Beginnershandleiding: wat is ByteBall? Het Eerste Dag Platform

Verandering is onvermijdelijk als het om technologie gaat. Hetzelfde geldt voor blockchain-technologie, aangezien deze niet perfect is. Bitcoin kwam maar had veel problemen. Nieuwe blockchain-oplossingen zoals NEO, Ethereum, enz. Hebben de inherente moeilijkheid van blockchain zelf echter niet opgelost..

Maak kennis met Byteball. Het gebruikt een geheel andere route in vergelijking met Bitcoin of blockchain in het algemeen. Om te beginnen verbindt het huidige datatransacties met eerdere. Verbazingwekkend, nietwaar? Om dit te doen, gebruikt het een andere computerwetenschappelijke technologie die bekend staat als DAG (gerichte acyclische grafiek). DAG is een structuur die is verbonden als een gaas.

Hoe Byteball werkt?

Zoals je misschien al begrepen hebt, Byteball gebruikt geen blocks of blockchain. Transacties fungeren zelf als een eenheid (ook wel opslageenheden of ballen genoemd). Deze ballen zijn met elkaar verbonden (niet noodzakelijk in een rechte lijn). Laten we voor een beter begrip meer lezen over de gerichte acyclische grafiek.

Gerichte Acyclische Grafiek (DAG)

Wat is dag byteball

Afbeeldingscredits: ByteBall

DAG zorg ervoor dat elke opslagkogel met elkaar is verbonden. Het meest opwindende aan DAG is dat elke bal bestaat uit hashes van eerdere opslagballen. Hierdoor kan het systeem een ​​nieuwe opslagbal koppelen door de hashes van eerdere transacties te ondertekenen met de nieuwe.

DAG werkt niet lineair. De connectiviteit is echter zo gemaakt dat toekomstige verwijzing naar een van de ballen zonder problemen kan worden gedaan.

Het gebruik van DAG maakt het probleem met het bloksysteem dat in de blockchain wordt gebruikt, volledig uit de wereld.

Het gebruik van DAG heeft veel voordelen. Ze omvatten onmiddellijke bevestiging, lagere energielast en definitieve transactie.

Kernkenmerken van Byteball

Om te begrijpen wat Byteball te bieden heeft, moeten we de kernfuncties doornemen. Laten we ze hieronder bespreken.

  1. Atoomuitwisseling: Atoomuitwisseling wordt gebruikt in plaats van een gecentraliseerde uitwisseling. Met de atomaire uitwisseling is er geen centrale entiteit nodig en vindt deze over het algemeen onmiddellijk plaats. De transactie kan ook mislukken.
  2. Mogelijkheid voor meerdere handtekeningen: De mogelijkheid van meerdere handtekeningen zorgt ervoor dat alle transacties veilig zijn. Handtekeningen zijn goedgekeurd vanaf meerdere apparaten voor extra beveiliging. Het wordt gedaan net voordat een transactie plaatsvindt.
  3. Gereguleerde activa: Gereguleerde activa maken ook deel uit van Byteball. Dit betekent dat u uw vermogen ook kunt registreren bij Byteball. U moet het antiwitwasbeleid naleven en uw klant kennen.
  4. Onveranderlijke opslag: De gegevens die op Byteball zijn opgeslagen, zijn onveranderlijk. Dat betekent dat een transactie niet kan worden verwijderd of gewijzigd.

Bytes: de valuta van Byteball


Laten we eens kijken naar bytes, de cryptocurrency die op Byteball’s draait.

Bytes fungeren als een stimulans om gegevens aan de DAG toe te voegen. Bovendien voerde Byteball geen ICO uit. Volgens hun website verspreiden ze bytes en blackbytes op verschillende manieren. Ze verdeelden het bijvoorbeeld via verificatiebeloningen, verwijzingen of zelfs geldteruggave. In het verleden kregen Bitcoin-houders ook een flinke brok bytes en blackbytes die niet worden gestopt. U kunt meer lezen over hun distributiemodel door op het koppeling

Maak kennis met BlackBytes: een valuta voor minder traceerbare transacties

Om het privacyprobleem op te lossen, gebruikt Byteball blackbytes. Het is een secundaire valuta. Blackbytes maakt gebruik van beveiligde transacties waardoor de privacy van de transacties wordt verbeterd. Het maakt ook gebruik van een peer-to-peer-verbinding.

De gebruikers ontvangen zowel blackbytes als bytes via distributie. Tot nu toe hebben de gebruikers al 64,5% van de totale valutalimiet ontvangen.

Andere belangrijke kenmerken van Byteball

Byteball is een uitstekende manier om valuta uit te wisselen via een DAG-grafiek. Het heeft hieronder meerdere voordelen.

  1. Privacy: Blackbytes biedt privacy door middel van peer-to-peer-transacties.
  2. Meerdere activaklassen – Iedereen kan verschillende activa op Byteball overdragen of opslaan en er een waarde aan toewijzen.
  3. Volledig gratis distributie – Er worden geen ICO’s gedaan om winst te maken. Ook vindt de distributie plaats in verschillende fasen.
  4. Voorwaardelijke betalingen – Voorwaardelijke betalingen worden gedaan om ervoor te zorgen dat aan bepaalde criteria is voldaan voordat u zich vastlegt.

Gevolgtrekking

ByteBall is een geweldige innovatie ten opzichte van de huidige blokketen. Het biedt een alternatieve manier om een ​​gedecentraliseerde, privacygerichte oplossing voor de blockchain te hebben. Dus, wat vind je ervan? Reageer hieronder en laat het ons weten.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map