Kijken naar koop wat cryptocurrency, en zich afvragen – wat is Ethereum? Laten we praten!

Welkom vrienden! Je bent waarschijnlijk hier omdat je vanmorgen wakker werd en bij jezelf dacht: “wat is Ethereum en hoe werkt Ethereum?”.

Je wist het niet zeker, dus je vroeg het aan je buurman en zij wisten het ook niet! Maar het is oké – deze gids zal je alles vertellen wat je moet weten over een van ‘s werelds meest opwindende cryptocurrency Ethereum.

We zullen alles bespreken, van wat Ethereum is, helemaal hoe u het daadwerkelijk kunt kopen en waar u uw nieuw verworven Ether-munten kunt opslaan. Wat dat betreft kan ik je echter van tevoren vertellen: de beste plaatsen om Ether-munten te kopen, zijn onder meer Coinbase, Simplex en Binance. Opslaggewijs, koude portefeuilles zijn uw beste gok – namelijk, de Ledger Nano S en Trezor.

Op zoek naar de veiligste plek om BTC te kopen? Ik heb hieronder de best beoordeelde crypto-uitwisselingen verzameld die zijn goedgekeurd als de veiligste platforms voor het kopen van BTC, dus neem een ​​kijkje.

Aanbieder Visa / Mastercard Beschikbare Crypto Onze score Coinbase recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + 30 meer

9.8 Beoordeling lezen Site bezoeken Binance recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + 150 meer

9.6 Lees beoordeling Bezoek site Coinmama recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • +7 meer

9.4 Lees recensie Bezoek site Kraken recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • STREEPJE
 • + 37 meer

9.1 Lees beoordeling Bezoek site eToro recensie JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +3 meer

8.6 Lees beoordeling Bezoek site KuCoin recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + 210 meer

8.5 Lees recensie Bezoek site Gemini Exchange recensie JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +21 meer

8.4 Lees recensie Bezoek site Meest populair 729 Recensies 9.8 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie Editor’s Choice 1279 Recensies 9.6 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 816 Recensies 9.4 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 1174 Recensies 9.1 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 453 Recensies 8.6 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 563 Recensies 8.5 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 603 Recensies 8.4 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie

Voordelen

 • Heel veilig
 • Veel schaalbaarder dan Bitcoin
 • Slimme contracten, dApps
 • Revolutionaire blockchain-technologie
 • Sterk team van ontwikkelaars achter het project

Nadelen

 • Vluchtig
 • Duur "gas-" (transactie) prijzen

Wat is Ethereum: een korte geschiedenis

Wat is Ethereum: Vitalik Buterin.In 2012, 17 jaar oud, Vitalik Buterin werd geïntroduceerd Bitcoin door zijn vader en raakte erg geïnteresseerd in de technologie ervan. Vitalik begon te schrijven voor Bitcoin Magazine en stelde verbeteringen voor aan het Bitcoin-platform. Toen deze verbeteringen niet werden aangebracht, besloot hij dat te doen maak in plaats daarvan zijn eigen cryptocurrency.


Zijn idee was Ethereum, en het ging live in 2015. Sinds het begin is de prijs van Ethereum veel gestegen en heeft het nu een ‘marktkapitalisatie’ van $ 44,7 miljard (dat is de totale waarde van alle Ethereum-valuta in de wereld van vandaag). Dus waarom gaat Ethereum omhoog??

Wat is Ethereum: Ethereum-marktkapitalisaties Notitie: De ‘marktkapitalisatie’ van Ethereum is de totale waarde van alle ether bij elkaar. Ether is de valuta van Ethereum, terwijl Ethereum zelf een platform is.

Ethereum-technologie heeft echt potentieel om de wereld te veranderen. Wat is Ethereum-technologie en wat maakt het zo speciaal, vraag je je af? Dat zoeken we uit!

Ethereum voor nieuwkomers

Notitie: Als je geen nieuweling bent, moet je dit waarschijnlijk toch lezen, voor het geval dat!

