10 redenen waarom u een persoonlijke training voor blockchain nodig heeft

Ben je op zoek naar redenen om een ​​persoonlijke training te volgen om blockchain te leren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De leerindustrie evolueert in een snel tempo. Bij technologie draait het allemaal om gebruiksgemak, betrouwbaarheid en toegankelijkheid. Maar het komt met veel beperkingen met het verwijderen van persoonlijke training.

Hiermee bedoelen we dat online training in niet alle gevallen een goed idee kan zijn. Hetzelfde kan gezegd worden als het gaat om persoonlijke training voor blockchain. Als je een leidinggevende bent die meer wil weten over blockchain, is het altijd een goed idee om een ​​persoonlijke training te kiezen. Daar profiteert u enorm van.

Daarom zal het artikel zich concentreren op tien redenen waarom leidinggevenden persoonlijke blockchain-training nodig hebben. Door de lijst te doorlopen, leert u het belang ervan en zou u daarom persoonlijke blockchain-training volgen, in plaats van een online cursus te volgen die u beperkte blootstelling aan blockchain geeft..

Bekijk Blockchain For Enterprise en Blockchain for Executive

10 redenen waarom leidinggevenden een persoonlijke Blockchain-training nodig hebben

1. Betrokkenheid en focus

Heb je je ooit afgevraagd waarom je online steeds afgeleid wordt? Nou, jij bent het niet alleen. Elke website die u bezoekt, zit vol afleiding. Hetzelfde geldt voor online leren. Het maakt niet uit of je dat bent een video bekijken of een artikel lezen.

Afleidingen zijn reëel en niet geschikt voor uw leerervaring. Om het te overwinnen, moet je zelfdiscipline en gefocust zijn. Zelfs als u dit doet, zult u af en toe worden afgeleid.

Met persoonlijke training, ook wel bekend als persoonlijke training, u kunt het probleem van betrokkenheid en focus overwinnen en ervoor zorgen dat u uw tijd besteedt. Als het gaat om persoonlijke interactie, kunt u het zich niet veroorloven om afgeleid te worden. Trainers gebruiken ook veel creatieve manieren om ervoor te zorgen dat u gefocust en betrokken bent. Deze strategieën zijn belangrijk, aangezien we in een tijdperk leven waarin aandachtsspanne is een schaars goed.

Uiteindelijk zul je ongetwijfeld een beter begrip krijgen van blockchain en betere resultaten behalen.

2. Voer 1-op-1 uit als er zich een probleem voordoet

Online leren is indrukwekkend totdat je vastloopt met een probleem. Niet elke leerling is hetzelfde, en dit maakt online leren niet de ideale oplossing voor iedereen.

Als u een online leerling bent, weet u dat u tijdens een leersessie misschien meerdere keren onderzoek moet doen om het onderwerp te begrijpen. Dit betekent dat u meer tijd moet investeren dan u zou doen in vergelijking met persoonlijke training. Het rekent af met het onderzoeksgedeelte. Het neemt ook de kans weg dat u doorgaat met leren zonder de voorgaande concepten duidelijk te begrijpen.


Trainers in online cursussen of schriftelijke gidsen, doen hun best om het onderwerp uit te leggen. Maar die uitleg is misschien niet genoeg voor jou. Gezien het feit dat blockchain een complex onderwerp is, kunnen er veel gevallen zijn waarin men kan verwarren.

Aan het doen persoonlijke blockchain-training is veel beter, en je kunt de trainer altijd vragen als er zich een probleem voordoet. Het enige dat u hoeft te doen, is de trainer onderbreken of een vraag stellen wanneer hij klaar is met het uitleggen van het onderwerp.

3. Discussie

Ook al bieden online cursussen of websites een manier om te discussiëren, ze missen de vindingrijkheid, interesseren, en enthousiasme rond het onderwerp. Soms krijg je misschien een reactie, en soms ben je helemaal alleen. Mogelijk bent u lid geworden van online forums om de onderwerpen te bespreken.

Menselijke interactie is essentieel, en als leerling kan er nooit een vervanging voor zijn. U kunt het onderwerp met uw trainer bespreken, of als u in een groep van twee of meer leert, kunt u het met anderen bespreken. Dit opent zich creatieve ideeën en nieuw vragen. U kunt ook meer te weten komen over de standpunten van andere mensen en verschillende perspectieven leren. Door dit te doen, pak je een betere begrip van het onderwerp.

