In 2018 kondigde het team van Stellar Lumen aan dat 30 banken en tot 60% van de winkelcorridor van het eiland in de Stille Zuidzee Lumens zullen gebruiken. Als dit het geval is, kan de prijs van Lumens “MAAN!”.

Terwijl sommige mensen blij zouden zijn als de prijs van Stellar terugkeert naar $ 0,40 cent, willen anderen dat de prijs verder gaat dan een dollar, $ 5 dollar of zelfs hoger!

In dit artikel leer je meer over de huidige XLM-prijsvoorspellingen. Ik heb overal op internet gezocht en heb een lijst gemaakt met wat de grootste en meest gerenommeerde analisten zeggen over XLM-prijsvoorspellingen voor 2021.

Maar voordat u verder leest, doe me een plezier en onthoud: voordat u gaat beleggen, dient u een financieel expert te raadplegen en uw eigen onderzoek te doen..

Nu dat uit de weg is, bereid je je voor om alles te weten te komen over de XLM-prijsvoorspellingen in 2021 en daarna! Maar eerst zal ik kort ingaan op het achtergrondverhaal van Stellar en enkele van de belangrijkste kenmerken ervan uitleggen.

Wat is XLM?


Prijsvoorspelling van stellaire lumen

Laatste Coinbase-coupon gevonden:

Je kunt Stellar zien als de irritante jongere broer van Bitcoin. Het is echter sneller, schaalbaarder en goedkoper. U kunt XLM binnen 3-5 seconden verzenden voor minder dan een cent.

Het wordt vaak geassocieerd met Ripple, maar Ripple richt zich op banken als Santander en HSBC, terwijl Stellar zich over het algemeen meer bezighoudt met het leveren van bankdiensten aan particulieren..

Stellar zorgt met name voor een revolutie in grensoverschrijdende betalingen. Stel je voor dat je op een afgelegen plek woont, zoals Micronesië, en je wilt geld sturen naar iemand die in Zuidoost-Azië woont. Als u die persoon een betaling in Lumens zou sturen, zou dit veel sneller en goedkoper zijn dan andere huidige betaaldiensten (zoals Western Union).

Als je een meer diepgaande tutorial wilt over wat Stellar is, klik dan hier!

Het ICO-platform van Stellar

Stellar heeft ook een opvallend ICO-platform dat opkomende cryptocurrencies gebruiken om nieuwe projecten te lanceren. Een van de grootste ICO’s op de beurs van Stellar is Irene Energy, dat bijna kan worden gezien als een Tinder voor energiebronnen. Met Irene kunt u beslissen uit welke bron u uw energie haalt, zoals zonnepanelen, generatoren en zelfs uw buurman!

Deze ICO samen met vele anderen op het platform van Stellar zou spannend kunnen zijn voor mede-Lumenauts (de naam die aan Stellar-fans is gegeven)!

Eerder dit jaar koos de 39 miljoen dollar kostende ICO “Mobius” Stellar boven Ethereum op een verrassende manier, meldde Coindesk. De oprichter van Mobius wees op de schaalbaarheid van Stellar in vergelijking met die van Ethereum.

De ICO’s en de technische kenmerken achter Stellar zijn opwindend, maar wat nog spannender is, is de expertise van de oprichter van Steller, Jed McCaleb. McCaleb is een van de eerste, toonaangevende uitvinders in de blockchain-gemeenschap en wordt met het jaar alleen maar sterker.

Vergelijk Crypto Exchanges zij aan zij met anderen

Wist je dat?

Heeft u zich ooit afgevraagd welke crypto-uitwisselingen het beste zijn voor uw handelsdoelen??

Zien & vergelijk TOP3 crypto-uitwisselingen naast elkaar

Jed McCaleb

In 2014 werkte Jed McCaleb nog bij Ripple Labs, en het was 7 jaar geleden dat hij de website Mt. Gox.

