Beginnershandleiding: wat is VeChain (VEN)? De zakelijke Thor

De blockchain zorgt op dit moment voor een revolutie in onze wereld. Met al deze verschillende aspecten in de schijnwerpers, hebben we er zeker ook een nodig voor onze industrieën! Blockchains helpen ons om overal transacties te doen tegen een kleine vergoeding.

We kunnen ook hun slimme contractfunctie gebruiken om van elk project een enorm succes te maken. Met al deze veranderingen zou een platform dat uitsluitend voor onze bedrijven is ontworpen, toch geen slechte zaak zijn?

Absoluut niet! Stelt u zich eens een platform voor waar ons hele zakelijke netwerk met elkaar wordt verbonden zonder enige hogere gecentraliseerde autoriteit.

Wat? Denk je dat het onmogelijk is? Duidelijk niet!

Een nieuwe naam stijgt op dit moment drastisch naar de top. De naam is VeChain (VEN)!

Dus, wat is VeChain (VEN)?

Welnu, VeChain is een nieuw blockchain-platform, dat alle industrieën op één plek kan samenbrengen.

Best cool, vind je niet? Laten we eens kijken ‘wat is VeChain (VEN)?’ En hoe het systeem werkt.

Wat is VeChain: een andere kijk voor bedrijven

VeChain (VEN) gebruikt de gedecentraliseerde structuur van de blockchain om het platform tot stand te brengen. Dus, net als elke andere blockchain-technologie, heeft VeChain ook de basisstructuur van het core blockchain-platform.

Maar de ontwikkelaars hebben de weegschaal in hoge mate geüpgraded. Het platform is nu een schaalbaar, betrouwbaar en gedistribueerd organisatiesysteem dat draait zonder de noodzaak van een centrale autoriteit.

U krijgt ook toegang tot alle informatie met betrekking tot de producten waarmee u nu te maken heeft. Maar daarvoor moet je aandeelhouder zijn. VeChain biedt een rondom zicht op elk product. Dit toegangsniveau verbindt verschillende bedrijfsactiviteiten, zoals supply chain management.


digitalisering van de wereld

Afbeeldingscredits: VeChain WhitePaper

Net als de naam VeChain, ketenen alle onderdelen van een bedrijf en zorgt voor een vruchtbaar resultaat. Supply chain management kan nooit eenvoudiger dan dit.

Het gebruik van VeChain om de protocollen uit te voeren, zou 100% transparantie betekenen tussen een klant en een bedrijfsorganisatie. Er is dus geen ruimte meer voor oplichting!

Is dat niet geweldig??

Ik zal hun netwerk en werkproces meer analyseren in deze ultieme beginnershandleiding: wat is VeChain (VEN) om dingen op te helderen.

VeChain’s geschiedenis en teamkwalificaties?

De reis van VeChain begon in 2007. De munt is pas onlangs gelanceerd in 2014. In zijn vroege staat probeerde het in 2016 het blockchain-netwerk voor IoT te creëren. Daarna werkte het samen met veel toonaangevende bedrijven voor het zakendoen in logistiek, luxegoederen , voedsel, drugs en zelfs landbouw.

Nu bezit VeChain hun kantoren in Tokio, Parijs, Singapore en Shanghai!

Het was de eerste cryptocurrency die een aanzienlijke impact had op de echte wereld en zorgde voor hun deal met de Chinese regering.

Binnen slechts vijf maanden stond het op de 16e plaats van alle cryptocurrencies, wat een enorme deal is. Het werd vervolgens omgedoopt tot de VeChain Thor vandaag (30 juli) en is eindelijk gevestigd als een platform voor zakelijke industrieën.

Weet je wat? VeChain is de eerste cryptocurrency die in de eerste drie maanden geen negatief rendement heeft behaald. Praten over de invloed, toch?

In plaats daarvan won het in april 2018 meer dan 28%.

VeChain wordt gestaag verbeterd door het team en hun hoofdkantoor bevindt zich in Singapore. Sunny Lu, de CEO van VeChain (VEN), heeft behoorlijk wat bekendheid in de blockchain-gemeenschap.

Vóór VeChain richtte hij een ander bedrijf op genaamd Qtum, een van de grootste haaien op de cryptomarkt. Hij was betrokken bij Louis Vuitton China.

