Een blockchain-technologie zonder de omvang van groei kan niet succesvol zijn. De grootste strijd van elke blockchain-industrie is om hun ontwikkelaars sneller te laten bouwen aan een blockchain-platform en het te laten groeien.

Daarom vinden ontwikkelaars nieuwe manieren of gebruiken ze nieuwe coderingstalen om het platform te implementeren. Op deze manier kunnen ze zorgen voor de nodige groei van hun nieuwe technologie. Het zal niet veel nut hebben, zelfs niet als je een indrukwekkende technologie introduceert, maar deze niet upgradet. Dat zal uiteindelijk achterhaald zijn, nietwaar?

Dit is waar Lisk meteen naar binnen duikt!

Wat is Lisk, vraag je?

Nou, Lisk is de revolutionaire blockchain-technologie, die gebaseerd is op JavaScript, in tegenstelling tot alle anderen.

Nieuwsgierig? Je zou moeten zijn! Laten we meer lezen in mijn ‘wat is Lisk’-gids.

Wat is Lisk: de wortel achter gedecentraliseerde apps?

Bitcoin gebruikte C ++ -taal als hun rootcode en zijn concurrent Ethereum werkt aan Solidity. Solidity is een op JavaScript gebaseerd framewoord dat onafhankelijk werkt. Daarom vinden nieuwe ontwikkelaars het moeilijk om uit te zoeken welke taal ze moeten kiezen of welke taal ze moeten kiezen voor een nieuw project.

Iedereen wil toch wel iets nieuws introduceren.

De oprichters van Lisk, Max Kordek en Oliver Beddows hebben de problemen en strijd doorstaan ​​om een ​​blockchain-platform zo veel mogelijk geüpgraded of toegankelijk te maken. Aangezien de meeste populaire apps op JavaScript draaien, waarom zou u dit dan niet tot de kern van het platform maken?.

Dus introduceerden ze Lisk! Lisk maakt een eenvoudigere ontwikkeling van een gedecentraliseerde app mogelijk, samen met een sidechain-ontwikkelingsplatform.

Ontwikkelaars werken altijd hard om geweldige apps te maken, maar sommige gecentraliseerde platforms, zoals de Apple App Store of Google Play Store, halen er het beste uit. Deze grote ondernemingen halen de maximale inkomsten en aandacht.


Verschillende Lisk-producten

Afbeeldingscredits: Lisk-website

Dus uiteindelijk zitten veel ontwikkelaars zonder de juiste winst en hebben ze het moeilijk om rond te komen.

Volgens de oprichters van Lisk zou deze situatie moeten veranderen. Nu mensen meer in blockchains investeren, is het de perfecte tool om de aandacht van de consument te trekken.

Daarom wil Lisk het perfecte gedecentraliseerde platform creëren, waar iedereen een eerlijk deel van het spel krijgt. Met dit systeem kunnen alle ontwikkelaars de winst krijgen waarvoor ze nu eerlijk hebben gewerkt.

De primaire focus is om vooruit te komen en het algehele ontwikkelingsproces te vereenvoudigen door JavaScript te gebruiken. JavaScript opent de deur naar een enorm aantal mogelijkheden, aangezien het om te beginnen geen nieuwe programmeertaal is.

Wat is het vorige trackrecord van Lisk?

De reis begon in 2014 met het open source blockchain-platform Crypti, gemaakt voor apps. Het platform werd uiteindelijk gevorkt door de oprichters Max Kordek en Oliver Beddows.

Crypti was succesvol, maar op gemeenschapsniveau had het meer aandachtsvuurkracht nodig. Dat is de reden waarom de oprichters Crypti pas onlangs in mei 2016 in Lisk hebben gesplitst.

Nu is het een van de populaire blockchain-platforms! Er was vroeger veel verwarring over Lisk. De blockchain-gemeenschap bleef de vraag ‘wat is Lisk’ stellen, omdat veel leden van de gemeenschap hen verkeerd informeerden.

Maar de mede-oprichter Max heeft het allemaal opgehelderd! Volgens hem kun je Lisk net als elk ander blockchain-platform behandelen, net als Bitcoin of Ethereum! Je kunt het ook behandelen als een cryptocurrency en hun token LSK gebruiken!

