5 beste plaatsen om interesse te verdienen op Crypto

Naarmate we zien dat de wereldwijde rentetarieven dichter bij nul komen (en zelfs negatief in sommige landen), wenden meer mensen zich tot de cryptocurrency-markt als een alternatief middel om een ​​extra inkomen te genereren. Een populaire manier om verdien passieve Bitcoin is via renterekeningen en uitleenplatforms.

Met deze services kunt u rente op Bitcoin en crypto verdienen zonder dat u via een beurs op de markten hoeft te handelen. Ze stellen leners en geldschieters in staat om onderling geld uit te wisselen om een ​​door cryptovaluta gedekte lening te ontvangen (betaald in fiatvaluta) of rentebetalingen verdienen op Bitcoin, Ether en anderen.

onze keuze

Beste platform voor

Al met al

blockfi Bezoek website

Beste platform voor

Verzekeringsbescherming

nexo Bezoek website

Beste platform voor

Reputatie

binance Bezoek website

Beste spaarrekeningen om crypto-rente te verdienen

Op basis van onze beoordelingen zijn de beste plaatsen om maandelijkse rente op crypto te verdienen:

Kredietverlening & Leenplatforms: vergelijking


We hebben de beste spaarrekeningen beoordeeld om rente te verdienen in deze vergelijkingstabel op basis van belangrijke factoren zoals gebruiksgemak, reputatie, beschikbare digitale activa, rentetarieven, vergoedingen, beveiliging en klantenondersteuning.

Beknopte handleiding: hoe u rente kunt verdienen op Crypto

Volg deze eenvoudige stappen om rente te verdienen op crypto, Bitcoin en stablecoins:

Sites om interesse te verdienen met Crypto: beoordelingen

Deze vergelijkingsgids geeft een overzicht van waar u zich kunt aanmelden voor een renteaccount en kunt beginnen met het verdienen van extra winst op uw crypto, Bitcoin, stablecoins en zelfs fiatvaluta. Als je meer wilt weten over elke provider, klik dan op de links om onze beoordelingen te lezen of blader door onze categorie Exchange Review.

1. BlockFi

BlockFi is een financieel bedrijf op het gebied van digitale activa dat professionele diensten levert aan particulieren en bedrijven over de hele wereld. Het bedrijf is gereguleerd op federaal en staatsniveau in de Verenigde Staten (48 staten). BlockFi biedt de gemakkelijkste manier om interesse te krijgen in Bitcoin, crypto en stabiele munten.

Gebruikers kunnen zich registreren voor een renteaccount om hun cryptocurrency-activa zoals Bitcoin en Ethereum op het platform op te slaan. In ruil daarvoor worden gebruikers beloond met rente tot 8,6% op hun geïnvesteerd kapitaal. Het rentebedrag wordt maandelijks aan het begin van elke maand betaald en de volgende dag na de storting opgebouwd.

Om rente te verdienen over de cryptocurrency-portefeuille, maak nu een account aan bij BlockFi.

blockfi

De rentetarieven van BlockFi worden maandelijks samengesteld, wat betekent dat als u rente maakt in maand 1, uw volgende rentebetaling wordt berekend over uw nieuwe totale saldo (oud saldo + rentebetaling vanaf maand 1). Hierdoor kunnen investeerders op lange termijn welvaart opbouwen.

Er is ook geen minimum of maximum stortingsbedrag, dus beginners kunnen direct aan de slag met BlockFi. Maak gewoon geld over naar het platform en verdien gratis crypto.

Als je het nog niet wist, biedt BlockFi andere diensten aan zijn gebruikers, zoals goedkope USD-leningen die zijn beveiligd met crypto, een geavanceerd handelsplatform voor cryptocurrency (terwijl je rente verdient) en stablecoins kopen met behulp van overboekingen in USD..

2. Crypto.com

Crypto.com is een digitaal activaplatform dat verschillende digitale valutaproducten en -diensten aanbiedt, waaronder een crypto-renteaccount. Het enige doel van het netwerk volgens de oprichter is om de acceptatie van crypto op wereldwijde schaal te vergroten door het voor individuen gemakkelijk toegankelijk te maken.

