De blockchain-industrie heeft revolutionaire ideeën. De financiën zijn enorm getroffen. Er kwam een ​​nieuwe speler bij: OmiseGo. Weet je wat OmiseGo is?

Het is een op blockchain gebaseerd project dat de toegankelijkheid, veiligheid en schaalbaarheid van financiële transacties wil vergroten. Het project belooft een netwerkverbinding voor meer gebruikers en een onbeperkt transactiesnelheidspotentieel voor miljarden transacties per seconde.

Bovendien wil het ook de veiligheid van uw financiële transacties garanderen. De beveiliging wordt geleverd met het gebruik van Ethereum als ondersteuning. De voordelen van het slimme contract van Ethereum zijn ook inclusief.

Lees meer over deze zelfstandige financiële dienst. En u kunt waarschijnlijk kijken naar wat OmiseGo is als investering.

Wat is OmiseGo?

Omisego

Afbeeldingscredits: OmiseGo

Omise is een betalingsbedrijf. Het is actief in Indonesië, Singapore, Thailand en Japan. Het bedrijf heeft een grote expertise en vaardigheid op de betalingsmarkten. Trouwens, OmiseGo kan bogen op de commercialisering en implementatie van verschillende financiële producten.

OmiseGo komt binnen om een ​​realtime betalingsoplossing aan te bieden. De oprichter en CEO Jun Hasegawa zag een kans in 2013. Vervolgens startte hij OmiseGo.

OmiseGo is een openbare blockchain die is verbonden met het hoofdnetwerk van Ethereum. Het OmiseGo blockchain-netwerk is bedoeld om financiële transacties veilig uit te voeren. De financiële transacties omvatten; salarisstortingen, overmakingen, financiering van de toeleveringsketen, betalingen, B2B-handel, loyaliteitsprogramma’s en nog veel meer. U kunt dit allemaal op een betaalbare manier en volledig gedecentraliseerd doen.

Decentralisatie anticipeert en elimineert verwarring. Verwarring veroorzaakt door de storing in de coördinatie van de financiële verwerkers. Tot de verwerkers behoren gateways en betalingsproviders. Al deze derde partijen kosten de gebruiker of verlagen de transactiesnelheid.

OmiseGo Blockchain uitgelegd

De blockchain bestaat uit;

 • Liquidity provider-systeem
 • Door activa ondersteunde blockchain-gateway
 • Gedecentraliseerde uitwisseling
 • Clearinghouse-berichtensysteem

De OmiseGo-blockchain maakt gebruik van de OMG-tokens. De blockchain maakt gebruik van het proof-of-stake-mechanisme. Het mechanisme zorgt ervoor dat het idee aan klanten kan worden afgedwongen. De technologie presteert goed. Het maakt uitwisselingen mogelijk, variërend van fiat-backed issuers tot volledig gedecentraliseerde blockchain-tokens. In tegenstelling tot veel decentralisatietechnologieën, is OmiseGo afhankelijk van twee klassen van een blockchain.


Bovendien hebben de blockchain of de vele blockchains geen vertrouwde gateway nodig. De belangrijkste componenten van OmiseGo zijn de slimme contracten en protocoltokenfuncties.

OmiseGo slimme contracten

Het OmiseGo-platform maakt gebruik van Ethereum. Ethereum staat algemeen bekend om zijn slimme contractenconcept. De slimme contractconcepten bevorderen de uitwisseling van activa op transparante wijze. De slimme contracten stellen de klanten in staat om de transacties vrijer uit te voeren.

Een van die slimme contracten die door de OmiseGo worden uitgebuit, is Plasma. In dit artikel leest u er later meer over.

OmiseGo-klantdoelen

OmiseGo richt zich fundamenteel op twee klantniveaus; particulieren en elektronische betalingsproviders (EPP’s). Voor individuen streeft OmiseGo ernaar hen te helpen bij het uitvoeren van alle banktransacties. U verstuurt en ontvangt dus geld tegen lagere transactiekosten. De technologie zal de rol van banken en vertrouwde derde partijinstellingen wegnemen. Dit betekent dus dat u meer autonomie en financiële controle over uw geld krijgt.