Het is gemakkelijker om te antwoorden: “Wat is Ethereum?” als we eerst vragen: “wat probeert Ethereum te vervangen?” Laten we een voorbeeld bekijken:

Matthew schrijft tutorials met Google Docs. Hij kan zijn werk bewerken en delen met wie hij maar wil. Op een dag wordt Google Documenten gehackt, of de overheid verbiedt het, dus Matthew verliest al zijn werk.

Nu besluit Matthew dat hij alleen de tekstverwerker op zijn computer zal gebruiken, zodat zijn werk veilig is. Maar het is niet veilig, toch? Matthews computer kan verloren gaan, kapot gaan of gehackt worden.

Matthew is nu wanhopig, dus besluit hij zijn laptop te verkopen en in plaats daarvan een potlood, een notitieblok en wat postzegels te kopen. Klus geklaard!

Matthew’s probleem hier is dat hij het wil het gemak en snelheid van het internet, maar met de controle en veiligheid van zijn potlood en papier. Maar wat gaat Ethereum eraan doen??

Wat is Ethereum: stapel Ether-munten.

Ethereum biedt een manier om de kracht van internet te gebruiken zonder apps zoals Facebook, Google, of uw online bank met uw persoonlijke gegevens.

Apps zoals Facebook en Google verzamelen en opslaan van de informatie van hun miljoenen gebruikers op servers. Dit betekent dat gebruikersgegevens op een zeer klein aantal locaties worden bewaard (dit wordt centralisatie genoemd). Als een van deze locaties wordt gehackt, zitten we allemaal in grote problemen!

Hoe Ethereum werkt, is door de noodzaak weg te nemen om veel apps met privé-informatie te vertrouwen. Het doet dit met decentralisatie gebruik makend van ‘blockchain’Technologie.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Blockchain Basics

Ethereums versie van internet is er een waarin servers en clouds worden vervangen door een netwerk van systemen die knooppunten worden genoemd. De knooppunten een gedeelde database opslaan en onderhouden, een zogenaamde blockchain.

Er zijn duizenden knooppunten in het netwerk die allemaal de hele blockchain opslaan. Hoe meer knooppunten er zijn, hoe veiliger het netwerk en zijn gegevens worden. De informatie die u in dit record invoert kan alleen door jou worden bestuurd. Het wordt niet op uw computer of op een centrale server opgeslagen, het wordt op het hele netwerk van knooppunten opgeslagen.

De informatie op de blockchain wordt geverifieerd door ‘consensus’. Dit betekent dat meer dan de helft van de knooppunten moet het erover eens zijn dat de informatie correct is voordat het op de blockchain wordt toegestaan.

Hacken dit soort systeem is bijna onmogelijk, omdat je meer dan de helft van het netwerk moet beheersen om een ​​consensus af te dwingen. Zelfs als je meer dan de helft van het netwerk onder controle had, zou het je zoveel geld kosten om de aanval te voltooien het zou het niet waard zijn.

Zoals ik eerder zei, Ethereum heeft de blockchain-technologie niet uitgevonden, Bitcoin deed het, maar het gebruikt en verbetert het op een aantal ongelooflijke manieren. Dus, wat is Ethereum-blockchain??

Notitie: Lees onze "Blockchain uitgelegd" gids voor meer informatie over blockchain-technologie.

Ethereum uitgelegd: Blockchain 2.0 en zijn toepassingen

De Ethereum-blockchain (of ‘Blockchain 2.0’, zoals het soms wordt genoemd) gebruikt vergelijkbare technologie als Bitcoin, maar dat is het meer geavanceerd. Het kan veel meer doen dan de Bitcoin-blockchain. Het doet dit op twee manieren.

Wat is Ethereum: het Ethereum-platform.

Slimme contracten

De Ethereum-blockchain is zo ontworpen dat transacties kunnen alleen plaatsvinden als aan bepaalde voorwaarden is voldaan. De regels die deze voorwaarden bepalen, worden ‘slimme contracten​Het is een essentieel onderdeel van de vraag wat is Ethereum.

Bijvoorbeeld, stel je een automaat voor. Als Peter een reep uit een automaat wil, heeft hij genoeg geld nodig om ervoor te betalen. Als hij niet genoeg geld heeft, krijgt hij zijn reep niet. Een slim contract voor deze transactie kan er als volgt uitzien:

ALS Peter $ 1 in de automaat stopt, DAN geeft de automaat Peter een reep.