Het oorspronkelijke team bestaat uit 90+ medewerkers, bijna allemaal ontwikkelaars. De CTO van de groep, Gu Jianliang, heeft 18 jaar ervaring in deze niche. COO Kevin Feng, werkte de afgelopen 12 jaar samen met VeChain aan vele andere technische projecten!

Dus je ziet dat elk vooraanstaand lid van dit team hoog gekwalificeerd is om dit tot een groot succes te maken.

Ik voeg ook meer details toe over de recente lancering van VeChain Thor in deze ‘wat is VeChain (VEN)’ -gids.

De lancering van VeChain Thor: het begin van een nieuw tijdperk

Vanaf vandaag heeft VeChain met succes hun VeChain Thor’s MainNet gelanceerd. Het eerste blok werd met succes gedolven om 08:00:09 uur. Met dit blok begint de nieuwe reis van VeChain. Andere blokken worden momenteel gemaakt door de 101 Authority Master Nodes.

Dus, voor een paar dagen zal VeChain Thor enige tijd nodig hebben om volledig functioneel te zijn. Met MainNet kunnen alle gebruikers van VeChain nu hun eigen transacties afhandelen en gedecentraliseerde applicaties ondersteunen.

Na de vrijlating nam de CEO van VeChain, Sunny Lu, afscheid van Ethereum. VeChain is de output van de inspiratie van Ethereum. De blockchain-technologie heeft zelfs een Ethereum Virtual Machine gelanceerd die compatibel is met alle op Ethereum gebaseerde projecten.

Hoewel Ethereum het inspireerde, had het nog steeds zijn eigen set codes om de hele industrie te optimaliseren en verschillende bedrijfsmechanismen op te nemen.

Er zijn ook enkele extra functies toegevoegd. Maar nu is het eindelijk vrij van Ethereum en begint het als een geheel nieuwe entiteit.

Laten we nu eens kijken welke wijzigingen ze hebben aangebracht.

VeChain lauch tijdlijn

Afbeeldingscredits: VeChain WhitePaper

Wat is het nieuwe upgradeoverzicht van VeChain??

  • Nieuwe VeChain Thor Blocks: Het MainNet is actief en produceert momenteel elke vijftien seconden een nieuw blok.
  • De migratie: VeChain was een private blockchain na de eerste lancering in 2014. Op dit moment, met de nieuwe release van het publieke domein, kan het netwerk eindelijk migreren naar een publieke blockchain. Elke bestaande dApps start binnenkort met de migratie en voegt waarde toe aan het hele systeem.
  • Synchronisatiestatus: Met Windows en MacOS kunt u de huidige staat van het algehele Thor-netwerk bekijken. U kunt de VET-tokens en het VTHO-saldo zien door in te loggen op het netwerk. Hiermee kunt u ook het proces van uw account volgen!

De tokenruil

Als u VeChain Thor volledig wilt gebruiken, moet u uw bestaande VEN-token omwisselen met VET-token. U krijgt dus eindelijk een op VeChain gebaseerde valuta in plaats van een op Ethereum gebaseerd token. Het token ERC20 VEN wordt nu VET.

De token swap begint half juli, maar de data kunnen variëren. Ten eerste zullen de uitwisselingen hun bestaande VEN omwisselen met VET. Het rantsoen van de VEN-swap is 1: 100. Dit betekent dat u voor elke VEN 100 VET-tokens ontvangt tijdens het hele ruilproces.

Waarom de toename?

Welnu, het is om het totale aanbod van VeChain Thor op de markt te vergroten. Het zal het gemakkelijker maken om toegang te krijgen. Sommige populaire beurzen zoals Kucoin, Binance en Bithumb verklaarden dat ze de tokens automatisch voor hun gebruikers zouden wijzigen. De gebruikers hoeven niets te doen om de ruil te maken.

Dus als u uw VEN-tokens bij deze uitwisselingen heeft gekocht, hoeft u zich geen zorgen te maken over het omwisselen.

Wat is VeChain Thor Sync Client?