De volgende beoogde klant, de EPP’s, OmiseGo zal EPP’s betaalbaar maken. De EVP’s zullen hun klanten betere manieren kunnen voorstellen om geld van netwerk naar netwerk te sturen.

OmiseGo Wallet: de White Label Wallet SDK

Een portemonnee is een applicatie die de klant helpt bij het verzenden, ontvangen en opslaan van waarde. Wanneer de portemonnee wordt geopend met een computer, wordt de computer van de klant een knooppunt. Dus wat maakt de white label-portemonnee zo bijzonder??

Een volledige SDK is Software Development Kit. Het is een verzameling vooraf gedefinieerde functies. Het stelt ontwikkelaars in staat zich efficiënt en veilig te ontwikkelen. Met de white label wallet SDK kunnen bedrijven dus portefeuilles voor hun gebruikers maken. Het product of de portemonnee die door de ontwikkelaar is gemaakt, is van henzelf. De SDK zorgt er alleen voor dat het hele ontwikkelproces wordt versneld. De portemonnee is gratis te gebruiken voor elke ontwikkelaar.

OMG-token

Onlangs tweette Vitalik Buterin dat OMG-tokens zijn favoriete token waren. Vitalik Buterin is de oprichter van Ethereum. Dat maakt hem tot een zeer invloedrijke man in de straten van het cryptoverslag. Buterin maakte de tweet in december 2017. Na de tweet steeg de OMG-prijs van slechts $ 0,40 naar een enorme $ 19. Als u een vroege investeerder was, dan moet u veel hebben geoogst.

Maar wat maakte Vitalik van mening in de manier waarop hij deed?

Laten we dus eens kijken naar wat OMG Token Vitalik Buterin’s favoriete token maakt.

 • OmiseGo-token is geen ruilmiddel
 • OmiseGo-token heeft een duidelijk waarderingsmodel
 • Heeft kortingen verwacht met betrekking tot belastingkosten
 • Is juridisch meer verdedigbaar omdat het actieve retourneringen van een actief knooppunt vereist in plaats van passieve retouren.

De bovenstaande redenen zijn een aanwijzing voor hoe de token-munt waardevol is.

Gebruik van OmiseGo-tokens

Op het platform worden de tokens gebruikt om de klant de rechten te kopen om blokken te bevestigen. Meer het bewijs van inzet. Elke transactie die op het OmiseGo-platform wordt uitgevoerd, zal een kleine vergoeding opleveren. Dus hoe meer transacties u doet, hoe meer tokens u heeft. Als u de tokens in de portemonnee bewaart, betekent dit dat u de tokens uitzet.

Een hogere staker zal meer vergoedingen ontvangen dan een lage staker. De tokens zullen dus een cruciale rol spelen bij het bewijs van inzet in OmiseGo.

OmiseGo ICO

Het initiële muntenaanbod (ICO) is cruciaal bij de start van elk cryptoproject. Het is eigenlijk het vertrouwen dat beleggers in de valuta stellen.

Het moederbedrijf van OmiseGo is Omise. Het opende de ICO in juni 2017, en het liep tot juli 2017. Omise, runnen de één maand open ICO in het Ethereum blockchain-platform. En het bracht meer dan $ 28 miljoen op.

