Bent u op zoek naar Defi-projecten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Decentralized Finance (DeFi) is het afgelopen jaar het gesprek van de stad geweest. Het is waar mogelijk snel gegroeid, veel bedrijven en bedrijven investeren in het creëren van een financieel ecosysteem met blockchain. DeFi is aanwezig in gedecentraliseerde beurzen, betalingsnetwerken, belangrijke infrastructurele ontwikkeling, investeringsengines, stabiele munten en meer! Kortom, het gedecentraliseerde financiële ecosysteem breidt zich uit.

Deze projecten vallen ook in de categorie van ‘meest gedecentraliseerde financieringsprojecten’ en ‘best gedecentraliseerde financieringsaanvragen’.

Het artikel is bedoeld om de beste DeFi-projecten die er zijn op te sommen. Onder de DeFi-projecten gaan we ook de Ethereum DeFi-projecten vermelden. Laten we daarom zonder enige vertraging de beste DeFi-applicatieprojecten hieronder opsommen.


Schrijf nu in:Inleiding tot DeFi-cursus

50+ Top DeFi-projecten

Top Defi-projecten

Betalingen

OmiseGO: OmiseGo biedt directe peer-to-peer-transacties waarmee financiële instellingen real-time transacties kunnen doen. Het kan wereldwijd werken in activaklassen, regio’s en applicaties.

Inktprotocol: Ink Protocol is een andere vertrouwde peer-to-peer-transactie op elk platform. Het werkt met XNK-token en biedt ook escrow-opties. Kortom, het is een gedecentraliseerde markt.

Groundhog: Met Groundhog kunt u een op cryptovaluta gebaseerd abonnement maken. In eenvoudige bewoordingen stelt het klanten in staat om terugkerende betalingen op Ethereum te doen. Betalingen kunnen worden gedaan in DAI, ETH of ERC-20 Token.

Verzoek netwerk: Request Network biedt een open netwerk voor transactieverzoeken. Bovendien kan het worden gebruikt door individuen en apps die IPFS en Ethereum gebruiken.

StableCoins

Gemini Dollar: Gemini Dollar wordt gesteund op de Amerikaanse dollar in een verhouding van 1: 1. Het wordt uitgegeven door Gemini Trust Company LLC. Het helpt in alle gevallen van crypto-gebruik, inclusief investeren, lenen, uitgeven en andere.

Reserveren: Nog een stabiele munt die stabiele gedecentraliseerde valuta biedt. Het biedt drie soorten activa voor beter gedecentraliseerde valuta, waaronder reserve stablecoin, collateral tokens en reserve share tokens.

Dai: Dai is gekoppeld aan USD. Het maakt gebruik van het Ethereum-netwerk en het MakerDAO-systeem beheert Dai.

TrueUSD: TrueUSD is de eerste gereguleerde stablecoin met een back-up van 1: 1 ten opzichte van de Amerikaanse dollar. Bovendien biedt het gemakkelijke aflossing, transparantie, liquide, ethische, enzovoort.

Meer weten over stablecoins? Bekijk nu onze gids over stablecoins!

Infrastructuur

0x: 0x biedt een gedecentraliseerde infrastructuur die peer-to-peer uitwisseling van digitale activa mogelijk maakt.

Regelen: Het is een web-native besturingssysteem dat is ontworpen voor gedecentraliseerde financiën. Het maakt gebruik van de DeFi-protocollen.

Connext: Het schaalt Ethereum met behulp van staatskanalen. Het is een P2P-microbetalingsinfrastructuur. Het is ook open-source.

OxCert: OxCert is een open-source framework waarmee ontwikkelaars digitale activa kunnen beheren, maken en ruilen (ERC-721). Het werkt ook met de ERC-20-waardetokens. Het biedt een complete toolset voor het bouwen van schaalbare en veilige dApps.

Lees ook: Blockchain in Trade Finance – Power Point-presentatie

Investering

Set: TokenSet stelt beleggers in staat om hun crypto-investering op één platform te beheren. Het biedt strategieën voor vermogensbeheer. Door de tool te gebruiken, kan de handelaar moeite en tijd besparen, de controle behouden en beproefde strategieën gebruiken.