Mt. Gox werd het slachtoffer van een Bitcoin-hack (de op een na grootste hack aller tijden) waar de aanvallers in 2014 voor 460 miljoen dollar aan Bitcoin wegkwamen.!

Stellar Lumens-transacties bij Mt. Gox

Bron: wikipedia

Volgens een New York Observer artikel uit 2015, waarbij de naam van Jed McCaleb wordt geassocieerd met Ripple, bijna het operationele account van Ripple bij Wells Fargo heeft gesloten. Dit was te wijten aan een hack die plaatsvond op Mt. Gox.

XLM-prijsvoorspelling Jed McCaleb, medeoprichter van StellarOf McCaleb iets te maken had met Mt. Gox, we weten het niet. Wat we wel weten, is dat zijn reputatie volledig is aangetast na de aanslag en het faillissement.

Nu we het 7-jarig jubileum van Mt. Gox, McCaleb is vrijwel niet in de schijnwerpers geweest. Hij heeft niets meer met Ripple te maken en concentreert zich al zijn tijd op Stellar Lumens.

Stellar en IBM

Sinds de lancering van Stellar heeft McCaleb al een samenwerkingsverband opgezet met een van de grootste technologiebedrijven in blockchain, IBM..

IBM en Stellar hebben al een werkend blockchain-product dat Stellar Lumens in de Stille Zuidzee gebruikt. Het project verbindt retailers op enkele van de meest afgelegen eilanden in de Stille Oceaan.

Dit partnerschap is spannend omdat het al in beweging is. Het is niet een symbolisch, vals partnerschap dat indruk op u maakt. Jed McCaleb doet grote dingen met enkele van de grootste namen in de blockchain – wat erg opwindend is voor Stellar Investors!

IBM Officieel logo

XLM-prijsgeschiedenis

2017 was een doorbraakjaar voor Stellar Lumens. De prijs van Stellar lag in april 2017 ruim onder de 1 cent ($ 0,002 USD om precies te zijn). In mei begon het wat aandacht te krijgen en in de zomer liep het op tot 4 cent!

Pas in december 2017 begon het serieuze stoom op te nemen. Het hoogste punt in december was $ 0,31 cent. Toen, in januari 2018, ging Stellar zelfs nog hoger en groeide het tot zijn hoogste punt ooit $ 0,93 cent.

Vanwege regelgeving en verschillende andere factoren is de cryptocurrency-markt als geheel gedaald, en Stellar is geen uitzondering. Naar boven Dit zou echter mogelijk het perfecte moment kunnen zijn om Stellar te kopen. Veel analisten lijken hoge verwachtingen te hebben in hun XLM-prijsvoorspellingen en zeggen dat de prijs niet alleen zal herstellen, maar ook sterk zal herstellen!

In 2019 en 2020 varieerde de prijs van Stellar van ongeveer $ 0,06 tot $ 0,1, maar het is tijd om te zien wat het nieuwe jaar brengt.

Laten we dus zonder verder oponthoud eens kijken naar wat enkele van de toonaangevende analisten zeggen over de XLM-prijsvoorspelling voor 2021!

Prijsvoorspellingen XLM 2021?

Na het onderzoeken van 7 van enkele van de toonaangevende XLM-prijsvoorspellingen, ontdekte ik dat de meeste professionals voorspellen dat de prijs van XLM dit jaar en tot ver in de toekomst alleen maar zal stijgen! Laten we er een paar bekijken, zullen we?

Altcoin voorspelling

In de maanden mei en juni, Altcoin voorspelling voorspelt dat XLM ongeveer 35% zal winnen ten opzichte van een Bitcoin. Vergeleken met de huidige waarde van 0,00002935 Satoshi’s, verwacht deze voorspellingsservice dat de prijs zo hoog zal zijn als 0,00004664 Satoshis.

Notitie: Een Satoshi is de kleinste eenheid van een Bitcoin. 1 bitcoin kan worden onderverdeeld in 100.000.000 Satoshis.

