Hallo daar, crypto-fans! Dus je wilt weten hoe je Siacoin kunt kopen? Nou, ik heb goed nieuws voor je, want vandaag ga ik je niet alleen laten zien waar je Siacoin kunt kopen, maar ook hoe je het kunt kopen!

Op het moment van schrijven van deze gids – juli 2018 – zijn cryptocurrencies aanzienlijk goedkoper dan tijdens de recordhoogtes van de branche eind 2017! Dit betekent dat u momenteel een koopje kunt pakken. (Dit is echter geen financieel advies.)

In deze ‘Hoe koop ik Siacoin’ gids, ga ik u eerst een overzicht geven van wat de munt is. Ik weet zeker dat je dit al weet, maar ik dacht dat ik het zou toevoegen voor het geval sommigen van jullie het niet weten!

Daarna ga ik vijf van de beste cryptocurrency-uitwisselingen opsommen om het te kopen. Ten slotte ga ik u dan een uitgebreide stapsgewijze uitleg geven over hoe u Siacoin kunt kopen, samen met enkele echt nuttige schermafbeeldingen.!

Ik hoop dat je er klaar voor bent, want we hebben veel te doorstaan!

Wat is Siacoin?

Siacoin is een cryptocurrency-project dat tot doel heeft de cloudopslag-industrie uit te dagen door blockchain-technologie te gebruiken. Het is gemaakt door een bedrijf genaamd Nebulous Inc en wordt momenteel geleid door Luke Champine en David Vick.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Op dit moment wordt cloudopslag gedomineerd door gecentraliseerde bedrijven zoals Amazon en Google. Dit heeft geleid tot dure vergoedingen en zwakke beveiliging, iets dat Siacoin beweert te hebben opgelost.

Door het platform te gebruiken, kan iedereen ter wereld Siacoin gebruiken om online opslag te huren. Als alternatief kan iedereen die bestanden wil hosten door zijn vrije ruimte op de harde schijf bij te dragen, Siacoin verdienen!

Het project is volledig gedecentraliseerd, wat betekent dat geen enkele persoon of autoriteit het netwerk controleert. In plaats daarvan worden datatransacties geverifieerd door meerdere knooppunten, wat garandeert dat de Siacoin-servers nooit zullen falen en ook niet kunnen worden gehackt.

Notitie: Een knooppunt is een apparaat dat is aangesloten op een cryptocurrency-netwerk. Ze zorgen ervoor dat transacties veilig kunnen worden geverifieerd zonder een derde partij!

Volgens het team kunnen gebruikers 1 terabyte aan gegevens opslaan voor slechts $ 2 per maand, wat aanzienlijk goedkoper is in vergelijking met Amazon’s vergoeding van $ 23 per maand..

Hoewel Siacoin eind 2015 voor het eerst werd uitgebracht, begon de munt pas halverwege 2017 een aanzienlijke groei te doormaken. Net als de meeste andere cryptocurrencies, beleefde Siacoin zijn hoogste prijs ooit in januari 2017, waar het met 9 cent een totale marktkapitalisatie van iets minder dan $ 3 miljard. Nogmaals, net als de meeste andere cryptocurrencies, is de waarde ervan sindsdien gedaald.

Voor meer informatie over wat het team op dit moment doet, gaat u naar het officiële Siacoin-website hier.


Dus nu je weet wat het project beoogt, gaat het volgende deel van mijn ‘How to buy Siacoin’ -gids kijken naar vijf van de beste beurzen om het te kopen! Laten we beginnen met Binance.

Waar Siacoin kopen

Binance

Hoewel Binance werd pas in 2017 opgericht, ze zijn nu officieel de grootste cryptocurrency-uitwisseling ter wereld. Ze waren oorspronkelijk gevestigd in China, maar onlangs verhuisden ze hun hoofdkantoor naar de Europese natie Malta.

Het platform is nu zo populair dat het meer dan 10 miljoen geregistreerde gebruikers heeft die bijdragen aan een gemiddeld dagelijks handelsvolume van maximaal $ 2 miljard per dag! Maar waarom houden mensen zo veel van ze??

