Populous is een peer-peer factuurplatform. Het platform is de eerste van blockchain in deze ruimte. Laten we in detail kijken naar wat Populous is.

De innovatie is ontwikkeld met het oog op het midden- en kleinbedrijf. Het maakt gebruik van het gedistribueerde grootboek van blockchain omdat het er voortdurend naar streeft om het aantal factureringstransacties van derden te verminderen. Zo krijgen bedrijven de kracht om zich voortdurend te ontwikkelen en uit te breiden.

Waarom Populous?

Afbeeldingscredits: Populous

Populous noemt drie belangrijke redenen waarom u moet overwegen om in de technologie te investeren;

 • Het win-win-karakter van de investering. Populous is zo ontworpen dat er een win-win-oplossing is voor de bedrijven. De bedrijven die in de technologie investeren, schakelen de derde man uit. Door de derde man af te snijden, kunnen KMO’s dus meer profiteren van de winst.
 • Wereldwijde dekking en het is peer-peer. Met Populous kunt u iedereen in elk deel van de wereld factureren. Daarom opent het de financiële wereld van facturen buiten de financiële instellingen.
 • Veiligheid en beveiliging. De blockchain-technologie is ontworpen om fraude en handmatige fouten die erg kostbaar kunnen zijn, te elimineren. Zo is de facturering veilig en beveiligd tegen fraude en fouten.

Wat is Populous: Distributed Ledger in factuurfinanciering

Zoals hierboven vastgesteld, gebruikt Populous de gedistribueerde grootboeken. Wat zijn gedistribueerde grootboeken en wat is hun relevantie??

Een gedistribueerd grootboek is een technologie voor het delen en vastleggen van gegevens over meerdere gedecentraliseerde gegevensarchieven. De technologie is afhankelijk van de betrokkenheid van verschillende deelnemers. Geen enkele groep beweert dus een monopolie op data te hebben.

De gedistribueerde grootboeken zijn brede klassen in de openbare of particuliere grootboeken. Openbare grootboeken zijn voor iedereen toegankelijk. Privé-grootboeken zijn alleen toegankelijk voor specifieke knooppunten met toegewezen privésleutels.

Wat is Populous’-geschiedenis

Populous is een idee dat is geconceptualiseerd door Stephen Williams. Hij is een commerciële data-expert. Met zijn expertise in de data-industrie bedacht Stephen en bedacht het gebruik van XBRL voor het delven van data voor klanten. Welnu, we zullen XBRL straks verder verkennen.

Dit idee was ruim voor Bitcoin. Stephen hoorde later van Bitcoin en blockchain. Hij deed onderzoek naar de technologie om de technologie voor factuurfinanciering te bedenken. Zijn grootste uitdaging bij het bedenken van het idee was financiering. De blockchain-wereld biedt echter om dergelijke redenen ICO’s aan.

Wat is de tijdlijn van Populous

 • November 2016- Het Populous-team onder leiding van hun CEO heeft het Populous-concept ontwikkeld
 • Februari 2017 – Witboek voor Populous werd gepubliceerd
 • April 2017 – Slimme contracten zijn ontwikkeld op Ethereum
 • Juni – juli 2017 – ICO
 • September 2017 – XBRL-integratie
 • November 2017 – Publieke bètaversie

Bevolkte ICO


De verkoop van het Populous PPT-token voor de ICO vond plaats tussen een maand tussen juni en juli 2017. Bij de verkoop waren vier contracten betrokken. Bovendien had elk contact een bonus. De ICO heeft meer dan $ 10 miljoen opgehaald. Met de ICO is de routekaart duidelijker en bereid om het over te nemen en een revolutie in de industrie te brengen.

De ICO was een succes. Het team moet echter meer doen om van het Populous-platform en de PPT meer prominente spelers in de cryptostad te maken.

Kenmerken van Populous

XBRL

Populous maakt gebruik van de eXstensible Business Reporting Language. De taal analyseert kredietrisico. Het maakt gebruik van de Altman Z-formule en real-time XBRL-gegevens. De XBRL-gegevens zijn beschikbaar in het publieke domein. Het bevat; Waarde van debiteuren, hoeveelheid liquide middelen aanwezig in het bedrijf en crediteuren die in het komende jaar verschuldigd zijn.

Het Populous-platform heeft zijn eigen XBRL-platform. Daarnaast is het platform toegankelijk voor andere bedrijven als Business Intelligence (BI). Maar de database zal door bedrijven worden gebruikt om de beslissingen te nemen. Het tijdperk van het nemen van hypothetische beslissingen in het donker is allang voorbij. De Populous XBRL-database zal waardevolle informatie opleveren die zal worden benut om beter geïnformeerd te worden over bedrijven. De weloverwogen beslissingen zullen het bedrijf helpen groeien en ontwikkelen in hun respectievelijke vakgebieden.

