Van half december tot begin januari, Tron (TRX) groeide meer dan 2.000% – ja, dat is een groei van 2000% in slechts drie weken. Bijna iedereen kent Tron, maar weet je precies wat het is? Of vraag je je nog steeds af, "wat is Tron-munt?".

Als het laatste het geval is, bent u op de juiste plek!

Aan het einde van deze gids hebben we alles besproken wat u moet weten om de vraag te beantwoorden "wat is Tron-munt?". Naast de basisprincipes, laat ik je ook kennismaken met:

Laten we beginnen!

Op zoek naar de veiligste plek om BTC te kopen? Ik heb hieronder de best beoordeelde crypto-uitwisselingen verzameld die zijn goedgekeurd als de veiligste platforms voor het kopen van BTC, dus neem een ​​kijkje.

Aanbieder Visa / Mastercard Beschikbare Crypto Onze score Coinbase recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + 30 meer

9.8 Beoordeling lezen Site bezoeken Binance recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + 150 meer

9.6 Lees beoordeling Bezoek site Coinmama recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • +7 meer

9.4 Lees recensie Bezoek site Kraken recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • STREEPJE
 • + 37 meer

9.1 Lees beoordeling Bezoek site eToro recensie JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +3 meer

8.6 Lees beoordeling Bezoek site KuCoin recensie JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + 210 meer

8.5 Lees recensie Bezoek site Gemini Exchange recensie JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +21 meer

8.4 Lees recensie Bezoek site Meest populair 729 Recensies 9.8 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie Editor’s Choice 1279 Recensies 9.6 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 816 Recensies 9.4 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 1174 Recensies 9.1 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 453 Recensies 8.6 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 563 Recensies 8.5 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie 603 Recensies 8.4 Bankoverschrijving: JA Bezoek site Lees recensie

Voordelen

 • Contentgericht platform
 • Gedecentraliseerd
 • P2P-principes zijn van toepassing
 • Zeer invloedrijk team en oprichters achter het project

Nadelen

 • Enkele negatieve geruchten rond de oprichters
 • Kan worden misbruikt voor belastingontduiking en handel met voorkennis

Wat is Tron Coin?

Om volledig te begrijpen wat Tron-munten zijn, moeten we bij de basis beginnen. Tron is een gedecentraliseerd platform voor entertainment en het delen van inhoud dat gebruikt blockchain en Peer naar peer (P2P) technologie.


Je kunt het zien als een social media-outlet van de volgende generatie waarop je kunt inhoud maken en delen met iedereen, ergens in de wereld. Tronix is ​​de basiseenheid van accounts in de blockchain van Tron. Het is de valuta die u betaalt voor uw inhoud, en wordt vaak het ticker-symbool genoemd. ‘TRX​.

Mensen die genieten van sociale media, online gokken en andere vormen van online entertainment, zullen genieten van Tron.

Wat is Tron Coin: TRX Coin Explained

Door het ecosysteem van de Tron-cryptocurrency te gebruiken, kunt u niet alleen inhoud met andere mensen delen, maar krijgt u als maker van inhoud ook een vergoeding voor de inhoud en gegevens die u maakt. Dit model staat lijnrecht tegenover hoe traditionele sociale mediabedrijven, zoals Facebook, inkomsten genereren met gebruikersgegevens.

Ze doen het vaak zonder dat de gebruiker het weet en plukken er zelf de vruchten van. Wanneer u Tron-cryptocurrency gebruikt, heeft u de controle over uw gegevens en krijgt u een vergoeding voor uw inhoud.

Trons partnerschappen

TRX heeft al een aantal grote samenwerkingsverbanden, zoals die met o Fiets. Het grootste bedrijf voor het delen van fietsen in Zuidoost-Azië (oBike), gevestigd in Singapore, lanceerde zijn eigen token, oCoin. Het token is gelanceerd op het netwerk van Tron. oCoins hebben praktisch nut, omdat de munten kunnen worden gebruikt om ritten te kopen op het platform van oBike. Het bedrijf stelt gebruikers in staat om verdien oCoins door te kiezen voor oBikes.