Ten eerste kunt u met Binance honderden verschillende cryptocurrencies verhandelen. Dit omvat populaire munten zoals Bitcoin en Ethereum en minder bekende zoals Siacoin! Bovendien vermeldt Binance vrij vaak gloednieuwe cryptocurrencies die zojuist hun ICO hebben voltooid.

Een ander echt voordeel van handelen bij Binance is dat de vergoedingen een van de laagste in de branche zijn. Standaard handelskosten zijn slechts 0,1% van het totale handelsbedrag! U kunt dit met 50% verminderen als u de BNB-munt gebruikt, een cryptocurrency gemaakt door Binance!

Beveiliging bij Binance wordt ook sterk aanbevolen. Er zijn een paar recente problemen geweest (zoals de enorme prijsschommeling van Syscoin where Binance moest opnames tijdelijk blokkeren), maar de uitwisseling heeft nog nooit grote hacks meegemaakt. Gebruikers worden beschermd door verschillende veiligheidscontroles, zoals tweefactorauthenticatie en een optie voor koude opslag, wat betekent dat uw munten offline worden gehouden.

Interessant is dat, hoewel Binance een van de meest populaire beurzen in de cryptocurrency-industrie is, het gebruikers niet toestaat geld te storten of op te nemen met echt geld! In plaats daarvan moet u een gratis cryptocurrency storten. In juni 2018 kondigde het Binance-team echter aan dat ze binnenkort fiat-valutastortingen zullen accepteren, wat opwindend is!

Binance is een geweldige plek om naar binnen te gaan als je kijkt naar hoe je Siacoin kunt kopen; laat me snel de voor- en nadelen van het platform samenvatten.

Voordelen

 • Honderden munten vermeld
 • Zeer goedkope handelskosten
 • Grote beveiliging
 • Enorm handelsvolume dus veel liquiditeit

Disavoordelen

 • Geen stortingen of opnames van fiat-valuta (maar van plan om binnenkort een aanbieding te doen)
 • Een paar vreemde beveiligingsbedreigingen waardoor ze opnames moesten blokkeren

Dus nu je de voor- en nadelen kent van het kopen van Siacoin op Binance, gaat het volgende deel van mijn ‘How to buy Siacoin’-gids kijken naar Bittrex.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Bittrex

Bittrex werd opgericht in 2013 en is gevestigd in Seattle in de VS. Net als Binance zijn ze een van de grootste beurzen ter wereld voor handelsvolume, wat betekent dat ze altijd over veel liquiditeit beschikken!

Tot voor kort bood Bittrex gebruikers geen manier om geld te storten of op te nemen met echte valuta, maar dat verandert langzaam. Eind mei 2018 creëerde de beurs een faciliteit voor zakelijke klanten om geld te storten met USD! Hoewel er nog geen exacte datum is gegeven, is de uitwisseling van plan dit ook aan standaardgebruikers aan te bieden.

Het platform bevat meer dan honderd verschillende cryptocurrencies, waaronder Siacoin (natuurlijk)! De handelskosten zijn redelijk goed bij Bittrex en kosten 0,25% voor elke transactie die u doet. Wanneer u cryptocurrencies op de beurs stort of opneemt, is de enige vergoeding die u moet betalen de transactiekosten voor de blockchain..

Zoals u waarschijnlijk wel kunt raden, neemt Bittrex beveiliging serieus omdat ze in de VS zijn gevestigd. Aan de andere kant betekent dit dat elk account moet worden geverifieerd voordat u kunt beginnen met handelen, wat volgens sommige gebruikers tot twee weken kan duren! Als u dus snel Siacoin moet kopen, is het misschien het beste om een ​​andere beurs te gebruiken.

Hoewel het onduidelijk blijft hoeveel gebruikers Bittrex heeft, moesten ze eind 2017 nieuwe registraties opschorten omdat te veel mensen probeerden lid te worden. Sindsdien hebben ze hun deuren echter heropend.

Voordat ik verder ga naar het volgende deel van mijn ‘Hoe koop ik Siacoin’-gids, wil ik snel de voor- en nadelen van het gebruik van Bittrex samenvatten..