Omise verdeelde de ICO-fondsen als volgt;

 • 20% – behouden door Omise
 • 5% – Airdrops weglaten aan Ethereum-houders
 • 10% -Ontwikkelingsteam
 • 65% – Gedistribueerd onder het publiek

OmiseGo-team

Een team van ontwikkelaars zegt veel over een idee of project. De energie en efficiëntie van het team zullen zich vertalen in een uitstekend meesterwerk. Een visionair team kan alleen een visionair idee betekenen. Het ontwikkelteam bij OmiseGo bestaat uit;

 • Jun Hasegawa- oprichter en CEO
 • Donnie Harinsut – Chief Operating Officer en medeoprichter
 • Wendell Davis- Productontwerp
 • Vansa Chatikavanij – algemeen directeur
 • Thomas Greco – Speciale adviseur

Bovendien heeft een goed team veel adviseurs nodig. Het OmiseGo-team heeft adviseurs in de wie is wie in de blockchain-wereld. De lijst bevat mede-oprichters van Ethereum, Vitalik Buterin en Gavin Wood en andere invloedrijke figuren in de blockchain-wereld. Onder hen is prof. David Chuen, een academicus in financiën.

Om die reden is OmiseGo een visionair idee, aangezien het managementteam altijd bezig is om het beter te maken. Het team streeft ernaar om OmiseGo te laten decentraliseren van financiële transacties.

U weet nu wat OmiseGo is. Weet jij hoe je erin moet investeren? Laten we nu eens kijken waarom het een goed idee is om in OmiseGo te investeren.

OmiseGo Ethereum-verbinding

De tweede na Bitcoin in het cryptoversie is Ethereum. Projecties in de cryptowereld laten zien dat Ethereum Bitcoin waarschijnlijk zal overspoelen. Het partnerschap tussen OMG en ETH is dus gunstig.

Er moet een volledige knooppuntvalidatie zijn binnen Ethereum voor beveiliging van transacties. Een klant maakt dus een slim contract met de Ethereum Blockchain. Het contract legt fondsen vast met behulp van de OMG-kettingconditie. Daarom voert de OMG orders uit en vergrendelt het geld van de klant binnen de OMG.

Rijden op de schouders van reuzen in het veld betekent alleen maar groei. De technologie blijft groeien door te leren over de ontwikkelingen binnen de andere blockchains. Het management begrijpt zo duidelijk hoe ver dit strategische partnerschap gaat.

Economische implicaties van de OMG-tokens

 1. Validators verdienen vergoedingen door OMG-activiteit te valideren
 2. Binding voor anderen zal een prijs hebben
 3. Betalingen en afwikkelingsvergoedingen stimuleren eerlijke activiteiten
 4. Oneerlijke activiteit wordt bestraft door de tokens te verbranden.

OmiseGo en Github-verbinding

De OMG-bibliotheken worden gehost op Github. Github is een sensationeel onderwerp in de zakenwereld. Onlangs heeft Microsoft Github overgenomen, maar dat is een verhaal voor een andere dag. De bibliotheken zijn voor; Python, JavaScript, PHP, Android, IOS, Ruby en NET.

OmiseGo Mobiele betalingen

De wereld van vandaag is een mobiele wereld. Financiële analisten zien mobiele betalingen als de toekomst van de financiën. Je kunt de financiële sector niet betreden zonder verloofde-gerelateerde apps te ontmoeten. U heeft veel gemak bij het gebruik van de apps. Omise, het moederbedrijf van OMG heeft mobiele portemonnees met ApplePay, Android Pay en SamsungPay. Het gemak moet worden verspreid naar de cryptostraten.

OmiseGo en McDonald’s

We kennen allemaal McDonald’s. Is dat niet zo? Ze zijn de wereldleider in de voedingsindustrie. In Thailand zijn McDonald Thailand en Omise een samenwerking aangegaan. Het partnerschap zorgt ervoor dat McDonalds Thailand Omise alleen gebruikt voor online betalingen. Er liggen nog vragen bij de bestellingen in de winkel en de percentages om mee naar huis te nemen. Maar één ding is duidelijk: er is vertrouwen in dit partnerschap.

De regering van Thailand en OmiseGo

Blockchain-technologie is niet zo populair bij overheden. Maar sommige regeringen hebben blockchain-technologie overgenomen. Sommige van deze landen die blockchain aanpassen, zijn onder meer Japan en Thailand. De twee landen proberen een geldloze samenleving te creëren. Bij dit bod koos Thailand voor OMG.