Zodra een van deze contracten is geschreven, kan deze niet meer worden gewijzigd. Daarom worden ze ‘onbetrouwbare’ transacties genoemd. U hoeft geen personen op het netwerk te vertrouwen – als niet aan de voorwaarden van het contract wordt voldaan, gebeurt het niet.

Stel je voor dat! Een betrouwbaar wereldwijd netwerk dat nooit offline gaat!

dApps

Wat is Ethereum: gecentraliseerde en gedecentraliseerde applicaties.

Gedecentraliseerde applicaties (of ‘dApps’) zijn eenvoudig applicaties die niet op een traditionele centrale server draaien. In plaats daarvan, ze draaien op een blockchain – het gebruiken om hun server te decentraliseren.

dApps vormen de kern van het ontwerp en de overtuigingen van Ethereum. De oprichters van Ethereum willen dat gebruikers Ethereum leren en erop voortbouwen. Dus een ander deel van wat de Ethereum-vraag is, is absoluut dApps.

Ethereum heeft zijn eigen coderingstaal genaamd Stevigheid. Solidity wordt gebruikt om dApps te bouwen. Omdat Solidity is zoals JavaScript (een van de meest voorkomende programmeertalen), het moedigt ontwikkelaars aan om nieuwe en opwindende dApps te maken.

Deze dApps kunnen binnenkort concurreren met (of vervangen) gecentraliseerde apps, in branches zoals sociale media, e-commerce, e-mail, en online bankieren. Er zijn eindeloze mogelijkheden om dApps te bouwen op de blockchain van Ethereum.

Een korte samenvatting

Laten we snel terugkomen op het eerste deel van die vraag die we eerder hebben gesteld: wat is Ethereum?

Wat hebben we tot nu toe geleerd?

Simpel gezegd: dat hebben we geleerd Ethereum is een blockchain waarmee de gebruiker slimme contracten en dApps kan bouwen – het heeft het potentieel om het internet voor altijd te veranderen.

Zonder verder uitstel, en met een vrij duidelijk idee van wat Ethereum is, laten we eens kijken naar het tweede deel van die vraag: hoe werkt Ethereum?

Een beetje meer details: hoe werkt Ethereum?

Ether is de munteenheid van Ethereum. Soms zijn de twee in de war, maar het is eenvoudiger als u probeert te onthouden dat Ethereum het systeem is en Ether de valuta is.

Wat is Ethereum: Ethereum-opslag.Als u iets gedaan wilt krijgen op het systeem, je hebt ether nodig. Ether voedt het Ethereum-systeem en wordt om deze reden vaak ‘gas’ genoemd. Elke transactie op Ethereum heeft een bepaalde hoeveelheid ‘gas’ nodig om de klus te klaren. Hoe groter de klus, hoe meer gas u nodig heeft.

De vraag wat Ethereum is en hoe het werkt, gaat vaak gepaard met de Ethereum VS Bitcoin-vraag. Omdat mensen Ether vaak vergelijken met Bitcoin, nemen we even de tijd om de belangrijkste verschillen uit te leggen.

Bitcoin

 • Bitcoin is digitaal geld. De blockchain maakt handmatige bediening mogelijk Peer naar peer overdrachten van digitaal geld. Als Peter Paul 10BTC (Bitcoin) wil betalen om zijn huis te schilderen, zonder een bank te gebruiken, kan hij Bitcoin gebruiken. Het ziet er zo uit; Peter stuurt 10BTC (Bitcoin) naar Paul.
 • Er is een limiet op het aantal Bitcoin kan bestaan ​​(21 miljoen), dus het kan een betrouwbare waardeopslag worden, zoals goud of diamanten..
 • De gemiddelde tijd voor een bevestigde Bitcoin-transactie is, hoewel ze binnen 10 minuten kunnen zijn.

