Om aan de slag te gaan met blockchain, moet u een specifieke richtlijn volgen. In werkelijkheid zijn veel mensen vaak verward met hoe ze in blockchain kunnen komen. Ik bedoel, ik snap het. Het onderwerp lijkt tegelijkertijd interessant en ingewikkeld.

Sterker nog, velen van jullie willen misschien zelfs een carrière in blockchain nastreven. Om in de ontwikkeling van blockchain te komen, is dus ook goede begeleiding nodig.

Dus als je voor een dilemma staat over wat je moet doen of hoe je aan de slag kunt gaan met blockchain, wacht dan niet verder. Om je te helpen, bespreek ik alles wat je moet doen om aan de slag te gaan met blockchain in deze gids.

Dus laten we beginnen, zullen we?

Contents

Aan de slag met Blockchain: welke stappen moeten worden gevolgd?

Ik heb enkele van de belangrijkste stappen uiteengezet die u moet nemen om aan de slag te gaan met blockchain. Probeer alle stappen dienovereenkomstig te volgen. Dit zijn –

 • Leer de definitie van Blockchain-technologie

Je moet eigenlijk bij de basis beginnen. Dus, om met blockchain aan de slag te gaan, begin met wat de technologie in de eerste plaats is. Zonder het basisconcept duidelijk te maken, kunt u de enorme complexiteit van de technologie niet begrijpen.

Meer nog, je moet ook weten hoe deze technologie verschilt van de traditionele die we tot nu toe blijven gebruiken.

Een andere belangrijke taak is het begrijpen van de elementen van blokachtige transacties, hash-ID, tijdstempels, grootboek, enz.

Dit is in ieder geval de eerste stap in onze gids “hoe betrokken te raken bij blockchain”.

In ieder geval, als u eenmaal de basis kent, kunt u naar een uitgebreider probleem gaan, zoals hun functies of verschillende typen, enzovoort..

 

 • Ontdek hoe Blockchain-technologie werkt

Vervolgens komt het proces van hoe de technologie werkt. Aan de slag gaan met blockchain kost wat tijd, omdat je van tevoren moet begrijpen hoe de technologie werkt. In werkelijkheid werkt blockchain op een heel andere manier dan elk traditioneel gecentraliseerd systeem.


Het unieke proces van deze technologie maakt het ook anders dan andere techneuten en verhoogt ook de algehele netwerkbeveiliging.

Meestal zijn er verschillende manieren waarop een blockchain kan werken. Meer nog, elk blockchain-ecosysteem kan compleet andere werkingsprincipes hebben dan het typische.

Zorg er dus voor dat u ook de verschillende leert kennen. Zodra u deze fase hebt voltooid, kunt u doorgaan naar de functies van blockchain-technologie. Maar sla deze fase in ieder geval niet over.

 

 • Weet over de belangrijkste kenmerken van Blockchain

Wil je weten hoe je in blockchain kunt komen? Om te beginnen moet u de belangrijkste kenmerken van blockchain kennen. In werkelijkheid wordt blockchain geleverd met zes lucratieve functies die u niet zomaar kunt negeren. Bovendien zijn deze features uitermate belangrijk in jouw blockchain-reis.

U moet dus begrijpen waarom en hoe de technologie de functies biedt, omdat u ze ook in uw blockchain-oplossing zult moeten aanbieden. Aangezien blockchain bestaat uit deze functies, kunt u deze functies in uw eigen oplossingen niet overslaan.

Ik zou aanraden om een ​​blockchain-cursus te gebruiken om er grondiger over te leren. De cursussen zijn ook behoorlijk efficiënt om je dat te leren, dus voor een cursus gaan zou de perfecte keuze zijn.

 

 • Bestudeer verschillende gedistribueerde ledger-technologieën voor ondernemingen

Om de technologie te leren kennen, moet u eerst weten hoeveel soorten het kunnen zijn. In werkelijkheid bestaat blockchain voornamelijk uit drie soorten. Bovendien kunt u niet alle drie de typen voor elke branche gebruiken. Veel bedrijven zijn bijvoorbeeld niet zo enthousiast over het idee van een openbare blockchain.