Andere belangrijke partnerschappen zijn die met een halfgeleiderreus, Bitmain, wie is een toonaangevende producent en ontwerper van ASIC-chips gebruikt voor Bitcoin-mijnbouw. Bitmain’s Antminer S9 is een van de populairste producten die wordt gebruikt in de Bitcoin-mijngemeenschap. Dus als iemand je vraagt ​​wat Tron-munten zijn, vergeet dan niet hun enorme netwerk van partners te vermelden.

Wat is Tron Coin: TRX Coin Explained

Zag- S&W, een andere partner van Tron, is een toonaangevend internationaal advocatenkantoor dat zich richt op handels- en ondernemingsrecht. Dit is een veelbelovende aanvulling, want het kantoor maakt deel uit van de Legal 500, die een uitgebreid netwerk heeft enkele van de grootste bedrijven ter wereld.

Dit partnerschap biedt uitgebreide ondersteuning bij transacties, operaties, risicobeheer en juridische aanpassing van digitale activa in verschillende rechtsgebieden. Omdat Tronix op steeds meer beurzen wordt vermeld, neemt de behoefte aan juridische ondersteuning alleen maar toe. Dit partnerschap is erg strategisch.

Dit is geen verrassende zet van de non-profit stichting achter Tron.

Tron Foundation

De Tron Foundation is een non-profit entiteit gevestigd in de Zuidoost-Aziatische industriële sterke arm van Singapore. De stichting houdt zich voornamelijk bezig met het exploiteren van het Tron crypto-netwerk volgens de principes van openheid, eerlijkheid, en transparantie bij het ondersteunen van het ontwikkelingsteam van Tron.

Het team achter de Tron Foundation denkt na regelgeving en naleving om de hoogste waarden te zijn. Ze zijn goedgekeurd door de Accounting and Corporate Regulatory Authority en staan ​​onder toezicht van het vennootschapsrecht van Singapore.

Vraag je je nog steeds af, wat is Tron-munt? Meer informatie over de oprichter, Justin Sun, zal u helpen de munt beter te begrijpen.

Justin Sun

De leider van de Tron Foundation is de jonge Justin Sun, die een waanzinnig indrukwekkende achtergrond heeft voor iemand van elke leeftijd, laat staan ​​voor iemand van 27. Om te beginnen richtte hij de Peiwo-app op die al 10 miljoen gebruikers heeft.. Justin Sun heeft Peiwo ertoe gebracht de eerste live streaming-app te worden die crypto’s ontvangt. De Peiwo-app is een van de toonaangevende leden van de online gemeenschap voor audiocontent.

Forbes vermeldde Sun als 30 onder 30 in Azië. Dus als iemand je vraagt ​​wat een Tron-munt is of waarom je voor een Tron-munt kiest, houd dan altijd zijn succesvolle oprichter in gedachten. Hij is ook de beschermeling van Jack Ma, de oprichter van de Ali Baba-groep. Jack Ma heeft Justin Sun uitgekozen om te studeren aan de prestigieuze Jack Ma Hupan University een lager acceptatiepercentage dan Princeton.

Wat is Tron Coin: de Tron-toets op een toetsenbord.

Justin Sun is ook afgestudeerd aan de Universiteit van Pennsylvania. Hoewel de relatie tussen Ali Baba en Tron nog steeds onduidelijk is, verlaten enkele van de beste ontwikkelaars van Ali Baba Alibaba om naar Tron te gaan, waardoor de problemen nog onduidelijker worden..

Naast Jack Ma omringde Sun zich met een nog breder team van all-star mentoren, waaronder Feng Li en Tim Berners-Lee. Voor degenen onder u die het niet weten, Feng Li is een adviseur van Rimpeling en leidde investeringen bij Coinbase. Tim Berners-Lee is beroemd om het uitvinden van het World Wide Web.

Naast het team is er een groeiend aantal belangrijke beïnvloeders in crypto die geloven dat de TRX-munt zal slagen, waaronder Hacker Noon.

Hoe kan TRON worden gebruikt?

Het grootste voordeel van het gebruik van Tron-crypto is dat u dat bent artiesten en makers van inhoud over de hele wereld in staat stellen om eigenaar te worden van de inhoud die ze maken.

Tron leidt een beweging die door sommigen het derde web wordt genoemd. Hoewel het futuristisch klinkt, stelt het derde web, of web 3.0, mensen in staat het internet te gebruiken zoals het oorspronkelijk bedoeld was – als een gedecentraliseerd, open netwerk.

