorme prijsschommelingen te zien. Dit maakt het soms erg moeilijk om te voorspellen welke kant de prijs zal gaan.

Op de lange termijn zijn de belangrijkste dingen die de prijs van een cryptocurrency zullen beïnvloeden, nieuwe partnerschappen, technologie en real-world gebruik.

U moet altijd onthouden dat voorspellingen de persoonlijke mening zijn van de persoon die ze doet. Investeer daarom nooit alleen op basis van prijsvoorspellingen en altijd voer uw eigen onafhankelijk onderzoek uit!

Dus nu u weet wat u moet overwegen, gaat het volgende deel van mijn Vertcoin-prijsvoorspellingsgids snel kijken naar wat er tot nu toe met de prijs is gebeurd.!

Vertcoin-prijsvoorspelling: het verhaal tot nu toe

Toen de VTC-munt voor het eerst werd uitgebracht in mei 2014, ging het meteen omhoog naar iets meer dan $ 5 per munt. In de loop van de volgende drie maanden ging het echter snel helemaal terug naar $ 0,091, waarbij het gaandeweg het grootste deel van zijn waarde verloor. Interessant genoeg bleef het de komende drie jaar op deze prijs.

Toen, in mei 2017, ging de VTC-munt uitstekend door en bereikte in januari 2018 recordhoogtes van iets minder dan $ 10! Sindsdien is de prijs gedaald en nu ook slechts $ 0,2 waard in 2021.

Hoewel de hele cryptocurrency-industrie grote prijsbewegingen doormaakt, lijkt het erop dat Vertcoin een zeer hoge mate van volatiliteit heeft ervaren.

Op welke manier gaat de prijs vooruit? Iedereen raadt het! Het volgende deel van mijn Vertcoin-prijsvoorspellingsgids gaat echter enkele mogelijke voorspellingen in overweging nemen.

VertCoin prijsvoorspellingen 2021?

De eerste Vertcoin-prijsvoorspelling 2021 die ik tegenkwam was van Patrick Brik van Profit Confidential. Brik gelooft dat de enige manier om een ​​koersbeweging in cryptovaluta echt te voorspellen, is door technische grafiekanalyse te gebruiken.

Vertcoin-prijsvoorspelling

Dit is wanneer u eerdere prijsbewegingen bestudeert en naar bepaalde trends zoekt, in de hoop in te schatten waar en wanneer de prijs zal bewegen. Volgens Brik past hij zijn kaartanalysemethoden al 20 jaar met succes toe. Dus wat denkt hij dat er in de toekomst met Vertcoin zal gebeuren?

Nou, Brik had veel vertrouwen in de toekomst van Vertcoin en geloofde dat Vercoin in 2018 $ 8.000 zou bereiken! Om dit te laten gebeuren, beweerde Brik dat het “resistente punt” van $ 7,25 duidelijk moet worden doorbroken. Een resistent punt is een prijs waar investeerders in het verleden hun munten hebben verkocht. Als dit echter wordt verbroken, resulteert dit er soms in dat de prijs nieuwe hoogtepunten ervaart. Het is duidelijk dat deze voorspelling erg onrealistisch was en dat dat niet is gebeurd.

Er is echter een duidelijk probleem met deze specifieke voorspelling en het houdt verband met marktkapitalisatie. De marktkapitalisatie van een munt geeft de totale waarde aan. Het wordt berekend door het totale aantal munten in omloop te vermenigvuldigen met de huidige marktprijs van de munt.

Als er bijvoorbeeld 5 miljoen munten in omloop zijn en de huidige prijs van de munt is $ 2, dan is de totale marktkapitalisatie $ 10 miljoen. Dus, terug naar de prijsvoorspelling van Brik …

Op het moment van schrijven zijn er ongeveer 44 miljoen VTC-munten in omloop, dus als we dat vermenigvuldigen met Brik’s voorspelling van $ 8000, zou dit een totale marktkapitalisatie van $ 352 opleveren. miljard!

In werkelijkheid is dit zeer onwaarschijnlijk in 2018-2021. Het zou de meest waardevolle cryptocurrency ter wereld maken en Bitcoin inhalen. Het zou ook betekenen dat Vertcoin zijn hoogste prijs ooit van $ 10 met meer dan 80.000% zou moeten verhogen. Hoewel dergelijke prijsstijgingen in het verleden hebben plaatsgevonden, zou dit een belangrijke gebeurtenis zijn als het de VTC-munt zou overkomen.

Dus, welke andere Vertcoin-voorspellingen zijn er? Een andere analist die ik tegenkwam, was WalletInvestor. Hij gelooft in het potentieel van de VTC-munt, maar hij is niet zo optimistisch als Patrick Brik!

WalletInvestor denkt dat Vertcoin over 1 jaar zal dalen tot $ 0,00794 USD. Net als de vorige voorspelling, gebruikten ze technische grafiekanalyse om toekomstige prijsbewegingen te voorspellen.

Vertcoin-prijsvoorspelling

Deze voorspelling voor 2021 lijkt redelijk, maar erg pessimistisch aangezien de koers van de Vertcoin $ 0,19 is.

Wat vind je van de twee hierboven genoemde Vertcoin-prijsvoorspellingen voor 2021? Denk je dat $ 8000 mogelijk is, of een stap te ver? Hoe dan ook, het volgende deel van mijn Vertcoin-prijsvoorspellingsgids gaat kijken naar wat analisten denken dat er in 2021 en daarna zal gebeuren.!