Altcoin Forecast bevat ook een voorspelling op korte termijn, die een voorspelde winst op korte termijn van ongeveer 10% ten opzichte van de huidige prijs uitdrukt.

Portemonnee-investeerder

Portemonnee-investeerder actualiseert prijzen en voorspellingen elke 3 minuten met behulp van de nieuwste technische analyse. Zoals het er nu uitziet, bevat de site een 1-jaarprognose van $ 0,3045 en een 5-jaarprognose van $ 0,459

Dit is iets lager dan de eerste voorspelling, maar deze prijs zou u nog steeds een ROI (return on investment) van 5x bieden als u tegen de huidige prijs investeert.

Investeren Haven

De prijsvoorspelling op Investeren Haven is erg optimistisch en voorspelt dat Stellar dit jaar $ 4 waard zou kunnen zijn. Het team zegt dat dit een haalbare XLM-prijsvoorspelling is, zolang er geen grote beveiligingsfouten zijn en de sector als geheel goed presteert.

Monetize.info

Inkomsten genereren geloven dat de grote partnerschappen van Stellar de reden zullen zijn voor een aanstaande prijsstijging, die volgens de voorspeller zal resulteren in een prijs van XLM van $ 2 – $ 3. Inkomsten genereren is niet verkeerd bij spraakmakende partnerschappen. Naast IBM zijn de partners van Stellar onder meer Stripe, Deloitte en ICI Bank.

Om u een idee te geven van de omvang van deze partnerschappen, gaf Stripe Stellar een paar jaar geleden een kapitaalinjectie van 3 miljoen dollar, die Stellar onmiddellijk terugkeerde in XLM.

Ja, je leest het goed – Stripe is eigenaar van Lumens.

Crypto News aangedreven door Oracle Times

Voor deze en andere XLM-prijsvoorspellingen van $ 1,00 wees Oracle Times erop dat IBM in december 8 nieuwe validators aan het netwerk had toegevoegd. De aankondiging van Jed McCaleb over 30 banken die samenwerken met Stellar, werd ook in het artikel genoemd. Naast de banken en de validators van IBM, partnerschappen met onder meer SatoshiPay, Mobius en Hashcash werden ook genoemd.

Crypto News voorspelde dat de prijs van Stellar al in januari 2018 het $ 1-punt zou kunnen bereiken, en het deed het bijna rond 3 – 4 januari toen het een hoogte bereikte van $ 0,94. De prijs is sindsdien echter aanzienlijk gedaald. Momenteel is de prijs van Stellar $ 0,27, maar aan het begin van het jaar is hij erin geslaagd $ 0,37 te bereiken.

XLM-prijsvoorspellingen in 2021?

De volgende voorspellingen zijn twee zeer verschillende, zeer speculatieve prijsvoorspellingen. Laat u niet afschrikken door een van deze XLM-prijsvoorspellingen en laat u niet te opgewonden raken. Onthoud dat crypto ongelooflijk volatiel is, de prijzen kunnen het ene moment stijgen en het volgende moment 50% dalen. Dus lees en handel met de nodige voorzichtigheid.

INTERESSANT FEIT

Stellar heeft een bewezen model in tegenstelling tot Ethereum, omdat het al over de unieke technologie beschikt om activa rechtstreeks uit te geven!

Stellar Lumens versus Ethereum vergelijken

Het Economy Forecast Agency

Deze website biedt een breed scala aan prognosemodellen om marktprognoses te maken voor zakelijke klanten. De analisten gebruiken wiskundige en statistische prijsmodellen op basis van historische prijsontwikkelingen.

Deze website voorspelde dat de Stellar-prijs in 2021 zal dalen tot $ 0,23, waar hij momenteel $ 0,27 is. De website heeft ook zijn eigen prijsvoorspelling voor 2022, die zegt dat Stellar begin 2022 zelfs $ 0,30 zal bereiken. Dit is duidelijk verreweg de meest conservatieve en pessimistische prijsvoorspelling van XLM..