Gedurende de dotcom-zeepbel, het internet had een wending genomen weg van zijn gedecentraliseerde oorsprong. Socialmediagiganten in Silicon Valley bouwden bovenop de infrastructuur die hun werd gegeven en herbedraden deze zodat Tech Giants geld konden verdienen met gebruikersgegevens. Cambridge Analytica is het geval en punt van dit systeem. In het derde web zal Tron echter de macht weer in handen van de gebruikers leggen, zodat ze de controle hebben over hun eigen gegevens.

Wat is Tron Coin: de Tron-website voor een grafiek.

Door Tron-crypto te gebruiken, leidt u het internet terug op zijn oorspronkelijke pad. U geeft gegevens weer onder uw controle als u de keuze hebt om gegevens niet openbaar te maken of er geld mee te verdienen voor uw eigen gewin. Dus een van de antwoorden op wat Tron-munt is, is iets dat zal gebeuren leid het internet terug naar zijn oorspronkelijke doel.

Vanuit het standpunt van een ontwikkelaar is Tron ook bijzonder omdat het momenteel zo wordt gebouwd maakt het gebruik van elke taal op hoog niveau mogelijk voor slimme contracten. Dit betekent dat ontwikkelaars in de toekomst elke programmeertaal kunnen gebruiken die ze het liefst bouwen bovenop het open software-ontwerp.

Een van de grootste producten die tot nu toe op Tron zijn ontwikkeld, is crypto-puppy’s. Net nadat cryptokatten voor het eerst werden vrijgegeven, probeerde Tron het komende Chinese jaar van de hond uit te spelen. Tron-honden verkopen nog steeds voor het equivalent van $ 18. Dit is slechts een van de vele voorbeelden van succesvolle producten op het netwerk.

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Hoe werken transacties?

Om u volledig te helpen begrijpen wat Tron-munten zijn, zal ik u een kijkje geven in hoe de transacties van deze munt werken.

Net als veel andere digitale valuta, TRX-munttransacties vinden plaats in een openbaar grootboek. In dit grootboek is de geschiedenis van elke transactie terug te voeren tot de eerste transactie. Het transactiemodel dat TRX gebruikt, is vergelijkbaar met het transactiemodel dat Bitcoin gebruikt. Het enige verschil is dat Tron heeft het model van Bitcoin verbeterd door extra beveiliging te bieden. Het model dat TRX gebruikt, heet UTXO.

In een UTXO-model is er een basisuitvoer, een bedrag dat naar het adres van een TRX-gebruiker wordt gestuurd, naast een reeks regels die dat specifieke ingestelde bedrag ontgrendelen. Het eindproduct is een output die de UTXO wordt genoemd.

Wat is Tron Coin: TRX Coin Explained

Maar om volledig te begrijpen wat TRX is, hoeft u niet echt te veel te weten over het UTXO-model. Dat is meer het geval voor de ontwikkelaars en nerds die misschien meer weten dan ze zouden moeten (niet dat daar iets mis mee is!).

Je moet je concentreren op het grotere geheel, vasthouden aan het algemene nut dat Tron levert aan mensen die de controle over hun gegevens terug willen krijgen en toch sociale media willen gebruiken.

Het potentieel van TRON

Omdat je al een redelijk goed idee hebt van wat Tron-munten zijn, is het tijd om het te bespreken zijn potentieel. De relatie van Justin Sun met Jack Ma roept de vraag op of er in de toekomst een fusie of convergentie van de twee entiteiten zal plaatsvinden. Elk dergelijk nieuws zou monumentaal zijn en Tronix zeker een reeds platgetreden pad naar succes katapulteren.

Tron is nog steeds splinternieuw en het begint nog maar net. Maar toch kun je niet al te optimistisch zijn.

Tron-cryptovaluta groeit mogelijk niet vanwege de manier waarop Justin Sun omgaat met communicatie, wat beleggers soms boos heeft gemaakt. Zon heeft de reputatie om updates te leveren die simpelweg aankondigen dat er in de toekomst een grote aankondiging zal worden aangekondigd, wat begrijpelijkerwijs behoorlijk frustrerend is. Mensen beschouwen Sun ook als te jeugdig en misschien te naïef om een ​​blockchain te runnen die de omvang heeft van Tron.

Wat is Tron-munt: makers van Tron-munt.