Voordelen

 • Meer dan honderd munten vermeld
 • Handelskosten zijn slechts 0,25%
 • Topbeveiliging
 • Altijd veel liquiditeit

Nadelen

 • Fiat-valutastortingen alleen voor zakelijke klanten (binnenkort aan iedereen beschikbaar)
 • Verificatie kan erg traag zijn
 • Enkele meldingen van slechte klantenservice

Dus nu je de goede en slechte punten kent van het gebruik van Bittrex, gaat het volgende deel van mijn ‘Hoe koop ik Siacoin’ kijken naar OKEX.

OKEX

OKEX is een cryptocurrency-uitwisseling die is gemaakt in 2014. Oorspronkelijk gevestigd in China, zij onlangs hun kantoren naar Malta verhuisd (net als Binance!). Hoewel de uitwisseling oorspronkelijk alleen in het Chinees beschikbaar was, is deze nu ook in het Engels beschikbaar.

In termen van beschikbaarheid van munten heeft OKEX meer dan 100 munten om te kopen, verkopen en verhandelen. Het platform staat alleen fiat-valutastortingen toe voor gevorderde handelaren die complexe financiële producten willen kopen, dus u moet storten met een cryptocurrency.

Als het gaat om handelskosten bij OKEX, betaalt u ergens tussen 0,02% en 0,2%. Uiteindelijk geldt: hoe meer u in 30 dagen handelt, hoe goedkoper de kosten!

Een van de geweldige dingen van handelen bij OKEX is dat u alleen uw identiteit hoeft te verifiëren als u van plan bent om in hoge bedragen te handelen! Op het moment van schrijven kunt u elke 24 uur 100 BTC verhandelen.

Een andere goede eigenschap van het gebruik van OKEX is dat ze 24 uur per dag een livechatfunctie hebben. Hoewel de reactietijd behoorlijk lang kan zijn, is het zeker sneller dan wachten op een e-mailantwoord!

Beveiliging is ook goed bij OKEX, met gebruikers die een nummer moeten bevestigen dat naar uw geregistreerde mobiele telefoon wordt verzonden elke keer dat u zich wilt aanmelden bij uw account, wilt handelen of geld wilt opnemen.!

De handelsvolumes zijn erg hoog bij OKEX, waarbij de beurs vaak verantwoordelijk is voor meer dan $ 1 miljard aan dagelijkse transacties. Als gevolg hiervan is dit een geweldige ruil om Siacoin te kopen, omdat er altijd veel liquiditeit is.

Voordat ik doorga naar de volgende uitwisseling in mijn ‘Hoe koop ik Siacoin’-gids, zal ik snel de voor- en nadelen van het gebruik van OKEX samenvatten..

Voordelen

 • Uitstekend aanbod van cryptocurrencies vermeld
 • Goede handelskosten, de laagste is 0,02%
 • Zeer hoge handelsvolumes
 • Goede beveiliging – dwingt gebruikers om hun mobiele telefoon regelmatig te bevestigen
 • Staat anonieme handel toe (zolang minder dan 100 BTC per dag)
 • 24/7 live chat

Nadelen

 • Geen echte stortingsmethoden voor dagelijkse gebruikers
 • Platform een ​​beetje ingewikkeld voor beginners

Nu ik de voor- en nadelen van het gebruik van OKEX heb doorgenomen, is de volgende uitwisseling in mijn ‘How to buy Siacoin’-gids HitBTC!

HitBTC

Gemaakt in 2013, HitBTC is een cryptocurrency-exchange in het land Estland. Naast het aanbieden van Siacoin, biedt het platform meer dan 200 verschillende cryptocurrencies die gebruikers kunnen kopen, verkopen en verhandelen!

Als u Siacoin met USD (of andere valuta’s uit de echte wereld) wilt kopen, dan heeft u geluk! HitBTC heeft een goed aanbod aan betaalmethoden voor fiat-valuta, waaronder SEPA (Europese klanten) en SWIFT (iedereen).

Onthoud gewoon dat als u ervoor kiest om te storten met geld uit de echte wereld, u eerst uw identiteit moet verifiëren. Volgens andere gebruikers die dit hebben geprobeerd, kan het verificatieproces lang duren tijdens drukke periodes.

Het kan ook tot 3 dagen duren voordat stortingen op uw bankrekening op uw rekening komen, dus als u Siacoin direct wilt kopen, kunt u beter storten met een andere cryptocurrency (zoals bitcoin of Ethereum).

