Nu de cryptocurrency-wereld steeds meer mainstream aandacht krijgt, is het normaal dat veel mensen interesse tonen in dit onderwerp. Bitcoin is al de langste tijd het hoofdbestanddeel van cryptocurrencies – het verhaal van “opkomst tot roem” is al jaren onderwerp van speculatie. Maar na verloop van tijd beginnen mensen zich natuurlijk af te vragen: wat is de volgende Bitcoin? Of met andere woorden – wat is de volgende grote cryptocurrency?

Dat zijn de exacte vragen die ik in deze tutorial zal proberen te beantwoorden. We zullen het hebben over de ‘volwassen worden’ van Bitcoin, het zijn prijsschommelingen en proberen duidelijke richtlijnen te formuleren voor wat er zou moeten gebeuren dat de volgende grote cryptocurrency zou verschijnen..

Daarna zullen we het hebben over de drie belangrijkste kanshebbers om het volgende grote ding te worden – we zullen hun verhalen en groei analyseren en kijken of we een duidelijk antwoord kunnen vinden op de vraag – wat is de volgende Bitcoin.

Verkorte geschiedenis van Bitcoin

Bitcoin werd voor het eerst vrijgegeven voor het grote publiek in 2009. Onnodig te zeggen dat het, omdat het zo’n nieuw en opwindend concept was, snel bekendheid en interesse kreeg..

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

In de daaropvolgende jaren schommelde de prijs van Bitcoin sterk – toen het erin slaagde om de $ 1 te bereiken en te beklimmen, was het een geweldige dag voor de munt en sommige mensen waren van mening dat Bitcoin het echt ‘gehaald’ had.

Naarmate de jaren verstreken, kreeg Bitcoin steeds meer grip. De oerknal voor de munt vond echter plaats in het begin van 2017 – het brak de deuren van het reguliere succes en werd zo populair dat het vreemd werd gevonden iemand te ontmoeten die er op zijn minst niet van zou hebben gehoord..

Op zijn hoogtepunt was Bitcoin er bijna in geslaagd om de grens van $ 20.000 USD te overschrijden. Dit zou een historische gebeurtenis zijn geweest voor de munt en de cryptocurrency-gemeenschap in het algemeen.

In de tweede helft van 2017 begon de prijs van Bitcoin (en de meeste andere cryptocurrency-prijzen) echter te dalen. Op het moment dat deze handleiding wordt geschreven, is een eenheid Bitcoin ongeveer $ 6400 waard. Het is echter vermeldenswaard dat de prijs van de munt de afgelopen dagen langzaam maar zeker is gestegen.

Het is belangrijk op te merken dat het verhaal van Bitcoin een leerboek waardig is geweest. Niet alleen omdat het de eerste cryptocurrency in zijn soort was, maar ook omdat er tijdens zijn levensduur zoveel speculaties en marktgebeurtenissen waren dat het simpelweg een icoon is geworden van ‘van de ene op de andere dag miljonair worden’..

Nu u weet hoe Bitcoin is ontstaan, gaan we proberen de belangrijkste kenmerken te achterhalen die een cryptocurrency zou moeten hebben om het antwoord te worden op de vraag “wat is de volgende Bitcoin?”.

Kenmerken

Dus … De vraag is “wat is de volgende Bitcoin?”. Het is een eerlijke manier om het te zeggen, maar ik zou waarschijnlijk meer geïnteresseerd zijn in een vraag als deze:

Wat zijn de kenmerken van de volgende grote cryptocurrency?


Het is redelijk om te proberen te raden wat de volgende Bitcoin is door naar de prijzen en de markttrends (groeitrends) te kijken, maar dat zijn niet de belangrijkste aspecten waarnaar moet worden gezocht.

Er is een gouden regel in de cryptogemeenschappen over de hele wereld: als een cryptocurrency nuttig is, zal het alle problemen overwinnen en zal het blijven groeien.

Het is een redelijke veronderstelling: als iets zowel schaars als nuttig is, zullen mensen proberen het te verwerven. Van de huidige ongeveer 1600 cryptocurrencies die er zijn, zijn er nogal wat die opzichtig en prijzig zijn, maar ze missen elk specifiek nut. Door de jaren heen vervagen deze valuta’s en worden ze vergeten.

Voor cryptocurrencies zijn er veel factoren die het nut ervan bepalen. Allereerst zouden ze waarschijnlijk een specifiek type missie nodig hebben – wat betekent dat het “nuttige dat je wilt laten gebeuren” zal gebeuren direct nadat je een bedrag van die cryptocurrency hebt betaald, zonder dat er andere extra stappen nodig zijn. Een van de bepalende factoren voor wat de volgende Bitcoin is, is immers het nut van de munt.