Haven: Harbor is een digitaal platform waarmee u uw investeringsabonnementen kunt beheren en automatiseren. Het stelt de belegger ook in staat om goed beleggersbeheer te voeren.

Betoken: Betoken is een door Crowd aangedreven protocol voor activabeheer waarmee u uw investering kunt automatiseren. Bovendien zijn de belangrijkste functies, waaronder actief beheer, eigendom van de gebruiker, door de gebruiker beheerd, volledige onderpand en geen kosten.

Polymath Network: Polymath Network-tokens bieden de infrastructuur om digitale effecten te creëren, beheren en uitgeven.

Liquiditeit en uitwisselingen

Uniswap: Unisawp-protocol automatiseert de Ethereum-tokenuitwisseling. De belangrijkste functie omvat een geformaliseerd model, een open-source front-end-interface en een gratis platform om te gebruiken.

Marmeren: Marble biedt leningen aan op Ethereum.

IDEX: IDEX is een gedecentraliseerd Ethereum-tokenuitwisselingsplatform dat realtime handel op de blockchain biedt.

Airswap: Airswap biedt peer-to-peer-handel op het Ethereum-netwerk. Bovendien is het gemakkelijk te gebruiken met belangrijke functies zoals geen kosten, geen stortingen, geen aanmeldingen, veilig, intuïtief en liquide.

Lees verder:Blockchain voor handelsfinanciering – Een betere ervaring met handelsfinanciering?

Derivaten

bZx: bZx is een open financieringsprotocol dat kan worden gebruikt om applicaties te bouwen om handelaars, leners en geldschieters meer mogelijkheden te bieden. De belangrijkste kenmerken zijn onder meer passief inkomen, minimaal risico en lagere vergoedingen.

MARKT-protocolMet het MARKET-protocol kan de gebruiker traditionele activa, cryptocurrencies en aandelen verhandelen.

Variabel: VariabL biedt derivaten op Ethereum op een betrouwbare, efficiënte en veilige manier.

dYdX: Het is een traditioneel open-source handelsplatform voor crypto-activa.

KYC

Bloeien: Creëer een herbruikbare digitale identiteit die veilig, betrouwbaar en universeel is.

Civic: Civic is een veilige identiteitsoplossing waar individuen en bedrijven het kunnen gebruiken om hun identiteit te beschermen en te controleren. Het is een veilig ID-platform en biedt herbruikbare KYC.

SelfKey: SelfKey stelt de gebruiker in staat om zijn KYC-proces één keer uit te voeren en op te slaan in zijn portemonnee. De KYC-informatie kan vervolgens worden gebruikt als uw digitale identiteit op elk platform dat digitale identiteit gebruikt.

Sovrin: Sovrin is nog een ander digitaal ID-platform waarmee gebruikers hun digitale ID online kunnen beheren. Het laat je een zelf-soevereine identiteit creëren.

Marktplaats

Gitcoin: GitCoin stelt ontwikkelaars in staat crowdfunding te doen voor open-source softwareprojecten. Het is een ecosysteem voor

Bounties-netwerk: Bounties Network helpt deelnemers bij het maken van projecten op het Ethereum-netwerk. Deelnemers kunnen dan een bijdrage leveren en vervolgens via het netwerk betalen.

Oorsprong: Origin is bedoeld om gedecentraliseerde marktplaatsen te bouwen.

TruSet: TruSet stelt deelnemers van een gemeenschap in staat bedrijfskritische referentiegegevens te verzamelen, te delen en te valideren. Het is gebaseerd op de Ethereum-blockchain.

Lenen en krediet

ETHLend: ETHLend is een landingsplatform dat bovenop het Ethereum-netwerk is gebouwd. De gebruiker kan leningen aangaan en ook de voorwaarden voor het aanvragen van een lening definiëren. Zodra de lening is beveiligd, ontvangt u het geld. Het wordt geleverd met lage kosten, een jaarlijkse looptijd van 1 tot 12 maanden en een minimale jaarlijkse rente van 3%.