Handelskosten zijn ook een goede waarde met slechts 0,1%, maar opnamekosten kunnen duur zijn. De opnamekosten zijn afhankelijk van de munt die u wilt opnemen en kunnen veranderen afhankelijk van de waarde van de cryptocurrency naar keuze. Ze publiceren de kosten voor het opnemen van Siacoin niet, dus u moet dit controleren zodra u bent ingelogd op uw account.

Een ding om te overwegen is dat in 2015 de HitBTC-servers werden gehackt, wat betekende dat sommige gebruikers hun munten werden gestolen. Als u besluit om HitBTC te gebruiken om Siacoin te kopen, zorg er dan voor dat u tweefactorauthenticatie instelt en dat u nooit teveel in uw account houdt. Ik raad aan om uw Siacoin naar een beveiligde persoonlijke portemonnee te sturen.

Voordat ik verder ga met de laatste uitwisseling van mijn ‘How to buy Siacoin’-gids, wil ik snel de voor- en nadelen van het gebruik van HitBTC bespreken..

Voordelen

 • Meer dan 200 verschillende cryptocurrencies vermeld
 • Zeer lage handelskosten
 • Accepteert stortingen op bankrekeningen
 • Makkelijk te gebruiken platform

Nadelen

 • Dure en onduidelijke opnamekosten
 • Gehackt in 2015
 • Handelsvolumes op Siacoin zijn soms laag

Dus nu je meer weet over HitBTC, is Poloniex de laatste uitwisseling die ik ga bespreken in mijn ‘Hoe koop ik Siacoin’ -gids.!

Poloniex

Poloniex is een cryptocurrency-exchange in de VS, opgericht in 2014 en nu een van de grootste platforms voor dagelijkse handelsvolumes. Helaas laat Poloniex u niet toe om geld te storten of op te nemen met echt geld, wat betekent dat u geld op uw account moet storten met een cryptocurrency..

Aan de positieve kant heeft de uitwisseling een hele grote lijst met ondersteunde munten en zijn stortingen in cryptocurrency gratis!

De handelskosten zijn afhankelijk van of u een maker of nemer bent. De marktmaker is de persoon die de beurs liquiditeit verschaft, en de marktnemer is de persoon die de huidige marktprijs neemt! Ben je een maker, dan betaal je tussen de 0% -0,15%. Als u een nemer bent, liggen ze tussen 0,05% -0,25%. In wezen, hoe meer u handelt, hoe lager de handelskosten.

Een groot voordeel van het gebruik van Poloniex is dat u hiermee anoniem kunt handelen, zolang u niet probeert om meer dan $ 2000 per dag te handelen. Als u grotere bedragen moet verhandelen, moet u een verificatieproces doorlopen.

Als het gaat om beveiliging bij Poloniex, wordt het merendeel van het geld van klanten offline gehouden en is tweefactorauthenticatie ook beschikbaar. Wees echter gewaarschuwd dat de uitwisseling in 2014 werd gehackt, waardoor 12% van zijn Bitcoin-voorraad werd gestolen. Sindsdien zijn er geen hacks meer gemeld.

Hieronder heb ik de voor- en nadelen van het gebruik van Poloniex samengevat.

Voordelen

 • Zeer grote selectie munten vermeld, inclusief nieuwere munten
 • De VS hadden zo goede beveiliging
 • Anonieme handel indien minder dan $ 2000 / dag
 • Zeer lagere handelskosten

Nadelen

 • 12% van de Bitcoins gestolen in 2014
 • Kan Siacoin niet kopen met USD / EUR enz.

Dus nu u vijf van de beste beurzen kent waar u Siacoin kunt kopen, ga ik u nu stapsgewijze instructies geven over hoe u Siacoin kunt kopen.!

Hoe Siacoin te kopen

In de volgende stapsgewijze handleiding laat ik je zien hoe je Siacoin kunt kopen met Binance. De reden hiervoor is dat hoewel ze je niet toestaan ​​om Siacoin te kopen met USD (of met echt geld), ze de grootste liquiditeit hebben, de goedkoopste vergoedingen en uitstekende beveiliging bieden! Als u SiaCoin op een USD-gebaseerde manier wilt kopen, zijn die er andere uitwisselingsopties beschikbaar, te.