De Altman-score

De Altman Score is een financieel platform dat wordt uitgebuit om de risico’s van factuurfinanciering vast te stellen. De risico’s zijn onder meer; de kans dat een bedrijf over twee jaar failliet gaat, controlemodellen voor het beheren van financiële risico’s en of het bedrijf terug zal keren naar zijn verplichtingen.

Het model helpt het vertrouwen van de investeerder te herstellen in het bedrijf waarin hij wil investeren.

Met de kennis van de XBRL- en Altman-score heeft het ontwikkelingsteam van Populous een intern Populous-beoordelingssysteem ontwikkeld. Het beoordelingssysteem helpt de uitvinding eruit te filteren en bedrijven toe te staan ​​die goed passen bij de technologie in het Populous-systeem.

Een factuur wordt alleen geaccepteerd of afgewezen op basis van de score van de Altman. Daardoor is het systeem geloofwaardig.

Wat daarna nadat een factuur is geaccepteerd?

Een factuurveiling begint. De veilingperiode van facturen is 24 uur. Er zijn drie manieren waarop een veiling eindigt. Ten eerste beëindigt u de veiling vroegtijdig. Als u de veiling versneld wilt hebben, kunt u de veiling vroegtijdig beëindigen. Daarna kunt u de best beschikbare deal nemen tegen de tijd dat u de veiling beëindigt. Ten tweede vindt er binnen de toegewezen 24 uur een deal plaats die aan uw verkoopbod voldoet. Ten slotte kan de veiling de hele 24 uur doorgaan zonder een succesvol bod. In dat geval kunt u de beste deal accepteren, de veiling opnieuw starten of het veilingproces annuleren.

Rollen van Populous Community-leden

De Populous-gemeenschap bestaat uit de beheerder, het systeem, de factuurverkoper en de factuurkoper. De beheerder keurt de rekeningen van zowel de kopers als de verkopers goed. Bovendien keurt de beheerder de factuur goed die door de verkoper is ingesteld en genereert hij de factuurkredietscore. Bovendien heeft de beheerder de taak om een ​​veiling als voltooid te markeren.

Het systeem heeft twee rollen. Zodra de veiling is voltooid, heeft het systeem de taak om de pokens terug te geven aan de verliezende groepen en de pokens over te dragen van de winnende groep naar de factuurverkoper..

Afbeeldingscredits: Populous

De factuurverkoper zal bedrijfsgegevens verstrekken na registratie en openen van wallets. Daarna kan de verkoper een factuur maken, de betaling naar Populous sturen en vervolgens wachten op goedkeuring en veiling.

De factuurkopers zullen accounts aanmaken en een groep vormen. Voer KYC-gegevens in waarmee de beheerder uw account kan goedkeuren om de facturen te kopen bij gebruik van fiat. Populous accepteert echter het anoniem kopen van de facturen, maar alleen voor klanten die crypto als betaalmethode gebruiken.

Waarom KYC-gegevens voor Populous?

KYC gaat over het kennen van uw klanten. De KYC-gegevens die Populous nodig heeft, zijn bedoeld om de informatie en identiteit van de klant te helpen identificeren en verifiëren. De KYC-gegevens zijn een cruciale stap in het Populous-platform. De informatie helpt het platform om de fraude of het financiële terrorisme dat kan plaatsvinden te controleren.

Onlangs kondigde het team via de Populous Twitter-handle de verhuizing van de KYC aan van handmatig naar automatisch. Dit alles is om de klant een betere en snellere kans te geven op de diensten die op het platform worden aangeboden. De informatie is opwindend voor zowel het team als potentiële klanten.

Pokens vs. Populous Platform Tokens (PPT)

Nou, zowel Pokens als PPT zijn tokens-platform. Laten we ze afzonderlijk onderzoeken.

Populous-platform gebruikt Pokens als de standaard internationale valuta. En ze hebben een waarde die direct gelijk is aan een fiatvaluta. Dat betekent dus dat £ 5 gelijk is aan de 5 poken.

De pokens worden rechtstreeks van het platform gekocht met behulp van de portemonnee van een klant via GBP, EUR, USD en Yen. Het is mogelijk om elke andere valuta ter wereld te gebruiken. Maar hiervoor zal de klant eerst de valuta in GBP omrekenen voordat de transacties worden voortgezet. Pokens worden gebruikt om de facturen te kopen. Cryptocurrencies, bij voorkeur Bitcoin en Ethereum, kunnen ook pokens voor je kopen.