Met de Thor Sync-client krijgt u toegang tot het primaire netwerk van VeChain Thor. Het lijkt een beetje op etherscan.io. Met de client krijgt u gemakkelijk toegang voor het scannen van adressen, overgangen en zelfs blokken die beschikbaar zijn op het netwerk.

Nou, momenteel is het alleen beschikbaar op MacOS en Windows. Je kunt het ook downloaden van de Github Releases-pagina.

VeChain Nieuw Wallet-systeem

Nu het zijn eigen aparte MainNet heeft, is het niet meer dan logisch dat het daarvoor een aparte portemonnee heeft. VeChain Thor kan nu VET-tokens en Thor Power Token verzenden en ontvangen. De nieuwe portemonnee houdt uw beroepsonderwijs en -opleiding veilig en u moet de back-up sleutelzin bewaren om er toegang toe te krijgen.

Op 1 augustus, nadat de swap is voltooid, zal de X-node-monitoring worden voortgezet en tegen eind augustus zal VeChain Thor worden geïntegreerd in hardware-type wallets zoals Ledger Nano S.

VeChain werpt licht op de situatie in het echte leven

Weten hoe het werkt? Nou, laat me je een voorbeeld geven om de scène te wissen.

Nu gaat de wereld door een aantal grote crises. Een van de enorme uitdagingen is het omgaan met ondermaatse en namaakgeneesmiddelen. Stel je voor dat een farmaceutisch bedrijf in de VS een exclusief patent op een medicijn bezit.

Het medicijn wordt alleen in de VS geproduceerd en nergens anders. Nadat het medicijn is geproduceerd, wordt het over de hele wereld verzonden. Laten we zeggen dat sommigen in Australië dit medicijn nodig hebben.

Om dit medicijn bij hem te krijgen, moet het een grote afstand afleggen, om nog maar te zwijgen van de specifieke zorg die het nodig kan hebben om het veilig te houden.

VeChain Bedrijfsstructuur

Afbeeldingscredits: VeChain WhitePaper

Laten we de specificaties zijn dat het moet worden opgeslagen boven nul graden en onder vijf graden Celsius. Je kunt het medicijn ook niet via de lucht verzenden, omdat de luchtdruk tijdens het transport door de lucht verandert. U moet er ook voor zorgen dat het medicijn authentiek is en alleen afkomstig is van de betrouwbare bron.

Dus, hoe beheer je al deze specificaties dienovereenkomstig? Kunt u zorgen voor een 100% puur en authentiek product zonder menselijke fouten??

Ik denk het niet.

Dit is de situatie waarin VeChain in het spel komt.

Wat is de oplossing van VeChain voor dit probleem??

Om met de situatie om te gaan, gebruikt VeChain een andere methode. Het digitaliseert het hele proces vanaf de verzending tot het bereiken van de patiënt in Australië. VeChain zal elk product labelen met een bepaalde unieke ID waarmee niet meer kan worden geknoeid.

Het zal de producten ook voorzien van sensoren en RFID’s. Deze sensoren zullen de omgeving en conditie van de producten registreren en zelfs uitzenden. Deze informatie wordt automatisch geregistreerd in het blockchain-netwerk.

Aangezien het netwerk een openbare keten is, krijgen de belanghebbenden, te beginnen met de fabrikant, de toeleveringspartners en zelfs de klant, zonder problemen de informatie uit het systeem..

hoe Vechain werkt

Afbeeldingscredits: VeChain WhitePaper

Dus de volgende keer dat u het product vanuit het buitenland of waar dan ook bestelt, kunt u zien waar en hoe het product is!

Ik vind deze nieuwe technologie of methode eigenlijk best intrigerend. Stelt u zich eens voor hoeveel tijd en geld het op de lange termijn zou besparen, en u zult ook zonder problemen authentieke producten kunnen krijgen.

Het werkproces

De fabrikanten moeten tijdens het verpakkingsproces op elk product een unieke ID gebruiken die compatibel is met het VeChain-systeem. Het is zoiets als een volgapparaat, dat ook andere informatie inlogt.

Als u het pakket wilt zien, heeft u de VeChain RFID-lezer-app nodig. De app werkt op elke mobiel, dus de consument hoeft alleen maar in te loggen om te zien waar hij is en of hij echt is of niet!