De eenvoudigste manier om geld op je Binance-account te storten, is door te storten met een populaire cryptocurrency zoals Ethereum (ETH). Als je al Ethereum bezit (of een andere munt die Binance accepteert), kun je doorgaan naar het volgende deel van mijn gids.

Als u momenteel geen cryptocurrency heeft, is de gemakkelijkste en snelste manier om er een te krijgen, ze op Coinbase te kopen. Het is echter vrij eenvoudig om daar een account aan te maken. Als u wilt weten hoe u dit moet doen, ga dan naar mijn "Hoe Ethereum te kopen" gids.

Hoe TETH overdragen van Coinbase naar Binance

Zodra u uw Coinbase-account heeft ingesteld en u uw ETH heeft gekocht, moet u deze nu overzetten naar Binance.

 1. Klik bovenaan het scherm op Accounts.
 2. Scroll naar beneden en selecteer Ethereum. Klik dan op Sturen.
 3. Hier moet je je Binance-stortingsadres invoeren.
 4. Open dus een nieuw internettabblad en maak een account aan bij Binance.
 5. Zodra je een account hebt aangemaakt bij Binance, moet je inloggen. Beweeg je muis over Fondsen en klik vervolgens op Deposito’s.
 6. Zoek in de vervolgkeuzelijst naar ETH. Klik dan op Ethereum.
 7. Je ziet nu je Binance-stortingsadres voor ETH. Klik op Kopieer adres en ga dan terug naar je Coinbase-tabblad.
 8. U moet nu het Binance-stortingsadres in Coinbase plakken en op klikken Sturen. Uw Binance-account zou binnen een paar minuten moeten worden gefinancierd, wees geduldig.

Hoe B.uy Siacoin op Binance

Nu dat je Binance account wordt gefinancierd met ETH, het is nu tijd om Siacoin te kopen!

 1. Klik bovenaan het scherm op Uitwisseling, gevolgd door Basic.
 2. Klik aan de rechterkant van het scherm op ETH en zoek vervolgens naar SC.
 3. Klik op de SC / ETH koppelen.
 4. U bevindt zich nu op het hoofdhandelsscherm voor handel in Siacoin en Ethereum!
 5. Blader nu omlaag naar onder de prijsgrafieken en zoek naar het Koop SC handelsdoos. De gemakkelijkste manier om te handelen is door de Markt optie, dus zorg ervoor dat deze is geselecteerd. Dit zorgt ervoor dat u tegen de huidige marktprijs handelt.
 6. Nu moet u het totale bedrag van Siacoin invoeren dat u wilt kopen. U kunt ofwel (1) het invoeren in het Bedrag vak of (2) selecteer het totale percentage van uw ETH-saldo dat u wilt gebruiken.
 7. Klik ten slotte op om de transactie te voltooien KOOP SC. Als u de marktoptie hebt gebruikt, zou uw transactie binnen een paar seconden moeten zijn voltooid.

Gefeliciteerd! Je hebt zojuist je eerste stel Siacoins gekocht! Makkelijk toch?!

Gevolgtrekking

En dat is het einde van mijn ‘hoe koop ik Siacoin’-gids! Vandaag heb ik je vijf van de beste cryptocurrency-uitwisselingen gegeven om het te kopen. Elk heeft zijn voor- en nadelen, maar het is helemaal aan jou welke je besluit te gebruiken.

Naar mijn mening is Binance de beste beurs om Siacoin te kopen vanwege de hoge handelsvolumes en de erg lage handelskosten. Daarom heb ik ze gebruikt in mijn stapsgewijze handleiding.

Zodra je de munten van Binance hebt gekocht (of welke uitwisseling je ook hebt gebruikt), zou mijn advies zijn om ze over te nemen naar je Siacoin-portemonnee. U kunt het beste de officiële Sia-UI-client gebruiken, die de officiële Sia-portemonnee bevat.

Als je niet zeker weet hoe je dit moet doen, volg dan gewoon mijn link hier voor een stapsgewijze handleiding.

Als je deze gids nuttig hebt gevonden en nu met succes een aantal Siacoins hebt gekocht, laat het me dan weten in de reacties hieronder!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me