Houd er rekening mee dat deze prognoses kunnen veranderen omdat, zoals vermeld, het prognosemodel historische trends gebruikt bij het berekenen van prijsvoorspellingen. Dit betekent dat de tools die ze gebruiken voortdurend informatie bijwerken als er nieuwe prijzen binnenkomen.

Het lijkt er dus op dat de meeste analisten een positief resultaat hebben voorspeld voor de toekomst van Stellar op korte en lange termijn.

Is XLM een goede investering?

Volgens een recent bericht van Data Driven Investor zijn twee van de belangrijkste vragen die ze zichzelf stellen als durfkapitalisten geld in een bedrijf stoppen:

1) Zijn er enkele gemakkelijk identificeerbare toepassingen voor het product??

2) Wat voor team heeft dit bedrijf erachter??

Stellar slaat beide vragen uit het park en heeft zeker een geweldige use case en een solide team. Tijdens al deze XLM-prijsvoorspellingen bleven enkele van dezelfde drie dingen verschijnen: de technologie achter de Stellar-blockchain, het ontwikkelingsteam en de partnerschappen.

De prestaties van Jed McCaleb

XLM-prijsvoorspelling Ripple's mede-oprichter Jed CalebRipple’s mede-oprichter Jed McCaleb | Bron: ripplecoinnews

Ondanks wat je misschien hebt gelezen over het verleden van Jed McCaleb (hij verliet Ripple, zat in een rechtszaak, enz.), Maar het is belangrijk om één ding in gedachten te houden: de man weet hoe hij moet winnen.

Hoewel het een grootschalige aanval onderging, Mt. Gox hield nog steeds tot 80% van het volume van Bitcoin op zijn hoogtepunt. Veel van de Bitcoin’s die tegenwoordig in omloop zijn, kunnen worden verhandeld vanwege Mt. Gox.

Bovendien zou elke associatie die McCaleb met de uitwisseling heeft, gepaard moeten gaan met het feit dat hij geen controle had over de uitwisseling op het moment dat deze werd aangevallen. Hij verloor zelfs $ 50.000.

In plaats daarvan zou McCaleb bekend moeten staan ​​om het vroege werk dat hij deed bij Ripple, de oprichting van Stellar en de voortdurende partnerschappen die hij blijft opbouwen. Hij moet ook worden herinnerd voor het werk dat hij met IBM in de Stille Zuidzee doet. Sommige eilanden van dit programma zullen rechtstreeks van invloed zijn op de behoefte aan financiële diensten, met name goedkope en snelle betalingsoplossingen.

Technologie

Het feit dat XLM meer kan verwerken in 3-5 seconden dan Bitcoin in 10 minuten, laat je weten welk technologieniveau deze munt achter zich heeft. Dit betekent dat Lumens ongeveer 1.000 keer sneller kan werken dan Bitcoin.

Dus nu weet je iets van de opwindende technologie achter Stellar, de XLM-prijsvoorspellingen en het krachtige team achter de medaille. Naar mijn mening lijkt Stellar een goed project te zijn, zelfs na enkele van zijn rode vlaggen.

Gevolgtrekking

Hoewel Stellar viel van waar het was in januari 2018, als je het vergelijkt met waar het was in april 2017, is de munt in één jaar nog steeds 2900% gestegen! Wat geweldig is als je het mij vraagt.

Hier is mijn mening over Stellar: de enige onmiddellijke bezorgdheid op korte termijn die ik zie, is dat de algehele markt momenteel daalt. Maar zodra de markt zich herstelt, zou Stellar hoog op de schouders van de gigantische cryptocurrency-markt kunnen staan.

En dat is alles wat ik hierover zal zeggen!

Ik kan echter niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het voor u is om uitgebreid onderzoek te doen voordat u investeert. Niet alleen dat, maar u dient ook een financieel expert te raadplegen. Maar daarvoor zou ik graag je mening horen … dus, laat me weten wat jullie denken over de toekomst van Stellar!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me