EOS is een op blockchain gebaseerd, gedecentraliseerd platform dat tot doel heeft toepassingen op industriële schaal te ontwikkelen en te ondersteunen. Het systeem is ontwikkeld door Dan Larrimer en lijkt sterk op Ethereum. Na zichzelf te hebben gevestigd in de top 10 van cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie, is het beschikbaar om op te handelen en te investeren eToro-platform.EOS BlockchainDe basisfunctie van EOS is om gebruiksvriendelijke tools te bieden voor het ontwikkelen van dApps en om onmiddellijke transacties mogelijk te maken en schaalbaarheid te bieden. EOS heeft de markt gerevolutioneerd vanwege twee belangrijke redenen, zoals:

 • Het heeft tot doel de transactiekosten volledig te verwijderen.
 • Ze bouwen een capaciteit op om miljoenen transacties per seconde uit te voeren.

EOS heeft gewerkt aan het samenbrengen van alle functies van verschillende technologieën in één platform dat gemakkelijk te gebruiken is voor de gebruiker en de blockchain-economie mogelijk maakt..

Kenmerken van EOS Blockchain

 • Parallelle verwerking – Parallelle, hogere transactiesnelheden en meer schaalbaarheid tijdens het gebruik van het platform.
 • Gedecentraliseerd besturingssysteem – Ontwikkelaars kunnen hun applicaties op EOS-blockchain bouwen door EOS-munten te gebruiken. De munten worden niet gebruikt, alleen het bewijs van hun bezit is nodig om EOS-middelen te kunnen gebruiken. Het helpt app-ontwikkelaars ook om met elkaar te communiceren.
 • Een grondwet – Elk blok dat wordt gedolven, heeft een reeks regels die door iedereen moeten worden gevolgd om het platform volledig gedecentraliseerd te maken.
 • Zelfvoorziening en evolutie – Het huidige model voorziet in een inflatie van 5% om het netwerk verder te ontwikkelen.
 • Lage latentie – Minimaal mogelijke latentie met een soepele werking van DApps.

Hoe EOS Blockchain werkt


EOS lijkt erg op Ethereum in zijn vermogen om dApps te hosten en het aantal transacties te verbeteren dat het netwerk op een bepaald moment kan verwerken. Het verbetert zijn positie in de blockchain-analyse omdat het de schaalbaarheid vergroot. EOS blockchain gebruikt een nieuw consensusmodel genaamd Delegated-Proof-of-Stake (DPoS) om de levensvatbaarheid te verbeteren.

Het werkt volgens een eigendomsmodel waarbij gebruikers middelen kunnen bezitten en gebruiken in verhouding tot hun inzet in plaats van te betalen voor elke transactie, wat helpt bij het elimineren van transactiekosten. Het helpt de gebruiker om een ​​bepaald percentage van de inzet te behouden en freemium-applicaties te maken. EOS biedt zijn gebruikers ook de mogelijkheid om hun deel van de bronnen aan andere ontwikkelaars te verhuren of te delegeren.

Voordelen van EOS

 • EOS wordt geleverd met een volledig gebruikersaccounts voor authenticatiesysteem, verschillende machtigingsniveaus en lokaal beveiligde gebruikersgegevens. Herstel voor gestolen accounts en het herstellen van toegang is in het systeem geïnstalleerd.
 • EOS heeft een extra functie van serverhosting en cloudopslag die ontwikkelaars helpt bij het bouwen en implementeren van applicaties en het downloaden van bandbreedte die wordt geleverd door het EOS-systeem. Toegang tot analyses rechtstreeks vanuit EOS en het instellen van limieten voor specifieke applicaties kan worden gebruikt door EOS-tokens uit te zetten.
 • EOS kan opschalen naar één miljoen transacties per seconde met behulp van consensus over gebeurtenissen die gericht zijn op transacties. Knooppunten verifiëren hierdoor de reeks gebeurtenissen die zich tot dusver hebben voorgedaan.
 • EOS-applicatie vereist geen microbetalingen door gebruikers om berichten te verzenden en taken op blockchain uit te voeren. App-ontwikkelaars kunnen individueel hun strategie voor het genereren van inkomsten en transactiekosten bepalen.
 • De community kan actief upgraden en bugs in applicaties op een veilige manier oplossen dankzij het governancemodel. Dit model is gebaseerd op blokproducenten die kunnen controleren welke transacties worden bevestigd.
 • EOS maximaliseert de prestaties door elk blok te structureren, wat helpt bij het verzenden van en reageren op berichten en transacties binnen enkele blokken en tussen blokken.
 • Verkoop van EOS-tokens vindt plaats gedurende een volledig jaar, waarbij de tokens voor die periode worden verdeeld onder bijdragers op basis van de hoeveelheid Ether die ze hebben bijgedragen.

Geschiedenis van EOS

De EOS wit papier ging in 2017 openbaar. Daarna vond een reeks gebeurtenissen plaats. Een van de belangrijkste is de showcase van de EOSIO single-threaded applicatie Testnet die plaatsvindt op 29 november 2017. Het wordt ook wel “EOS STAT” genoemd. Het is een testomgeving die voor het publiek beschikbaar is gesteld.

Laten we de belangrijkste gebeurtenissen hieronder een voor een doornemen.