Ze moeten ook gemakkelijk beschikbaar en snel zijn. Dit betekent echter niet dat ze goedkoop moeten zijn, integendeel. Ze zouden gewoon beschikbaar moeten zijn via de belangrijkste marktplaatsen en handelssites op internet.

Een van de belangrijkste kenmerken die een cryptocurrency die tot doel heeft de vragen te beantwoorden over ‘wat is de volgende Bitcoin’ zou moeten hebben (en een die vaak niet wordt genoemd in andere vergelijkbare handleidingen), is een sterk bedrijf en een team van ontwikkelaars erachter..

Als crypto op sommige gebieden ontbreekt en de markt niet kan bijhouden, zal het vroeg of laat afsterven (meestal eerder). Een goede munt heeft teams van mensen die uitkijken naar het welzijn – zij beheren de positie van de munt op de blockchain, zorgen ervoor dat de transactiesnelheden op peil zijn en creëren en ontwikkelen zelfs nevenprojecten die gerelateerd zijn aan de cryptocurrency in kwestie..

Een goede cryptomunt die potentieel bezit, moet ook open source zijn. Hoewel Ripple hierin meestal een grote uitzondering is, zijn gedecentraliseerde cryptocurrencies meestal degenen die bovenop gecentraliseerde cryptocurrencies komen. Omdat Crypto open-source is, kunnen andere mensen bijdragen aan het welzijn en de ontwikkeling ervan, wat op zijn beurt de opkomst van de munt naar de top kan versnellen.

Nu we behoorlijk uitgebreid hebben gesproken over de belangrijkste kenmerken en kenmerken die een succesvolle cryptocurrency zou moeten hebben, laten we proberen het in een lijst met vereenvoudigde en specifieke punten te plaatsen.

Een cryptocurrency heeft de grootste kans om succesvol te zijn en het antwoord te worden op de vraag “wat wordt de volgende Bitcoin?” als het deze eigenschappen heeft:

  • Is open-source;
  • Heeft een sterk team van ontwikkelaars en investeerders achter zich;
  • Heeft een duidelijk omschreven en haalbaar doel;
  • Is snel en gemakkelijk bereikbaar;
  • Biedt een service die mensen nodig hebben;
  • Het is niet alleen transparant voor of tijdens de ICO, maar ook erna.

Wat is de volgende Bitcoin – Big Three

Nu we de geschiedenis van Bitcoin hebben besproken en enkele van de belangrijkste kenmerken en kenmerken die een succesvolle cryptocurrency zou moeten hebben, laten we het hebben over specifieke voorbeelden van “wat is de volgende Bitcoin?” mogelijke antwoorden van de vraag.

Als je nadenkt over wat de volgende Bitcoin is en probeert te googlen voor het antwoord, zijn er meestal drie grote namen die opduiken. In de meeste gevallen willen mensen de antwoorden op deze drie vragen weten:

Is Litecoin volgende Bitcoin?

Is Rimpeling volgende Bitcoin?

Is Ethereum volgende Bitcoin?

Litecoin, Ripple en Ethereum – volgens de populaire mening zijn dit de drie belangrijkste kanshebbers om de volgende grote cryptocurrency te worden. Laten we proberen ze allemaal afzonderlijk te analyseren en te zien waarom mensen denken dat deze crypto’s het antwoord kunnen zijn op de vragen “wat is de volgende Bitcoin?”.

Zonder diepgaand in te gaan op elke afzonderlijke cryptocurrency, zal ik u gewoon proberen de belangrijkste redenen te geven waarom mensen geneigd zijn te denken dat deze crypto’s de toekomst zijn.

Litecoin

Wat is de volgende bitcoin - Litecoin-logoLitecoin is gemaakt en ontwikkeld in 2011. Het wordt beschouwd als een van de originele altcoins.

Litecoin is erg populair en wordt om een ​​aantal belangrijke redenen gerespecteerd. Allereerst is Litecoin een directe spin-off van Bitcoin. De technische parameters die deze twee munten delen, zijn bijna identiek.

Dat gezegd hebbende, staat Litecoin erom bekend vier keer sneller te zijn dan Bitcoin. Eerlijk gezegd is dit een enorme deal als het gaat om transactiesnelheden en hash-snelheden.

Dus is Litecoin de volgende Bitcoin simpelweg om deze reden? Gezien zijn aanwezigheid op de markt is het mogelijk, maar we zullen gewoon moeten afwachten.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Rimpel (XRP)

Wat is de volgende bitcoin - XRP-logoVoordat we beginnen, leuk feit: Ripple is de naam van het bedrijf dat de munt heeft gemaakt, XRP. Mensen zijn er echter zo aan gewend geraakt om de munt zelf Ripple te noemen, dat ik het, om verwarring te voorkomen, ook Ripple zal noemen..