Bezoek Crypto.com

Met meer dan 1 miljoen gebruikers op zijn platform biedt Crypto.com een ​​krachtig alternatief voor traditionele financiële diensten, waardoor het voor iedereen gemakkelijker wordt om aan cryptocurrencies te komen. Het digitale valutaplatform staat bekend om zijn crypto-app waarmee je kopen, verkopen, verhandelen, uitgeven, opslaan, verdienen, geld lenen en zelfs rekeningen betalen met crypto!

cryptocom verdienen

Met de Crypto.com-app kunnen gebruikers verdien tot 8% op cryptocurrency en 12% op stablecoins. Dit vervangt in wezen uw bankrekening en klanten kunnen hun favoriete digitale activa in de app storten om dagelijks rente op te bouwen.

Opgebouwde rente-inkomsten worden elke 7 dagen op uw portemonnee bijgeschreven en uitbetaald in dezelfde valuta als de aanbetaling. Als u bijvoorbeeld BTC stort, brengt u rente in rekening die in BTC wordt uitbetaald. U kunt meerdere stortingen hebben om rente op te bouwen voor verschillende cryptocurrencies in uw portemonnee.

Gebruikers van de Crypto.com-app kunnen de MCO-token van het platform inzetten om hogere rentetarieven te verdienen, zoals hieronder vermeld. Omdat deze tarieven vaak kunnen veranderen, raden we u aan de tarieven in de app te controleren voordat u een renterekening aanmaakt.

crypto app-tarieven

3. Nexo

Nexo is een online leenservice voor cryptocurrency die financiële voordelen biedt voor het opslaan van crypto-activa op het platform, zoals Bitcoin en Ethereum. In ruil daarvoor biedt Nexo een account met hoge rente waar gebruikers dat kunnen verdien tot 10% per jaar op Bitcoin, crypto, stablecoins en fiatvaluta.

Bezoek Nexo

De uitleendienst is gelicentieerd, gereguleerd en verzekerd tot $ 100 miljoen tegen diefstal met BitGo en beschikbaar in meer dan 40 fiat-valuta’s en in 200 rechtsgebieden wereldwijd.

nexo-website

Sinds de lancering in 2017 heeft Nexo meer dan verwerkt 1,5 miljard dollar van meer dan 800,000 gebruikers in meer dan 200 rechtsgebieden over de hele wereld en ondersteunt meer dan 40 fiat-valuta’s. Het is wijdverspreid populair geworden als een alternatieve crypto-investeringsmethode en opslagoptie voor individuen en bedrijven om extra financiële voordelen voor leners en geldschieters te benutten..

Crypto-rentespaardiensten zoals Nexo zijn aantrekkelijk voor klanten omdat de verdiende rente aanzienlijk hoger is dan de tarieven die worden aangeboden door traditionele financiële instellingen zoals banken. De rente op een Nexo-spaarrekening wordt dagelijks uitbetaald waardoor de spaarrekening kan worden samengesteld en snel groeien.

nexo verdienen

Het platform heeft onlangs zijn rentetarieven verdubbeld voor zijn ondersteunde digitale activa en brengt de rente tot 6% APY, die voorheen tussen 4% en 5% voor cryptocurrency-activa varieerde..

Gebruikers kunnen ook verdien 2% extra bij uitbetaling in NEXO-tokens. Een renteaccount bij USD kan bijvoorbeeld 12% APY verdienen wanneer deze wordt uitbetaald in de native token van het platform.

Gebruikers die liquiditeit verschaffen aan het Nexo.io-platform door hun fiat- en crypto-activa bij Nexo te storten en op te slaan, komen in aanmerking om zich te registreren voor een spaarrekening. Fondsen uit de portemonnee kunnen op elk moment worden geraadpleegd, zodat u geld kunt opnemen in een hardware-portemonnee voor personeel of kunt verkopen aan fiat met behulp van een gerenommeerde uitwisseling.

4. Celsius-netwerk

Celsius Network is een digitaal activaplatform dat zijn gebruikers toegang biedt tot financiële diensten en voordelen die niet door traditionele instellingen worden aangeboden. Het doel van het platform is om de financiële banken op wereldschaal te ontwrichten door diensten aan te bieden die de volgende 100 miljoen mensen in digitale valuta zullen brengen

Bezoek Celsius Network

Celsius Network, opgericht in 2017, stelt gebruikers in staat om hun activa in een Celsius-portemonnee op te slaan verdien tot 12% per jaar in een Celsius-portemonnee.

celsius verdienen

Celsius Network werkt in een soortgelijk model als de andere providers die hoge rentevergoedingen bieden in ruil voor gebruikers voor het storten van activa op het platform om geldschieters te financieren.

