Vroeger waren cryptocurrencies een mythe voor ons. Het was voor ons enigszins onmogelijk om ons zelfs maar een systeem voor te stellen waarin digitaal geld fiatvaluta’s zou kunnen overnemen.

Maar het begon allemaal te veranderen met de revolutionaire introductie van blockchain-technologie in 2009. Satoshi Nakamoto bracht deze indrukwekkende technologie uit samen met een nieuwe digitale cash “Bitcoin”. Daarna liepen veel protégé hetzelfde pad en kwamen met nieuwe en verbeterde methoden om de gebreken van het gecentraliseerde systeem aan te pakken.

Nu ziet iedereen cryptocurrencies niet alleen als louter digitaal contant geld, maar ook als een protocol waarmee we alle voordelen van de blockchain zelf kunnen gebruiken.

Ontwikkelaars programmeren nieuwe cryptocurrencies anders om aan al onze behoeften te voldoen.

Blockchains kunnen in een breed scala van industrieën werken, dus het is niet meer dan logisch om het betalingssysteem er ook mee te integreren. Het maakt de zaken zoveel comfortabeler dan voorheen.

Wat is ICON Blockchain

Afbeeldingscredits: ICON

Een van de vele namen die de traditionele bankonvolkomenheden kunnen wegnemen, is ‘ICON’.

Wat is ICON (ICX)?

ICON is nu nogal een populaire cryptocurrency en stijgt behoorlijk snel in vergelijking met andere.

Waarom?

Nou, vooral omdat het in staat is om microgemeenschappen in een enorme industrie met elkaar te verbinden.

Benieuwd naar ICON?Laten we eens diep duiken en kijken “wat is ICON” en hoe het de hele wereld kan veranderen!


Wat is ICON (ICX): Introductie van een nieuwe technologie

ICON werd pas onlangs in 2016 geïntroduceerd door Dayli Financial Group. De groep is $ 4 miljard waard en bestaat uit een meer ervaren groep individuen. Deze groep staat ook bekend om Coinone, een beroemde Koreaanse beurs.

Het primaire doel is niet de wereld te verbinden, maar in plaats daarvan alle uitdagingen weg te nemen waarmee elk systeem wordt geconfronteerd als gevolg van een zware belasting van gegevens. Het is niet verwonderlijk dat met de digitalisering van onze wereld veel toonaangevende industrieën of zelfs kleine industrieën het moeilijk hebben om met zoveel gegevens om te gaan.

Als we het effect op de een of andere manier kunnen minimaliseren, zal elke gemeenschap, zoals banken, liefdadigheidsinstellingen, verzekeringsmaatschappijen, handel, ziekenhuizen en onderwijsinstellingen, naadloos kunnen samenwerken.

Wat? Denk je dat het onmogelijk is??

Natuurlijk niet! ICON ziet de wereld als een groep van de gemeenschap in plaats van als verschillende nationaliteiten. Dit betekent dat elke gemeenschap in deze wereld zijn individuele taken heeft en ook op elkaar vertrouwt om die taak met succes uit te voeren.

pictogram slim contract

Afbeeldingscredits: ICON-whitepaper

Laten we een voorbeeld bekijken om uw geest op te ruimen.

Stel, u gaat voor medische doeleinden naar een ziekenhuis en u wilt al uw kosten dekken met uw verzekering. Wat ICON hier kan doen, is al uw verzekeringsinformatie die aan uw blockchain-account is gekoppeld, naar de verzekeringsmaatschappij sturen.

Op deze manier kan de verzekeringsmaatschappij het verzoek sneller verwerken en u helpen bij het wegwerken van veel papierwerk.

Het systeem vereist dat u de verzekeringsinformatie eerder op het ICON-netwerk opslaat, en u kunt de transacties voltooien met ICON-tokens, ICX.

Best cool, toch? Maar dit is niet genoeg; er zijn meer antwoorden op de vraag “wat is ICON.” Laten we eens kijken wat ze zijn.

Hoe ICON werkt

ICON maakt gebruik van een uniek loopchain-platform, waarmee het alle gemeenschappen kan verbinden en een ecosysteem kan creëren via de ICON Republic. De ICON-republiek is een nogal andere methode om het algehele systeem te beheersen.

