Waar en hoe NEO Coin te kopen

In de zomer van 2017 heeft de munt Antshares zichzelf omgedoopt tot NEO. Sinds die dag is NEO in januari ’18 gestegen van $ 10,51 naar een recordhoogte van $ 196,85. De golf die over de cryptowereld werd gemaakt, leverde NEO de titel ‘The Ethereum of China’ op.

Dus het moet een behoorlijk grote deal zijn, toch?

Na het lezen van dit artikel, leert u alles over wat NEO is, hoe u NEO-munten kunt kopen, waar u NEO-munten kunt kopen en of NEO een goede investering is. Voordat we ingaan op hoe u NEO kunt kopen, zal ik u een klein beetje vertellen over het verhaal en de geschiedenis achter NEO.

(Als u al bekend bent met NEO en vertrouwd bent met uw kennis, ga dan gerust naar het gedeelte ‘Hoe NEO kopen’!)

Laten we beginnen!

De bottom line van NEO Crypto

NEO wordt vaak het Ethereum van China genoemd. Het is de eerste Chinese open-source blockchain. Dit betekent dat de originele code gratis beschikbaar wordt gesteld en kan worden herverdeeld en gewijzigd.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Er zijn drie kernfactoren van de NEO-blockchain:

 • Digitale activa
 • Slimme contracten
 • Digitale identiteiten

De visie van NEO is voorstander van het idee om uw digitale identiteit te koppelen aan uw real-world identiteit. Dit is een belangrijk onderdeel van het NEO-ecosysteem. NEO zal nieuwe vormen van digitale identificatieprotocollen gebruiken om de manier waarop elektronische identiteit bestaat te verbeteren.

Een ander belangrijk onderdeel om te begrijpen over NEO is het verschil tussen het NEO-token en het GAS-token.

NEO-token versus NEO-GAS

Wanneer je onderzoekt hoe je NEO-munten kunt kopen, zul je waarschijnlijk twee verschillende tokens tegenkomen: NEO-token en het GAS-token. Dit ontwerp is een innovatieve stap verwijderd van het model dat de meeste andere munten gebruiken.

Het NEO-token is het governance-token – het wordt gebruikt om te stemmen en de blockchain te besturen. GAS is het utility-token dat wordt gebruikt om transactiekosten te betalen. GAS wordt ook gebruikt om slimme contracten in te zetten en uit te voeren.

Opmerking: slimme contracten zijn programmeerbare waarde en worden gebruikt om applicaties te maken die op een blockchain draaien. In dit geval is die blockchain de NEO-blockchain. Voor meer informatie over slimme contracten in een eenvoudig formaat, zie mijn Wat is een slim contract gids.


Voor NEO-mijnbouw minit u virtueel GAS met uw NEO-token. Elk GAS-token dat op de blockchain wordt verbruikt, wordt proportioneel verdeeld over alle NEO-houders. Dus als u NEO bezit, ontvangt u automatisch maandelijks GAS. Dit kan worden gezien als een dividend (een deel van de winst) dat automatisch in uw digitale portemonnee verschijnt.

GAS-dividenden zijn slechts een voorbeeld van de vele economische instrumenten waaruit de slimme economie van NEO bestaat.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Slimme economieën

Het concept van een slimme economie is een centraal onderdeel van de visie van NEO. Dit betekent dat NEO een echte economie op de blockchain wil hebben.

Door de functies van de slimme economie zouden duizenden partijen contracten met elkaar kunnen sluiten zonder elkaar te hoeven vertrouwen. Dat komt omdat de handelsfuncties worden afgedwongen door computercode, in plaats van te vertrouwen op een van de partijen in het contract en / of de centrale autoriteit.

De oprichter van NEO stelt zich voor om economische toepassingen te hebben die draaien op slimme contracten op de NEO-blockchain. De slimme contracten dwingen de economische wetten af ​​die het ecosysteem van de NEO zal handhaven.

Er zijn veel echte economische activiteiten op de NEO-blockchain die economische systemen in de wereld van vandaag kunnen vervangen, zoals de NEO-portemonnee. Op blockchain gebaseerde economische activiteiten zoals het NEO-ecosysteem maken transacties sneller en goedkoper dan echte bankoplossingen.