De truc is om de tags op een bepaald tijdstip te plaatsen. Als de fabrikanten het kunnen instellen wanneer er niet mee geknoeid kan worden, hoeven ze zich geen zorgen meer te maken over namaakmedicijnen. Op deze manier kan niemand de medicijnen vervangen of iets doen om de inhoud te beschadigen.

Hiermee kun je ook de temperatuur en luchtdruk in de gaten houden!

Er is nog veel meer waar deze vandaan kwamen.

VeChain Thor: The Superhero for Business

Het gaat niet alleen om drugs. U kunt dezelfde methoden gebruiken om andere producten te volgen. Het is een geweldige revolutie voor de fabrikanten, omdat ze nu eindelijk vrede kunnen hebben en het juiste kanaal kunnen krijgen dat ze nodig hebben.

Ethereum is ook een ander geweldig platform dat een breed scala aan gedecentraliseerde apps gebruikt. Net als het maakt VeChain ook gebruik van het blockchain-platform. Het maakt hiervoor gebruik van clouddiensten met Internet of Things (IoT) en zorgt voor een stroomlijning van bedrijfsactiviteiten.

VeChain is al een partnerschap aangegaan met een Europees luxemerk voor leer. Het bedrijf integreert de NFC-chips in hun lederen producten en verzendt ze vervolgens naar hun klanten. Op deze manier kunnen de klanten de authenticiteit zelf verifiëren.

alle luxe samen in VeChain Thor

Afbeeldingscredits: VeChain WhitePaper

Niet alleen dit, maar ze kunnen ook worden gebruikt in de auto-industrie. De fabrikant uploadt de gegevens van de auto op het blockchain-netwerk, inclusief reserveonderdelen, onderhoud en hun authenticiteit.

Ze kunnen ook eventuele diefstalrecords of verzekeringspolissen samen met de auto’s bevatten. Dus als al deze informatie wordt geüpload, kan elke partij deze gebruiken, zoals de verzekeringsmaatschappij of de servicepartners en nog veel meer.

U kunt VeChain ook gebruiken in de landbouwsector. Het enige dat u hoeft te doen, is de realtime gegevensbewaking en bewakingsapparatuur inschakelen. Zo krijgt u het hoogste outputniveau dat uw boerderij u kan bieden.

Het verwijdert dus niet alleen namaakproducten, maar zorgt ook voor de best mogelijke output.

VeChain-prijsvoorspelling en -status

Na de eerste ICO-release stegen de prijzen in tegenstelling tot anderen. Nu zijn de prijzen stabiel en variëren ze van $ 9,45 tot $ 2,48, volgens CoinMarketCap. Hoewel het een beetje is afgenomen dan de afgelopen week, houdt het nog steeds stand op de markt.

VeChain-grafieken en status

Afbeeldingscredits: CoinMarketCap

Het token circulerende aanbod is nu 550.061.872 VEN, en het totale aanbod is 873.378.637 VEN.

Met dit enorme aanbod heeft de industrie nu een kapitaal van 1.364.477.980 USD! De marktwaarde is een groot probleem voor een blockchain-bedrijf!

VeChain staat nu op de 17e plaats van de 1597 cryptocurrencies. Met zijn groei is het niet meer dan redelijk om aan te nemen dat het binnenkort een van de top 10 cryptocurrencies ter wereld zal zijn.

Het VEN / VET-token

Op zoek naar de VEN-tokens of wil investeren in VeChain?

VeChain-handelaren zijn allemaal populaire. De VeChain-handelaren zijn Binance, HitBTC, COSS en BIgOne. U kunt deze crypto echter alleen kopen met andere cryptocurrencies zoals Ethereum of bitcoin.

Aankopen met direct fiatgeld is nog steeds niet mogelijk. Het netwerk heeft slechts 111 knooppunten over de hele wereld. Met de release van VET zal de ruil medio juli plaatsvinden en daarna zullen ze beschikbaar zijn op de beurzen.

VeChain-mijnbouw

Voordat je VEN niet kon mijnen. VEN was alleen beschikbaar in tokens en je kunt de tokens bij verschillende beurzen kopen. Je kunt de tokens ook in handen krijgen van de jaarlijkse tokenverkoop. Met de nieuwe lancering in het publieke domein wordt u waarschijnlijk beloond met VET-munten op basis van het consensusalgoritme.