Aan de andere kant worden PPT’s gebruikt als investeringsvehikel. Het project heeft PPT’s uitgerold tijdens de ICO om wilde investeerders te krijgen om de innovatie te financieren. Er zijn ongeveer 53 miljoen PPT’s in omloop. Het aantal zal niet toenemen. Voor PPT-houders kunnen ze ook facturen kopen met behulp van de PPT’s. Met dit model wissel je PPT in voor tokens. Zodra de factuurinvestering succesvol is, krijgt u de winst in de vorm van Pokens en de oorspronkelijke investering in het PPT-formulier.

De tokens zijn ERC-20 tokens. En weet je wat ze zijn?

Wat zijn ERC-20-tokens?

Dit is een term die bijna dagelijks wordt gebruikt in de cryptowereld. ERC-20 tonen de relatie tussen Populous en Ethereum.

Dit zijn op ETH gebaseerde tokens. Om deze reden is Ethereum de basis waarop Populous blockchain zich uitbreidt. De tokens zijn dus Ethereum-vriendelijk. De ERC 20-tokens hebben een lijst met regels. De regels zijn een richtlijn voor de interactie van één token met de rest van de tokens die op de Ethereum-blockchain worden vermeld.

Enkele andere ERC-20-tokens behalve PPT zijn Filecoin, Qash, Bankok en nog veel meer.

Hoe PPT te kopen

Welnu, de meest gemakkelijke, snelle en gemakkelijke manier om PPT te kopen, bestaat uit drie stappen. MyEtherWallet krijgen is de eerste stap. Het team heeft de portemonnee gemaakt om elke munt op het Ethereum-platform te bewaren en op te slaan. De portemonnee is eenvoudig te configureren omdat de klant alleen de Ethereum-website hoeft te bezoeken en de eenvoudige stappen daar hoeft te volgen.

Na het verkrijgen van een MyEtherWallet, koopt de klant Ethereum. En ten slotte de Ether inruilen voor Populous.

Bevolkte prijs en handel

U weet nu dat de ICO meer dan $ 10 miljoen heeft opgehaald. De Populous-munt had de prijsklasse gestaag op $ 2 – $ 4, gestegen vanaf de ICO tot november. Vanaf dat moment steeg de prijs gestaag en bereikte een recordhoogte van $ 48.

De prijs van de munt laat het grote potentieel zien dat de jonge blockchain-technologie bezit.

Nog een token voor Populous: PXT

De kennis over de Populous-tokens en -munten is iets gecompliceerder. Populous gebruikt drie verschillende tokens die op verschillende manieren worden gebruikt. Elk token heeft echter zijn eigen unieke kenmerken. U kent de eerste twee kenmerken: PPT en Poken. De derde is de meest recente – de PXT.

De PXT is een echte cryptocurrency-munt. Het team ontwikkelt deze munt. Het zal worden gebruikt om gegevens te kopen van de datamarkt die binnenkort wordt gelanceerd. De datamarkt op Populous zal voornamelijk de XBRL-data bevatten. Deze gegevens zijn waardevol, en het betekent dat bedrijven zoals verzekeringsmaatschappijen, private equity-bedrijven, downstream-bedrijven, upstream-bedrijven en toonaangevende instellingen toegang tot de informatie nodig hebben. Dit is een waardevolle doelgroep.

Om toegang te krijgen tot de gegevens met behulp van het Populous Platform, hebben de clients PXT nodig.

Hoe PXT te verkrijgen

De PXT-munten zijn al geslagen in afwachting van implementatie. Een airdrop zal de munt van $ 500 miljoen op het juiste moment verwerven. Dus, wat is een airdrop? De airdrop streeft ernaar om gratis tokens uit te delen. En dus een strategie van het project om het klantenbestand te laten groeien.

Airdrops kunnen een verrassing zijn of eerder worden aangekondigd. De airdrops zijn niet alleen het klantenbestand laten groeien, maar zijn ook een geweldige manier om trouwe klanten te belonen. Wees op uw hoede voor de PXT-airdrop.

Populous Wallet

Een portemonnee in blockchain-technologieën is een slim contract waarmee een crypto-investeerder crypto-tokens kan verzenden, opslaan of ontvangen. De digitale portemonnee is veilig en beveiligd.