Wanneer u onderzoekt hoe u NEO-munten kunt kopen, zult u ontdekken dat NEO een zeer gemeenschapsgestuurd project is. Er zijn honderden ontwikkelaars over de hele wereld. Er zijn echter maar heel weinig kernontwikkelaars. Het aantal ontwikkelaars is een gezond teken, aangezien sommige projecten weinig of geen ontwikkelingsactiviteit hebben! Dat is bij NEO geen probleem.

Is het een goede investering??

In januari 2017 was de munt $ 0,13 cent USD. Op diezelfde dag, een jaar later, steeg de munt tot een recordhoogte van $ 196,85 in 2018. In de maanden daarna koelde de prijs af en bereikte begin april een dieptepunt in 12 maanden van iets minder dan $ 45,00. De prijs is de afgelopen weken echter gestaag gestegen.

Van de laagste tot de hoogste prijs, NEO had bijna een investeringsrendement van 700.000%. Als de vorige ROI een indicator is die belangrijk voor je is, dan zou dit cijfer naar je moeten springen!

Misschien bent u nu zelf klaar om NEO-munten te kopen. Hieronder hebben we enkele stapsgewijze instructies gegeven voor het kopen van NEO. U kunt de informatie gebruiken om u te helpen beslissen welke centrale u wilt gebruiken. Onthoud echter dat u dat zou moeten doen altijd raadpleeg een financieel expert voordat u een investering doet.

Hoe NEO Coin te kopen

Ongeacht hoe u uw NEO-munten wilt kopen, Ten eerste heb je Ether (ETH) nodig. We krijgen dit met Coinbase. U moet dus een Coinbase account als u er nog geen heeft.

Ethereum kopen op Coinbase:

 1. Log in op Coinbase met uw gebruikersnaam, wachtwoord en mobiele telefoon (sms-verificatie).
 2. Zodra u bent ingelogd op uw Coinbase-account, gaat u naar Kopen / Verkopen.
 3. Zodra u Kopen / verkopen op Coinbase selecteert, moet u vervolgens Ethereum selecteren. Voer in het vak USD het USD-equivalent van Ethereum in dat u wilt kopen (u ziet het overeenkomstige aantal Ethereum verschijnen in het ETH-vak aan de rechterkant).
 4. Nadat u de hoeveelheid Ethereum heeft ingevoerd die u wilt kopen, selecteert u het vakje “Ethereum direct kopen”. (U wordt gevraagd om te bevestigen met een sms-bericht om uw mobiele apparaat gereed te hebben)

Hoe te converteren van Ethereum naar NEO

Met Coinbase kun je alleen BTC, ETH, LTC en BTH kopen. Dus nu moet je je ETH naar een andere centrale sturen, zodat je de NEO-munt kunt kopen. Ik gebruik Binance, dus ik zal je laten zien hoe je Binance gebruikt om NEO-munten te kopen met de ETH die je op Coinbase hebt gekocht.

 1. Ga naar Accounts op Coinbase en selecteer de knop Verzenden onder ETH Wallet.

  ETH portemonnee

 2. Zodra u op Verzenden klikt, verschijnt er een pop-up. De pop-up bevat invoervakken waar u uw adres moet invoeren. Houd dat venster open op het ene tabblad en bereid u voor om een ​​ander tabblad te openen.
 3. Nu moet je naar Binance gaan. Selecteer op de startpagina Fondsen en vervolgens Stortingen. (Je hebt een Binance-account nodig, dus als je er geen hebt, maak er dan een aan en ga terug naar deze stap).

  Hoe NEO-munten op Binance te storten

 4. Zoek op het scherm Deposito’s naar Ethereum in het vak door ‘ETH’ te typen. Selecteer vervolgens aan de rechterkant van het scherm ‘adres kopiëren’.