Vanaf vandaag is slechts 41% van de tokens al verdeeld onder de stakeholders.

Omdat ze geen munten hadden, hebben ze hun aangewezen portemonnee nog niet gelanceerd. Hoewel het bedrijf aankondigde dat ze ermee zouden beginnen op 9 juli 2018, moeten we nog wachten tot het begint. Tot die tijd kunt u op Ethereum gebaseerde wallets gebruiken om uw VEN-tokens zoals Mist, MyEtherWallet en MetaMask en wacht op de tokenwissel.

VeChain-partnerschappen

VeChain breidt het bedrijf langzaam uit en bereikt verschillende organisaties. Een van hun leidende partners is PWC.

PWC is een gerenommeerd professioneel serviceplatform. Samen willen ze een extern serviceplatform lanceren voor alle deelnemers.

De lijst gaat verder naar DNV GL, een wereldwijde verzekeringsmaatschappij. Op de lijst staan ​​ook DIG (wijnimporteur), Renault (Franse autofabrikant), Jiangsu Printed Electronics en nog veel meer.

Dus, wat is het motief van VeChain om samen te werken met zoveel industrieën??

Gezamenlijke stemautoriteit

Afbeeldingscredits: VeChain WhitePaper

Simpel eigenlijk. Samen met PWC versterkt VeChain hun marktplaats met elke klant. VeChain werkte ook samen met de Chinese regering. China zal het gebruiken om voor transparantie in hun bouwplannen te zorgen.

Ze ontwikkelen nog steeds veel steden en willen daarvoor de diensten van VeChain gebruiken. BMW heeft ook een aankondiging van een samenwerking met VeChain bevestigd. Sommige mensen beweerden dat het nep was, maar BMW bevestigde de verklaring.

De concurrenten van VeChain

Als je denkt dat het de enige cryptocurrency is die blockchain combineert met supply chain, dan heb je het helemaal mis. Er zijn andere competities op de markt. Stratis and Request Network belooft ook hetzelfde type strategisch systeem.

Het is alleen vanwege alle samenwerking VeChain ver voorop in de race. Omdat de toeleveringsketen zich echter in bijna alle industrieën bevindt, zullen er nieuwe cryptocurrencies zijn om te concurreren met VeChain.

Aan de andere kant heeft China inderdaad nooit cryptocurrencies geaccepteerd, daarom konden de meeste cryptocurrencies niet op deze markt komen. Het verkrijgen van toegang op nationaal niveau door VeChain is echter zeker een groot probleem.

Het is dus veilig om voorlopig te zeggen dat ze in ieder geval niet zoveel concurrentie op de markt hebben.

VeChain-routekaart

VeChain bereidt dit jaar veel mijlpalen voor. Het begint allemaal met de lancering van v3.0. Hun platform krijgt een enorme upgrade. Ook hebben ze VeChain Thor vandaag (30 juni) al gelanceerd.

Deze upgrade betekent ook de technologische upgrade. Na de update wordt het veel gemakkelijker om dApps voor bedrijven te maken.

Nadat ze dit allemaal hebben afgerond, zullen ze twee soorten tokens VET (nu VEN) en Thor Power Token aannemen. Het primaire token blijft VET (hernoemd van VEN), maar gebruikers krijgen Thor Power-token als beloningspunt.

U kunt deze Thor Power-tokens aanklagen om een ​​smart contract of andere dApps op het netwerk uit te voeren.

De volgende upgrade vindt plaats in Q2 van 2018, versie 4.

Einde opmerking

Je weet verreweg ‘wat is VeChain (VEN)’ en hoe hun blockchain werkt. Als we het vergelijken met andere recente platforms, dan wint VeChain altijd de winnende beker. Na verloop van tijd groeien de partnerschappen en wordt VeChain een van de invloedrijke industrieën ter wereld.

Het ontwikkelteam werkt hard, en het werpt eindelijk zijn vruchten af.

* Disclaimer: het artikel mag niet worden opgevat als, en is niet bedoeld als beleggingsadvies. Claims in dit artikel vormen geen beleggingsadvies en dienen niet als zodanig te worden opgevat. Doe je eigen onderzoek!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map