Ripple is interessant omdat het de enige cryptocurrency op deze lijst is die gecentraliseerd is – dat betekent dat het tot een enkel bedrijf behoort en niet kan worden gewijzigd of gewijzigd door derden. Je zou denken dat dit de ondergang van deze crypto zou zijn, maar het wordt vaak de “Bitcoin-killer” genoemd. Waarom?

Ripple is ontworpen voor dagelijks gebruik, wat betekent dat het veel hogere transactiesnelheden en veel goedkopere tarieven heeft. Bovendien was de belangrijkste focus van de munt oorspronkelijk om door banken te worden gebruikt – dit betekent dat Ripple veel regels en andere controles kan vermijden die andere cryptocurrencies moeten doorlopen..

Waarschijnlijk is de grootste eigenschap van Ripple echter dat het een minimumprijsbenchmark heeft en kan worden ingewisseld in elke andere valuta (fiats, goud, enz.). Dit maakt ENORME mobiliteit mogelijk en is er op een gegeven moment zelfs in geslaagd om Ripple kort op de # 2 plek op de cryptomarkt te plaatsen, direct na Bitcoin.

In Ripple de volgende Bitcoin? Het heeft zijn voor- en voordelen, maar uiteindelijk zal het de beslissing van de markt zijn.

Ethereum

Wat is het volgende Bitcoin - Ethereum-logoWaarschijnlijk de meest bekende cryptocurrency op deze lijst, Ethereum is de grootste kanshebber voor Bitcoin voor de nummer één plek op de markt. Als je iemand zou vragen “wat is de volgende Bitcoin?”, Zou het meest voorkomende antwoord waarschijnlijk Ethereum zijn.

Maar hoe komt dat??

Welnu, Ethereum wordt op bijna elke mogelijke manier als superieur beschouwd aan Bitcoin.

Het belangrijkste punt dat mensen naar voren brengen, is dat Bitcoin dat wel is alleen maar een cryptocurrency, Ethereum is een heel grootboek van technologie.

Ethereum laat andere Ethereum-netwerkgebaseerde cryptocurrencies voortbouwen op en ontwikkelen zich op het netwerk dat deze technologie biedt. In die zin zou je kunnen zeggen dat als Bitcoin een plank was, Ethereum het huis is.

Dat gezegd hebbende, is Ethereum de volgende Bitcoin..?

Met zo’n lijst van mogelijke kanshebbers zal alleen de tijd het leren.

Gevolgtrekking

Zoals je waarschijnlijk hebt gemerkt, zijn er veel cryptocurrencies die het antwoord willen worden op de vraag – wat is de volgende Bitcoin?

Bitcoin heeft een erg interessante geschiedenis. Vanaf het allereerste begin werd de munt door velen al beschouwd als de “evolutie van valuta’s”. Na meer dan acht jaar van fluctuatie, slaagde Bitcoin er eindelijk in om de mainstream te veroveren. Hiermee opende het ook de deuren voor veel andere cryptocurrencies.

Mensen vragen vaak: is Litecoin de volgende Bitcoin? Is Ethereum de volgende Bitcoin? Is Ripple de volgende Bitcoin? Of is (voeg hier een cryptocurrency in) het volgende grote ding in de cryptowereld?

Eerlijk gezegd kan niemand het antwoord zeker weten. De markt voor cryptocurrency is een zeer volatiele plaats – op een bepaald moment kan er iets gigantisch gebeuren.

Het is echter mogelijk om te speculeren. Er zijn veel van dergelijke speculaties op internet. Sommigen van hen hebben verdienste, anderen zijn blinde gissingen. Als je zelf wat wilt speculeren, onthoud dan altijd één simpele regel:

Een cryptocurrency bloeit zolang het nuttig is.

Mensen speculeren over verschillende dingen – prijs, geschiedenis, gebeurtenissen binnen de cryptomarkt, enz. Hoewel deze dingen bijdragen aan het welzijn van de munt, blijft de uiteindelijke doorslag het nut ervan..

De drie crypto’s die in deze tutorial worden genoemd, zijn op hun respectievelijke manieren nuttig, maar er zijn veel andere munten op de markt die ook op hun eigen manier erg aantrekkelijk zijn..

Wat het antwoord ook is op de vraag “wat is de volgende Bitcoin?” echt is, één ding is zeker – niemand kan de toekomst voorspellen. Als je wilt speculeren, doe dan je onderzoek en houd het hoofd koel – de wereld van cryptocurrency kan soms een erg chaotische plek zijn.

Als je besluit om zelf te proberen te beantwoorden wat de volgende Bitcoin is, wens ik je veel succes!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me