Ze gebruiken dus private of federatieve blockchain. Aan de andere kant bieden sommige bedrijven de neiging om openbare blockchain aan de consument aan te bieden en een privénetwerksysteem te gebruiken als hun interne netwerksysteem..

Dus, ziet u, zonder te weten wat deze typen zijn, kunt u er nooit een goede strategie over uitdenken. Het is dus absoluut noodzakelijk dat u hun kenmerken en speciale kenmerken begrijpt.

Hopelijk kun je, als je deze eenmaal kent, deze gebruiken om je roadmap te ontwikkelen.

 

 • Meer informatie over consensusalgoritmen en slimme contracten

Vervolgens hebben we slimme contracten en consensusalgoritmen in onze gidsstappen “hoe kom je in blockchain”. In werkelijkheid zijn deze twee elementen erg belangrijk als het gaat om het leren over technologie.

U kunt deze twee elementen op geen enkele manier overslaan. Allereerst is het consensus-algoritme nodig om alle blockchain-aanbiedingen aan te bieden. Met behulp van deze algoritmen bereiken de knooppunten een consensus over de transacties.

U kunt het ook gebruiken om te controleren of een document authentiek is of niet.

Ten slotte zijn slimme contracten absoluut noodzakelijk voor bedrijven, omdat ze vaak contracten sluiten met bepaalde partijen. Dus als u het hele proces kunt automatiseren en online kunt volgen, zorgt dit voor betere beveiligingsopties.

Zorg er dus voor dat u deze twee concepten duidelijk maakt voordat u verder gaat met meer gecompliceerde onderwerpen.

 

 • Begrijp hoe de Enterprise Blockchain-platforms werken

Een ander cruciaal onderdeel om aan de slag te gaan met blockchain zijn blockchain-platforms voor bedrijven. In werkelijkheid zijn er veel enterprise blockchain-platforms die grote bedrijven kunnen gebruiken voor hun eigen oplossingen. U hoeft dus geen nieuwe oplossing te ontwikkelen.

U kunt hun platform gewoon als basis gebruiken en bepaalde aanpassingen aanbrengen om het in overeenstemming te brengen met uw bedrijfsstrategie.

Bovendien bespaart het op de lange termijn veel tijd en moeite. U moet dus precies weten hoe deze platforms werken. Ik moet zeggen dat het begrijpen van hun architectuur een moeilijke keuze lijkt. Maar als het je lukt, zal blockchain dan een makkelijke klus voor je zijn.

 

 • Bestudeer Open Source Blockchain-codes

Wil jij voor blockchain-ontwikkeling gaan? Dan moet je een aantal strikte regels volgen. Allereerst moet je leren over de verschillende programmeertalen die aan blockchain zijn gekoppeld. C ++, Solidity, Java, Python zijn bijvoorbeeld enkele van de programmeertalen die u moet leren.

Het proces om met blockchain-ontwikkeling te beginnen is niet eenvoudig en u moet er hard aan werken om ervoor te zorgen dat u er een expert in bent.

Daarom moet u blockchain-codes voor open cursussen van GitHub of een andere bron bekijken. Nu bieden veel blockchains voor ondernemingen open-sourcecodes die u kunt bestuderen. U kunt ze dus gemakkelijk compileren en zien wat er bij elke stap gebeurt.

Dit is een goede manier om meer te weten te komen over blockchain, en als u uw tijd kunt besteden, wordt u binnen de kortste keren een specialist.

 

 • Ontdek hoe Blockchain verschillende industrieën verstoort

Dit is nog een andere belangrijke stap in onze richtlijnen “hoe kom je in blockchain”. Dus als je helemaal opnieuw leert over blockchain, moet je begrijpen hoe het eigenlijk verschillende sectoren verstoort. In werkelijkheid lijkt verstoring misschien een slechte zaak, maar dat is het eigenlijk niet.

