Alles wat u moet weten over aankomende EOS Airdrops

Bent u een crypto-investeerder of -liefhebber? Je hebt misschien veel nieuws gezien op crypto-websites over EOS Airdrop. Je hebt misschien ook veel discussies over dit onderwerp op populaire forums zoals Reddit gelezen en je vraagt ​​je waarschijnlijk af waar het over gaat? In dit artikel zal ik EOS airdrop uitleggen.

Wat is token airdrop?

Laten we eerst begrijpen wat een symbolische luchtdruppel is. Het is je misschien opgevallen dat populaire internetplatforms zoals Google, Facebook, Twitter en LinkedIn ICO-advertenties allemaal hebben verboden. Ze hebben het gedaan vanwege de speculatie die betrokken is bij de cryptomarkt en de opkomst van oplichtings-ICO’s.

Dit beperkt ICO-marketingteams en ze proberen dit probleem te omzeilen. Hoewel ze nog steeds ‘pay-per-click’ (PPC) -advertenties kunnen gebruiken op populaire cryptowebsites, hadden ze extra mogelijkheden nodig om hun ICO’s op de markt te brengen. Ze gebruiken ‘premieprogramma’s’ om hun ICO’s op de markt te brengen, waarbij ze entiteiten belonen als ze investeerders naar hun ICO’s halen.

Een token airdrop is een vorm van een premieprogramma waarbij het ICO-projectteam gratis tokens verdeelt. U kunt er meer over lezen in “Wat is Airdrop? Gids in 5 stappen om gratis tokens te ontvangen “.

Een ICO-projectteam moet gezond verstand gebruiken bij het uitvoeren van een token airdrop. Te weinig tokens resulteren in een ineffectieve campagne, terwijl als ze te veel mensen verspreiden, het project als oplichterij kunnen beschouwen. Lees er meer over in “Beginnershandleiding: hoe maak je een geweldige ICO-marketingstrategie”.

Wat is EOS?

Een relatief nieuw blockchain-platform, EOS zou het volgende grote ding kunnen zijn. Het is conceptueel vergelijkbaar met Ethereum, maar er zijn kansen dat het populairder wordt dan Ethereum.

Net als Ethereum kun je gedistribueerde apps (DApps) bouwen op EOS, en het platform heeft verschillende voordelen. Voor bijv .:

  1. Met EOS is het mogelijk om DApps te coderen zonder slimme contracten. Dit is mogelijk door DApp-transacties te gebruiken.
  2. EOS is zeer schaalbaar met een hoge transactiedoorvoer dankzij het ‘delegated proof of stake’ (DPoS) consensusalgoritme dat het gebruikt.
  3. Er zijn geen transactiekosten.
  4. Een gedecentraliseerd bestuursmodel met behulp van een stemsysteem zal toekomstige veranderingen aan het platform bepalen.
  5. EOS is gemakkelijker te gebruiken omdat het platform geavanceerde tools biedt.
  6. In het geval van een omstreden splitsing in de gemeenschap, zullen de blokproducenten het EOS-netwerk bevriezen, waardoor een eventuele harde vork gemakkelijker te beheren is.
  7. Net als Ethereum kunnen blockchain-projectteams EOS gebruiken om hun ICO’s te lanceren, met als bijkomend voordeel dat ze geen slimme contracten hoeven te coderen.
  8. Het zelfvoorzienende platform zal de blokproducenten continu belonen.
  9. In het geval van Ethereum moet u slimme contracten coderen in hun eigen taal Solidity. Lees er meer over in “Beginnersgids voor wat is een slim contract?”. Niet veel ontwikkelaars weten ervan. Met EOS kunnen slimme contracten worden gecodeerd in andere populaire programmeertalen, en dat is een voordeel.

Al het bovenstaande maakt EOS een geweldige kans als toekomstige leider in het openbare blockchain-platformlandschap. Lees er meer over in “Top 7 voordelen van EOS Blockchain”.

Het belang van de lancering van EOS Mainnet:

EOS-tokens werden oorspronkelijk gelanceerd in 2017 met behulp van de Ethereum-blockchain en ERC20-standaard. Op 14 juni lanceerde EOS echter hun Mainnet. Lees meer over de belangrijke mijlpalen in de reis van EOS in “Beginnershandleiding: wat is EOS Blockchain?”