Ether

 • Terugkomend op wat Ethereum en zijn valuta is: Ether is digitale brandstof voor de geautomatiseerde slimme contracten van het Ethereum-netwerk. Als Peter Paul 10ETH wil betalen om zijn huis te schilderen, kan hij een Ethereum smart contract gebruiken. De transactie zou er als volgt uitzien; ALS Paul het huis van Peter schildert, DAN wordt er 10 ETH naar Paul gestuurd. Dus, zoals u kunt zien, kan Ether op dezelfde manier worden gebruikt als Bitcoin. Het enige verschil is dat met slimme contracttechnologie, Peter betaalt Paul pas als Paul het huis van Peter heeft geschilderd. Paul wordt niet betaald als hij het huis van Peter niet schildert, dus hij kan niet vals spelen! Ditzelfde systeem kan worden gebruikt begeleiden transacties van alle soorten, van e-mails tot hoe een bedrijf zijn personeel betaalt.
 • Er is geen limiet aan hoeveel ether er kan bestaan. Hoewel de hoeveelheid Ether waarschijnlijk heel, heel lang niet boven de 100.000.000 zal uitkomen.
 • De transactietijd van Ethereum is heel snel – Ether-aangedreven slimme transacties nemen slechts enkele seconden in beslag.

Wat is Ethereum Mining?

In zowel Bitcoin als Ethereum wordt nieuwe valuta (Bitcoin of Ether) gecreëerd door een proces genaamd ‘mijnbouw​Knooppunten op een blockchain moeten transacties verifiëren​de knooppunten zijn beloond met een nieuwe valuta. Zo wordt een Ethereum-node (bekend als een miner) beloond met een nieuwe Ether.

Dit wordt mijnbouw genoemd omdat het vergelijkbaar is met goud- of diamantwinning. In plaats van in de grond te graven, zijn de mijnwerkers dat wel het verifiëren van transacties.

Het op deze manier ontginnen van Ether wordt ‘Bewijs van werk’Mijnbouw. Het wordt PoW (Proof-of-Work) genoemd omdat het knooppunt moet aantonen dat het het ‘werk’ heeft gedaan (de transacties geverifieerd) om zijn Ether-beloning te ontvangen. Het slechte van PoW-mijnbouw is dat het verbruikt veel rekenkracht en dus veel elektriciteit, waardoor het duur en slecht voor de planeet wordt. Dus nu heb je een vrij duidelijk idee over wat Ethereum-mijnbouw is.

Wat is Ethereum: Ethereum-mijnbouwinstallaties.

Binnenkort hopen Ethereum-ontwikkelaars een andere methode te gaan gebruiken, genaamd PoSBewijs van inzet​Deze methode verbruikt veel minder elektriciteit, dus het is een stuk beter voor de energiekosten en de planeet!

In PoS zijn gebruikers met veel Ether willekeurig geselecteerd om transacties te verifiëren. Deze vorm van mijnbouw zal worden beloond met vergoedingen in plaats van een nieuwe valuta en zal veel minder stroom en elektriciteit verbruiken.

Notitie: de gebruikers die in PoS zijn geselecteerd om transacties te verifiëren, worden ‘Stakers’ of ‘Stakeholders’ genoemd.

Wat is Ethereum-opslag?

Ether verlaat de Ethereum-blockchain niet, dus het wordt nergens fysiek opgeslagen. Als u Ethereum wilt gebruiken, heeft u een portemonnee’ (ook wel een Ethereum ‘adres’ genoemd).

Uw Ethereum-portemonnee bevat geen Ether, maar wel de codes die nodig zijn om er toegang toe te krijgen. Deze codes worden genoemd privésleutels. Als u uw privésleutels verliest, verliest u uw Ether. Het kiezen van een goede portemonnee is dus erg belangrijk! Er zijn vier hoofdtypen wallets beschikbaar.

Hardware portemonnees

Dit zijn fysieke opslagapparaten, zoals USB-sticks. De Ledger Nano S is een van de duurdere hardwareportefeuilles en biedt veilige offline sleutelopslag. Echter, net als bij een echte set sleutels, kan een hardware wallet verloren gaan. Wees dus voorzichtig waar u het plaatst!

Wat is Ethereum: de Ledger Nano S-portemonnee.