De wereld draait al heel lang op oud beleid en in veel gevallen werkt het niet eens goed. Er is dus een enorme verandering nodig, en blockchain kan die veiligheid garanderen. Maar als u uw manier van zakendoen niet verandert, zelfs niet in de veranderende tijden, kunt u er veel last van hebben.

Het is dus essentieel om te onderschatten hoe dit uw eigen branche kan beïnvloeden en hoe u daarop verder kunt gaan. Meer nog, hoe u deze verstoring in uw voordeel kunt gebruiken, is ook noodzakelijk.

 

 • Doe mee aan een Blockchain Professional Course

Aan de slag gaan met blockchain kan veel gemakkelijker zijn als je kunt deelnemen aan een professionele blockchain-cursus. Doorgaans kunnen deze cursussen u helpen de perfecte informatie te krijgen die u voor uw bedrijf nodig heeft. Bovendien kunt u ook leren waar u deze technologie kunt gebruiken en waar niet.

Met behulp van een blockchain-cursus of certificeringsprogramma kunt u eenvoudig alle voorgaande stappen leren die ik in deze handleiding heb behandeld. U leert dus meer over andere zakelijke platforms. Bovendien leert u hoe uw bedrijf hiervan kan profiteren.

Gebruik dit bovendien als de perfecte drijvende kracht voor inkomsten. Daarom raad ik je ten zeerste aan om onze professionele certificeringscursus blockchain uit te proberen. De cursus is bedoeld voor alle professionals op dit gebied of voor iedereen die er ook over wil leren.

 

 • Begin met het gebruik van Blockchain-sjablonen

Dit is een ander belangrijk element om in de ontwikkeling van blockchain te komen. Als je er naar uitkijkt om ontwikkelaar, expert of architect in blockchain te worden, dan kan het gebruik van blockchain-sjablonen je een heel eind helpen.

In werkelijkheid zullen deze sjablonen u helpen om blockchain-oplossingen veel sneller te ontwikkelen. Hoe? Welnu, drie sjablonen zijn zo ontworpen dat ze elk proces van uw blockchain-software-ontwerpcyclus vereenvoudigen.

U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken om te weten of uw bedrijf überhaupt blockchain nodig heeft. Meer nog, u kunt het ook gebruiken om te bepalen of uw oplossing klaar is om te voldoen aan de normen waarop u had gehoopt. Deze kleine stappen helpen bij het vernieuwen van uw oplossingen en het anders te maken dan de rest.

Zorg er dus voor dat u leert hoe u deze sjablonen kunt gebruiken voor uw voordelen.

 

 • Leer hoe u Enterprise Blockchain-implementatie benadert

Dit is een tamelijk moeilijke stap in onze gids “hoe betrokken te raken bij blockchain”. In werkelijkheid weten velen van jullie misschien niet eens waar ze moeten beginnen. Dus, hoe weet u hoe u blockchain-implementatie kunt benaderen zonder fouten te maken?

Om dit te doen, moet je gedegen onderzoek doen en deze technologie leren gebruiken in een zakelijke omgeving. Het lijkt een hoop gedoe, toch?

Het is dus het beste als u er een online cursus over kunt volgen. Zonder te weten hoe de wereld omgaat met de verstoring van blockchain, is het moeilijk om een ​​solide strategie te bedenken. Je kunt er ook niet zomaar in springen zonder de juiste kennis van wat je doet.

Maar bij online cursussen krijgt u de juiste begeleiding bij de te volgen stappen. Zo bieden we een verdiepende oplossing hoe jij tot de perfecte POC komt.

Dus als het je lukt om je oplossingen een beetje creatief te bedenken, dan zal je bedrijf zeker gedijen.