Het functioneert als een regerende entiteit voor de onafhankelijke blockchain-gemeenschappen. Je zou de Republiek kunnen zien als het hele land, waar elke gemeenschap een staat is.

Elke gemeenschap in de Republiek is met elkaar verbonden via C-Reps (vertegenwoordigers van de gemeenschap), die verder worden verbonden met de Nexus (de op loopchain gebaseerde blockchain van ICON). Door gebruik te maken van deze vertegenwoordigers van de gemeenschap kan elke gemeenschap communiceren met de Nexus en bovendien ook met andere gemeenschappen.

Hoe ICON werkt

Imgae Credit: ICON Whitepaper

De blockchain heeft ook zijn eigen gedecentraliseerde uitwisseling waar je valuta’s kunt wisselen door ICON-tokens te gebruiken.

Het algehele proces van het systeem is enigszins uniek en efficiënt om te beginnen. Daarom wil iedereen ‘wat is ICON’ en hoe ze het in handen kunnen krijgen.

Unieke aspecten van ICON

Ik heb de neiging om elk detail van ICON in deze ‘wat is ICON’ -gids te behandelen, om er zeker van te zijn dat je alle informatie op één plek krijgt. Als u in ICON wilt investeren, moet u in eerste instantie gedegen kennis hebben.

Bekijk al deze opwindende aspecten van ICON en het hele systeem. Je zult er zeker meer van gaan houden!

  • De A.I. DAVinCI!

Ja, je hebt het goed gehoord, ICON heeft zijn eigen AI-technologie om het hele gedecentraliseerde systeem te versnellen. ICON zorgt ervoor dat elk knooppunt hetzelfde distributiebeleid heeft en dienovereenkomstig wordt beloond.

Het algoritme achter deze AI is de creatie van Dayli Intelligence. Het oorspronkelijke plan van het bedrijf is om ervoor te zorgen dat de AI machine learning-tactieken gebruikt om de hele blockchain te pakken te krijgen en dat de omleiding dienovereenkomstig is.

Waarom? Welnu, het hele netwerk is enigszins een gedecentraliseerd systeem, dus als u zeker wilt weten dat alles precies gebeurt, zou u dan niet profiteren van de computersystemen die vrij zijn van menselijke fouten.

Blockchains en AI zijn twee systemen die elkaar aanvullen en prima samenwerken. Dus het gebruik van dit paar zou meer perfectie betekenen.

  • Gedecentraliseerde Exchange (DEX)

Ongeacht het type uitwisseling is gedecentraliseerd of gecentraliseerd, beide hebben hun eigen gebreken en positieve kanten. Gecentraliseerde zijn handiger, maar bieden niet zoveel beveiliging.

Aan de andere kant hebben gedecentraliseerde centrales wel beveiliging, maar ze zijn minder handig in vergelijking met gecentraliseerde centrales.

Hier biedt ICON zijn eigen gedecentraliseerde centrale aan, die wordt gekoppeld aan de afzonderlijk beheerde blockheads. U kunt het ICX-token gebruiken om de transacties te voltooien. De koers van de transactie wordt vooraf bepaald door het Bancor-protocol.

U kunt het protocol bekijken in de whitepaper van ICON.

  • Loopchain

Dit is een van de beste attracties van ICON. Loopchain kan verschillende blockchains met elkaar verbinden. Deze applicatie maakt ICON anders dan andere munten en maakt het bij voorkeur een van de beste.

De op loopchain gebaseerde blockchain lijkt enigszins op enterprise blockchains en maakt slimme contracten mogelijk. U kunt deze slimme contracten aanpassen aan uw project en deze gebruiken om te linken naar een ander grootboeknetwerk.

PICTOGRAM De werelden verbinden

Afbeeldingscredits: ICON

  • ICON Republic en Nexus

Ik denk dat ik het eerder heb genoemd dat ICON in staat is om alle onafhankelijke blockchain-gebaseerde community met elkaar te verbinden. Het enige dat u hoeft te doen, is hun platform daarvoor gebruiken. Maar hoe wordt het gedaan?