Andere negatieve schoten in de reputatie van Tron en Justin Sun kwamen begin 2018 naar boven toen er nieuws over circuleerde Tron gebruikt een deel van Ethereum’s code en schending van de auteursrechtlicentie van Ethereum. Dit is inmiddels gecorrigeerd. Rond dezelfde tijd waren er ook geruchten dat Justin Sun $ 1,2 miljard aan eigen munten zou incasseren. Dit bleek ook een vals gerucht te zijn.

Sommigen overwegen die reeks moddergolven als een FUD-campagne in een poging de reputatie van Justin Sun te vernietigen. De reputatie van Sun komt vaak onder vuur te liggen als mensen daarom vragen, "wat is Tron-munt?". Hoe dan ook, de munt is pas in jaar één van een wegenkaart die helemaal tot 2023 loopt. Met andere woorden, het is nog heel vroeg voor Tron, dus dit soort nieuws zal na verloop van tijd verdwijnen..

Kijk naar Jed McCaleb van Stellair. Mensen vergaten alles Mt. Gox toen nieuws over het Stellar-partnerschap met IBM opdook. Nogmaals, het is een vroege dag voor Tron.

Is TRON veilig?

Als u het platform van Tron gebruikt, is de reputatie eromheen tot nu toe redelijk goed. Het budget lijkt geef prioriteit aan beveiliging, die ik kan opmaken uit Trons recente aanwerving van een veelgevraagde beveiligingsingenieur, Jorge Guo. Voor zijn werk heeft hij erkenning gekregen van onder meer Google, Qualcomm, Huawei.

Guo regelt alles onderzoek en ontwikkeling voor de veiligheid van Tron. Hij helpt bij het beantwoorden van op beveiliging gerichte vragen met betrekking tot het onderwerp, "wat is Tron-munt?".

Als het erop aankomt TRX zelf vast te houden, moet je gewoon slim zijn.

Net als het hebben van een veilige toegangscode, moet u behandelen hoe u uw munten bewaart zeer gevoelig. U kunt ervoor kiezen om de munten op te bergen een portemonnee, Leuk vinden de Ledger Nano S, maar als u zo’n portemonnee gebruikt, moet u dat zeker doen noteer uw privésleutel. Als u uw privésleutel niet opschrijft, kunt u uw munten voor altijd verliezen.

Omdat cryptocurrency is gedecentraliseerd, veel wallets slaan uw informatie helemaal niet op. Ze hebben geen back-ups van uw gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt geen e-mail ontvangen om uw wachtwoord opnieuw in te stellen als u dit bent vergeten. U moet de privésleutel hebben waartoe u toegang krijgt wanneer u zich aanmeldt. Dat is het. Dat is de enige manier om toegang te krijgen tot uw account.

Hetzelfde kan gezegd worden over het kopen van Tron-munten. Je moet altijd kiezen een betrouwbaar cryptocurrency-uitwisselingsplatform (of een betrouwbare betalingsbemiddelaar), en zorg ervoor dat alle beveiligingsmaatregelen in orde zijn – alleen door dat te doen, kunt u er zeker van zijn uw fondsen en bezittingen zullen geen schade toebrengen in het aankoopproces en daarna.

Net als elk ander digitaal bezit, Tron kan worden uitgebuit, en de beveiliging ervan kan worden geschonden. Dat is een risico dat je moet nemen in het tijdperk van digitalisering. U kunt basale beveiligingstechnieken volgen, zoals het beveiligen van uw privésleutels met behulp van een hardware wallet. Dergelijke technieken zullen uw vermogen vergroten om uw bezittingen te beschermen.

Maar misschien ben je wel je eigen grootste vijand als het gaat om het misbruiken van TRX. Net als andere digitale valuta, kun je het gebruiken om behoorlijk illegale dingen te doen als het gaat om belastingontduiking of illegale handel (hoewel het bekend moet zijn dat de TRX van Justin Sun tot 2021 wordt vergrendeld, dus hij kan zijn voorraad niet aanraken als c-suite executives op Wall Street).

Hoe kan het worden misbruikt?

Net als veel andere munten of eigenlijk gewoon activa in het algemeen, kan TRX worden gebruikt voor dergelijke geld verbergen of belastingontduiking. Eigenlijk, tot 36% van de Bitcoin-eigenaren is van plan belastingfraude te plegen dit jaar, volgens een artikel van de Motley Fool.