 

 • Ontdek Blockchain-bedrijfstransformatie

Dit is weer een stap om aan de slag te gaan met het blockchain-carrièrepad. Zonder te onderzoeken hoe blockchain het bedrijfsleven transformeert, krijgt u nooit een algemeen idee van wat er om u heen gebeurt. In werkelijkheid verandert blockchain de wereld beetje bij beetje.

Maar hoe doet het dat? Meer nog, hoe gebruiken andere bedrijven deze technologie om hun bedrijf te transformeren? Er zijn veel dingen die u kunt leren door alleen maar high-end bedrijven te observeren. Zorg er dus voor dat u de oplossingen bekijkt die op de markt beschikbaar zijn.

Bovendien kunt u deze materialen altijd als inspiratiebron gebruiken en met vernieuwende ideeën komen. Ik bedoel, niets kan je helpen meer over dit onderwerp te leren dan van anderen te leren.

Hoe unieker u uw oplossingen kunt maken, hoe meer lucratieve vacatures of bedrijfswaarde u krijgt.

 

Hoe onze Blockchain-cursussen u kunnen helpen aan de slag te gaan met Blockchain

We hebben een brede verzameling blockchain-cursussen waarmee je zeker aan de slag kunt met je blockchain-reis. Maar hoe zullen ze je helpen? Laten we eens kijken!

 • Verwerf praktische kennis

Ons hele team is toegewijd om u te helpen bij uw blockchain-reis. Daarom maken we al onze cursussen met zoveel mogelijk informatie. In werkelijkheid leert u met onze cursussen hoe u veel sneller betrokken kunt raken bij blockchain in vergelijking met andere cursussen op de markt..

Bovendien bevatten al onze cursussen diepgaande informatie vol praktische kennis. Maar maak u geen zorgen, geen van onze materialen zal voor u ingewikkeld aanvoelen.

Waarom? Nou, het is omdat we willen dat je alle concepten gemakkelijk begrijpt, dus onze cursusinstructeur gebruikt altijd een simplistische manier om alle essentiële elementen van blockchain te beschrijven..

 

 • Regelmatig bijgewerkt

Aan de slag gaan met blockchain kan een moeilijke taak zijn. Als u op internet achterhaalde inhoud tegenkomt, kan dit ook tot veel problemen leiden. Als u bijvoorbeeld van plan bent uw kennisbank te gebruiken om een ​​oplossing te ontwerpen, kan het gebruik van verouderde informatie uw toepassing ernstig schaden..

Dus, hoe kunt u elke keer nauwkeurige informatie krijgen? Welnu, hier bij 101 Blockchains bieden we elke keer bijgewerkte materialen. Bovendien zorgen we ervoor dat al onze lessen binnen onze cursussen de huidige omstandigheden van de technologie weergeven.

Op deze manier kunt u er altijd op vertrouwen dat wij u in de blockchain begeleiden, wat er ook gebeurt.

 

 • Biedt premium ondersteuning

Zou het niet geweldig zijn als u tijdens uw cursussen als een vip wordt behandeld? We zijn er vrij zeker van dat je dat echt geweldig zou vinden. In werkelijkheid krijgen al onze studenten eersteklas ondersteuning zodra ze zich inschrijven voor onze cursussen om meer te weten te komen over blockchain.

We geloven dat elke student speciaal is, en we weten dat het nodig is om in de ontwikkeling van blockchain te komen, goede begeleiding nodig heeft. Zo staat ons technisch team altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en u wekelijks richtlijnen voor te schrijven.

Het is duidelijk dat u na het afronden van de cursus veel vragen kan hebben, en daarom zijn we er altijd om u daarbij te helpen.

Dit is iets wat andere cursussen op de markt sterk missen.

 

 • Flexibel leren

Een ander groot voordeel van onze cursussen is dat al onze cursussen flexibele leerplannen hebben. Maar wat houdt dat in? We weten dat u misschien niet de tijd heeft om continu een cursus te volgen zoals u zou willen. Zo hebben we de mogelijkheid om de cursus op elk gewenst moment te pauzeren en te hervatten.