Voor Populous is de portemonnee alleen toegankelijk voor de klant die eigenaar is van de portemonnee. Om dit te garanderen, geeft het platform privésleutels. De klanten voeren de sleutels in elke keer dat ze de portemonnee willen gebruiken. De meest populaire portemonnee voor Populous PPT is MyEtherWallet.

Wat is factuurfinanciering?

Welnu, in de hele tekst hebben we het gehad over factuurfinanciering. Een snel overzicht van factuurfinanciering om ervoor te zorgen dat we beter begrijpen, is wat Populous probeert te doen. Zakelijke ondernemingen, met name het MKB, zullen op een gegeven moment op zoek gaan naar kapitaal op korte termijn. De meest populaire methode die bij dit bod wordt gebruikt, is factuurfinanciering.

De modus is een B2B-methode voor het genereren van fondsen. Afhankelijk van de contracten tussen het bedrijf en de investeerder ontvangt de investeerder geld in cycli of minstens 30 dagen.

Wat onderscheidt Populous dan in dit geval?

Nou, dit klinkt als alles wat iemand kan doen. Maar afgezien van de hierboven besproken XBRL- en Altman Z-score heeft Populous een concurrentievoordeel.

Hier is hoe; zoals eerder besproken, houdt het platform door kopers geboden bedragen vast in de Escrow-rekeningen. Na een succesvol bod krijgt de winnende koper zijn geld vrij, terwijl de verliezende kopers hun geld terugkrijgen in hun portemonnee. Dus zowel de winnende als de verliezende bieders voelen zich niet tekortgeschoten. Ook heeft de factuurverkoper een breed scala aan biedingen om uit te kiezen.

Uitgelichte Populous Analytics for Business

Afbeeldingscredits: Populous

Populous is echt rijk op het gebied van gegevens en informatie. Het team heeft dus toegang tot informatie en gegevens omwille van het zakendoen. Populous omvat zeer krachtige analyses. De berekeningen helpen Populous bij het bepalen van de benchmarking van bedrijfsprestaties, de gezondheid van het bedrijf en consumententrends.

De analyse helpt het team om de systemen voortdurend te verbeteren om de klanten van veilige en beveiligde diensten te verzekeren. Bovendien helpt de analyse het team om zichzelf te evalueren en wijzigingen aan te brengen in het belang van het bedrijf. In verband daarmee doet het team regelmatig een beroep op een professional om ervoor te zorgen dat de verkregen gegevens en informatie ten goede komen aan het platform.

Concurrentie met Populous

Het Populous-platform is een uniek platform, maar waar scoort het platform ten opzichte van concurrenten.

Er zijn andere startende factuurfinancieringsbedrijven zoals Behalf en Fundbox. Beide bedrijven zijn sinds respectievelijk 2011 en 2013 langer actief. Ook hebben beide bedrijven meer geld binnengehaald. Ze haalden respectievelijk ongeveer $ 130 en $ 110 miljoen op.

In dezelfde zin zagen de ICO’s dat de bedrijven grote investeerders zoals Sequoia Capital en Maverick Ventures respectievelijk Jeff Bezos en Khosla Ventures in de wacht slepen..

Bovenstaande informatie betekent dat Populous giganten heeft voor zijn concurrentie en dat het team slimmer moet werken. Om goede concurrentie te leveren, moet Populous uitmuntend zijn.

Wie zit er achter Populous?

Het Populous-team is een ambitieus team. Het team heeft de wil en ijver om tegen reuzen als Amazon en Paypal in te gaan. En niet te vergeten andere concurrenten, zoals Behalf. Bovendien heeft het team bekwaam personeel om de missie te leiden. De unit bestaat uit;

 1. Stephan William- oprichter en CEO
 2. Zvezdomir Zlatinov- Solidity Developer
 3. Jonathan Millar – adviseur. Hij is specialist in financieel risico
 4. John Morton- CTO
 5. Jason Tuang- Financieel adviseur

Het team is continu op zoek naar de best mogelijke manier om de visie te bevorderen. Ze zijn constant op zoek naar strategische deals in het belang van het bedrijf.

Bevolkte partnerschappen

Partnerschappen, vooral met de juiste partners, helpen elke onderneming tot grote hoogten te brengen. De partnerschappen zijn de zakelijke manier om van elkaar te profiteren terwijl u probeert te groeien. Dus, zijn er dichtbevolkte partners?

Onlangs sloot Populous een deal met Tradespace. Wie zijn Tradespace? Tradespace is een op India gebaseerd platform voor factuurfinanciering. De overstap naar een partnerschap met Tradespace was strategisch. De verhuizing stelt Populous in staat om de enorme Indiase markt te exploiteren en tegelijkertijd te profiteren van de kennis van de markt en de industrie door hun partners.