Ontwikkelaars kunnen Lisk ook gebruiken als raamwerk voor het ontwikkelen van blockchain-applicaties efficiënter.

Lisk Rebranding: opnieuw lanceren als een gloednieuw platform

Als een bedrijf wil groeien en een grootschalig platform wil worden, heeft het een unieke identiteit, kinderschoenen en positionering nodig. De oprichters van Lisk herkenden deze problemen en daarom werd de technologie opnieuw gelanceerd met een belangrijkere update.

Ze voltooiden het met wijzigingen in hun website, hun logo, de gebruikersinterface van de klant en de blockchain-verkenner.

De rebrandingsdatum van Lisk was op 20 februari, met een nieuw huisstijl en mediakit. Het team heeft hard gewerkt, voornamelijk om het platform eleganter te maken en de Lisk Software Development Kit (SDK) te upgraden.

Ook introduceerde Lisk een nieuw algoritme, waarmee je een visualisatie van jezelf op het netwerk kunt maken. Persoonlijk vind ik het echter een hele gave tech! Ik denk dat de hightech toekomst niet zo ver weg is, nietwaar?

De SDK is tot dusver de essentiële upgrade van allemaal! Met deze upgrade kunnen de ontwikkelaars innoveren en deze gebruiken om creatieve dApps op het systeem te bouwen.

Waarom gebruikt Lisk JavaScript in plaats van andere talen??

Dus waarom is Lisk zo verliefd op JavaScript? Het antwoord is eigenlijk heel simpel. Ten eerste is JavaScript toegankelijk voor alle ontwikkelaars die er zijn; je kunt het overal op internet vinden. Bijna alle websites gebruiken JavaScript om interactieve functies toe te voegen, waardoor ze aantrekkelijker worden.

Bovendien is JavaScript een van de meest populaire talen die er zijn. Dus door het te gebruiken, kunnen de ontwikkelaars van Lisk de blockchain-technologie toegankelijker maken voor alle ontwikkelaars.

Wat is de speciale functie van Lisk?

Lisk-functies

Afbeeldingscredits: Lisk

Er zijn eigenlijk tonnen. De bloktijd voor Lisk is slechts tien seconden en de rondetijd is ongeveer 17 minuten!

Dit is relatief sneller dan de meeste populaire blockchains. Ook is het aanbod van LSK enorm!, Tot 100 miljoen en ze verhogen het jaarlijks door tokens voor het smeden te belonen.

Het draait op een consensussysteem van Delegated Proof-of-Stake.

Het doel is om een ​​belangrijker platform zoals NEO of Ethereum te bieden. Ze zullen in dit geval echter veel improviseren.

Lisk gebruikt een speciale Sidechain en Software Development Kit om het complete pakket voor de ontwikkelaars te doorstaan. Ze kunnen ze gebruiken om elke gedecentraliseerde applicatie probleemloos op te poetsen.

Lisk Sidechains

Sidechains zijn een bepaald type grootboeksysteem dat is verbonden met het Mainchain-netwerk. Hoewel ze verwant zijn, hebben sidechains op geen enkele manier invloed op de prestaties van de Mainchain.

Dit maakt interoperabiliteit vrij eenvoudig en u kunt het snel overdragen en synchroniseren met het grootboek.

Uiteindelijk krijgt u ook veel aanpasbare autoriteit over de consensusalgoritmen, asset-tracking, netwerkschaling en bètaversies.

U kunt ook uw activa volgen.

De meeste sidechain die op veel blockchain-technologieën wordt gebruikt, mist de flexibiliteit die Lisk hier biedt. Het biedt niet alleen hogere schaalbaarheid, maar zorgt er ook voor dat zijketens nooit worden beperkt.

Het Lisk-team werkt met de Mainchain en ontwikkelaars hebben volledige toegang tot de sidechains. Dus zelfs als iemand een bug op andere systemen detecteert, heeft dit geen invloed op het hoofdkanaal.

Sidechain-interface

Afbeeldingscredits: Lisk Blog

Lisk is anders: maar hoe?

Je vraagt ​​je vast af in welke opzichten Lisk verschilt van conventionele blockchain-technologie? Laat me het behandelen in deze ‘wat is Lisk’ gids.