Het is een belangrijke gebeurtenis omdat het team EOS-tokens converteert die oorspronkelijk werden gebruikt voor fondsenwerving van ERC20 naar EOS Mainnet. In afwachting van deze lancering had het team de ERC20 EOS-tokens eerder in juni bevroren.


Vergeet niet dat de ICO-projectteams airdrops uitvoeren die gericht zijn op investeerders die al populaire munten zoals Ether (ETH) bezitten. We hadden dit uitgelegd in “Wat is Airdrop? Gids in 5 stappen om gratis tokens te ontvangen “. Dit is logisch voor hen omdat de meesten van hen hun projecten hadden gelanceerd met behulp van de Ethereum-blockchain.

Bedenk nu dat veel projecten, net als Ethereum, het EOS-platform gebruikten om hun aanbod op te bouwen. Met de lancering van EOS Mainnet, als je EOS bezit, word je ineens heel belangrijk voor deze projectteams! Net als Ether-houders profiteert u waarschijnlijk van airdrops van deze projecten!

Pas op voor mogelijkheden voor het droppen van EOS-tokens!

EOS Airdrops-lijst

Onthoud naast de bovengenoemde voordelen dat EOS gratis blockchain-opslag ondersteunt. Website-hosting op blockchain wordt binnenkort een realiteit met EOS. U kunt verwachten dat meer projecten het EOS-platform zullen gebruiken. Het is niet verrassend dat crypto-portefeuilles waarmee u uw crypto op EOS Mainnet kunt beheren, op komst zijn, bijvoorbeeld. Infinito-portemonnee.

Ultieme lijst met 15 aankomende EOS Airdrops

1. Atidium Airdrop

Atidium is een gedecentraliseerde betalingsapp die profiteert van cryptocurrency, AI-technologieën en blockchain. Het platform is nog volop in ontwikkeling en zal binnenkort verschijnen in Google en App Store. Ze gebruiken hun eigen cryptocurrency ATD.

Ze laten bijna 900K-tokens vallen in een verhouding van 1: 1 tot EOS-tokenhouders. We raden aan om hun Telegram-kanaal voor meer info over airdrops. Het is een van de meest populaire EOS-airdrops. Maak je geen zorgen als je denkt dat je het hebt gemist, want ze kunnen een tijdje later uit de lucht vallen.

Airdrop-status: Al klaar op 28 juni 2018

Categorie: Betalingen en budgetbeheer

Website: https://www.atidium.io/

2. Cetos Airdrop

Cetos is universele gezondheidszorg die blockchain gebruikt om gezondheidsproblemen over de hele wereld op te lossen, zelfs in afgelegen gebieden. Ze voeden de blockchain met hun token dat bekend staat als CETOS.

Ze zullen de airdrop in een verhouding van 1: 1 verdelen over de EOS-tokenhouders die er zijn. Om deel te nemen, moeten de EOS-houders ook CETI-tokens hebben.

Airdrop-status: Airdrop zal plaatsvinden tussen juni en juli 2018.

Categorie: Gezondheidszorg

Website:http://cetos.io/

3. Edna Airdrop

EDNA is een ambitieus project omdat het erop gericht is menselijk DNA op de blockchain op te slaan. Het is een blockchain-biotech-onderneming die de DNA-kennis beschermt tegen de overheid of megagewassen. De digitale valuta die door de blockchain wordt gebruikt, staat bekend als EDNA’s. Ze fungeren als servicetokens voor de verschillende services die op de blockchain worden uitgevoerd.

Op het moment van schrijven is de EOS-airdrop van de EDNA nog steeds aan de gang. Je hebt ten minste 100 EOS-tokens nodig om in aanmerking te komen voor de Airdrop, en dit zou vóór de momentopname van het ontstaan ​​moeten zijn. Momenteel krijgt iedereen die aan de vereiste voldoet een airdrop ter waarde van $ 150.

Airdrop-status: Momenteel aan de gang.

Categorie: Blockchain Bio-tech onderneming

Website: https://edna.life/tokens

4. EOSBet Airdrop

EOSBet is een gokplatform en biedt een ultramodern gokplatform. We hebben het ook besproken in onze EOS dApps-lijst. Het heeft tot doel het probleem van gedecentraliseerd gokken op te lossen en ervoor te zorgen dat alle gokspellen eerlijk zijn en gecontroleerd of geverifieerd kunnen worden.