ICON republiek en Nexus zit achter dit prachtige systeem.

De Nexus is de groep gemeenschappen die met elkaar verbonden zijn via vertegenwoordigers van de gemeenschap. Nadat alle Nexus-groepen zijn gevormd, kunnen ze allemaal met elkaar worden verbonden, waardoor de algehele schaalbaarheid en meerderheid toenemen.

Het portaal lijkt een beetje op de structuur van internet. Het transmissieprotocol binnen het netwerk zorgde ervoor dat elke transactie op het juiste moment en zonder fouten werd uitgevoerd.

Elke blockchain heeft zijn eigen identiteit in het Nexus-portaal. U kunt tokens gebruiken om waarden binnen de blockchains over te dragen. Een blockchain van een educatieve gemeenschap kan bijvoorbeeld het Nexus-portaal gebruiken om verbinding te maken met bankgemeenschappen en de transactie uit te voeren.

Door Nexus te gebruiken, is dit proces veel beter beheersbaar dan normaal.

  • Loop Fault Tolerance (LFT)

Een andere prachtige creatie van ICON is het Loop Fault Tolerance-algoritme, dat Byzantijnse fouttolerantie biedt. Loop Fault Tolerance zorgt er ook voor dat de prestaties van het netwerk via berichten worden verbeterd.

De methode wordt spinnen genoemd en zorgt voor de selectie van het primaire knooppunt. Deze spinmethode vermindert het totale aantal knooppunten en verhoogt de efficiëntie en schaalbaarheid.

  • Onafhankelijk bestuurssysteem

Zoals ik eerder al zei, kan elke blockchain onafhankelijk besturen, ook al zijn ze verbonden met de Nexus. Het is een soort indirecte democratie, waar elke individuele blockchain gelijke rechten heeft.

De vertegenwoordigers van elke partij in het netwerk kunnen stemmen om het beleid te wijzigen of speciale voorstellen te doen.

Maar de vraag is hoe ze de vertegenwoordigers kiezen?

Welnu, ze worden voornamelijk geselecteerd uit de representatieve knooppunten van de gemeenschap. Bovendien kunnen deelnemers knooppunten van hun blockchain toevoegen of zelfs verwijderen, de transactiekosten aanpassen, stemrechten wijzigen en nog veel meer.

  • Openbaar kanaal

Het openbare kanaal van Nexus is voor iedereen toegankelijk. Hiermee kunt u deelnemen aan de transacties en ook andere gedecentraliseerde applicaties in het proces gebruiken.

U moet deze gedecentraliseerde apps echter downloaden om ze te installeren en te gebruiken.

  • Geen mijnbouw vereist

In tegenstelling tot bitcoin kun je ICON niet minen. Elk jaar worden er nieuwe tokens uitgegeven en u kunt erin investeren vanaf hun officiële site.

Wat is de handelsgeschiedenis van ICON?

Laten we eens kijken naar de handelskoers van ICON in deze ‘Wat is ICON’-gids. De ICO eindigde in oktober en verschillende beurzen begonnen het vanaf die maand op te nemen met andere cryptocurrencies.

Het is bijna twee jaar geleden en het staat op de 23e plaats Coin Market Cap. Het tarief schommelt vanaf nu tussen $ 12 en $ 1,61.

pictogram handel grafieken

Afbeeldingscredits: Coin Market cap

Het vertrok eerst op Binance en vond later zijn weg naar andere grote beurzen. Dit nieuws deed de tarieven stijgen naar $ 7,30, direct na de lancering, wat tien keer meer is dan de oorspronkelijke prijs.

Na die sprong ging het omhoog naar $ 12 en koelt het af om de markt stabiel te houden.

ICON Concurrentie en potentieel

ICON gebruikt slimme contracten om de deal te bezegelen, dus de belangrijkste concurrentie is met Ethereum en NEO. Hoewel ze ook slimme contracten gebruiken, hebben ze toch een aanzienlijk verschil.

Zowel Ethereum als NEO hebben hun terrein al gevestigd in scenario’s uit het echte leven en hebben een sterk partnerschap opgebouwd. NEO werkt momenteel samen met de Chinese overheid als een nieuw digitaliseringsproject.