Desktop-portefeuilles

Bewaar uw openbare en privésleutels rechtstreeks op uw computer. Deze optie gebruikt een wachtwoord dat u niet mag verliezen. Het neemt ook veel ruimte in beslag op uw apparaat. We raden aan om de Exodus desktop portemonnee.

Wat is Ethereum: de Exodus-portemonnee.

Mobiele portefeuilles

Vergelijkbaar met desktopportefeuilles, maar nemen veel minder ruimte in beslag – ze zijn ideaal om uw openbare en privésleutels op uw smartphone op te slaan. Jaxx biedt zijn gebruikers sleutelopslag voor tot 13 verschillende cryptocurrencies.

Wat is Ethereum: de Jaxx Wallet.

Webportefeuilles

Bewaar uw privésleutels online een voorbeeld hiervan is de Coinbase portemonnee. Dit zijn de minst veilige soorten portemonnee en wij Niet doen raad aan ze te gebruiken om hoeveelheden ether op te slaan die u niet kunt missen.

Wat is Ethereum: de Coinbase-portemonnee.

Papieren portemonnees

Wat is Ethereum: een papieren portemonnee.Dit zijn de meest ouderwetse opslagoptie – dat zijn ze gewoon stukjes papier met uw toegangscodes erop geschreven. Ze kan niet worden gehackt, maar je moet onthouden waar je ze neerzet!

Als een portemonnee is verbonden met internet, wordt dit ‘hot storage’ genoemd. Als het geen verbinding met internet heeft, wordt het ‘koude opslag’ genoemd. Bij het opslaan van privésleutels wordt aanbevolen dat u een combinatie van zowel warme als koude portemonnees voor maximale veiligheid. Nu heb je een vrij duidelijk idee van wat Ethereum-opslag is en welke portemonnee je moet kiezen.

Waar Ethereum kopen?

U kunt Ether bij drie belangrijke bronnen kopen:

Makelaardij zijn muntuitwisselingen zoals Coinbase die Ether tegen betaling kopen en verkopen. Ze zijn eenvoudig te gebruiken, maar kunnen vaak wat duurder zijn. Je kunt ze gebruiken om Ether te kopen met je fiat valuta (USD, EUR, etc.) met een creditcard / betaalpas of met een bankoverschrijving.

Handelsplatforms Leuk vinden Cex.io Verbind de koper en de verkoper in ruil via een tussenpersoon (Cex). Dit is wat handelaren gebruiken om de ene cryptocurrency voor de andere te verhandelen. Bijvoorbeeld Ether kopen met Bitcoin, of NEO verkopen voor Litecoin.

Peer-to-peer-platforms Leuk vinden LocalEthereum kopers en verkopers in staat stellen rechtstreeks contact met elkaar op te nemen om over prijzen te onderhandelen. Deze optie is riskanter dan de andere twee, aangezien u rechtstreeks handelt met iemand die u niet kent. Er is geen tussenpersoon, dus jij betaal geen kosten, en u kunt ook contant betalen.

Een andere geweldige optie is het kopen van Ether-munten via Simplex – een fintech-bedrijf dat erop gericht is u te voorzien van volledige transactieveiligheid en vloeiendheid. Hier zou je Ether ook met fiatgeld kunnen kopen, dat wil zeggen met een creditcard of betaalpas.

Voor meer informatie over hoe en waar u Ether kunt kopen, kunt u ons volgen "Hoe Ethereum te kopen" gids.

Wat doet Ethereum nu??

Er worden veel dApps gemaakt op de blockchain van Ethereum en er wordt een soort fondsenwerving genoemd een ICO wordt gebruikt om ervoor te betalen. Het is dus best handig om te weten wat Ethereum nu doet.

Initiële muntenaanbiedingen (ICO’s) ontwikkelaars in staat te stellen het idee van hun product te verkopen om te betalen voor de creatie ervan – het is net als Kickstarter, maar dan voor dApps.

Bekijk enkele van de dApps die worden ontwikkeld (of die al zijn ontwikkeld) op Ethereum met ICO’s:

Golem is een dApp waarmee gebruikers de inactieve kracht van hun computers aan elkaar kunnen verhuren. Het is alsof je het kunt verhuur uw auto aan andere chauffeurs wanneer u deze niet gebruikt!