Bovendien kunt u altijd terugkomen en de cursus opnieuw volgen zonder extra kosten. Dus zelfs als we een tijd aanbevelen die nodig kan zijn om de cursus af te ronden, heb jij de overhand. U kunt dus altijd kiezen hoe en wanneer u de cursus wilt afmaken.

Dit is ook een ander kenmerk dat andere cursussen lijken te missen. Maar we weten dat deze functie nodig is om u te helpen leren hoe u in blockchain kunt komen.

 

 • Eenvoudige lesstructuur

Met onze eenvoudige lesstructuren ga je gemakkelijk aan de slag met blockchain. We weten dat velen van jullie misschien een newbie zijn in deze niche. En dus kan het moeilijk zijn om een ​​carrière op te bouwen op een concurrerende nieuwe technologie.

Ook de architectuur of het ontwikkelingsproces van blockchain is niet zo eenvoudig. Als gevolg hiervan kan het voor u moeilijk zijn om het concept ook te begrijpen zonder een eenvoudige lesstructuur. Daarom hebben we onze materialen op een creatieve manier bedacht.

In werkelijkheid kunt u het onderwerp hierdoor veel sneller begrijpen. Daarom raden we je ten zeerste aan om onze cursussen te bekijken.

 

 • Lucratieve bonusmaterialen

Wat is een betere manier om een ​​cursus te starten als je weet dat je er ook extra bonusmateriaal mee krijgt? Ja, we bieden lucratief bonusmateriaal, zoals interviews met eersteklas blockchain-professionals.

In werkelijkheid zullen deze professionals hier kritische vragen beantwoorden over hoe u betrokken kunt raken bij blockchain en over uw reis die voor ons ligt. Je krijgt ook sjablonen die je kunt gebruiken voor je blockchain-ontwikkelingen. Bovendien krijg je ook toegang tot al onze premium online evenementen.

Kan het nog beter worden dan dat? Ik denk het niet echt.

Maar hoe dan ook, juts zorgen ervoor dat je wegblijft van gratis cursussen die afkomstig zijn van bronnen met een lage waarde.

 

Cursussen die u helpen aan de slag te gaan met Blockchain-technologie

We hebben een brede verzameling cursussen om u op weg te helpen met dit onderwerp. Laten we eens kijken wat dit zijn –

 

Gecertificeerde Enterprise Blockchain Professional

Dit is de perfecte cursus om met blockchain aan de slag te gaan. Sterker nog, we bieden er ook certificering mee aan. U krijgt dus niet alleen een certificering, maar u weet ook hoe u ook blockchain-specialist kunt worden.

In werkelijkheid is deze cursus een van de populaire van het stel.

 

Inhoud van de cursus

Blockchain-technologie Essentials

 • Grondbeginselen van blockchain
 • Hoe u blokken kunt genereren
 • Verschillende soorten blockchain
 • Bewijs van werk
 • Slim contract

 

Diepgaande analyse van verschillende Enterprise Blockchain-platforms

 • Ethereum
 • Hyperledger-stof
 • Corda

 

Blockchain in de handelsfinancieringsindustrie

 • Blockchain-resoluties in handelsfinanciering
 • Ripple essentials
 • Basisprincipes van cryptocurrencies en crypto-activa

 

Initiatief in The Enterprise for Blockchain Application

 • Supply chain-proces en blockchain
 • Blockchains invloed op supply chain management
 • Blockchain transformeert bedrijven

 

Top use cases voor blockchain

 • Blockchain inzetten in verschillende sectoren

 

Enterprise Blockchains en Supply Chain Management

Nog een geweldige cursus die je zal helpen om aan de slag te gaan met blockchain. In werkelijkheid is deze cursus alleen geweldig voor supply chain-industrieën. Bekijk dus zeker onze cursus als je een goede baan op dit gebied wilt vinden.