Zoals ik al eerder zei, heeft Lisk de kit voor softwareontwikkelaars uitsluitend op JavaScript gebaseerd, zodat de ontwikkelaars er creativiteit aan kunnen toevoegen.

De SDK bestaat voornamelijk uit vier hoofdonderdelen –

  • Het consensus-algoritme: maakt gebruik van het gedelegeerde bewijs van inzet, het is voornamelijk de standaardinstelling.
  • Front-end: het omvat de gebruikersinterface. Ze zijn praktisch openbaar
  • Back-end: aanpasbare codes beschikbaar voor ontwikkelaars om zonder enige beperking dApps te maken.
  • Sidechain: kan doorgaan en een enorme blockchain creëren, die verder is gekoppeld aan het Main-netwerk.

Lisk uitgelegd: knooppunten

Na het primaire netwerk te hebben gecombineerd met de blockchain-technologie en het te integreren met een SDK-kit, hebben ontwikkelaars eenvoudig toegang tot de stroom en kunnen ze het voor hun voordelen gebruiken.

De app is beschikbaar in een gedecentraliseerde staat, net als een app store. U hebt tokens nodig om de producten te consumeren en het centrale netwerksysteem te gebruiken.

Dit proces zorgt ervoor dat ontwikkelaars zich meer op de app zelf kunnen concentreren dan in plaats daarvan een nieuwe blockchain te creëren.

Elke afzonderlijke zijketen op het netwerk werkt afzonderlijk en u kunt die ketting gebruiken als uw eigen persoonlijke blockchain-platform.

U kunt deze zijketens of een stapel knooppunten gebruiken om het netwerk als een service te gebruiken. U kunt zich identificeren als een service. Daarvoor zal een drukknop beschikbaar zijn voor enkele zangknoppen.

Gedecentraliseerde hosting als een service helpt u om alle mediatypebestanden op een andere cloudopslag op te slaan. De opslag is uiteraard versleuteld. Als u slimme contractuitvoering als een service gebruikt, kunt u escrow-services verlenen.

Maar hiervoor hoeft u helemaal geen risico te lopen op vervalsingen!

Als u Oracles als een service gebruikt, krijgt u ook een realtime gegevensevaluatie en kunt u de gegevens ervan downloaden.

Een van de coolste dingen van deze technologie is dat deze profiteert van nieuwe dApp-ontwikkelaars die op het netwerk worden gemaakt. Andere blockchains hebben geen bibliotheek zoals een systeem als Lisk. Dus als een van de ontwikkelaars een nieuwe app maakt in een van de zijketens, profiteert het hele netwerk ervan.

Net als bij elke nieuwe app ontwikkelt het netwerk zich vanzelf!

Uiteindelijk zou het netwerk krachtiger worden dan andere blockchains.

LSK-prijsvoorspelling

Als u denkt ‘is Lisk een goede investering?’, Laat me u dan helpen door de prijs van Lisk-munten te verduidelijken. Volgens CoinMarketCap wordt Lisk nu verhandeld tegen $ 5,90. Maar het bereik varieert erg, en het is meestal van $ 38 – $ 5.

Lisk-grafieken

Afbeeldingscredits: CoinMarketCap

Het marktaanbod van Lisk is 122.813.888 LSK en de vloeistofhoeveelheid is 107.567.440 LSK. Het beste is dat het totale kapitaal al 634.946.934 USD bedraagt!

Lisk is een van de stabielere munten op de markt en zijn valuta staat op de 25e positie in cryptocurrencies van 1601! Is Lisk een goede investering of niet, dat is een ander debat dat helemaal aan jou is.

Ik noem hier slechts enkele feiten in mijn ‘wat is Lisk’ -gids om u te helpen er meer over te leren!

Lisk Roadmap en ontwikkeling

Lisk heeft tijdens zijn grote reis te maken gehad met veel hobbels in de weg. Maar hoewel het voor veel uitdagingen stond, bloeide Lisk op tot een geweldig project en marcheerde hij elke keer met meer vertrouwen.

Ze zijn in 2016 een partnerschap aangegaan met Microsoft. Dit zorgde voor hun kans om hun diensten als Blockchain door Azure te bewijzen, samen met vele andere industriële erkenning..

