Beginnershandleiding: wat zijn Penny Cryptocurrencies?

Penny-cryptocurrencies zijn degenen die u minder dan een dollar per eenheid kosten. Maar deze cent cryptocurrencies hebben het opwaartse potentieel om u rijk of zelfs rijk te maken. Gezien het feit dat veel van deze cryptocurrencies waardeloze munten zijn.

De analogie is ontleend aan penny-aandelen, waar de aandelenkoers onder een dollar zou liggen.

Geen idee wat een cryptocurrency is? We hebben het afgedekt hier.

In dit artikel proberen we in detail uit te leggen wat een cent cryptocurrency is en hoe je de juiste kunt kopen zonder in een put te vallen.

Afbeelding tegoed; IMDB

In de film, The Wolf of The Wall Street, is Jordan Belfort ― de held ― een effectenmakelaar die roze bladvoorraden verkoopt en er uiteindelijk een imperium omheen bouwt..

Pink Sheet-aandelen zijn niet geregistreerd op de grote beurzen en worden vaak over-the-counter verhandeld. De naam kwam toen de aandelenkoersen werden verspreid met roze gekleurde bladen.

Er is minder naleving van de regelgeving vereist om een ​​bedrijf te registreren en te verhandelen als aandelen in roze vellen.

Jordan Belfort verkocht zelfs de aandelen van een bedrijf met als vestigingsadres een hut midden op de landbouwgrond. Hij maakte veel illegale verhuizingen en verkocht zijn klanten letterlijk stront. Uiteindelijk heeft hij er de prijs voor betaald.

De film is gebaseerd op een boek geschreven door de echte Jordan Belfort. Ja, de gebeurtenissen in de film zijn in het echte leven gebeurd.

Penny-cryptocurrencies zijn een soort roze bladvoorraden. Maar weet je, de roze lakens zijn ook niet illegaal. Jordan Belfort maakte gebruik van de bescheiden naleving van de regelgeving en verdiende miljoenen dollars door illegale aandelen te verkopen via roze lakens.

Dus, net als aandelen met roze bladen, zijn niet alle cent cryptocurrencies oplichting. Er zijn goede. Je moet ze met de hand plukken.

Mocht u Penny Cryptocurrencies kopen?


Dat hangt ervan af. Zelfs het kiezen van een juiste cent cryptocurrency kan uw financiële leven voor altijd veranderen.

Laten we zeggen dat Bob geïnteresseerd is in het kopen van wat cent cryptocurrencies.

Hij kiest 10 verschillende cryptocurrencies en investeert 1.000 USD in elk.

Na 6 maanden waren 7 van hen volkomen waardeloos geworden. Twee daarvan verdubbelden in waarde. En er is er een zo ver neergeschoten dat de waarde 100 keer is toegenomen.

Door 10.000 USD te riskeren en ze strategisch te investeren, ontdekte Bob die ene goudmijn die hem 10x winst opleverde.

Je zou kunnen denken dat een honderdvoudige waardestijging overdreven is. Maar de geschiedenis vertelt je iets anders.

Nu zijn de leiders zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Litecoin (LTC) allemaal één keer cent cryptocurrencies. Deze cryptocurrencies bestonden uit een tijd dat er niet veel belangstelling was voor crypto-activa. En in feite was de markt toen ook niet druk.

Hoe dan ook, die tijden zijn allang voorbij. Maar de kansen zijn er nog genoeg. Je moet gewoon weten hoe je ze moet pakken.

In de huidige tijd, volgens CoinMarketCap, er zijn 1644 cryptocurrencies beschikbaar. En het is niet zo moeilijk om een ​​hoop cent cryptocurrencies te vinden.

Dus, hoe zou je een cent cryptocurrency kiezen die je enorme winsten zal opleveren??

Strategieën om Penny Cryptocurrencies te kopen

In dit gedeelte bespreken we waar we naar moeten zoeken in een cent cryptocurrency, en welke gevarenignalen we moeten identificeren, en hoe we kunnen voorkomen dat we een shit-munt kopen.

Fundamentals

Bitcoin is gemaakt als een peer-to-peer elektronisch betalingssysteem dat geen vertrouwen vereist van een derde partij.

Ethereum-platform is gemaakt vanuit de overtuiging dat een blockchain veel meer kan dan alleen cryptocurrencies.

Dus, wat is het doel van de specifieke cryptocurrency??

Lost het een reëel probleem op? Zo niet, vergeet het dan en ga verder met de volgende. Merk op dat hetzelfde probleem verschillende oplossingen zou hebben. Evenzo proberen een aantal cent cryptocurrencies hetzelfde probleem op verschillende manieren op te lossen. Je moet afwegen welke beter is. Maar hoe?

Laten we Ripple (XRP) en Stellar Lumens (XLM) nemen.