VertCoin-prijsvoorspellingen 2021 en daarna!

Als u dacht dat prijsvoorspellingen op korte termijn moeilijk waren, zijn voorspellingen op lange termijn nog moeilijker!

Coinliker, die beweert zich te specialiseren in prijsvoorspellingen voor cryptovaluta, was van mening dat de prijs van de VTC-munt in juni 2018 $ 25,07 zou moeten hebben bereikt. marktkapitalisatie van iets meer dan $ 1,1 miljard. Onnodig te zeggen dat een dergelijk scenario de afgelopen jaren niet is gebeurd en nu de prijs van Vercoin voortdurend daalt. Op dit moment (juni 2021) is de prijs van Vertcoin slechts $ 0,20.

Dit was een moeilijke voorspelling om te analyseren. Aan de ene kant zou een totale waardering van $ 1,1 miljard niet helemaal onmogelijk zijn, aangezien er veel cryptocurrencies waren en worden gewaardeerd op meer dan dit bedrag. Veel van deze munten hebben echter een betere technologie, vooral met betrekking tot transactietijden.

Dus hoe zit het na 2021? Een van de meer realistische voorspellingen wordt gepresenteerd door tradingbeasts.com. U kunt de prijsvoorspelling van Vertcoin voor 2021 hieronder bekijken.

Zoals u kunt zien, kan op basis van deze voorspellingen de prijs van Vertcoin stijgen tot $ 0,28. Dat is heel realistisch.

VTC-prijs: is het een goede investering??

Voordat ik u mijn mening over Vertcoin geef, wilde ik duidelijk maken dat ik u geen financieel of investeringsadvies geef. Net als de andere opvattingen die ik eerder besprak, is alles alleen gebaseerd op persoonlijke meningen.

U moet altijd uw eigen onderzoek doen voordat u een investering doet en, nog belangrijker, nooit beleggen op basis van alleen een prijsvoorspellingsgids!

De manier waarop ik het potentieel van de munt analyseer, is door te kijken naar mogelijke toekomstige gebeurtenissen. Om te beginnen heb ik de roadmap van Vertcoin bekeken.

Routekaart

Hoewel de Vertcoin-routekaart voor 2021 geen specifieke datums heeft, hebben ze wel een volledige lijst met doelstellingen die ze hopen te bereiken. Dit omvat het vergroten van het aantal beurzen waar ze op staan, het krijgen van hun munt ondersteund door de Trezor hardware wallet en het opzetten van de Vertcoin Foundation..

Deze doelstellingen laten zien dat het ontwikkelingsteam voortdurend op zoek is naar verbetering en dat elk van deze doelstellingen kan worden bereikt, kan resulteren in een prijsstijging van hun VTC-munt. Beleggers zien graag dat doelstellingen worden behaald, daarom is het belangrijk dat Vertcoin de meeste van de bovenstaande doelstellingen met succes kan behalen.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Partnerschappen

Een van de belangrijkste minpunten die de prijs van Vertcoin kunnen beïnvloeden, is dat ze nog geen grote partnerschappen moeten aangaan. Partnerschappen zijn erg belangrijk omdat het de munt echt gebruikt.

Als Vertcoin bijvoorbeeld een deal zou kunnen sluiten met een bedrijf dat zijn munt wilde accepteren, zou de prijs enorm stijgen. Er lijkt echter geen melding te worden gemaakt van partnerschapsdoelstellingen in hun meest recente routekaart.

Wedstrijd

Een ander probleem dat de waardering van de VTC-prijs kan beïnvloeden, is de concurrentie. Er zijn veel andere cryptocurrencies die veel beter presteren dan Vertcoin, waardoor ze transacties sneller kunnen verwerken. Bovendien lijken de prestatieniveaus van Vertcoin sterk op die van Litecoin.

Vertcoin-vergelijking versus Litecoin

Het grote verschil is dat Litecoin significant populairder is dan Vertcoin en daarom een ​​sterke top 10 cryptocurrency is. De enige manier waarop Vertcoin zijn concurrentie kan verslaan, is door zijn technologie te verbeteren. Als ze kunnen, hebben ze een goede kans om aan enkele van de bovenstaande Vertcoin-voorspellingen te voldoen.

Hoewel ik geloof dat het Vertcoin-project echt potentieel heeft, is het uiteindelijk moeilijk om te weten wat de toekomst in petto heeft.

Gevolgtrekking

En dat is het einde van mijn Vertcoin-prijsvoorspellingsgids. Als je het van begin tot eind leest, zou je nu een heel goed begrip moeten hebben van wat het project is en wat ze van plan zijn te doen.

U moet ook een goed idee hebben van enkele van de verschillende Vertcoin-voorspellingen die momenteel bestaan. Sommige zijn echt positief, andere niet. Zoals ik eerder al zei, zijn voorspellingen puur de mening van de persoon die ze doet, dus je moet altijd je eigen onderzoek doen voordat je een investering doet..

Dus, op welke manier denkt u dat de prijs in 2021 en daarna zal gaan? Heb je mijn gids bezocht omdat je overweegt te investeren, of heb je al munten? Het is altijd goed om nieuwe voorspellingen te horen, dus zorg ervoor dat je me je mening laat weten in de opmerkingen hieronder!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me