EOSBet streeft naar een airdrop van 25 miljoen en alleen EOS-houders. Daarom komt het in aanmerking voor de EOS Airdrop. Bekijk de onderstaande websitelink voor meer informatie over de distributie.

Airdrop-status: juli-

Categorie: Gokplatform

Website: https://www.eosbet.io/

5. HireVibes Airdrop

HireVibes plant ook een Airdrop voor de EOS-tokenhouders. Het is een platform voor werkzoekenden die draaien op de blockchain-technologie. Ze betalen ook de beloning van 5% van de gebruiker in cryptocurrency. Bovendien kunnen de gebruikers ook een deel van hun verdiensten schenken aan goede doelen. Het draait dus allemaal om aangenomen worden, meer verdienen en een deel ervan aan de gemeenschap geven.

De Airdrop van HireVibes staat gepland in het derde kwartaal van 2018. Kijk op hun officiële website voor meer informatie.

Airdrop-status: 3e kwartaal 2018.

Categorie: Inhuur platform.

Website: https://hirevibes.io/

6. Trybe Airdrop

Trybe is een kennisuitwisselingsplatform waar informatie op de juiste manier wordt getokeniseerd. Het geeft een overzicht van de cryptocurrency-gerelateerde gebeurtenis of kennis. Dit betekent dat iedereen zijn ervaring kan delen en ervoor kan worden betaald.

Momenteel staat de airdrop gepland in augustus 2018. Kijk voor meer informatie op hun officiële website.

Airdrop-status: Gepland in augustus 2018

Categorie: Kennisplatform

Website: https://trybe.one/

7. YAIR Airdrop

YAIR airdrop staat gepland in het derde kwartaal van 2018. YAIR biedt een platform waar kunst wordt gewaardeerd en opgeslagen op de blockchain. Het biedt een platform waar iedereen zijn talent kan laten zien en zijn kunst kan transformeren in een liquide asset. De inhoud die naar de YAIR-blockchain wordt gepusht, wordt ook toegankelijk gemaakt voor het wereldwijde publiek.

De airdrop wordt gedaan in een verhouding van 1: 2 voor EOS-houders. Dit betekent dat elke EOS-houder 1 JAAR krijgt voor 2 EOS-tokens. 0,5 miljard tokens worden verdeeld in de EOS-airdrop.

Airdrop-status: Derde kwartaal 2018

Categorie: Platform voor het delen van inhoud

Website: https://yair.art/

8. KARMA

KARMA is een blockchain-aangedreven platform waar het een stimulans biedt om goed te doen aan andere mensen in de wereld. Dit betekent dat iedereen die het goed doet, KARMA-tokens krijgt als incentive.

De KARMA airdrop zal plaatsvinden in het 2e kwartaal van 2018. Ook zal het alleen aan de houders worden gegeven vóór de EOS genesis block snapshot die gemaakt is op 2 juni 2018. Ook zal het 6: 1 rantsoen worden gebruikt om de KARMA-tokens. Dit betekent dat je voor elke 1 EOS-munt 6 KARMA-munten krijgt. In totaal zullen ze 5,4 miljard tokens verdelen onder de EOS-houders.

Airdrop-status: 2e kwartaal 2018

Categorie: Sociaal

Website: https://www.karmaapp.io/

9. CryptoWizard Airdrop

CryptoWizard is een uniek project dat digitale karakters levert. Alle digitale karakters zijn uniek op hun eigen manier en fungeren als een crypto-asset. Bovendien zijn het verzamelobjecten en hebben ze een waarde die eraan verbonden is. Dit betekent dat ze kunnen worden verkocht, verzameld en geveild. Ook kunnen de crypto-wizards meedoen aan toernooien en virtuele prijzen winnen.

De airdrop is gepland in de toekomst. Voor meer informatie moet u zich registreren op hun website en uw e-mailadres en EOS-portefeuilleadres delen.

Airdrop-status: Airdrop gepland in de toekomst.

Categorie: Crypto-activa

Website: https://wizards.one/#/

10. Qubicles Airdrop

Qubicles airdrop wil 24 miljoen Qubicle (QBE) delen. Het is een callcenter blockchain-marktplaats die agenten en werknemers samenbrengt. Het is gebouwd bovenop het EOS blockchain-netwerk en is ook een van de veelbelovende dApps op het EOS-netwerk.

