De cryptomarkt is amper een decennium oud en historisch gezien is er geen ander activum dat rijkdom op lange termijn heeft gecreëerd dan cryptocurrency!

Van een marginale investering tot een wereldwijde sensatie, de cryptocurrency heeft met succes enorme aandacht getrokken. En komt nu naar voren als de toekomst van de handel. Terwijl veel virtuele valuta’s al in de schijnwerpers staan ​​en met succes hun weg hebben gevonden naar de handelsmarkt. Sommige zitten nog onder de motorkap. Verder heeft de explosie van de prijs en het prominente karakter van deze valuta’s ook geleid tot de groei van tientallen andere valuta’s, waarbij Tron degene is. Maar weet je wat Tron is?

Tron: het grootste op blockchain gebaseerde besturingssysteem!

Gesticht door Justin Sun, Tron is een op blockchain gebaseerd gedecentraliseerd protocol dat tot doel heeft een gratis digitaal entertainmentecosysteem te creëren door gebruik te maken van p2p- en blockchain-netwerktechnologie.


Door ondersteuning te bieden aan verschillende blockchain-netwerken zoals Bitcoin, Ethereum, Qtum, EOS en nog veel meer, stelt Tron gebruikers in staat om vrij en veilig gegevens op blockchain te publiceren, op te slaan en te bezitten..

Bovendien beslist de Tron in de gedecentraliseerde, zelfgestuurde vorm over het abonnement en de distributie van de inhoud. Het stelt de inhoudgeneratoren ook in staat om alle inhoud vrij te geven en te verspreiden zonder geld te bieden aan tussenpersonen.

Bovendien is dit digitale activum bedoeld om de manier waarop de opkomende mondiale samenleving met elkaar omgaat en handel drijft via internet en blockchain in een gedecentraliseerd ecosysteem opnieuw vorm te geven..

Dus, hoe gaat u Tron gebruiken??

In de vorm van een munt genaamd Tronix (TRX)!

Wat is Tronix?

Nu je weet wat Trox is, laten we het weten over zijn munt, Tronix. Tronix of TRX is de native token of munt van Tron die gemakkelijk kan worden gekocht door valuta’s zoals Bitcoin of Ethereum te wisselen.

TRX op de markt:

TRX bestaat eind september 2017 en sindsdien is de prijswaarde van de munt omhooggeschoten. Vanaf statistieken de marktkapitalisatie van de TRX is $ 2,4 miljard.

Hoe werken TRX-transacties?

Net als andere digitale valuta, werken de TRX-munttransacties via het grootboek. In het grootboek wordt de geschiedenis van elke transactie opgeslagen en wordt elke transactie nauwkeurig getraceerd.

Het transactiemodel van TRX is ook vergelijkbaar met het model dat de Bitcoin gebruikt, behalve dat Tron de beveiliging heeft verbeterd via UTXO.

Technologie die de Tron ondersteunt:

Tron Blockchain-technologie

Stel je voor Credits: Tron

Het blockchain-netwerk van TheTron zal werken op het UTXO-model (Unspent Transaction Output) dat vaak wordt gebruikt door Bitcoin en andere populaire blockchains. De UTXO gebruikt niet-uitgegeven transactie-outputs om te controleren of de transactie legaal is.

In wezen berust Tron op twee technologieën:

Trons platform:

Tron heeft een Application Blockchain-interface, de interface tussen de blockchain en de applicatie, en ondersteunt slimme contracten die in Javascript zijn geschreven.

Bovendien zal het platform een ​​grafische database gebruiken, waarmee de Tron gegevens en structuur van het netwerk kan opslaan. Als u dit doet, zorgt u voor een snelle zoektocht naar paden, snelle verwerking en verbeterde zoekmogelijkheden.

Ecosysteem voor het uitwisselen van inhoud:

Het deelecosysteem van Tron is gebaseerd op de Tron-blockchain. Hiermee kunnen gebruikers de deelbare inhoud rechtstreeks uploaden; en elimineert de noodzaak voor tussenpersonen (Google, YouTube, Spotify, Apple, etc.).

Elke reactie (klik, klap, like-share, etc.) op het gedeelde stuk wordt aan de eigenaar van de inhoud gegeven in de vorm van Trons valutatoken.

Het platform zal ook de censuurcontrole en andere privacyproblemen wegnemen die het pad van inhoudaanbieders belemmeren.

Sleutel Features van Tron:

Tron belangrijkste kenmerken

Afbeeldingscredits: Tron

Waar is Tron voor ontworpen? Tron moet alle kracht van de online inhoud in handen van gebruikers bieden. Enkele voordelen van het gebruik van deze cryptomunt zijn:

Gegevensbevrijding:

Een van de belangrijkste voordelen van Tron is dat het gratis en ongecontroleerde gegevens aan zijn gebruikers biedt om de oorspronkelijke eigenaar van hun gecreëerde inhoud te hebben.

Snel transactietarief:

Omdat de valuta potentieel geavanceerd is dan ETH en al zijn andere concurrenten, biedt deze een hoge transactietarief van ongeveer 10.000 TPS. TRX kan ook 24 uur per dag meer dan 2.000 transacties per seconde verwerken.

Tron hoge prestaties

Afbeeldingscredits: Tron

Geen transactiekosten

Tron rekent nul tot zeer lage transactiekosten aan om valuta van de ene bron naar de andere over te dragen.