Beide zijn betalingsnetwerken en zijn gericht op wereldwijde betalingen. Ze helpen banken, financiële instellingen en particulieren om grensoverschrijdende overmakingen te versnellen.

Grote instellingen zoals American Express, Santander en UBS testen het Ripple-netwerk.

Aan de andere kant gebruiken non-profitorganisaties zoals Praekelt Foundation en bedrijven de Stellar-infrastructuur.

Nu, hoe kies je de ene boven de andere? Dat zoeken we uit.

Ripple is gestart in 2012. En meer dan 100 financiële instellingen over de hele wereld gebruiken het als proef.

Stellar is opgericht in 2014. Maar het heeft niet zoveel exposure als Ripple, beide zijn in het nieuws en staan ​​onder de radar van de financiële instelling.

Het maximale aanbod van beide cryptocurrencies is ongeveer 100 miljard munten.

Het is duidelijk dat Ripple het voordeel heeft om in de toekomst te groeien. Omdat het al zeer gevestigde zaken heeft met een groot aantal klanten die hun netwerk testen.

Stellar-lumen kunnen echter ook goed groeien. Maar het kost tijd. In plaats daarvan is er een kans dat als u in Ripple (XRP) investeert, u een relatief beter rendement op uw investering (ROI) behaalt..

Pompen en stortplaatsen

De prijs van een actief kunstmatig verhogen en vervolgens verkopen om winst te maken, staat bekend als Pump and Dump. Dit is illegaal op traditionele aandelenmarkten zoals NYSE (New York Stock Exchange).

Omdat er geen goede regelgeving is rond cryptocurrencies met cent, en omdat ze elke dag als paddenstoelen groeien, gebeuren er veel pomp- en dumpschema’s. Bovendien is het gemakkelijk om cent cryptocurrencies te manipuleren omdat hun prijs erg laag is.

Dus, hoe je een pomp kunt herkennen?

Als een walvis ― een handelaar met enorme activa en marktinvloed ― een pomp doet, is het moeilijk om hem te vangen. Omdat u niet snel informatie kunt krijgen en er zeker van kunt zijn. U kunt hier niet veel doen.

Maar er zijn Telegram-koeriersgroepen die pompen en stortplaatsen organiseren. Hier moet u weten wanneer het dumpen begint. Omdat al deze dingen in minuten gebeuren. En als u in de verkeerde richting en op het verkeerde moment bent, kan dat u duur komen te staan.

Het is dus beter om deze hebzuchtige manier om geld te verdienen te vermijden.

Hoe een puinhoop te vermijden?

Wanneer de prijs van een cryptocurrency van een cent plotseling omhoog schiet, is het beter om weg te blijven ― omdat dit een waarschijnlijke Pump and Dump-regeling kan signaleren.

Pas ook op voor ongevraagde aanbiedingen over de informatie over Pump and Dump-mogelijkheden. De kans is groot dat u op het punt staat de prijs te betalen voor de winst van iemand anders.

Munten die tot een dieptepunt vielen

In december 2016 werd een cryptoplatform genaamd BitConnet gelanceerd. Het platform faciliteerde cryptolening en een uitwisseling. Bovendien moeten gebruikers een aantal BitConnect (BCC) -tokens hebben om deel te nemen aan het platform. Dat zorgde voor een enorme vraag naar BCC.

Naarmate de tijd verstreek, behoorde BCC tot de top tien van cryptocurrencies wat betreft marktkapitalisatie ― de waarde van het totale aantal munten dat op de markt beschikbaar is.

Tegen het einde van 2017 handelde BitConnect-token ooit rond 460 USD.

Medio januari 2018 heeft het bedrijf heeft aangekondigd ze sluiten het BitConnect-platform af vanwege regelgevende redenen en slechte media.

Sindsdien is de prijs van BCC drastisch gedaald en nu is het een van de cent cryptocurrencies, die momenteel rond de 0,7 USD wordt verhandeld..

Munten zoals BCC zouden nooit worden hersteld. En erin investeren zou gewoon geldverspilling zijn.

Analyseer dus zorgvuldig waarom een ​​munt op de bodem is gevallen. Als u verschillende redenen ziet waarom de munt opnieuw zou kunnen stijgen, dan is kopen een goede optie.

Totale voorraadlimiet

De totale voorraadlimiet is het aantal token / munten van een bepaalde cryptocurrency dat ooit op de markt beschikbaar zou zijn

Laten we het Kin-token als voorbeeld nemen. Het handelt rond $ 0,000193. De totale voorraadlimiet is 10 biljoen tokens.

Als de prijs stijgt, betekent dit dat de waarde van alle 10 biljoen tokens is gestegen. Omdat het volume erg hoog is, beweegt de prijs van Kin relatief langzamer dan een munt met een vergelijkbare prijs en een lagere totale aanbodlimiet.