Wat is Ethereum: Golem.

EtherTweet is een communicatieplatform dat erg lijkt op een beroemde app voor sociale media, behalve dat het op de blockchain staat er is geen centrale autoriteit. Dat klopt, het is een dApp-versie van Twitter en het is volledig ongecensureerd!

Etheroll is een online casino dat de blockchain van Ethereum gebruikt om eerlijke online dobbelspellen te maken. Hoewel al deze nieuwe technologie voor de meeste mensen al een gokje zou kunnen zijn!

Met al deze goede dingen aan de hand, is het gemakkelijk om dat te vergeten Ethereum is nog steeds erg nieuw, en heeft nog steeds een paar problemen.

Sommige critici denken dat het platform voor de meeste gebruikers te ingewikkeld is. Deze complexiteit zou kunnen betekenen dat ervaren gebruikers nieuwkomers kunnen oplichten als ze dat zouden willen. Ethereum is vergeleken met DOS, omdat DOS heeft Windows nodig om het gebruiksvriendelijk te maken. Dus misschien komt er later iets dat Ethereum gebruiksvriendelijker maakt!

Omdat we een vrij duidelijk idee hebben over wat Ethereum nu doet, kunnen we nog een probleem bespreken – de Ethereum ‘vork’. Simpel gezegd, dit was een meningsverschil in de Ethereum-gemeenschap die het platform in tweeën splitste. Dit is een mogelijke fout in de manier waarop de gemeenschap werkt. Als je iets met stemmen organiseert, zal niet iedereen het erover eens zijn – het is normaal!

Vergelijk Ethereum zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Vergelijk Ethereum zij aan zij met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Wat gaat Ethereum in de toekomst doen??

Stel je alle verschillende transacties voor die in het dagelijks leven plaatsvinden. Een auto kopen of verkopen, een appartement huren, een weddenschap plaatsen op de Wereldbekerfinale. Ze houden allemaal in dat u vreemden uw geld en uw informatie moet toevertrouwen. Ethereum lost dit probleem op, wat betekent het heeft veel potentieel voor de toekomst. Dus nu weet je niet alleen wat Ethereum is, maar ook hoe het werkt.

Elke dag wordt er steeds meer echte technologie met internet verbonden – we noemen het het ‘internet der dingen’. Deursloten, koelkasten, ovens, gloeilampen, boilers en tv’s zijn allemaal verbonden met internet en ze moeten allemaal veilig en met duidelijke instructies worden gebruikt.

Stel je nu een wereld voor waarin slimme contracten en dApps die transacties en technologieën automatisch begeleiden, terwijl er een onbreekbaar verslag van wordt bijgehouden online, voor altijd. Best cool, vind je niet?

Als je na het lezen van deze handleiding hebt besloten dat je echt wat Ether wilt kopen, kun je dat doen in een van de meer betrouwbare crypto-uitwisselingsplatformsCoinbase of Simplex zijn twee van de betere voorbeelden.

 • Aan Coinbase, je zal moeten registreer en verifieer uw identiteit voordat u aankopen of verkopen kunt doen. Doe dit (de processen zijn heel eenvoudig en vrij snel), en koop dan eenvoudig ETH via de door u gewenste betaalmethode.
 • Met Simplex, dingen gaan meestal nog sneller en soepeler – voer gewoon de hoeveelheid ETH in die u wilt kopen, uw kaartgegevens en alle andere gegevens waarop u mogelijk moet wijzen – dat is alles!
 • Waar u uw ETH opslaat, is een cruciale beslissing die u ook moet nemen. Als u een actieve handelaar bent, is een hot wallet (zoals Exodus) kan een goede keuze zijn. Als je echter van plan bent je Ether vast te houden, neem dan de koude portemonnee-route en investeer erin een Ledger Nano S of Trezor.

We hebben aan het begin van deze gids een vraag gesteld, wat is Ethereum? Nou, het echte antwoord is, Ethereum is alles wat je maar wilt. Of je wilt handel Ether of maak een gloednieuwe dApp, de mogelijkheden zijn eindeloos! Dus ga aan de slag, leer Ethereum en denk groots. De toekomst begint nu!

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me