Consistente Coinburn:

De coinburn zal optreden als een nieuwe dApp zich registreert op het blockchain-platform, waardoor de algehele supply chain wordt verkleind.

Dit betekent dat hoe hoger de populariteit van het platform, hoe hoger het aantal dApps en hoe hoger de coinburn.

Sterke uitbreidbaarheid:

Vanwege de stijgende populariteit van de oprichter van de Tron, heeft Justin Sun, de munt vóór de lancering, al 100 miljoen gebruikers. Daarom zal het zeker solide ondersteuning hebben van veel dApps, waardoor het gebruik toeneemt.

Persoonlijke ICO:

Met Tron kunnen de gebruikers hun eigen ICO’s starten door hun digitale valuta op te geven.

Ondersteunt Java:

In tegenstelling tot andere digitale valuta die complexe programmeertalen gebruiken, is het open platform van Tron gebouwd op JavaScript. Het betekent dat het veel gemakkelijker zal zijn om slimme contracten te schrijven en dApps te ontwikkelen.

Hoe Tron Coin op te slaan:

Omdat TRX is gestart als een ERC-20-token, kunt u het opslaan in elke portemonnee die ERC-20-tokens ondersteunt. U kunt elk hardwareapparaat zoals de TREZOR-portemonnee of Ledger Nano S gebruiken om Tronix op te slaan. Sommige software wallets zoals Jaxx of Exodus en MEW (MyEtherWallet) zijn ook bedoeld voor het opslaan van Tronix. Toen Mainnet eenmaal live ging, was er een migratieproces voor munten, blijf deze migratie volgen hier. Sinds de migratie moet u uw TRX in uw Tron-portemonnee opslaan.

Verwachtingen van Tron!

In het tijdperk waarin alle contentcreatie op internet in handen is van conglomeraten zoals Apple, YouTube, Google, enz., Zal Tron de macht om content te bezitten weer in handen van gebruikers geven.

U betaalt bijvoorbeeld wat geld aan de ‘tussenpersonen’ om UW inhoud op UW blog, website of iets anders op internet te genereren. Deze bedrijven verdienen niet alleen geld met die inhoud, maar zullen ook profiteren van de streams, vind-ik-leuks en de klikken die op uw inhoud komen.

De Tron wordt echter het wereldwijde gratis entertainment-ecosysteem waarbij alle winst in handen van de maker ligt. Dit betekent ook dat als een Tron-gebruiker de inhoud maakt, laten we zeggen een blog, ze deze rechtstreeks op de Tron-blockchain kunnen uploaden en daarmee alle winst kunnen maken..

Sommige speculaties stellen ook dat deze crypto het derde web zal worden waarmee mensen een gedecentraliseerd, open netwerk van internet kunnen gebruiken.

Omdat Trion wordt gebouwd met behulp van een taal op hoog niveau, kunnen toekomstige ontwikkelaars elke programmeertaal gebruiken om alles te ontwerpen op basis van het open-software-ontwerp.

Wat komt er nog meer?

Nu je weet wat Tron is, moet je er nog veel meer weten. Tron is een langetermijnproject dat een verschillende reeks fasen omvat, met een reikwijdte van het implementeren van veel verschillende blockchain-technologieën die nog steeds onder de motorkap liggen.

Exodus:

De Exodus biedt gebruikers een betrouwbaar en gratis platform voor p2p-opslag en distributie van inhoud.

Odyssee:

In deze fase zullen de economische prikkels worden geïntroduceerd om inhoud en de makers ervan te stimuleren. De gebruikers profiteren van de inhoud die ze zullen creëren, verspreiden of delen.

Apollo en Grote Reis:

De derde en vierde fase zullen proberen de problemen aan te pakken die verband houden met de dividenden en zullen zich richten op het bieden van het vrije verkeer van waarde aan de gebruikers..

Star Trek:

Dit zal een gedecentraliseerd, online gamingplatform creëren waarop ontwikkelaars vrij kunnen bouwen. Het zal de marktfuncties monitoren, inkomsten genereren uit het verkeer en de autonome spelstructuur vergemakkelijken.

Eeuwigheid:

De laatste fase zou in 2027 kunnen zijn, en zal ontwikkelaars de volledige controle geven om hun game-ontwikkeling op te zetten en te crowdfunding. De gebruikers zullen investeren in games die ze willen bouwen en zullen ook invloed hebben op de toekomst van de gamingmarkt.

Gevolgtrekking:

Van alle digitale valuta is Tron een van de snelstgroeiende en meest ambitieuze!

Terwijl de magie van de Tron nog steeds undercover is, zullen er zeker veel ogen zijn die wachten om te zien hoe goed het zich ontwikkelt.

Als de Tron in actie komt, helpt het mensen die op zoek zijn naar een gedecentraliseerd protocol om inhoud te verhandelen.

Update: TRON mainnet wordt officieel onafhankelijk op 25 juni 2018. Bovendien zijn er al 15 dApps bovenop het Tron-platform. Meer informatie over TRON dApps hier.

* Disclaimer: het artikel mag niet worden opgevat als, en is niet bedoeld als beleggingsadvies. Claims in dit artikel vormen geen beleggingsadvies en dienen niet als zodanig te worden opgevat. Doe je eigen onderzoek!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me