Bytecoin (BCN) heeft bijvoorbeeld ongeveer 184 miljard tokens en wordt op het moment van schrijven verhandeld tegen $ 0,006071. In vergelijkbare marktomstandigheden stijgt de waarde van Bytecoin beter dan die van Kin.

Shitcoins

Dit zijn de cryptocurrencies die er zijn om geld te verdienen aan de mensen die het hebben gelanceerd. Simpel gezegd, shitcoins zijn gemaakt om je ellendig te maken.

Hoe ze te identificeren?

  • Geen goede officiële website. En de site ziet eruit alsof zelfs een groentje hem kan plaatsen.
  • Een whitepaper is niet beschikbaar. Of de beschikbare is niet professioneel.
  • De whitepaper legt het project niet uit, of kan u niet overtuigen welk probleem het oplost.
  • De roadmap voor het project is te lang om het product te lanceren. Zelfs als het product wordt gelanceerd, zou de cryptomarkt tegen die tijd betere oplossingen hebben gekregen.
  • Het team achter het project wordt niet onthuld en blijft anoniem. Tenzij het team een ​​op privacy gebaseerde munt ontwerpt, is er geen reden om in de schaduw te staan.
  • Social media-profielen voor het bedrijf of het project zijn niet beschikbaar.
  • Het project wordt niet goed op de markt gebracht. En veel minder mensen zijn op de hoogte van het project.
  • Zoek naar het project in google, als u ze niet op de eerste pagina kunt vinden, zal waarschijnlijk niemand anders dat doen. En het project krijgt misschien nooit grip.

Alle bovenstaande regels zijn anders van toepassing op verschillende cent cryptocurrencies. U moet het zelf beslissen op basis van uw persoonlijk onderzoek.

Persoonlijk onderzoek

In de wereld van beleggen gaat niets boven de kennis die u opdoet over een asset door uw persoonlijk onderzoek. En in feite is het hard nodig.

Denk aan de tragische Amerikaanse huizenbubbel van 2008, waar miljoenen banen en huizen verloren. Zelfs de wereldeconomie heeft veel geleden.

Zonder het risico goed in te schatten, werden woningkredieten verstrekt. En op deze woningleningen zijn schuldobligaties gecreëerd, en als de lener de leningen tijdig heeft betaald, krijgt de schuldhouder het voordeel. Hoewel deze obligaties riskant waren, gaven ratingbureaus ze een uitstekende rating.

Bij onderzoek zeiden deze ratingbureaus dat hun ratings niets anders zijn dan meningen.

Nu hebben we het over beleggen in cryptocurrency, waar de overheid meestal geen controle over heeft en moeilijk toe te passen regelgeving. Soms is het zelfs niet mogelijk om de fraudeurs achter de oplichting te vinden.

Doe dus uw eigen onderzoek voordat u investeringsbeslissingen neemt.

Wat te onthouden tijdens het doen van persoonlijk onderzoek?

Geloof alleen de informatie uit bronnen uit betrouwbare bronnen. Bitcoin Magazine, Forbes, NYTimes en Fortune zijn bijvoorbeeld enkele goede.

Als iets te mooi is om waar te zijn, moet u uw zintuigen helder houden voordat u handelt. Lokken is een voorkeursstrategie die door veel oplichters wordt gebruikt. Emotioneel sterk zijn helpt je echt.

Afsluitende gedachten

We weten allemaal dat het beter is om veilig te zijn dan sorry.

U moet veel tijd besteden voordat u een beslissing neemt. En dit is een geldspel. Het vertrouwen van willekeurige mensen moet worden vermeden. Zelfs de mensen in uw omgeving kunnen u zonder hun medeweten slecht advies geven over cent cryptocurrencies. Voer uw eigen due diligence uit en neem de tijd die nodig is om investeringsbeslissingen te nemen.

Bovendien moet u erachter komen wanneer u moet verkopen en wanneer u moet kopen. Zelfs de wonderkinderen in de handel in cryptocurrency kunnen er mis mee gaan, zo is de onzekerheid van de cryptomarkt.

Een andere bekende gouden regel is: stop uw geld dat u niet kunt verliezen niet in cent cryptocurrencies.

Je moet ook kalm blijven als de dingen niet goed gaan. Analyseer eerst waarom er iets is gebeurd en onderneem de nodige actie. Doe niets irrationeels als u in paniek raakt.

Dat gezegd hebbende, als dit u allemaal overweldigend lijkt. Blijf gewoon weg van cent cryptocurrencies.

Disclaimer: Het artikel mag niet worden opgevat als, en is niet bedoeld als beleggingsadvies. Claims in dit artikel vormen geen beleggingsadvies en dienen niet als zodanig te worden opgevat. Doe je eigen onderzoek!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map