  ETH-aanbetalingsadres

 5. Zodra het adres is geselecteerd, gaat u terug naar het andere Coinbase-tabblad. Plak het ETH-deponeringsadres van Binance in het vak Ontvanger in het Coinbase-menu. Als je een geldig ETH-adres hebt, verschijnt er een groen validatiepictogram naast het veld Ontvanger. Voer het bedrag in USD (of ETH) in dat je naar je Binance-account wilt sturen. Kijk hoe de netwerkvergoeding het totale bedrag beïnvloedt. Als u tevreden bent, klikt u op het blauwe vak met de tekst ‘Doorgaan’.
 6. Zodra u Doorgaan selecteert, ziet u een ander pop-upvenster dat uw transactie bevestigt. U moet uw mobiele telefoon bij de hand hebben. Voer de authenticatiecode in twee stappen in die door uw authenticatie-app is verstrekt. Selecteer Bevestigen nadat de code is ingevoerd.
 7. Nadat u de transactie heeft bevestigd, verschijnt een ander pop-upvenster. Met dit pop-upvenster kunt u de status van uw transactie op Etherscan zien.
 8. U kunt nu teruggaan naar uw Binance-tabblad en Fondsen selecteren en vervolgens Geschiedenis selecteren in het vervolgkeuzemenu. Hiermee kunt u de stortingsgeschiedenis bekijken, wat een andere manier is om te controleren wanneer uw transactie is voltooid.

  Binance transactiegeschiedenis

 9. Om een ​​transactie tegen marktprijs uit te voeren, moet u ervoor zorgen dat u de munt selecteert die u wilt verhandelen (bijvoorbeeld NEO / ETH). Je moet er ook voor zorgen dat je het vak Markt correct hebt geselecteerd, zoals de pijl aan de linkerkant laat zien. De rechterpijl geeft aan waar u invoert hoeveel NEO u wilt verkopen. In het vak ernaast kunt u aangeven hoeveel NEO u wilt kopen.

(Als u NEO-munten koopt met de optie Markt, betekent dit dat u NEO koopt of verkoopt tegen de marktprijs die momenteel wordt aangeboden. De limietoptie geeft u specifiekere koop- en verkoopopties, maar is iets gecompliceerder voor beginners).

Nu zal ik enkele van de toonaangevende beurzen vergelijken waarop u NEO kunt kopen. Ik zal de transactiekosten, beveiliging en meer belangrijke informatie over elke uitwisseling uitsplitsen.

We zullen blijven praten over Binance om dingen op gang te brengen.

NEO-uitwisselingen: Binance

Binance is een goede beurs omdat het gemakkelijk te gebruiken is. Het was een van de eerste uitwisselingen die ik begon te gebruiken toen ik begon met het verhandelen van cryptocurrency. Ik heb veel lessen geleerd door het te gebruiken. De munten op de beurs hebben een redelijk goede reputatie. Binance houdt een handelsvergoeding van 1% in rekening. Als u BNB (Binance Coin) heeft, kunt u deze gebruiken om de handelskosten met 50% te verlagen, zodat u slechts 0,5% in rekening wordt gebracht OF Binance houdt een handelskosten van 1% in rekening. Als u BNB (Binance Coin) heeft, kunt u deze gebruiken om de handelskosten met 50% te verlagen, zodat u slechts 0,05% in rekening wordt gebracht. Niet slecht, hè?

Enkele van de grootste nadelen van Binance bestonden meestal al vroeg en zijn niet langer een probleem. Het omvatte een gebrek aan communicatie in het Engels en een gebrek aan interactie met de gemeenschap. Naarmate de tijd verstreek, is Binance echter een veel transparantere beurs geworden.

Er wordt meer dan 2 miljard dollar per dag verhandeld op Binance! Van die 2 miljard wordt ongeveer 29 miljoen dollar gebruikt om NEO te verhandelen.

NEO-uitwisselingen: Upbit

Deze beurs heeft ongeveer hetzelfde NEO-handelsvolume als Binance en schommelt dagelijks rond de 29 miljoen dollar. Upbit domineert waar mensen NEO-munten kopen in Zuid-Korea. Er wordt dagelijks meer dan 1,8 miljard USD verhandeld op de beurs. Er is een KRW-handelsvergoeding van 25% van toepassing op alle orders, evenals een opnamekosten van 0,01-1000 KRW, die varieert afhankelijk van het bedrag dat wordt opgenomen..