Er is geen minimum stortingsbedrag en u kunt op elk moment geld opnemen zonder u zorgen te hoeven maken over vergoedingen of boetes. De vrijheid om op uw eigen voorwaarden hoge rente te krijgen zonder boetes of beperkingen, is een aantrekkelijke functie van de Celsius-app.

celsius netwerk bitcoin

Voor beleggers die niet bekend zijn met of geen ervaring hebben met het verhandelen van een portefeuille op margeplatforms om crypto te verdienen, is een jaarlijks rendement van 10% een geweldige optie om te diversifiëren en rijkdom te laten groeien zonder de risico’s die gepaard gaan met handelen. Het platform ondersteunt de belangrijkste cryptocurrency-activa zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin en de meeste stablecoins.

Maak een account aan bij Celsius Network om rente te verdienen.

Als u bijvoorbeeld gedurende 12 maanden 1 Bitcoin in Celsius Network stort, komt dit neer op $ 7,32 rente per week, in totaal $ 380,88 voor het hele jaar. Als u besluit om te worden uitbetaald in de native token TEL van Celsius Network, is het tarief 35% hoger.

5. Binance

Binance is een van de beste crypto-handelsbeurzen ter wereld die iets te bieden heeft voor zowel crypto-investeerders, HODL’ers als handelaren. Het wordt vaak beschouwd als de ‘s werelds toonaangevende cryptocurrency-uitwisseling dat een online platform biedt dat de kloof overbrugt tussen traditioneel fiatgeld en crypto door middel van innovatieve feature-rijke service.

Bezoek Binance

Hoewel het platform bekend staat om het aanbieden van zijn innovatieve handelsproducten, altcoin-handel en nieuwe functies, heeft het team onlangs een manier gelanceerd om interesse te krijgen in Binance met de introductie van ‘Binance Savings’..

Binance-besparingen

Met de Binance Savings-account kunt u uw vermogen laten groeien door rente op uw crypto op te bouwen die door het platform in een portemonnee voor koude opslag wordt opgeslagen. In wezen ben je dat uw vermogen uitlenen aan margehandelaren op het platform, en zij betalen u rente in ruil voor het lenen van uw geld.

Binance Savings / Interest-account ondersteunt een breed scala aan uitleenopties, waaronder belangrijke digitale valutamunten zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Binance USD (BUSD), Tether (USDT) en anderen.

binance spaarrekening

Gebruikers kunnen kiezen uit een Vaste aanbetaling of Flexibele aanbetaling die enigszins verschillende rentetarieven oplevert, zoals hieronder weergegeven. Flexibele storting stelt u in staat om uw geld op elk moment met een variabele rente op te nemen. Dit type renteaccount zal handelaren aanspreken die rente willen verdienen over hun cryptoportefeuille in afwachting van een handelsconfiguratie.

6. Tweelingen

Gemini is een particulier New Yorks trustbedrijf dat was opgericht in 2014 door Cameron en Tyler Winklevoss, algemeen bekend als de "Winklevoss tweeling". Het bedrijf biedt een legitieme cryptocurrency-uitwisseling en heeft onlangs Gemini Earn gelanceerd om zijn klanten dit mogelijk te maken passief inkomen verdienen op opgeslagen activa op het platform.

Tweelingen verdienen

Gemini staat hoog aangeschreven als een veilig handelsplatform en biedt de mogelijkheid om zijn gebruikers crypto voor hen te laten werken met samengestelde rentetarieven tot 7,4% APY. Het Gemini Earn-programma is beschikbaar voor Alleen voor Amerikaanse klanten en beschikbaar in alle staten. Gemini biedt de flexibiliteit om de crypto-activa naar het handelsplatform te verplaatsen (met rente) en vice versa.

In tegenstelling tot de andere platforms die in dit artikel worden vermeld, heeft Gemini Earn de gebruikersinterface vereenvoudigd met een eenvoudige rentecalculator. Het vervolgkeuzemenu toont alle ondersteunde munten, de geschatte rentevoet en berekent de rentebaten van het project over een periode van 1-4 jaar.

Gemini verdienen rente filecoin

Veel Gestelde Vragen

Krijg je interesse in cryptocurrency?