De belangrijkste beslissing was om de organisatie opnieuw te lanceren. Daarvoor huurden ze professionele ontwerpers in, samen met merkstrategiebedrijven om ervoor te zorgen dat hun comeback goed is.

Veel mensen hielden echter niet van hun herstartproces, en in plaats van dat hun prijzen omhoog gingen, ging het een beetje omlaag. Maar de markten zijn nu gestabiliseerd en mensen waarderen het bedrijf tegenwoordig steeds meer.

Laten we nu eens kijken waar u Lisk-tokens en -munten kunt kopen in deze ‘wat is Lisk’-gids.

Waar te koop Lisk Coin: uitwisselingen

Lisk is een populaire munt en wordt op verschillende beurzen verhandeld. De drie grootste uitwisselingen Binance, Poloniex en Bittrex hebben genoeg LSK-tokens om in te investeren. Maar helaas kun je het nog niet rechtstreeks met contant geld kopen.!

Je kunt het alleen met Bitcoins kopen, dus je moet ze eerst in handen krijgen en dan Lisk kopen. U kunt ook uw huidige cryptocurrency-collecties inwisselen voor Bitcoin en vervolgens wat LSK-tokens kopen.

Lisk Hub-interface

Afbeeldingscredits: Lisk Blog

Hoe kunt u Lisk bewaren

Er zijn voornamelijk drie soorten wallets, Lisk Hub wallet, Lisk Nano wallet en Lisk Core Wallet.

De hub-portemonnee is een handige opslag. U kunt uw tokens opslaan en toegang krijgen tot de uitwisselingsverkenner en andere unieke functies.

De Nano-portemonnee is extreem licht en de meest populaire van alle drie.

De Lisk Core maakt verbinding met de volledige netwerkkern en is voornamelijk alleen voor ontwikkelaars. Blijkbaar heeft het enkele extra functies, in tegenstelling tot andere twee portefeuilles.

Wat is de belangrijkste uitdaging van Lisk op de markt?

U hoeft geen hersenkraker te zijn om op te merken dat Ethereum de belangrijkste concurrent op de markt is. Vanaf het begin gooiden veel bureaus de twee bij elkaar en tegen elkaar.

Lisk Hub-activiteit

Afbeeldingscredits: Lisk Blog

Lisk-teamleden merkten ook op dat ze het alternatief van Ethereum zijn voor JavaScript-gebruikers. Het grootste probleem zou dus zijn om op elk niveau met Ethereum te botsen.

Ze begonnen echter afstand te nemen van Ethereum en eindelijk hun doel opnieuw te definiëren. Nu heeft Lisk een andere kernkarakter en kan het concurreren met meer anderen op de markt. Lisk streeft er ook naar om de blockchain-barrière te verwijderen en deze vast te stellen als de root van veel dApps.

Hoewel het gebruik van het enige JavaScript in beide richtingen kan gaan, want de kwaliteit is waar het om gaat. Dus zelfs als u de hoeveelheid kunt verhogen, kunt u niet nog steeds voor elke dApp een uitstekende kwaliteit bieden. JavaScript is veel gemakkelijker te coderen, en daarom kunnen er veel slecht gecodeerde programma’s op het netwerk zijn.

Ze wisten dat vanaf het begin, maar waagden toch een sprong in het diepe. Als Lisk veel beveiliging kan bieden, zal het zeker uitgroeien tot een geavanceerde technologie of platform.

Eindoordeel,

Nu weet je alles over wat Lisk is en hoe het werkt. Direct na hun lancering was Lisk een vaste speler en zag hij niet echt een enorme stijging en daling in hun tarieven. De consistente ontwikkelingen, tokens, maken het tot een uitstekende blockchain-technologie.

Het is een geesteskind van de twee oprichters en ze hebben het ontwikkeld tot een mooie en nuttige tool voor de ontwikkelaars. Het is leuk om wat blockchain-technologie te zien die ook aan de ontwikkelaars denkt.

Laten we eens kijken wat er in de toekomst gebeurt.

* Disclaimer: het artikel mag niet worden opgevat als, en is niet bedoeld als beleggingsadvies. Claims in dit artikel vormen geen beleggingsadvies en dienen niet als zodanig te worden opgevat. Doe je eigen onderzoek!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me