Beide ondernemingen hebben tot doel het tempo van de financiering van facturen door bedrijven te versnellen.

Binnenkort wordt dit een mooie samenwerking in het plan van de bedrijven. Het plan om de concurrentie uit te dagen, hoe groot de concurrent ook mag lijken. Bovendien zal het Tradespace-partnerschap van pas komen bij het vergroten van het marktaandeel.

Een ander partnerschap is Cashaa. Cashaa is net als Paypal een betaalmethode. En Populous streeft naar snellere betalingen wereldwijd dankzij de samenwerking met Cashaa.

Deze samenwerking maakt de Cashaa-portemonnee toegankelijk voor de Populous-klanten. De klanten kunnen daarom hun betaling laten doen van het Populous-platform naar de Cashaa-portemonnee voor gemakkelijke toegang. Bovendien maakt dit partnerschap Populous toegankelijk op de Cashaa-markt die in meer dan 200 landen over de hele wereld aanwezig is.

De dichtbevolkte wegenkaart

De uitvinding bevindt zich nog in de bètafase. In 2018 verloor PPT een mogelijk partnerschap dat ze waren aangegaan met Luxure Global Citizen, een luxe beloningsbedrijf. Het bedrijf beëindigde het partnerschap om zijn eigen cryptomunt te lanceren.

Het Populous-team probeert dus nog steeds belangrijke partnerschappen aan te gaan met grote investeerders om de rangorde ten opzichte van de concurrenten te verbeteren. De partnerschappen zullen een lange weg afleggen, aangezien het bedrijf ernaar streeft zijn merk op het gebied van factuurfinanciering op te bouwen.

Ook zal het Populous-team zoeken naar mazen in de wet en grijze gebieden. Zozeer zelfs dat ze een hoog vertrouwensniveau opbouwen binnen de bedrijven en investeerders.

Bevolkte grijze gebieden

De PPT-tokens zijn waarschijnlijk het meest grijze gebied dat wordt geassocieerd met Populous. Het systeem is nauw verwant aan het MBS-systeem. Het zijn beide door activa gedekte effecten.

Wat dat dan betekent, is dat het systeem afhangt van het vermogen van debiteuren om hun schulden af ​​te betalen. De ondergang van dit systeem is dat het bedrijf failliet kan gaan. Zoals er bewijs is, zijn er niet veel bedrijven langer dan 10 jaar.

De regulering van beide tokens is ook nogal onduidelijk. Het team moet zich waarschijnlijk bezighouden met het regelgevende aspect.

Andere uitdagingen voor Populous

Concurrentie is de belangrijkste uitdaging. Er is echter nog een uitdaging waarmee de technologie wordt geconfronteerd. Mensen zover krijgen dat ze traditionele factuurfinanciering opgeven voor blockchain-factuurfinanciering. Verandering klinkt misschien allemaal cool, maar verandering wordt niet gemakkelijk overgenomen.

Blockchain-technologie is mogelijk in opkomst. Maar niet iedereen gaat de uitdaging aan. Mensen vinden blockchain-operaties vaak te ingewikkeld. Het gebruik van het Populous-platform is echter vrij eenvoudig. Mensen naar het platform krijgen is misschien moeilijk, maar het is niet onmogelijk. Met de juiste hoeveelheid incentives krijgt het platform klanten.

We zullen alleen wachten om te zien hoe ze de dingen oplossen.

Laatste gedachten

De peer-peer-blockchain voor factuurfinanciering is een jong project. Het visionaire team heeft grootse plannen. Maar het zal niet gemakkelijk zijn. Met grote concurrentie en een team zonder de beste kennis in blockchain, zullen er extra uren zijn om de munt op de markt te brengen.

Het team heeft echter vooruitgang geboekt bij het bereiken van de visie. Het meest opvallende zijn de partnerschappen met Cashaa en Tradespace om het marktaandeel te verbeteren. Bovendien heeft de consistentie van de munt het grote potentieel dat er voor is blootgelegd.

In de toekomst moet het team proberen de onduidelijke plekken te evalueren en te achterhalen en op te helderen. Blijf zoeken naar betere zakenpartners om de munt tot zijn maximale potentieel te zien groeien.

Vind meer details over hun website en volg hun twitter.

* Disclaimer: het artikel mag niet worden opgevat als, en is niet bedoeld als beleggingsadvies. Claims in dit artikel vormen geen beleggingsadvies en dienen niet als zodanig te worden opgevat. Doe je eigen onderzoek!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me