Naarmate de regelgeving voor cryptocurrencies toeneemt, is er minder ruimte voor criminelen om cryptocurrency illegaal te gebruiken. Concepten zoals KYCKen uw klant) worden steeds prominenter om mensen te identificeren en verifiëren die digitale valuta gebruiken. KYC is goed voor de identificatie van vermogensbezitters, maar in zekere zin profiteert KYC ook door de eigenaren zelf hen gerust te stellen van de legitimiteit van het platform dat ze gebruiken.

Wat is Tron-munt: een visualisatie van de Tron-munt.

Handel met voorkennis kan ook plaatsvinden met Tron, net zoals bij elke andere munt. Het vermoeden van handel met voorkennis heerst in cryptovaluta. Er zijn geen ongebruikelijke geruchten over Tron en handel met voorkennis opgedoken, behoudens het ontkrachtte gerucht dat Justin Sun een miljard USD aan TRX voor zichzelf zou nemen.

De zon die geld voor zichzelf neemt, zou je niet moeten doen geloven dat Tron een slechte munt is als je nog steeds probeert de vraag te beantwoorden "wat is Tron-munt", wel.

Over aspecten heen en weer, TRX-munt is solide. De technologie en het personeel achter Tron maken zich weinig zorgen. Het team wordt langzaam opgebouwd met ontwikkelaars van Alibaba en andere technische giganten. Justin Sun is jong, maar dat betekent gewoon dat hij van dezelfde generatie is als cryptocurrency – hij begrijpt een jeugdig publiek. Deze munt is zeker het bekijken waard.

Vergelijk Tron zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Vergelijk Tron zij aan zij met anderen

Alle Crypto Exchanges lijken misschien op u, maar dat zijn ze NIET allemaal hetzelfde!

Ja! Laat me de vergelijkingstabel zien

Gevolgtrekking

Met een energieke jonge leider in Justin Sun gaat deze munt door. De oprichter is een van de best verbonden mensen in crypto. Het feit dat hij Jack Ma, de oprichter van de Ali Baba Group, en ook de oprichter van het World Wide Web, leden van zijn inner circle kan bellen, laat zien hoe machtig hij werkelijk is. Denk aan het netwerk van Justin Sun wanneer u de vraag beantwoordt "wat is Tron-munt?".

Heb je ooit het citaat gehoord "laat me zien met wie je jezelf omringt, en ik zal je laten zien wie je bent"? Deze quote is ook van toepassing op zakelijke mentorschappen. Justin Sun’s eerstegraads netwerk, evenals zijn visie voor de toekomst van Tron, zijn dat wel krachtige troeven. Dit project is nog erg nieuw en ik ben ontzettend enthousiast om te zien wat de toekomst voor Tron in petto heeft!

Als u nu tot de conclusie bent gekomen dat u voor uzelf wat Tron-munten wilt kopen, moet u er rekening mee houden dat dit alleen op betrouwbare cryptocurrency-uitwisselingen. Bijvoorbeeld, Binance is zo’n ruil – Tron hier kopen zou er ongeveer zo uitzien:

 1. Registreer en verifieer uw identiteit op Binance
 2. Maak je account aan;
 3. Kies hoeveel Tron-munten je wilt kopen;
 4. Kies de gewenste koopmethode;
 5. Doe de aankoop!

alternatief…

Als u niet enthousiast bent over het kopen van Tron-munten van een cryptocurrency-uitwisseling, kunt u deze daadwerkelijk kopen via Simplex – een betalingsverwerkingsbedrijf. Op deze manier kun je je Tron-munten kopen met een creditcard of betaalpas, en zorg ervoor dat uw betaling is veilig en snel, te.

Vergeet ook niet een portemonnee te vinden om uw Tron-munten in op te slaan. Veel gebruikers bevelen dit aan de Ledger Nano S – het is zeker een van de veiligste cryptocurrency-portefeuilles die er zijn!

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is niet bedoeld om enige vorm van financieel, beleggings-, handels- of andere vorm van advies te geven. BitDegree.org onderschrijft of raadt u niet aan om enige vorm van cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden. Raadpleeg uw financieel adviseur voordat u financiële investeringsbeslissingen neemt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me