Persoonlijke training geeft je niet alleen de mogelijkheid om je te concentreren, van het onderwerp te genieten, maar ook om te discussiëren om nieuwe standpunten te leren en het onderwerp te begrijpen

4. Geen afleiding

Onze aandachtsspanne neemt met de dag af. Herinner je je de laatste keer dat je werkte zonder sociale mediaplatforms te openen of je telefoon te checken? Ja, het is moeilijk, en er is veel voor nodig zelf discipline om zonder afleiding te werken.

Soms heb je geen controle over afleidingen. U krijgt een dringende oproep waar u aandacht aan moet besteden of iemand kent uw deuren. U verliest in ieder geval het stromen dat je gewend bent. Dit kan een belangrijk probleem zijn bij het leren van complexe onderwerpen zoals Blockchain.

Blockchain is een eenvoudig concept van buitenaf, maar je moet goed leren begrijpen hoe het werkt werkelijk werken.

Een persoonlijke blockchain-training biedt je ruimte en een omgeving waar je afleiding kunt wegwerken en kunt leren bewust.

Zonder afleiding neemt uw leervermogen toe en kunt u meer ideeën vasthouden.

5. Leer de use-cases van blockchain grondig kennen

Google, “blockchain use-cases,”En je zult talloze artikelen, video’s en cursussen ontdekken met een overzicht van de use-cases. Maar meestal doen ze dat niet duik diep in de use-cases.

Use-cases zijn praktisch van aard en moeten grondig worden begrepen. Op deze manier kunt u het gebruiken tijdens implementatiedoeleinden. Deze use-cases geven je ook een beter perspectief op welke blockchain-capaciteit.

Meestal geven online bronnen er gewoon niet om om gebruiksscenario’s in detail uit te leggen. Hun focus is om er zoveel mogelijk op te noemen, zonder zich te concentreren op slechts één enkele use-case. Ook al leer je als lezer over a veel van de use-cases leer je nooit één use-case diepgaand kennen.

Hier komt de persoonlijke training om de hoek kijken. Door de persoonlijke blockchain training te doen, sta je open voor betere content met betrekking tot use-cases. Je kunt zelfs de docent vragen naar de use-case en proberen te begrijpen vanuit de branche waarin je werkt. Het proces is gunstig voor praktisch leren.

6. Beheers het concept van hoe blockchain werkt

Vanaf de oppervlakte, blockchain is een eenvoudig concept. Het wordt gedefinieerd als een peer-to-peer-netwerk dat kan communiceren, handelen en communiceren zonder enige gecentraliseerde autoriteit. Met meer eenvoudige woorden, we kunnen blockchain ook zien als een toplaag van het ‘internet’ of beter een ‘besturingssysteem’ dat een manier biedt om apps, services of oplossingen uit te voeren.

Maar als je diep in het onderwerp duikt, kom je onderwerpen tegen zoals slimme contracten, cryptografie, gedecentraliseerde apps, consensusalgoritmen, enzovoort. Blockchain is duidelijk complexer dan het lijkt. Ook als u vanuit het oogpunt van de onderneming kijkt, worden de zaken drastisch ingewikkelder. Daar hebben we zaken als schaalvergroting, integratie, implementatie, enzovoort.

Er zijn andere complexiteiten met betrekking tot blockchain, inclusief risico’s – zowel juridisch als implementatie. Bijna elk land heeft verschillende wetten, wat het moeilijk maakt om één juridische instantie tegen de blockchain te hebben.

Dit alles kan het leren van blockchain overweldigend maken. Maar als je kiest voor een persoonlijke training, dan heb je een grotere kans om de concepten op een veel betere manier te begrijpen.

Blockchain evolueert met de dag – nieuwe onderzoeksresultaten op nieuwe manieren van hoe blockchain werkt. Door face-to-face te leren, kunt u nieuwe manieren openen om uw leerproces te verbeteren en blockchain op de juiste manier onder de knie te krijgen.

7. Deskundige docenten / trainers

Door persoonlijke training te doen, krijgt u toegang tot deskundige docenten / trainers. De trainers zijn uitgerust met de persoonlijke vaardigheden, wat betekent dat ze weten hoe ze moeten omgaan met leerlingen met verschillende eisen en behoeften.