Aan de andere kant wordt Ethereum wereldwijd door veel andere bedrijven gebruikt. Ze bieden echter niet noodzakelijkerwijs zelfs maar een fractie van de interoperabiliteit die ICON heeft. ICON zou in de toekomst kunnen domineren, omdat het zich meer op blockchain richt dan op het uitschakelen van de concurrentie.

Het betekent niet dat ICON geen sterk partnerschap heeft. Het werkt momenteel met 28 boerderijen in Korea en ondersteunt daar een groot aantal banken.

ICON kopen

Binance is de leidende beurs die de algehele markt van ICON domineert. Het bestaat voor 90% uit. Omdat je het helaas niet kunt minen en maar één kans per jaar krijgt om de tokens te kopen, kun je je ETH of BTC inwisselen om het op de beurs te kopen.

73,44% van de 90% kan worden gekocht bij BTC en nog eens 15,89% bij ETH.

Andere beurzen bieden ook ICX aan, zoals OKEx. Ze hebben echter hun eigen BTC- en ETH-handelspaar.

De symbolische verkoop van ICON

De tokenverkoop is vorig jaar in september gesloten en de deal voor dit jaar is nog niet doorgegaan. De totale tokenvoorraad is nu 400.230.000 ICX en u kunt 2500 ICX inwisselen voor één ETH.

Slechts 50% van het toegewezen aanbod stond te koop en 16% extra wordt als reserve aangehouden. Nog eens 14% gaat naar de stichting zelf en 10% door de leden van de gemeenschapsgroep en invloedrijke partners.

De recente tokenverkopen zijn vooraf gedefinieerd en verdeeld over 20% voor elk Tech Company en reserves. 12% van de tokens zijn bedoeld om alles operationeel te houden en 8% voor marketingervaring en nog eens 10% voor invloedrijke partners.

Hoe kunt u ICON

Het ICX-token is een ERC20-token, dus het betekent dat u het in elke Ethereum-portemonnee kunt opslaan. Portemonnees zoals Ledger Nano S, Meta Mask of My Ether Wallet kunnen ICON zonder problemen redden.

ICON verklaarde ook dat ze eind dit jaar hun eigen portemonnee zouden lanceren. Laten we afwachten wat er gebeurt.

Wat is de toekomst van ICON: moet u wel of niet investeren??

Direct na de lancering bewees ICON zijn waarde en ging zonder problemen de top 30 binnen. Ik vind het buitengewoon indrukwekkend voor een pas gelanceerde crypto, en het trekt ongetwijfeld mijn aandacht.

De prijsstelling lijkt in tegenstelling tot bitcoin stabiel te zijn en biedt veel extra functies.

Als je het mij vraagt, zal ik zeggen dat de toekomst van deze cryptocurrency uitzonderlijk rooskleurig is en het potentieel heeft om bitcoin te overtreffen! De blockchain-technologie achter deze munt is ook uniek, je moet je eigen onderzoek doen, investeren in crypto is een zeer risicovolle onderneming.

Eindoordeel

Dit systeem kan het begin zijn van een nieuw tijdperk van blockchain-technologie dat alle verborgen mogelijkheden kan ontsluiten. Je zou nu verreweg moeten weten wat ICON is en hoe het letterlijk werkt.

ICON past volgens de whitepaper perfect in elke branche. Dus als het in het echte leven hetzelfde resultaat kan opleveren, kan dit het einde zijn van Ethereum of NEO.

Bovendien biedt ICON een uitstekend platform met beveiliging en een alternatief voor typische traditionele middelen. We zijn aan het einde gekomen van deze ‘wat is ICON’-gids, en ik kan zeggen dat ICON veel lijkt te bieden als het gaat om blockchain of cryptocurrencies.

Meer informatie over ICON (ICX):

* Disclaimer: het artikel mag niet worden opgevat als, en is niet bedoeld als beleggingsadvies. Claims in dit artikel vormen geen beleggingsadvies en dienen niet als zodanig te worden opgevat. Doe je eigen onderzoek!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me