Cryptogeld eigenaren kunnen rente krijgen uitbetaald op Bitcoin, Ethereum, Tether en andere digitale activa door geld te storten op een website die leningen en rentespaarrekeningen aanbiedt. Sites zoals BlockFi stimuleren de eigenaren om het eigendom van hun activa op te geven door ze op het platform op te slaan. In ruil daarvoor worden de eigenaren beloond met rente die kan worden opgenomen met de initiële uitgave.

Is het veilig om crypto-rente te verdienen?

Bitcoin en cryptocurrency rente- en spaarrekeningplatforms zoals BlockFi en Nexo gebruik bankachtige beveiligingsprotocollen en veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat de gelden van klanten veilig worden bewaard en beschermd tegen bedreigingen zoals online diefstal en hackers.

Betaalt Bitcoin dagelijkse rente?

Krediet- en cryptospaarplatforms zoals Nexo en BlockFi betalen dagelijkse rente over cryptocurrency-activa die op hun platform zijn opgeslagen, zoals Bitcoin en stablecoins. Het opgebouwde rentebedrag wordt dagelijks samengevoegd, waardoor het rendement en het rendement voor de beleggers toenemen.

Moet ik Bitcoin investeren om rente te verdienen?

Crypto-renteplatforms zijn een populaire manier om extra inkomsten te verdienen. Uitleenplatforms kunnen aantrekkelijke rentetarieven bieden tot wel 12% APY op crypto, wat aanzienlijk hoger is dan bij een traditionele bank. De beslissing om rente op uw Bitcoin te verdienen, komt neer op risicotolerantie. Bij elke investering is het over het algemeen een goed idee om een ​​goed uitgebalanceerde cryptoportefeuille te hebben en niet al uw eieren in één mand te stoppen om de blootstelling aan gebeurtenissen buiten de controle van de investeerder te verminderen..

Is Nexo een goede investering?

Beleggers en handelaren die Bitcoin en andere cryptocurrency-activa in hun portefeuille bezitten, kunnen de diensten van Nexo gebruiken een hoger rendement op hun investering behalen door in de loop van de tijd rente op te bouwen. Het wordt vaak gezien als het equivalent van het verdienen van dividenden op een aandeel om passief inkomen te verdienen, ongeacht of het onderstreepte actief in prijs stijgt of niet.

Hoeveel moet ik in Bitcoin investeren & Crypto-spaarrekeningen om rente te verdienen

de gebruikers hebben echter geen toegang tot de privésleutels zodra Bitcoin naar de platforms is overgebracht om rente te verdienen. De gouden regel bij beleggen is dat u nooit meer investeert dan u zich kunt veroorloven te verliezen. Dezelfde regel is van toepassing op Bitcoin- en crypto-rentespaarrekeningen.

Gevolgtrekking

Investeerders in cryptovaluta kunnen nu hun rijkdom vergroten door gebruik te maken van cryptoleningplatforms om passieve rente te verdienen op hun bezit aan Bitcoin, cryptovaluta en stablecoin. Crypto-enthousiastelingen op de lange termijn die hun digitale activa hebben vastgehouden, hebben nu de flexibiliteit om extra winst te genereren zonder hun portefeuille te verkopen of te liquideren.

We hopen dat je dit artikel op de beste sites hebt gevonden om rente te verdienen over je crypto nuttig. Als u vertrouwd bent met het overzetten van crypto van uw hardwareportefeuille naar een online uitleendienst, dan zult u niet teleurgesteld zijn over de samengestelde rente die u kunt opbouwen met behulp van deze platforms. Het is een van de gemakkelijkste manieren om gratis crypto te verdienen.

Like deze post? Vergeet niet om het te delen!

U bent wellicht ook geïnteresseerd in:

  • Lolli Review – Is het legitiem? Hoe u GRATIS Bitcoin kunt verdienen
  • 4 Beste Bitcoin Cashback & Rewards-app (GRATIS geld)
  • Bitcoins kopen met Amazon-cadeaubonnen – Supergemakkelijk
  • Shrimpy Review: uw cryptoportfolio automatisch opnieuw in evenwicht brengen
  • Instars Review: is het legitiem? Hoe GRATIS Crypto te verdienen

Disclaimer: Hoewel we ernaar streven om in dit artikel nauwkeurige informatie te verstrekken, moeten individuen altijd de website bezoeken om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over producten en rentetarieven die regelmatig kunnen veranderen..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map