 1. 17 mei 2017: A. hypothetische valuta-toepassing geïmplementeerd op EOS.
 2. 30 mei 2017: Block.one gaat open source
 3. 10 juni 2017: verkoop van EOS-token slim contractontwerp gemaakt.
 4. 22 juni 2017: Token Sale voor EOS-token wordt gelanceerd. Ze kondigden ook aan voor een ICO van een jaar.
 5. 25 juni 2017: EOS is gestart handelen bij Bitfinex.
 6. EOS heeft $ 185 miljoen opgehaald in slechts vijf dagen na de lancering van hun ICO.
 7. 14 september 2017: The Dageraad van EOS.IO wordt gelanceerd https://github.com/eosio
 8. 29 oktober 2017: Block.one kondigt aan dat ze zullen investeren $ 1 miljard aan projecten gebouwd op EOS
 9. 4 december 2017: Dawn 2.0 uitgebracht
 10. 7 maart 2018: voorstel voor een EOSIO-stackruil wordt geïntroduceerd.
 11. 21 maart 2018: joint venture van $ 100 miljoen tussen Block.one en Finlab AG
 12. 6 april 2018: EOSIO Dawn 3.0 wordt gelanceerd
 13. EOS haalt $ 4 miljard op.
 14. 2 juni 2018: EOSIO 1.0 is eindelijk gelanceerd voor het publiek
 15. 14 juni EOS leeft officieel na het behalen van 15% stemmen.

Wie is de persoon achter EOS?

Daniel Larimer is de persoon achter EOS. Hij is een cryptocurrency-pionier met ervaring in het bouwen van projecten op basis van de blockchain. Tot nu toe heeft hij drie succesvolle projecten ontwikkeld. Het zijn Bitshares, Steem en EOS zelf. Zijn reis begon in 2014 toen hij begon met het bouwen van zijn eerste gedecentraliseerde platform, bekend als BitShares. BitShares is een zelfvoorzienend, zelf gefinancierd en zelfregulerend platform dat een gedecentraliseerde benadering van het financieringssysteem biedt.

Het volgende grote project waar hij aan werkte, is Steem. Het project is begin 2016 gestart. Het is een blockchain-platform dat gebruikers een manier biedt om geld te verdienen met hun online content. Het is zeer succesvol in de huidige markt en miljoenen gebruikers gebruiken het momenteel om inkomsten te genereren met hun inhoud.

Zijn derde project was EOS. EOS kreeg na de eerste lancering veel aandacht. Het is gemaakt door block.one die de oplossing erachter heeft ontwikkeld. Ook kregen ze bij de start een goede financiering en gaan ze door met hun ontwikkeling. Het succes van het EOS-platform is te danken aan de ervaring van het Block.one-team. Ze zijn ervaren als het gaat om het bouwen van blockchaintoepassingen. Ze hebben ook een van de beste adviseurs, investeerders en ontwikkelaars.

Block.one – de speler achter EOS

Alles wat u nu ziet, wordt mogelijk gemaakt door Block.one. Zij zijn het bedrijf dat EOS vanaf de grond af heeft opgebouwd. Ze hebben ook het EOS-token aan het publiek vrijgegeven in juni 2017. Ook is de CTO van het bedrijf Daniel Larimer, de geest achter dit project. Zoals we al hebben besproken, ontwikkelde hij ook Bitshares en Steemit. Belangrijk om te verduidelijken dat het platform wordt beheerd door de 21 Block-producenten en niet door Block.one.

Veel EOS-applicaties maken momenteel gebruik van het EOS-netwerk. Een van die projecten die nieuws haalde, is Everipedia. Het is een wiki-achtig platform dat gebruik maakt van het EOS blockchain-platform. Het is gedecentraliseerd, maar met winstoogmerk. Ze begonnen met het plannen van de integratie in december 2017. Door blockchain te gebruiken, kunnen ze voorkomen dat bedrijven informatie van het publiek blokkeren.

Hoe EOS Cryptocurrency te kopen

EOS kan worden gekocht en verkocht via ruil met Bitfinix en Kraken. EOS-token heeft geen waarde en toch heeft de marktkapitalisatie veel andere cryptocurrencies overschreden. Het kan worden opgeslagen in portefeuilles zoals Metamask en MyEtherWallet.

Bijwerken: Belangrijk om op te merken dat nu het mainnet is gelanceerd, de erc20 ethreum-tokens zijn geruild voor eos mainnet-tokens en niet langer kunnen worden gebruikt met erc20-portefeuilles zoals mew of metamask.

Wat de toekomst in petto heeft voor EOS

OS is niet afhankelijk van mijnwerkers, maar direct gekoppeld aan het aantal mensen dat het gebruikt. Het verbetert het praktische gebruik ervan als valuta en heeft een mooie toekomst. Veel marktspelers kijken naar een waarschijnlijke toekomstige prijs van $ 150 in het jaar 2020 en hebben minder risico’s in vergelijking met andere cryptocurrencies. EOS heeft een dagelijkse piek van 20% en een groeipercentage van 336,42% gezien. Er wordt verwacht dat het naar voren zal komen als een formidabel Initial Coin Offerings, aangezien de schaalbaarheid het aantrekkelijker maakt.

Lees verder,

 • EOS VS Ethereum: een potentiële Ethereum-moordenaar!

Laatste woorden

Blok één

Op het moment van schrijven gaat EOS over naar Main Net. De prijs van elk EOS-token is $ 11,04. Het is de afgelopen maanden enorm gegroeid. De groei was het gevolg van de verwachting van de lancering van het Main Net. De prijs bereikte $ 20 per token voordat hij zich stabiliseerde rond 11-12 $.

EOS is een van de meest revolutionaire projecten in het dApp-scenario met game-veranderende functies. Het team achter de ontwikkeling van EOS, BlockOne heeft een geweldige visie en goede ervaring en gelooft in technologie. Groei is misschien wel de reden van het succes van de cryptocurrency en verwijdert de valkuilen van Ethereum en vervangt het in de toekomst door gratis en schaalbare transacties. Dus, wat vind je van zijn geschiedenis? Reageer hieronder en laat het ons weten.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me