Via het Thaise ministerie van Financiën hebben ze een e-betalingssysteem gelanceerd. Bovendien hebben ze het Omise-facepay-systeem uitgerold. Dit betekent dat een klant gezichtsherkenning gebruikt om betalingen te doen. De regering van Thailand en de centrale bank van Thailand onderschrijven deze betalingen.

Het Omise-team, Vitalik Buterin, en de Centrale Bank van Thailand woonden een gezamenlijke bijeenkomst bij. Tijdens de bijeenkomst toonden ze interesse en optimisme in het partnerschap.

Plasma en OmiseGo

Onthoud zoals beloofd, dat u leert wat plasma is. Nou, hier ben je dan. Plasma is een schaaloplossing in de blockchain-industrie. Joseph Poon en Vitalik Buterin ontwikkelden de plasma-oplossing. Deze oplossing lost problemen op die voortvloeien uit het aantal transacties dat op het platform wordt uitgevoerd.

Kortom, Plasma is een slim contract binnen Ethereum. Met het slimme contract kan een andere ontwikkelaar een hoogwaardig platform hebben. Dit betekent dat het platform dat Plasma gebruikt, veel transacties sneller en veiliger zal uitvoeren.

Omisego Plasma

Afbeeldingscredits: Omisego

Omise anticipeerde op de schaalbaarheidsproblemen. Daarbij schakelde het bedrijf Plasma in om hen te helpen bij het oplossen van die vragen. Verwacht wordt dat de interesse en het aantal klanten toenemen. En ze zullen blijven groeien. Dus met de toegenomen werkdruk zal Omise zijn klanten nog steeds ijverig van dienst kunnen zijn.

OmiseGo Airdrop

Het zou een groot onrecht zijn om over OMG te praten zonder de OMG-airdrop-tokens. Er was een 5% token-inzet om helemaal gratis in de airdrop te grijpen. De Ethereum-portemonneehouders profiteerden van deze Airdrop.

Maar wat is een airdrop?

Het airdrop-concept kan erg verwarrend zijn. Een airdrop probeert houders van ETH-portemonnee te belonen met ERC-20. Om in aanmerking te komen voor een airdrop, moet een ETH-klant een minimum saldo van 0,1 Ether in zijn portemonnee hebben. Dit zorgt ervoor dat alleen actieve ETH-klanten de voordelen van de airdrop krijgen.

OMG gebruikte het concept om personen te belonen met voldoende Ether. Alle 5% tokens voor de Airdrops zijn uitgegeven en zijn in omloop.

Het concept is nu duidelijk. De airdrop is echter het doelwit van oplichting en fraude. Dus als je met hen te maken hebt, moet je zeker zijn van de geloofwaardigheid. Voorlopig is er geen OMG Airdrop.

Wat is OmiseGo: de routekaart

De OMG ICO vond vorig jaar plaats. Tot op heden zijn er tokens in circulaties. 2018 zal ervoor zorgen dat Omise OMG uitbreidt en omgaat met beperkingen zoals;

 • Zorgen voor nauwkeurige handelsinformatie
 • Omgaan met blockchains die reorganisatie ontmoedigen

OmiseGo-nieuws: Mainnet-lancering?

Elk Block Chain-platform heeft een mainnet en een testnet. Het mainnet doet de actieve transacties en het testnet helpt ontwikkelaars bij het testen. Projecten die werken hebben een mainnet. OmiseGo werkt echter bovenop als Ethereum Blockchain, dus er is geen mainnet nodig. Omdat het mainnet alleen maar dient om dat te laten zien;

 • De ICO is geen oplichterij
 • Dat de technologie werkt, verbetert het vertrouwen van investeerders
 • Die ontwikkeling is aan de gang

Dus, moeten we een lancering van OmiseGo Mainnet verwachten? De waarheid is dat we dat niet definitief kunnen noemen. We moeten wachten tot Omise ons die informatie heeft gegeven.

Wat is de concurrentie van OmiseGo?