 

Inhoud van de cursus

Supply Chain Management Essentials

 • Supply chain-proces uitgelegd
 • Hoe werken supply chain managers in deze branche??

 

Waardeconstructie in SCM

 • Bedrijfswaarde schatten met werkkapitaal
 • Supply chain management en werkkapitaal
 • Uw SCM-model schatten op basis van het model met economische toegevoegde waarde

 

Supply Chain Blockchain-gebruiksscenario’s

 • De indruk van blockchain in het supply chain-proces
 • Supply chain-systemen die blockchain gebruiken

 

Uw droomproject implementeren

 • Hoe een supply chain-systeem met blockchain te ontwikkelen?

 

Enterprise Blockchains en Trade Finance

Deze cursus is weer een perfecte manier om aan de slag te gaan met blockchain. Maar deze cursus is specifiek voor degenen onder u die carrière willen maken in handelsfinanciering. Als u al in handelsfinanciering zit, kunt u deze cursus ook gebruiken als gids om blockchain-oplossingen in uw bedrijf te implementeren.

 

Inhoud van de cursus

Hoe werkt handelsfinanciering??

 • Grondbeginselen van het handelsfinancieringsproces
 • Problemen in de handelsfinancieringssector

 

Invloed van blockchains op de ontwikkeling van handelsfinanciering

 • Voordelen van blockchain voor handelsfinanciering
 • Blockchain in analyse van handelsfinancieringsinitiatieven
 • Hoe verschillende blockchains werken van handelsfinanciering?

 

Essentiële zaken van Blockchain voor handelsfinanciering

 • Grensoverschrijdende betalingen
 • Kredietbrief (LC)
 • Bill of Lading (BoL)

 

Verschillende op blockchain gebaseerde handelsfinancieringssystemen

 • TradeLens
 • Handel
 • Marco Polo
 • Contour

 

Blockchain Trade Finance-ontwikkelingen

 • TradeTrust
 • Digital Standards Initiative

 

Enterprise Blockchains-sjablonen

Zoals ik al eerder zei, heb je sjablonen nodig om soepel met blockchain aan de slag te gaan. In werkelijkheid kunnen deze sjablonen u helpen uw ontwikkelingstaak sneller dan normaal uit te voeren. En dus, wanneer u met blockchain-ontwikkeling begint, is het noodzakelijk dat u leert om het te gebruiken.

Onze sjablooncursus zal je dus zeker helpen om elk van de sjablonen die we nu hebben onder de knie te krijgen. Maak je geen zorgen, we zullen steeds meer sjablonen toevoegen om er zeker van te zijn dat je alles hebt wat je nodig hebt.

 

Het sjabloonbereik –

Heeft u een blockchain nodig? – Blockchain-besluitvormingstool.

Gereedheid voor Blockchain-projecten – U kunt controleren of uw project klaar is of niet.

Een Enterprise Blockchain-project presenteren – Zorgt voor een lucratief presentatieschema voor elk project.

In kaart brengen van Supply Chain Business Vs. Enterprise Blockchain – Biedt een mappingproces om u te helpen bij het selecteren van de juiste blockchain-implementatie in uw supply chain-proces.

 

Afsluitende gedachten

Nu je weet hoe je aan de slag moet met blockchain, zijn we er vrij zeker van dat je klaar bent om aan je blockchain-reis te beginnen. Onthoud gewoon dat er geen snelkoppeling is in het leerproces. Sla dus geen enkele stap over.

Probeer ook altijd op de hoogte te blijven als u niet bent verbonden met een blockchain-programma. De wereld van blockchain is nog nieuw en blijft veranderen.

Op de hoogte blijven is dus het beste wat u op dit moment kunt doen. Hoe dan ook, hopelijk ga je onze cursuscollectie eens proberen. We hebben er alle vertrouwen in dat u alleen zult profiteren van onze programma’s. Dus, veel plezier bij het leren!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me