Toch heeft Upbit enkele vragen in de hoofden van investeerders gelaten, omdat zij de enige grote beurs in Korea zijn die zelfregulering niet ondersteunt. De aanbeveling voor zelfregulering kwam van de Zuid-Koreaanse regering, dus het was een beetje verrassend dat Upbit niet meedeed.

Upbit heeft echter geen enkele verplichting om deel te nemen, dus het is niet zo confronterend als sommige bronnen het nieuws naar buiten hebben gebracht. Dit heeft duidelijk geen invloed gehad op het aantal mensen dat ervoor heeft gekozen om NEO-munten te kopen op de beurs van Upbit.

NEO-uitwisselingen: Bitfinex

Dit in Hongkong gevestigde handelsplatform is al geruime tijd het grootste Bitcoin-uitwisselingsplatform; de munt omvat momenteel ongeveer 30% van de Bitcoin-handel. Op de beurs wordt momenteel dagelijks meer dan 17 miljoen dollar aan NEO verhandeld.

De vergoedingsstructuur van Bitfinex is gebaseerd op een niveau met hogere transacties waarvoor gunstiger tarieven worden toegekend. De volgende kolom illustreert de vergoedingsstructuur bij Bitfinex:Orderuitvoering in de afgelopen 30 dagen

NEO-uitwisselingen: CoinEgg

Op het moment van deze publicatie had CoinEgg een handelsvolume van iets minder dan 60 miljoen dollar per dag. NEO was de op een na hoogste verhandelde munt op het platform, goed voor meer dan 11 miljoen aan handel per dag. CoinEgg heeft een vergoeding van 0,10% op alle transacties. Zoals u ziet, brengen sommige beurzen een vast handelsvergoeding in rekening, terwijl andere trapsgewijze handelsvergoedingen gebruiken.

De beurs is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Een van de grootste nadelen van deze uitwisseling is dat er alleen tegen BTC wordt gehandeld. Het biedt ook geen enkele vorm van fiat-valuta-integratie.

NEO-uitwisselingen: OKEx

Het eerste dat u over OKEx moet weten, is dat het het onderwerp was van een Bitcoin-hack van 3 miljoen dollar in oktober 2017. De hacker logde in vanaf een Duits IP-adres en verhandelde BTC-ETH-handelsparen om alle Bitcoin te verkopen. binnen een uur. Dit gebeurde in China en de politie daar weigerde de zaak aan te nemen vanwege het perspectief van het land op Bitcoin op dat moment.

Ondanks de exclusiviteit en hack van de exchange, staat de exchange echter qua volume in de top 5 van NEO-uitwisselingen, dus ik vond dat het in de lijst moest worden opgenomen.

Er is minder dan 8 miljoen dollar aan dagelijkse handel in volume. Het maakt minder dan 5% uit van het totale dagelijkse NEO-handelsvolume. De vergoedingsstructuur op OKEx werkt op een vergelijkbare structuur als Bitfinex met het Maker / Taker Fee-model (maker = -0,1%, nemer = 0,1%).

Gevolgtrekking

U weet nu wat NEO is, hoe u ETH kunt inwisselen om het te krijgen en op welke beurzen u NEO-munten kunt kopen.

NEO heeft zeker een aanzienlijk rendement op investering laten zien voor early adopters van de medaille; zoals eerder vermeld, is het met meer dan 700.000% gestegen van de laagste naar de hoogste prijs. (Gekke dingen!)

De prijs is misschien gerechtvaardigd vanwege het feit dat NEO 10.000 transacties per seconde kan verwerken, maar een van de grootste obstakels die NEO tegenhoudt, is Chinese regelgeving – hun standpunt over cryptocurrency is onstabiel.

Maar zodra de regulering in China meer gestabiliseerd wordt, denk ik dat de medaille verder zal stijgen dan voorheen.

Dus, ga je NEO-munten kopen? Zo ja, welke telefooncentrale gaat u gebruiken? Heb je mijn stap voor stap op Coinbase en Binance gevolgd of ging je voor een andere optie? Laat het me weten!

Belangrijke notitie: raadpleeg een financieel expert voordat u een NEO-munt koopt of een andere investering doet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map