Zoals ik al eerder zei, heeft de blockchain elk verschillende nieuwe ideeën. Omdat de financiële sector wordt geconfronteerd met nieuwe ideeën, wordt OmiseGo ook geconfronteerd met nieuwe concurrerende ideeën.

Hier is de concurrentie voor OmiseGo, maar met minder publiciteit:

Tenx

Tenx / Pay een cryptoproject dat tot doel heeft meerdere toegang te bieden tot virtuele valuta’s over verschillende blockchains in één kaart. Het wil ook dat gebruikers kunnen genieten van realtime transparante tarieven zonder conversiekosten. En het zorgt ervoor dat gebruikers controle hebben over hun geld, omdat ze kunnen opnemen bij geldautomaten, de kaart kunnen vergrendelen, ontgrendelen en geld kunnen ontvangen in één app.

Het is genoteerd aan beurzen met een marktprijs van ongeveer $ 0,6 en een limiet van ongeveer $ 70 miljoen.

Verzoek netwerk

Request Network is een gedecentraliseerd platform gebouwd op Ethereum. Het wil een betalingsdienst zijn. Het netwerk bevat een uniek idee dat we waarschijnlijk niet in bijna alle projecten hebben gehoord. Het integreert een handelsrechtssysteem en streeft ernaar om in de meeste, zo niet alle, wetgeving te werken.

Het wordt aangeprezen als de toekomst van de handel. En door dit te doen, willen ze de top 4 van accountants- en advieskantoren ertoe brengen om cryptocurrencies te gebruiken. Bovendien staat het netwerk elke gebruiker en verkoper toe om elke valuta te gebruiken.

De symbolische waarde is ongeveer $ 0,07 in beurzen met een marktkapitalisatie van ongeveer $ 54 miljoen.

Anderen

Er zijn andere concurrenten zoals Bitpesa en MicroMoney. MicroMoney is interessant omdat het beweert blockchain-gebaseerde leningen te hebben verstrekt in heel Azië. Het token wordt gewaardeerd op ongeveer $ 0,104 met een marktkapitalisatie van $ 1,15 miljoen.

Nu bestaat de competitie in vermomming om het team achter OmiseGo ijverig te maken. Klanten en gebruikers kunnen dus afwachten of het aan hun verwachtingen zal voldoen.

Gevolgtrekking

De OMG is inderdaad een revolutionaire financiële technologie. De basis op blockchain maakt het gedecentraliseerd en veiliger. Het OmiseGo-team heeft een lange weg afgelegd van het witboek tot het beschikbaar hebben van de technologie.

Het is duidelijk dat het team visionair is. Anticiperen op de problemen die zich kunnen voordoen en altijd oplossingen vinden. Het schaalbaarheidsprobleem kan nooit optreden als de samenwerking met Plasma.

De goedkeuring en het advies van de oprichters van Ethereum, Vitalik en Wood, is van onschatbare waarde. Een interessante aanwijzing voor hoeveel waarde er bij OMG ligt.

De adoptie door Thailand en McDonald`s laat ook zien dat de toekomst goed is voor OMG. Bovendien stelt het bedrijfsleven veel vertrouwen in de technologie.

OMG-tokens hebben genoten van relatieve stabiliteit. De tokens zagen een meteorologische stijging na de tweet van Buterin. Sindsdien zijn de tokens relatief stabiel. Maar momenteel is de prijs ongeveer $ 7. 5 met een marktkapitalisatie van ongeveer $ 790 miljoen.

Dus doe je onderzoek. Ontdek hoeveel u kunt winnen door in het OMG-token te investeren.

Je kunt ze bereiken op hun OmiseGo Twitter-handle of hun website voor meer informatie over Omise, OmiseGo en de tokens.

* Disclaimer: het artikel mag niet worden opgevat als, en is niet bedoeld als beleggingsadvies. Claims in dit artikel vormen geen beleggingsadvies en dienen niet als zodanig te worden opgevat. Doe je eigen onderzoek!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me