Als je het vergelijkt met online cursussen, krijg je ook uitstekende docenten en trainers, maar hun aanpak is algemener. Ze hebben een vaag idee van wat voor soort leerling je bent, en dat betekent dat je lessen moet volgen die meer op het algemene publiek zijn afgestemd.

Als u een persoonlijke training volgt, krijgt u ongetwijfeld een leerervaring op maat. Persoonlijke leraren hebben praktische vaardigheden om leerlingen te benaderen. Ze kunnen aanvoelen wat de leerlingen nodig hebben en op basis daarvan de inhoud leveren. Dus als u een persoonlijke training volgt, profiteert u ongetwijfeld van de ervaring van de trainer.

Kortom, u krijgt betere praktische implementatiebegeleiding met behulp van deskundige docenten.

8. Praktische kennis

Online cursussen of materialen missen een goede visie als het om praktische kennis. Je leest en kijkt veel, maar het betekent niet noodzakelijk dat het kan worden omgezet in bruikbare kennis. Daarvoor moet je lezen casestudy’s.

Het is ook moeilijk te leren en te implementeren zonder begeleiding. Persoonlijke training kan nieuwe locaties openen als het gaat om praktische kennis. De deskundige docenten kunnen u de casestudies uitleggen en er daarbij beter inzicht in krijgen. De persoonlijke blockchain-training is bedoeld om waarde te bieden als het gaat om de praktische kennis en ervoor te zorgen dat u de belangrijkste punten van de casestudy’s leert en wat maakt ze succesvol.

Als leidinggevende is praktische kennis logischer voor jou. Het kan u helpen bij het aanpakken van projecten onafhankelijk en vol vertrouwen.

9. Concurrentievoordeel

De wereld is een competitieve plek. Je bent niet de enige die blockchain denkt of leert. Er zijn duizenden leidinggevenden die naar toe werken het bereiken van hun doel en groeien in hun carrière. Daarom vind je veel online cursussen, video’s of artikelen. Maar zoals we al zeiden, bieden online bronnen een niet-aangepaste, meer generieke benadering om iets te leren, inclusief blockchain.

Als u een persoonlijke training volgt, zult u ongetwijfeld verder groeien dan de concurrentie. U krijgt tal van voordelen, waaronder de mogelijkheid om te discussiëren, begrijp use-cases grondig en veel meer. In de loop van de tijd maak je je klaar om blockchain-projecten aan te pakken; uw concurrentie kan nog steeds moeite hebben om de basisprincipes van blockchain te leren.

Er is hier een wet van keuzes. De hoe meer opties je hebt, hoe moeilijker het wordt om te kiezen en begin. Dat is vergelijkbaar met blockchain. Te veel opties kunnen je verlammen, en daarom is het beter om je aan een persoonlijke blockchain-training te houden.

U zult ook belangrijke concepten over blockchain leren, waaronder schaalvergroting, beveiliging, implementatie, enzovoort.

10. Ga verder

Leren is een non-stop proces. Het is niet beperkt tot slechts één cursus of het bekijken van één video of één artikel. Met zoiets diep als blockchain, moet je je eraan blijven houden en nooit stoppen met leren.

In de meeste gevallen is het de gebrek aan begeleiding of structuur die leren moeilijk maakt. U weet niet wat u vervolgens moet lezen of leren. Al deze problemen kunnen worden opgelost met de hulp van een persoonlijke trainer. Hij kan u op basis van uw leerervaring begeleiden bij wat u vervolgens moet doen. Voor iedereen is het altijd een andere manier van leren, en maatwerk is belangrijk. Online leren biedt dat niet, wat betekent dat u mogelijk veel tijd verspilt aan het proberen zoek uit wat je volgende stap is.

Gevolgtrekking

Dit brengt ons bij het einde van onze tien redenen waarom leidinggevenden een persoonlijke blockchain-trainer nodig hebben. We hebben geprobeerd elke reden diepgaand te onderzoeken en uit te leggen en hopen dat u het belang van een persoonlijke trainer begrijpt, ongeacht wat u probeert te leren.

Dus, wat ben je klaar om een ​​persoonlijke training over blockchain voor je organisatie te doen? Bekijk Blockchain for Executive

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map