ZOUT: SALT is een ander populair kredietplatform dat uitgebreide dekking, portefeuilles met onderpand, gezondheid van leningen en meer biedt. Bovendien biedt het leningen die worden ondersteund door XRP, Dash, Dogecoin, Bitcoin Cash, Pax Gold, Crypto, Ether en Bitcoin..

Samengestelde financiering: Het is een algoritmegestuurd open-sourceprotocol voor efficiënte geldmarkten op basis van Ethereum.

NUO: NUO maakt een niet-bewarende manier mogelijk om cryptocurrency te lenen en uit te lenen. U kunt lenen met Leverage, lenen & rente verdienen. Bovendien omvatten enkele van de belangrijkste functies meerdere activa, aanpasbaar, onderpand, smart account, Meta Tx, Instant.

Voorspellingsmarkt

Bodhi: Bodhi is een gedecentraliseerde oplossing voor de voorspellingsmarkt. Het biedt Windows-, Mac- en Linux-desktoptoepassingen. Het komt ook met een webversie.

Augur: Augur is een gokplatform zonder limiet. Ze brengen hun nieuwe app uit met geen limieten, DAI / USD-weddenschappen, universele toegang en gemeenschapsdiscussies.

Gnosis: Gnosis biedt een nieuw marktmechanisme dat gelooft in een herverdeelde toekomst. Bovendien helpt het bij het verspreiden van prikkels, activa, ideeën en informatie.

Sluier: Veil is een voorspellingsmarkt die peer-to-peer-voorspellingen biedt. In werkelijkheid is het gebouwd op open protocollen. Dit betekent dat u uw eigen voorspellingsmarkten kunt creëren.

Portemonnees

MetaMask: MetaMask is een populaire Ethereum-portemonnee die in de browser wordt uitgevoerd. Het is een browserextensie die verbinding kan maken met het Ethereum-netwerk en dApps die in de browser worden uitgevoerd.

Argent: Argent is een moderne portemonnee die beschikbaar is in AppStore en GooglePay. Bovendien kunt u ERC-20-tokens opslaan en ook communiceren met gedecentraliseerde apps.

Trustology: Trustology biedt een aangepaste manier om crypto-activa op te slaan.

Zerion: Zerion biedt een eenvoudige interface om toegang te krijgen tot gedecentraliseerde financiering. Het stelt gebruikers in staat om te investeren, te lenen en rente te verdienen in crypto-activa.

Verzekering

Nexus Mutual: Nexus Material biedt een verzekering voor het mislukken van een slim contract. Bovendien is het een op blockchain gebaseerde oplossing. De gebruiker heeft een offerte nodig om de slimme contractdekking te kopen.

Etherisc: Etherisc is een gedecentraliseerd verzekeringsprotocol waarmee bedrijven en ontwikkelaars verzekeringsproducten kunnen bouwen.

iXledger: Het platform biedt een baanbrekend verzekeringsplatform met behulp van de blockchain-technologie.

VouchForMe: VouchForMe maakt gebruik van de kracht van sociale netwerken om de verzekeringskosten te verlagen. In werkelijkheid kan de gebruiker die een verzekering neemt, vouchers verzamelen via sociale media en lagere verzekeringspremies.

Wilt u meer weten over DeFi-toepassingen? Bekijk nu meer in onze gids voor gedecentraliseerde financieringsapplicaties!

Gevolgtrekking

Voor beginners die een carrière in DeFi willen nastreven of deze DeFi-projecten willen leren ontwikkelen, bevelen we onze cursus gedecentraliseerd financieren aan. Begin nu met uw blockchain-reis!

Dit brengt ons bij het einde van onze 50+ Top DeFi-projecten. Dus, wat vind je ervan? Reageer hieronder en laat het ons weten.

* Disclaimer: het artikel mag niet worden opgevat als, en is niet bedoeld als beleggingsadvies. Claims in dit artikel vormen geen beleggingsadvies en dienen niet als zodanig te worden opgevat. Doe je eigen onderzoek!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me