Qubicles zullen worden uitgedeeld aan EOS-houders. De beperking hier is dat u minder dan 100.000 tokens nodig heeft. Zoals we al zeiden, zal het 24 miljoen QBE delen in airdrop. De 2e airdrop zal ondertussen veel belangrijker zijn met 100k QBE-tokens die klaar zijn om te worden gedistribueerd.

Airdrop-status: Airdrop gepland in de toekomst

Categorie: Call center marktplaats.

Website: https://podone.io/

11. IRYO Airdrop

IRYO is een blockchainplatform voor de gezondheidszorg dat bovenop EOS draait. Het heeft tot doel een wereldwijd gezondheidsnetwerk te creëren waar patiënten het gemakkelijk zullen hebben om hun medische aandoeningen met de specialist te delen. Het is een openbare blockchain, wat ook betekent dat het transparantie biedt in medische rapporten en verantwoording aflegt aan het hele systeem.

De airdrop is gepland in juli 2018. Bekijk voor meer informatie de onderstaande websitelink.

Airdrop-status: Ergens in juli 2018

Categorie: Gezondheidszorg

Website: https://iryo.io/#intro

12. GiveyNation Airdrop

GiveyNation is een door EOS aangedreven dApp die tot doel heeft het transparantievraagstuk in de liefdadigheidssector op te lossen. Door blockchain te gebruiken, kan iedereen zien hoe geld wordt overgemaakt van de donateurs naar het goede doel zonder enige fraude of commissie. Dit zorgt er ook voor dat het fondsenwervingsproces authentiek en transparant blijft, aangezien elke transactie wordt geregistreerd.

De Airdrop staat gepland in het 4e kwartaal van 2018. De momentopname wordt ook op elk moment in juni gemaakt. De distributieverhouding is vastgesteld op 1: 1, wat betekent dat u één GiveyNation-munt voor één EOS-munt in uw portemonnee krijgt.

Airdrop-status: 4e kwartaal 2018

Categorie: Liefdadigheid

Website: https://giveynation.com/

13. Evolutie

Evolution is een door de gemeenschap aangedreven EOS.IO-software-acceptatie. Het is bedoeld om een ​​open source EOS-oplossing te bouwen die een goede token-distributie, eerlijk stemmen en een groot aantal blokproducenten kan hebben. Ze hebben een uitgebreid plan als het gaat om airdrops. Momenteel doen ze een eerste airdrop van 15% van de tokens.

Je kunt meer lezen over hun Airdrop-abonnement hier.

Airdrop-status: Niet gespecificeerd

Categorie: Blockchain

Website: https://evolutionos.com/

14. EOS Cafe

EOS Cafe is een wereldwijde EOS-gemeenschap. Het heeft als doel om over de hele wereld cryptocafés te bouwen als een gedecentraliseerd, autonoom bedrijf dat samenwerkt en EOS-educatie, samenwerking en bijeenkomsten verbetert..

Momenteel zijn er geen specifieke tijden voor airdrops.

Airdrop-status: Niet gespecificeerd

Categorie: Gedecentraliseerde autonome onderneming

Website: https://www.eos.cafe

15. Prospectors

Prospectors is een online massively multiplayer role-playing game gebouwd op EOS blockchain. Het laat spelers spelen en laat ze ook wat echt geld verdienen in de vorm van cryptocurrency.

De airdrop is al voltooid op 30 juni 2018. In de toekomst zullen er ook meer airdrops plaatsvinden, dus vergeet niet te registreren op hun officiële website.

Airdrop-status: 1e airdrop voltooid.

Categorie: Gamen

Website: https://prospectors.io/

Eindoordeel

Nu het EOS-mainnet al is uitgebracht, wordt het de hoogste tijd dat EOS dApps airdrops gaat doen. Als je van airdrops houdt, raden we je ten zeerste aan de lijst door te nemen en je ervoor te registreren. Een paar van hen zijn misschien voltooid, maar we raden je toch aan om je te registreren, omdat ze binnenkort een airdrop kunnen plannen. Dus, denk je dat we een EOS-airdrop hebben gemist? Reageer hieronder en laat het ons weten.

* Disclaimer: het artikel mag niet worden opgevat als, en is niet bedoeld als beleggingsadvies. Claims in dit artikel vormen geen beleggingsadvies en dienen niet als zodanig te worden opgevat. Doe je eigen onderzoek!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map